2016. december 3., szombat

NapiSzer - 2016 Álom hava


47 megjegyzés:

  1. Na tessék, egy újabb "morzsa":

    Betiltott Amerika

    VálaszTörlés
  2. Ma reggel kerestem a kedvenc "édességemet"a csiramálét,a piacon,és nincs.Felvilágosítottak,hogy betiltották a csiramálé készítését,már csak vállalkozóként készíthetik,nem fér bele az őstermelői papírba.t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Sohasem hallottam rola de most utananeztem es mar ertem miert lett nem kivanatos etel.Nem baj, itt van nekunk a meki.Ott meg szulinapot is lehet tartani.
      Annyi elonye van a betiltasanak hogy most legalabb tudomast szereztem rola, valoszinuleg meg is kikkantjuk.

      Törlés
    3. Nem akarom ujra torolni, ugy hogy "kukkantjuk"

      Törlés
    4. Nálunk Szegeden vagy egy tucat helyen lehet (még) kapni:

      http://www.csiramale.hu/Magyar/index.html

      Most vettem két dobozzal én is, épp most fogyasztom, köszi az ajánlót t.! :)

      Törlés
    5. Szívesen.Gyermekkorom szívesen csemegézett finomsága. A Mamim mikor készítette,alig vártam,hogy kisüljön.
      Szerdán szétnézek a városban,a zöldségesekben is lehetett kapni.Csak lesz tán valahol.t.

      Törlés
  3. Érdekeset álmodtam. Álmomban azt mondták nekem, hogy jegyezzek meg egy telefonszámot, de nagyon. Ébredés után fél órával azon kaptam magam, hogy magamban mondogatom a számsort. 344-457 Felhívtam itteni körzetszámmal, de előfizető nem tartozik a számhoz. Mit jelenthet ez?
    Anita

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Nem értem.
      Anita

      Törlés
    2. Gondolom azt szeretné, hogy hívd fel. Én nem tenném. :)

      Törlés
    3. Szilárd! Publikusan is megfejtheted, el fogom olvasni! Kerionban bíztam, hátha számmisztikusan megfejtegeti, mert most már nagyon szeretném tudni mi történik velem odaát éjszakánként. Teljesen összefüggő álmaim vannak éjszakáról éjszakára, amiknek nincs közük a nappali történésekhez. Mintha egy másik életem is lenne. És ez a szám nagyon beleivódott az agyamba.
      Anita

      Törlés
    4. Mesélj még erről légyszi. Mit látsz, mi történik, te milyen vagy ott, stb.

      Törlés
    5. Minden egyes álmomban a megyei kórházunkban dolgozom, ahol nem betegek vannak, hanem fizikailag sérült emberek. Mintha valami katasztrófa után oda gyűjtötték volna őket. Nagyon sok a vak közöttük. Az előzményeket nem tudom, az nem derült még eddig ki. Több meghalt rokonomat is megtaláltam már közöttük. Például apukámat, akinek leégett a fél arca (álmomban, valójában nem úgy halt meg). Őt például abban az álmomban műszak után haza vittem. De megtaláltam ott apósomat is, akinek való életben amputálva volt mindkét lába, de álmomban viszont nem. A szám pedig úgy jött, hogy panaszkodtam az egyik kollégámnak, hogy nekem milyen megterhelő itt lenni lelkileg és ő tanácsolta, hogy ezt a számot jól jegyezzem meg és hívjam fel, mert a szám tulajdonosa fog nekem tudni ajánlani könnyebb munkát.
      Anita

      Törlés
    6. Hmm. Elég különös, pláne hogy folytatásos a történet.
      Mindez az Álom havában..
      Javaslom ne telefonszámként gondolj a számra, mert attól hogy az álombéli történetben ez telcsiszám, itt nem biztos hogy az.

      Törlés
    7. De akkor mi?
      Anita

      Törlés
    8. Amúgy alig vártam, hogy feltedd az aktuális haviszert, és amikor megláttam, hogy ez az álom hava, majdnem hanyat estem a székkel.
      Anita

      Törlés
    9. Próbáld meg megkérdezni "álmodban" hogy mi ez a szám. Ha sikerül irányítanod, és egyáltalán feltenned ezt a kérdést, akkor ez nem álom.

