2016. augusztus 4., csütörtök

NapiSzer 2016 Újkenyér hava


126 megjegyzés:

  1. Kedves Kerion, szeretném megkérdezni miért zárt be a(z) MM oldalad, illetve ełérhetőek-e valahol az ott közzé tett írásaid?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Kár, mert nem láttam.Mindegy továbbra is nagy figyelemmel követem az írásaid, még ha sokszor ismétlésnek tünik is(vagy csak Én vagyok felszinesen olvasó, vagy csak nem ért célba.)
      Ha viszont esetleg máshol is aktív fórumozó lennél és megosztanád hogy hol, annak örülnék, szívesen venném.Köszönöm.

      Törlés
    3. Kedves Kerion, csatlakozom az előttem szólóhoz.
      M.

      Törlés
  2. Propaganda,vagy sem....
    https://www.youtube.com/watch?v=WcPlz795fRw&list=UUO3JPr2d-Pp_73OB4ihgQtQ&index=2
    ....Elfoglaltam a szobámat, bementem az interjúra, alig kérdeztek valamit, mondtam, hogy bevállalok mindent, ennyi elég is volt nekik....?t.

    VálaszTörlés
  3. Úgy lett volna helyes...: ' a léért bevállalok mindent'
    a minden azé' elég húzós nemde ? :)

    VálaszTörlés
  4. 2016.08.06. - Jézus "színeváltozása" + C-ion-ista olimpiai megnyitó Rió-ban/Folyó-ban > 21686 = 23 (DNS) - Mag-Tudás - Szellem is Ég. A semmítő STN folyamatosan az alkotó STN-t "AntiKrisztus > Krisztus - AntiKörOsztós > KörOsztós" próbálná megjeleníteni a lejárt ideje végén. A duális 2ősség mai semmítő "vaskori" végkifejletében - az ezt a végletet megjelenítők - az újjászülető alkotó "aranykori" kezdetre is RÁ-próbálnának hangolódni. Egyszerűen azért mert VÉGes az adott vaskori IDŐ. Az időutazás megoldás lenne, de ahhoz nagyon magas - nem C-ion-ista - belső rezgés kell.
    2016 = 9 - halászat. Evidens hogy a "halászat" mindig vízben történik, pl.: rióban/folyóban, tengerben, tóban (genezáreti) > a biblikus 153 hal = 9-es ember, Halak korszakbeli.
    2017 = 10 - metamorfózis > 10=1 / Élet = Halál / Nap = Plútó / Vég = Kezdet / Omega = Alfa. Hal-ÁL = ál-hal, nem Halak korszakbeli vasember, bár annak látszik, hanem már - ugyanabban a testben újjászületett - Vízöntő korszakbeli aranyember. Az ilyen emberrel már semmilyen vaskori 6alom sem tud mit kezdeni. Felette áll az éppen kifutóban lévő illuzórikus körforgásnak, már minden tekintetben sebezhetetlen ebben a relációban.
    2018 = 11 - újjászületés/újbóli ELEVEN-s-ÉG-re jutás. Tehát igen csak közel a MegOldŐs.
    A csak magyarul "értelmezhető" URAL hegység - Európa és Ázsia közti Víz-Választ-Ó(M)-ként ismert. URALja a 2ős kontinenst E-UR-ÁzsiÓt.
    Nem véletlen hogy Magyar-Ország/Úrság is "9-es" állapotban van ebben az évben > 2016=9, hiszen a 64 HatHorUs / HORizonton HATó ŐS vármegye ma 9 "állam" területén van: 1. maradék-Magyarország 2. Erdély/Románia 3. Délvidék/Szerbia 4. Baranya-i 3szög/Horvátország 5. Muraköz/Szlovénia 6. Őrvidék/Ausztria 7. Felvidék/Szlovákia 8. Észak-Tátra/Lengyelország 9. Kárpátalja/Ukrajna.
    2017 = 10 = 1, vagyis az Egész Magyar Úrság a 64 Hórusz-vármegyére vonatkozóan helyreáll. Hogy miként az még "TI-TOK".
    2018 = 11 = 2, az újbóli 2-ősség vagyis a "KERÉK" 2017-es megállítása utáni KÖR-FORGÁS újraindítása.
    Legutóbb a 2007 - 2008 - 2009-es dátum jelenítette meg a fenti folyamatot, hosszú idő után elsőként. Azt megelőzően viszont 1800 - 1801 - 1802 volt a 9 - 10 - 11-es "folyamat-megjelenítő". Az hogy "sűrítve jön" most a 9-10-11, vagyis a "számszaki" halászat-metamorfózis-újjászületés - nyilván - nem véletlen.
    3500 éve Szenenmut / Szénen (való mu(l)t és Hatsepszut /Hat s(z)ép < túsz / a Tejút galaxis 6 "fogva tartott" spirálkarja Szer Elme már megjelenítette a lényeget a mai időkre vonatkozóan. A C/Szén és a 666-os ion-izá-cion a múlt. Ez az a "létezési idő" ami a 138 Vénusz-tranzit / cirka 13 ezer év után ma már lejár(t) - l. egyiptomi királysírok falfreskói, mezopotámiai pecséthengerek ecetera...