      Törlés
    10. Mégiscsak az álomhoz tartozó telefonszám lehetett, bár nem emlékszem rá, hogy felhívtam, de most a sérülteket kellett keresnem. Teljesen ép házakban.És nagyon kihalt volt minden. A mi kis kereső csapatunkon és egy pár sérültön kívül sehol nem volt ember. Ellenben rengeteg aprócska kígyó volt mindenhol. Valamilyen viperát mondtak. Nem volt halálos a mérge, csak nagyon fájdalmas a harapása. Az egyik kollégám meg is mutatta az ő kezén lévő kígyómarást.
      Anita

      Törlés
    11. Miután elolvastam az álmodat, hogy a kórházban lévők között sok volt a vak...rákattintottam a spiriteve oldalra ( még Kerion ajánlotta onnan ismerem)
      és a legfrissebb bejegyzése az, hogy Búcsú a vakoktól.

      "Vannak olyanok, akik ki merték nyitni a szemüket...
      Nektek üzenem, hogy ideje elbúcsúzni azoktól, és elengedni azokat, akik maguk döntöttek a vakság mellett.
      A jövő elérkezett, és rövidesen kibontakozik. Amint megmutatja magát, cselekedni kell, és minden pillanatban SZINKRONBAN MARADNI!
      Mély levegő, és fel a fejjel!
      Ugyan nagy ára lesz a vakságnak, de az ébredőknek része lehet olyan csodákban, amelyeket több ezer éve nem igen látott ember ezen a világon."

      Így elsőre jelentőségteljes álomnak érzem.

      Éva

      Törlés
    12. Aha! A vakokat általában ott kell hagyni az út szélén, keljenek át maguk, ha már ezt akarták maguknak!

      Törlés
    13. Kedves névtelen. Nem a szó szerinti vakokról,a szemükkel nem látókról van szó.Azokra az ébredezőkre gondol,akik ráéreztek,hogy valami nem stimmel ezzel a világgal.Ők a kereszteződést,csodákkal teli dolognak fogják megélni a bolygók táncát látva. Az anyagba süllyedtek,"a vakok" holokausztként élik meg. Bizonyos jelek szerint olyan események felé közeledünk,ami sok-sok millió-földi-évenként történik meg,most nem a nagyév,vagy fél-nagyév forduló következik,12960x2=25920 év.t

      Törlés
    14. Még a fentiekhez.
      Talán ez az az esemény,amiről Jézus úgy beszélt,hogy a maradtak--az anyagi léthez ragaszkodóak,akik bézzzbóll ütővel verik szét egymás fejét,a tescóban az utolsó konzervért--, neve-kitöröltetik az élet könyvéből-, azaz nagyon mélyre visszalehet süllyedni,akár az állatok szintjére is.És még az sem biztos,hogy ez a legalsóbb sűrűségi szint.t.

      Törlés
    15. Éva! Köszi az infót, most már lesz mind gondolkodnom! Kicsit állt a szőr a karomon, ahogy olvastalak. De ezt az oldalt felkeresem.
      Anita

      Törlés
    16. Igen, a szinkron miatt éreztem hogy fontos. Amúgy ritkán megyek rá arra az oldalra, de most valahogy beugrott, hogy nézzek be oda.
      Én is megütköztem egy pillanatra ahogy megláttam akkor ezt a bejegyzést.

      Éva

      Törlés
    17. A pillanat sohasem hazudik.

      Törlés
    18. Természetesen nem szabad elhinni, amit itt "t" próbál elhitetni arról, hogy kik vannak vagy lesznek beÍrva az élet könyvébe, mivel a könyvbe csak azok neve Íratik be, akik elfogadták a krisztusi megváltást. Éppen elégszer megÍrták már itt is a Krisztusban hÍvők, hogy senki nem mehet a teremtő Atyához, csak az Ő Fia által. Mindenki más kÍvül marad a mennyek kapuján. Erről szól a teljes Újszövetség, csak el kellene olvasni.

      Törlés
    19. Természetesen végig sem olvastad,csak gyomorból lököd,Ria. Senkivel semmit nem akarok elhitetni. Ez a te dolgod.

      Én csak gondolkodásra késztetnék. Az a szerencsénk még,,,hogy abban hisz mindenki, aki amiben akar.A IXI, kapun,a mennyek kapuján mindenki átléphet,ha akar,és hajlandó is tenni érte. Ez a lényege a meghosszabbított kegyelemi időknek. Az élet könyvébe nem beíratik,hisz mindenki neve szerepel benne.Mindenki fölött ott a jegyző angyal. A lényeg,hogy mely nevek töröltetnek belőle. Senki nincs kizárva,még,ha a gazdagoknak nehezebb is bejutniuk, mint a tevének átbújnia a tű fokán.t.

      Törlés
    20. Ne hazudtold meg a bibliai kijelentéseket t! A Biblia egészen másról tudósÍt bennünket, mint amiről te beszélsz itt. A valótlan állÍtásaid helyett, olvasd inkább!

      Törlés
    21. Én nem meghazudtolom,hanem alátámasztom. Olvastam,meg a többit is,amit neked sem ártana. Kiegészítik egymást. Szerintem pontosan ez is a céljuk. Egyből nem értheted meg.
      Légy szíves magyarázd már el,hogy mit is értett azon,hogy a gazdagoknak nehezebb bejutniuk a mennyek országába,mint a tevének átbújnia a tű fokán.t.

      Törlés
    22. „Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni.”
      (Lukács 18:25)
      Át tud-e menni a teve egy tű fokán? Nyilvánvalóan; nem! Ha Jézus ennek ellenére mégis úgy fogalmazta meg a kérdésre adott válaszát, hogy a tevének "könnyebb " átmenni a tű fokán - ami lehetetlen - , a gazdagnak, aki jobban ragaszkodik a vagyonához, mint Jézushoz, annak a lehetetlennél is lehetetlenebb átmenni. Jézus válasza után, a gazdag ember szomorúan eltávozott a Megváltótól.

      Törlés
    23. Látod Ria,nem értelmezed az írtakat. A teve nem '''egy tű fokán''',hanem
      a" tű fokán" át tud-e bújni.
      A válasz a kérdésre, az igen.
      Jézus idejében a város kapukat napnyugtakor bezárták,és napkeltéig ki sem nyithatták,senki kedvéért. De a nagykapu mellett volt egy kis-kapu,ahol a későn érkezetteket-ha úgy ítélték meg-beengedték. A teve viszont csak úgy fért át a kiskapun,ha lemálházták,és térden csúszva átbújhatott. Ennek a kiskapunak volt akkor a neve, "A tű foka".Mai napság a székely kapunak nevezett kapu szimbolizálja ezt az elrendezést,a fej feletti galambdúccal.(a galamb a lélek szinonimája)
      Tehát,a példabeszéd "világias"megközelítésekor is a teve kapcsán a válasz,hogy igen a valóságban is átbújhatott "a tű fokán"a teve.
      A mélyebb megközelítéskor,a kérdésre,hogy a gazdagok,vagy akik hibáztak,esetleg még bűnöztek is egy "kicsit", beléphetnek-e a mennyek kapuján a válasz megint az igen. Senki nincs kizárva,(nagyon sok hely van az Én Atyám házában)de megvannak a feltételek.A kaput mindkét oldalon vigyázzák. Erről nem akarnak elengedni,a másik oldalon csak "tisztán" engednek be.Kérhetsz,segítséget,már,ha tudod,hogy kérhetsz(Psychopomp). (Te sem engednél be senkit a tiszta szobádba,ha tiszta trágya-sár lenne a csizmája.)
      Szimbolikusan úgy kell tennie,mint a tevének,le kell tennie a terheit,és átbújhat a mennyek kapuján.
      Mint írtad,ha jobban ragaszkodik a vagyonához.(Add a szegényeknek a pénzed,és kövess engem.)
      De nem csak az anyagi terheit,hanem a lelki terheit is. Jézus sosem mondta,hogy majd Ő áttuszkol azon a bizonyos ajtón.Azt mondta,hogy kövesd Őt,élj úgy ahogy Ő(hozzáigazítva a jelenlegi világhoz),hozz áldozatot,szeresd az embereket a hibáikkal együtt,és ekkor az általa kitaposott úton Őt követve beléphetsz.Így értelmet nyer az"általa,juthatsz az Atyához",(a magyarság ősi keresztény hite szerint az Öreg Teremtőhöz,és a Fényszűzhöz Nagyboldogaszzonyunkhoz(Baba-Babba),a magyarság ősi és jelenlegi patronusához.).
      A kulcs(a szívkulcs a szimbolikája),a bátor,önfeláldozó szeretet.
      Ezért írtam,hogy a könnyű út(a sárga kikövezett út a szimbolikája)amikor csak egy látószögből vizsgálsz meg valamit,így sokszor rejtve marad előtted a lényeg.Ezt kérlek ne vedd sértésnek,egyszerűen csak kérlek,hogy tájékozodj más forrásokból is.t.