    VálaszTörlés
  5. Esetleg akkor beszélhetnél erről a metamorfózisról, ha magad is megcsináltad volna... de így, ez csak szőveg.Magamutogató okosító kiokoskodó szöveg... Gondolom ennyi elér a nagy világosságban hozzád.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Negatív vagy, mint a mínusz jel!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!

      Törlés
    2. jujj csak most vettem észre a rianást....mondom hatszor kell ! kimondani nem 3x. s nem leírásra műkszik hanem mondásra. A negatív meg egy csalás a rencer részéről ebben a formájában nem is létezik.
      A kamatpízrencer tanyáta ki. Az elektromosságban az az irányt jelöli és nem a hiányt magát, a hangfaladban is fel lehet cserélni a polaritást. Nem ? Fizika dekk, hozd az ellenőrződet ! Még egy ilyet csinyáló' akkó' kiröhöglek nagyon.

      Törlés
    3. Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Rombold le az EGO.-t, hogy megszülessen Ő!
      Aki nem tud, és tudja, hogy nem tud, az egyszerű lélek. Tanítsd őt!
      Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az alszik. Ébreszd fel őt!
      Aki tud, és tudja, hogy tud, az bölcs. Kövesd őt!
      „A negatív meg egy csalás a rencer részéről ebben a formájában nem is létezik.
      Az elektromosságban az az irányt jelöli és nem a hiányt magát, a hangfaladban is fel lehet cserélni a polaritást. Nem ? Fizika dekk, hozd az ellenőrződet” -Itt is, ott is ATI-s. Az meg van: - ATI tanuló vezető.
      A butaság az butaság és nem azért, mert valaki mondja hisz az csak szubjektív vélemény. A fenti butaság folyamatosan az anyag világról beszél, érvel és fingja sincs miről van szó. Ez csak egy ideböfögött vélemény vagyis okozat. Az ok a kibocsátó tudata. A fény hiánya, azért mondja a magyar nyelv: - felvilágosítom, megvilágítom hátha megvilágosodsz, de sajna a tudatott behatárolja, meghatározza a lélekben a FÉNY hiánya. (amig nem születik meg lelkében a vágy a megtérésre, szerre, fényre nem lehet rajta segíteni ez a szabad akarat törvénye) Ezért nem tanítható. A fenti nézőpont béka perspektíva, a sárember, tömeg ember, matériába ragadt ember sajátja, függetlenül a tanuló vezetőtől is így VAN.
      A NEGATÍV a POZiTÍV ellentettje. A pozitív a teremtő fény, a NEGATÍV a lelkődben lévő setétség. A pozitív épít, békét teremt stb. A negatív rombol, pusztít, feszültséget terem. Ez történt itt az oldalon is. Egy viszonylag konstruktív eszmecsere folyt még meg jelent a negatív = sötétÉG és kötekedet, provokált, SZÉT zilált mindent. Monológgá silányítva a kommunikációt. Ez itt egy konkrét esettanulmány. Minden vaknak ajánlom, hogy lásson ne csak nézzen. Ideje FEL-NŐ-ni, mert különben az ilyenek felzabálják a lelkedet. Higyétek el fogalmatok sincs, hogy az emberi álcák mögött mennyi kártékony lény közlekedik a világban. Meglepödnétek.
      Egy 8. 9. 10. síkról leszületett lélek simán kikódol, bele lát egy 3. szinten élő lélekbe. Tele van elfojtással, frusztrációval amerre jár. csak viszály- viszály hátán hiszen mindig az Ok teremti az OKOZATOT. (itt nick néven éli ki magát)
      ATI: - „Esetleg akkor beszélhetnél erről a metamorfózisról, ha magad is megcsináltad volna... de így, ez csak szőveg.Magamutogató okosító kiokoskodó szöveg... Gondolom ennyi elér a nagy világosságban hozzád.” Ezért voltam ily nyers, mert bűn, ha az ostoba még GŐGŐS is.
      Rendszeresen összekeveri a tudást az olvasottsággal. Egy vak oktat, sőt tanítani akar. Na ne! Ez „VICC” „ HEHEHE”. „ Tudod Mazsi jáccom!” A tanuló otthon gyakoroljon és csak akkor jöjjön ki az utra, ha nem a hátsóülésre ül. HEHE, HE! Jáccik, a kisgyerek még mindig a filmekben él.
      ATI tanuló vezető: -„ jujj csak most vettem észre a rianást....mondom hatszor kell ! kimondani nem 3x. s nem leírásra műkszik hanem mondásra. A negatív meg egy csalás a rencer részéről ebben a formájában nem is létezik.”
      Amikor egy másik sikon járva megtámad egy démon és 3x mondva elűztem, (utána csak az aurámat kellett megtisztítani attól a nyálkás, iszonyatos negatív energiától) akkor te mesélhetsz arról a tudásró? amit valahol olvastál. A mester névében HATALOM van. Ja!. Honnan veszed, hogy nem mondtam ki. Az írást olvasva bemegy a okoska fejbe onnan agyi kerülőkön a tudatba, majd alá száll a tudat alattiba. Hidd el tudom mit, miért csinálok.
      Hidd el sajnállak, mert ha megindul az ég az 5. síkról a 3..-ba passziroza a negyediket akkor csak az marad élve aki úszni tud és akkor kevés lesz, hogy olvastam. Idő van. Bármely MOST.-ban megtörténhet.
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!


      Törlés
    4. Tesóm figyuzzá má' rám ha még fész a halátú, he ?
      Igen buta vagyok. És ? Meg zárt-osztályos is azaz elmebeteg. És ?
      Viszont a dimenziókról fingod sincs azt már az elején is láttam. Szerinted ha a saját bőrödön keresztül tanulsz meg valamit, akkor az olvasottság ? Az 'ég' meg jól picsán lesz rúgva, ha annyira indulhatnékja van... hidd el tudom miről beszélek
      alias : egy halott ---- hallod ? A mester meg tudod hol van ? hehe

      Törlés
    5. ....és akkor elővette azt, amit már régóta dédelgetett magában. Még nem tudta mikor s hogyan fogja használni... de sejtette! Ez a sejtelem kellemes izgalommal töltötte el...megbizsergett.....
      az elektromosság végigcikázott az összes sejtjén...
      már érezte is,- megindult a harc . .....Mindenki kijátszotta már a lapjait...DE! van, aki még csak most szedi elő a paklit.