      Törlés
    24. Neked miért nem mindegy, hogy "a" tű foka vagy "egy" tű foka, ha mindkét kifejezés ugyanazt jelenti? Itt maga a tű foka a lényeges... az, hogy a (vagy egy) tű fokán átfér-e a teve, vagy sem. És, mivel ez lehetetlen, ugyanÍgy lehetetlen bejutni a mennyek országába azoknak a gazdagoknak, akik bár megtartják a parancsolatokat (elméletben legalábbis) de mégis inkább választják a gazdagságot, minthogy kövessék Jézust illetve azt, amit Ő parancsol.
      A teljes történet imigyen szól:

      „És ímé hozzá jövén egy ember, monda néki: Jó mester, mi jót cselekedjem, hogy örök életet nyerjek?
      Ő pedig monda néki: Miért mondasz engem jónak? Senki sem jó, csak egy, az Isten. Ha pedig be akarsz menni az életre, tartsd meg a parancsolatokat.
      Monda néki: Melyeket? Jézus pedig monda: Ezeket: Ne ölj; ne paráználkodjál; ne lopj; hamis tanubizonyságot ne tégy;
      Tiszteld atyádat és anyádat; és: Szeresd felebarátodat, mint temagadat.
      Monda néki az ifjú: Mindezeket megtartottam ifjúságomtól fogva; mi fogyatkozás van még bennem?
      Monda néki Jézus: Ha tökéletes akarsz lenni, eredj, add el vagyonodat, és oszd ki a szegényeknek; és kincsed lesz mennyben; és jer és kövess engem.
      Az ifjú pedig e beszédet hallván, elméne megszomorodva; mert sok jószága vala.
      Jézus pedig monda az ő tanítványainak: Bizony mondom néktek, hogy a gazdag nehezen megy be a mennyeknek országába.
      Ismét mondom pedig néktek: Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni.” (Máté 19:16-24.)

      Itt nem valami szellemi javak ki vagy szétosztásáról beszél Jézus, hanem konkrét tárgyi dologról, mert különben nem azt olvasnánk, hogy "Az ifjú pedig e beszédet hallván, elméne megszomorodva; mert sok jószága vala."

      Jézus e példázata alapján nevezték el később Jeruzsálem több nagy kapuja mellett (amiket esténként bezártak) azokat a szűk kiskapukat a "tű fokának", amin a tevék átférhettek, miután levették róluk a rakományokat, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy a teve át tud menni a tű fokán is. Nem véletlenül beszél Jézus a fenti történetben példázatban. Amikor az Úr Jézus kijelentette, hogy könnyebb a tevének a tű fokán átmennie, mint a gazdagnak bejutni a mennyek országába, a tanÍtványok elcsodálkoztak, és azt kérdezték: "Kicsoda üdvözülhet tehát?" Ujdonság volt tehát a gazdagok számára, hogy gazdagságukat inkább akadálynak tekintsék, mint segÍtségnek vagy szükségszerű áldásnak. A gazdag ifjú, aki megtartotta a törvényt kora ifjúságától fogva, szomorúan távozott, mert sok vagyona volt. Ez összhangban áll azzal, hogy az Igében milyen gyakran olvasunk a gazdagok figyelmeztetéséről: " De jaj nektek gazdagoknak, mert elvettétek a ti vigasztalásotokat" (Lukacs 6:14). "Nosza immár ti gazdagok, sÍrjatok, jajgatván a ti nyomorúságotok miatt, amely elkövetkezik rátok... kincset gyüjtöttetek az utolsó napokban" stb. (Jakab 5:1-5).
      Ehhez még, a Gazdag és Lázár története (Lukács 16:19-31).

      "Boldogok, a kik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba.
      De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot." (Jelenések könyve 22:14-15)

      Törlés
    25. Nem,nem ugyanaz. A Tű Foka,egy elnevezés arra az egy bizonyos Tű Fokára értjük.. Az egy tű foka, sok tű közül az egyik tű foka.Jézust megelőző generációk már ezen a néven ismerték a kis-kaput.Nem a példázat miatt nevezték el így,hanem Ő hivatkozott az ismert elnevezésre.Ha nem így lett volna értelmetlen lett volna a tanítványok előtt.Mint,ha eddig nem lett volna cipőbolt elnevezés,mert mindenki kalucsniboltnak ismerné,és te a cipőboltra hivatkoznál,ugyan ki értené meg.