      Törlés
    6. Mester ! tépünk vazze ?
      Baszki annyira megy ez a gép, hogy nem tudom megcsinálni....
      Bazz akkor fogd azt a kormányt lazábban s lassan engedd vissza a gázt.... :)

      Törlés
    7. Ja, abban a valóságos mostodban az az árvíz elviszi
      a Margit hidat, de ez meg nem az a most. Az időt érted mester ? Akkor még most vissza tudod fordítani (már ha tudod mit miért csinyász),- de mire ezt olvasod azt a most már elmúlt tesó, ja tudom tuskóóó vagyok hehe ;) szint ?...nem hosszú í

      Törlés
    8. aki tud s azt hiszi tud az ostoba
      aki tud ásni az már tud valamit
      aki tud valamit az már sejti is
      a valaminek nem tudása az tudás s nem hit
      tudtok ásni ? ezt a kérdést már valahol feltettem a megfejtés-segédlettel együtt. szóval válasz ?

      Törlés
    9. lassú mint a csiga , mi az ?
      adjak egy tippet ? Ahhoz ide kellene érned, de há' aki nyálkás negatívot vizionál magának arról nem mondható el , hogy felnőtt. Na de magamm még gyerek vagyok. Ez volt a hatodik s mondtam, hogy ne piszkáld a vezérlőT.... dádádá vissza az oviba.
      De Apu naaaaaaaaa neeeee légy má' ilyen.... ;)

      Törlés
  6. A következetességetek köt béklyóba Titeket(már akit).
    Ha ezt fel tudjátok oldani(pl megnézitek az új batmanvs.superman filmet),-akkor, de csakis akkor megértitek
    miért is pattog ez az agyrém(enmagam),-mint egy gumilaszti a kerdumán. Tudod.játok ez a játékos név ismerős a villámtolvajok c. fantasyből a kentaur harcos tanító neve volt a filmben. Szerintem az Asszonynak meg kellen mondanod, hogy azt csinyász amit szeretnél s ha néha elmész a "klubba" ahhoz semmi-de semmi köze. Akkor már elég könnyebb lesz a teher amit viselni próbálsz- de nem bírod el egymagad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jé, saját magam alá műkszik a válasz gomb ez tettszik.
      A tetteitek, amit meg nem csinyátok magatok az nincs! elvégezve... s így a körforgás sem áll meg. Mégis, hogy a fenébe gondoljátok, hogy az Univerzum energiamennyiségét egymagatok felülbírálhatjátok ?
      Akkor majd megtanultok széllel szemben pisilni....
      magam megtanultam mert meg kellett, ja , és kell hozzá szerszám. ;)

      Törlés
    2. https://youtu.be/ogJmgHWvt80?t=94

      Törlés
    3. Na ide is gombi műkszik má' :)
      De azért a Nagy Mester is emelgeti az mancsát nemde ?
      Ez lenne az a helyzet amiből gyorsban szabadulnék, mert a vér és az izzadság/igazság, sokkal de sokkal izgalmasabb s így fejlődsz meg magam is.
      Tudod a valódi mesterek nem fogadnak tanítványt sem tanítót................;) ehhez a matrix-idézeteket is nézd meg.... a kulcskészítő...a hiba ...mert ajtó sincs baszki, nemhogy zár. kauzalitás ... nem döntés van hanem választás... stb-stb.sorújam a hibákat ?
      alias hibakészítő....