      Mint a városban van 7 cipőbolt,de csak az egyiknek CIPŐBOLT a neve már 30 éve. A többiek különböző nevek alatt futnak.Pl.:Ciklámen cipőbolt...stb.stb.
      Mikor azt mondom,hogy elmegyek A CIPŐBOLTBA, pontosan tudni fogod,hogy melyikbe megyek. Ha viszont azt mondom neked,hogy elmegyek egy cipőboltba.A hét közül bármelyikbe mehetek.
      Nem kell folyton idézgetned. Olvastam. A saját gondolataid írd.
      Jézus nem azokra a gazdagokra gondolt,beszélt,akik elcsodálkoztak,hogy a gazdagságuk nem előny,sőt hátrány a továbblépést illetően.Ezeket újgazdagoknak nevezhetnénk.
      Arról,azokról beszélt,akik pontosan tudják,hogy ő,ők nem mehetnek el innen,azokról beszélt,akik jelenleg is tönkreteszik a bolygót.Az orratlanokról beszélt,akik sohasem érezhetik meg az illatát,sosem érhetik el a rózsát.Azokról beszélt akik ugródeszkának használják a földet.Ahogy láthatod,úgy is bánnak vele.
      A kedvence,hogy emberek hajtják végre a parancsait embereken.
      Mint akár Mózes.Miután lejött a hegyről 3000 embert vágott le a saját fajtájából mert bálványt imádtak.....De,hát,Ő hozta le Jahwe parancsolatait a hegyről.......
      Akárcsak mint ma,..a törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól....
      Ne akarj kizárni senkit. Nem tudhatod ki,mit,miért tesz.
      A sok rossz közül csak ha egyet megmenthetsz,nem éltél hiába. És,ha félsz áldozatot hozni,és,ha igent mondasz ,mert,ha nemet mondanál az életed veszélyeztetnéd,na ez a döntés,mert rajtad ált. Mondhattál volna nemet is.Jaj,bocsánat,elragadtattam magam.t.

      Törlés
    26. Tegnap egy olyan helyen jártam ahol egymáshoz közel volt egy Alfa meg egy Omega nevű bolt.
      Az egyiknek a kirakatában 3 nagyméretű toboz(mirigy).

      Majd a 8-as buszon hátul lehuppantam az ülésre és látom, hogy a mellettem ülő férfi csuklyával a fején elmélyülten rajzol.
      Egy nagyon aprólékosan kidolgozott emberi csontváz volt a lapon jobb kezében egy nagy kasza, bal kezében egy lámpás.

      Jó kis jelek.:)

      Éva

      Törlés
  5. http://eletbenmaradnanak.hu/comics/

    VálaszTörlés
  6. Úgysem hívtok! Valaki oktasson ki mi ez a HAARP technolocsi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4089&c_start=70

      Törlés
  7. Kérlek Mazsola,ha találsz a spam tárolóban valamit tedd már ki légyszives.Ha nem találsz,ne tedd ki.t.

    VálaszTörlés
  8. közbe feltalálták az ehető zacskót

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/12/ez-zacsko-100-szazalekban-szerves.html#more

    hajrá emberiség !!! :)

    VálaszTörlés
  9. Íme, a kétdimenziós gondolkodás példacikke:

    http://index.hu/tudomany/2016/12/16/ki_vagyunk_ehezve_az_univerzum_szeretetenergiajara/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont most akartam idetenni de te megelőztél:-)
      Néha-néha beleolvasok ezen csenevész szarjankók irkafirkáiba.
      Ja aszongya: "Závecz Researchcsel közösen végzett reprezentatív közvélemény-kutatásunkba, és kiderüljön, mennyire hajlamosak a magyarok azonosulni valamivel, ami pozitívan és spirituálisan hangzik"

      Milyen hangzatos neve van ennek a nAAAgy magyarnak.
      1000 emberből levon mindenféle következtetést.Vagyis inkább nem.Kitalált valamit,hogy beleültesse a másikba az "ők" gondolkodását.Merhogy mindenki legyenmááá olyan mint ők.De legalább irányított.