      Törlés
    4. http://hajnalhasadas.hupont.hu/

      Atika olvashatsz sokat a metamorfózisról is ha tényleg kiváncsi vagy, csak ne hogy bele törjön a bicskád.:):D

      Törlés
    5. Okostojás névtelen elolvastam már ott szinte mindent.
      Gondolhatod, hogy be is linkeltem ezt-azt már régen.
      Nincs olyan bicskád mint nekem... mert nem törik csak hajlik s ugrik vissza.... hehe :)

      Törlés
    6. Nehogy lemaradjatok valamiről is... véletlen.... :)
      http://dumaodal.blog.hu/2016/08/08/atvett_iras_828#comment-form

      Törlés
    7. Gondolod, hogy ha az Időd tudod,
      segít-e a bajban, s hogy adod-
      e az figyelmed, a mint, hogy ezt adhatod....
      így ha adsz, akkor kaphatod, a hatosod.

      Vagy kapálhatod is ha tudod...
      Osztán mikor már jól megunod,
      s fejedet már a homokba dugod...
      Elég ! ,-ebből ! ,- ordítod...

      Akkor gondolj majd arra :
      - hogy aki kapja marja a marka,
      hogy mint az ifjú növény sárban sarja:
      Talán lehet, hogy nem is ezt akarta.
      Mert ha Szerette volna s így ment a dolga:
      Nem lesz SOHA! ,- senki szolgája !

      cím és forrás a szerkesztőnél, ja meg a költő is :)

      ....- te figyuzzá'mán'tessókám
      - mi van vasse ?
      ..- a tudatalatti az nem egy sötét folt vagy terület?
      ..- bakker maj' d'an jó'kiderítsük hehe ;)

      Törlés
    8. az okozat is teremt okot
      de ezért ne keresd a tokot
      jól markold meg a.. s fokot
      osztán mingyá becsületen a foltot.

      Törlés
    9. Csak képletesen értettem a bicskát, metafora volt. Nem tudtam hogy ismered, akkor bocs.:)

      Törlés
  7. Ami fent az Égen az lent a Földön is - és viszont. Amit a makrokozmosz megjelenít azt megjeleníti a mikrokozmosz is. Így a világév megfelel a földi évnek, az univerzum az embernek, a turul madár pedig a te(l)j(es)út(ról), tu(l)rul jött magyarnak. A földi mérsékelt égövben is - köztudomásúan - ott vannak az évszakok: az aranykori tavasz, az ezüstkori nyár, a bronzkori ősz, a vaskori tél. A "vaskori tél poklából" nem csak a tavasz de az ember is feltámad(6)-újjászület(7). A Kárpát medence - a magyarság őshazája, teremtésének ősi paradicsomi helyszíne - is a 4 évszakot jeleníti meg régóta. Ha az úgymond "cro-magnoni" homo sapiens az egyenlítő környékén a "térítők" között lett volna teremtve akkor nem az az évszakok volnának prezentálva - sem idelent, sem odafent. A "modern" ember - cirka 78 ezer éve - egy a világéves évszakoknak is megfelelő földi helyre, a Kárpát medencébe lett teremtve - nyilván nem véletlenül. Ahonnét aztán természetesen kirajz6ott az idők során a szélrózsa minden irányába.
    Az ember saját életútja is ezt az "évszak-járást" tükrözi. 60 felett általában megŐSZÜL, mintegy "leképezve" magát az őszt. Az ősz haj immár egyöntetűen fehér a spektrum fekete-barna-veres-szőke stb. kavalkádja után. Nem csak az ébredés-megvilágosodás-feltámadás jele, de a tapasztalati "karmikus" bölcsességé is az ősz haj. A legendák is - minden földrészen - ősz hajú emberi és nem más "égi jövevényekről", ember-is-ég mentőkről szólnak. Vannak akik - nem kevesen - átfestik a már ősz hajukat, óhatatlanul is azt jelezvén hogy inkább maradnának ebben a "setéten szivárványos pokolban". Szóval oda kell figyelni a részletekre, hisz az egészet is a rész-ek < szer-ek adják. Nem csak BELSŐsÉG, de KÜLSŐsÉG is van - az emberben önmagában.
    Apropó, óriási PAR-A-DICS-OM termés vár6ó. És persze tök, bab, dió, pap-ri-ka, kukorica-napraforgó termés ecetera.
    RA nem csak egy megkülönböztetett valahai létező vala, hanem a TEN-magad IS helyett használatos szavacska. IsRAÉL = Ra is él, vagyis Ra egy - "Napból Tu(l)rul madárként/magyarként született - közülünk létező. TEhát RA a megtáltosodott-avatárosodott ember maga. Mát-Ra - Fát-Ra - Tát-Ra. A táltos szavunk eredetije a TátOs / Tát Ős ki a "Napból születve" - többek kö9zött a NAP hatásmechanizmusai segítségével is - megtáltosodott. A Föld magában a Napban él-létezik, melynek hatósugara körkörösen cirka 2 fényév.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát-ra és a ré ? Ezzel a magyarok kirajzása dologgal még megvagyok.... de akkor elgondolkodtató, hogy a haza-rajzás akkor micsoda most ? Gondolhatod kedves Kerion, hogy ez Néked szól ! De gondolhatsz mást is mester. Pontosan ha már a 'földfoglalósdi' a kedvenc
      játékuk a jelenleg utáltaknak, akkor aki meg ezen pörög az az ő emberük, mint Te,még ha nem is tudsz róla. De érdekes, hogy azért adod alájuk a lovat mikor
      a kutyát sem érdekelné a terület, mikor lassan levegőt sem kapni a kocsibűztől.... hehe majd a földhöz jól közel hasalva(gy/alázat) a paradicsom alatt még lesz némi oxigén.

      Törlés
  8. Ja, csak mellesleg megsúgom,hogy aki innen az oldalról(valaki) a vezérlésem megtalálásával foglalatoskodik annak =
    Ejnye. ß..ejnye. Nem fog menni.... :) Önvezérlő al gó ritmus

    VálaszTörlés
  9. A marcona "semmítőnek" - az alacsony rezgése folytán - nincs tudása és képessége. Nem csak spirituális, de materiális analfabéta is. Ez különösen akkor látszik amikor az ilyen egyén a végidőben sarokba-szorítottnak érzi magát. Ilyenkor az adott "orvosi eset" vég nélkül vagdalkozik, dühöngve próbálja megszemélyesíteni beképzelt árnyvilágát. Egyfajta primitív fensőbbség-hittel kreál ellenségképet, a megszólalásaiban zagyván ismétli önmagát a végtelenségig. Mindenütt romboló, pusztító, szennyező tevékenységet folytat.
    Az ilyen - adott esetben trollkodva szemetelő - rendkívül szánalomra méltó. A végidőben még regnáló 6alom általi tudathasadás előidézése sajnos napi gyakorlat. Az ilyen tevékenységre predesztinált tudattalan, hasonlóan a kreált "terroristákhoz" akik - szinte a semmiből felbukkanva - 6almi segédlettel és irányítással öldökölnek egy felsőbb 6almi cél érdekében. A fél-elem-keltés előbb-utóbb konfliktusokat generál a még megosztottak között és legalizál6ja a diktatúrát, akár "semmítő-táborok" létrehozását is. A még bizonytalan lelkületű, nem pokoli "út elején lévőket" próbálnák meg itt testileg-lelkileg "bedarálni". A 6ás azonban, mivel már nincs ellen-6ás mindig felülíratik és leszereltetik. Az egyensúly létrejön, a körforgó idő zéró pontja "teremtés-ügyileg" ezt indukálja. Sőt - mivel a vas "váltótársa" az arany - az eszméletlen gyűlöletet az eszméletlen szeretet váltja, szinte minden átmenet nélkül. Ami evidens az az hogy mind2őbe bele lehet Hal-Ni-A annak aki nem "szokta" a gyűrődést, nem járt még semmilyen "poklot-mennyet". Az ÖL-EL és KOR 2 fél kép-pen lehet újjászületni. Paradox, de ezt az öl(el)ni kívánt dönti el mindig a végkifejletet, annak a rezgő BennsŐsÉge. Mely ilyen vagy olyan hatással van az öl(el)őre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A harcos "megsemmisítőnek" - az ultramagas rezgése folytán - van tudása és képessége. Nem csak spirituális, de materiális zseni is. Ez különösen akkor látszik amikor az ilyen egyént a végidőben sarokba próbálják szorítani s ezt, érzi is .Ilyenkor az adott "orvosi eset" halálos nyugalommal és sebészi pontossággal, kivágja magából mások beképzelt árnyvilágát pl:Kerionét is Egyfajta primitív fensőbbség-hittel kreál ellenségképedet, a megszólalásaidban zagyván ismétled önmagad s a különféle