      A szomorú csak az,hogy tényleg hajlamosak vagyunk átvenni ezen szenny gondolkodást és beültetni a mindennapi életbe.Így nemcsoda ha az a bizonyos mókuska körbeforgó kerekecskéje nem akar megállni a talpunk alatt.Persze az embör néha gondolkodik is.

      a.n

      Törlés
  10. George Michael
    Carrie Fisher
    ...

    (három "szokott" lenni, valamiért...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Másnap „princess” után ment Debbi – méh-„királynő” – a „hercegnő” édesanyja is (dec.28). Így már az UTOLSÓ KARÁCSONY-os (st.)György és Mihállyal(ark.) megjelenítéssel három, plusz egy a ráadás…
      Korábban, Princess előtt Prince is kilépett, nem is akármikor…
      Na meg évkezdésnek, Bowie és Alan Rickmen stb.
      Furcsa és „kifordulós” ez a 2§16-os, „outside”-os „játék”… lehetne még írni róla.
      Remélem lesz is, aki majd elemzi kicsikét magyarul, hogy táj-ék-oz- ódjunk, mit akarnának az „idők jelei” ezekben a „hirtelen” elköltözésekben megmutatni :)
      Ál-OM hava, amiből ébredni kéne?
      (***)

      Törlés
    2. Egy kicsit a teljesség igénye nélkül összefoglalnám, ami itt megjelenhet ebben a „star wars” játékban:

      Carrie Frances Fisher „csillag” túloldalra menetelére egy nappal „(George Michael „csillag”:) Outside”-ra költözött a „Princess” anyukája is. Vagyis jelképesen a „Queen”, aki szintén „sztár” volt…
      Carrie a nevében egy „francia / ferenc halászt szállít”, (mint a „halálcsillag” titkos tervrajzát, hisz a pápa is „star”) a másik oldalra, míg a hercegnő édesanyja a Debby – Debora „csillag” nevében pedig magát a „Méh-királynőt” hordja! (Carrie halász 60 + Debbi halász 84 ~ Anya-Lánya = 144. Vagyis fény-halászat).
      És akkor emlékezhetünk arra is a „véletlenek” szövevényében, hogy Debbí Queen és Leia Princess lánya előtt szintén 2§16-os átköltöző Prince „star” a Herceg is, méghozzá az angliai anya Queen (star)születése napján, 4/21-kor. Úgy rémlik, ekkorra építették Londonban a Palmírában lerombolt Baál kaput is, ahonnan a hercegnő repült éppen az Angyalok városa felé (Queen/Baál/Nimród/Angyal), mikor „először meghalt” dec.23-án. Ám akkor a repülőn még visszahozták (mint utolsó filmes repülőútján a Zsivány 1-ben az utolsó/Új Reményt), hogy az „utolsó karácsonyos” szintén holly-woodoos, sárkányos (st.)George Michael(ark.) nyissa ezt a karácsonyi kilépő kaput a „vala-kik(?)” számára vala-miért(?)
      Szóval a fényt halászó, e világi „star-királyi” rendek rendre mennek odaátra, mintha ott valami sűrű elintéznivalójuk lenne nagy hirtelen.
      (Carrie 60 + George 53 = 113, szintén már sokat szerepeltett mágus szám) stb. stb. Majd a „hivatásosak” valahol bővítik még az „adatok” feldolgozását, hogy kielemezhessék a „halálcsillag” gyenge pontját, ami Leia princess Utolsó szavai szerint REMÉNYT ad… de kiknek (is)? :)
      (***)

      Törlés
    3. Nahát, ezt nagyon szépen összefoglaltad. Ezek szerint te is láttad, én épp most jövök moziból.
      Nem tudom mit jelent ez a nagy kapunyitási pánik valakiknél, egyáltalán jelent e bármit is, és még a kiváló elemzésed után is sok a ? jel.

      Törlés
  11. Igaz, hogy még mindig sok ? jel maradt.
    Számomra az alábbi 3+1 mondat viszont minden kétséget eloszlat a felől, hogy milyen tudatzáró mágia-program zajlik ma, és miért:

    Igyekezzetek bemenni a szoros kapun: mert sokan, mondom néktek, igyekeznek bemenni és nem mehetnek./Luke 13:24/
    Ezt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház gazdája, mely órában jő el a tolvaj, vigyázna, és nem engedné, hogy az ő házába törjön./Luke 12:39/
    De jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, akik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be./Mt.23:13/
    Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál./Mt.23:15/
    (***)

    VálaszTörlés