      blogokban talált marhaságokat másolod a végig.. Mindenütt romboló, pusztító, szennyező tevékenységet folytatol úgy, hogy azt hiszed téged az ég küldött. --lehet ,de minek ?
      Az ilyen s adott esetben trollkodva firkálgató atis - rendkívüli szeretetre méltó. A végidőben még regnáló hathallom általi tudathasadás előidézése szerencsére napi gyakorlat az ilyen blogokban. Az ilyen tevékenységre predesztinált tudatos létező, hasonlóan a kreált "terroristákhoz" akik - szinte a semmiből felbukkanva - 888almi segédlettel sebészkednek sok szerteágazó cél érdekében.
      Kerion ! a félelemkeltés s szidózás előbb-utóbb konfliktusokat generál a még megosztottak között és legalizálhatja a legalizálandót ami ez esetben gyógyító blogok s táborok létrehozására irányul..némi egyébb segédlettel. A még bizonytalan lelkületű, nem pokoli "út elején lévőket" próbálnák meg itt testileg-lelkileg "gyógyítani" mint téged. A hatás azonban, mivel már megint van ellenhatás s lesz is mindig ,kijavítódik ,e mivel öngerjedő s önjavító az algoritmus. A harmónia létrejön, a spirálgömbforgó idő zérónull.pontja "teremtés-ügyileg" ezt is indukálja. Sőt - mivel a vas "váltótársa" az álomólom- az eszméletlen gyűlöletet az eszméletlen szeretetre majd szerelemre váltja,folyamatosan . Ami emidens az az ,hogy mindkettőbe bele is szoktak Halla-Ni azok aki-.-
      nek ez megengedett, mert érdemei és tettei harmóniában állnak egymással és ez a tükörbe nézve is megállja a helyét. Nekem Kerion jövőidőm is van , míg nékend csak múltad. Mellesleg nekem is van őszülő hajam hehe. a gyerek. ;) Ölelés ?

      Törlés
    2. Gondolom így egymás alatt az írásokból kitűnik a különbség valahogy. Eldönthető vagy választható a két világkép mivel mindketten magunkról állítjuk ki a bizonyítványt nemde ? Vagy még mindig ott tartunk, hogy majd a tanítóbáci megmondja ? Nekem jeles azt tudom...ehh...ez nem is volt kérdéses.
      Kerioné viszont kiváló...ez meg evidens--azaz magától értetődő s nem sértődő ;) Jó meccs colt Keripapa :)..ám kissé necces vagy partyarcnak :)
      https://www.youtube.com/watch?v=dVHiAOQHn9g

      Törlés
    3. s mivel 6x6 az harminchat, ahhoz hozzáteszek még kettőt s elveszek negyvenkettőt akkor mennyi az annyi? ja ennek nincs ki a négy kereke mert öt lete az van nekije mindig s léje is van már hozzá így nektek meg a hidegzuhany mindig frissíytően hat
      s nem hal áll os szóval mindenki őrízze meg a saját mostjában az nyugalmát ha tudja. Él Ő DI ME n Z ióóó
      őőőŐ szóval így kő szárnyalni a mezőben madarak. Nézzétek meg látók tollas e -é a hat am hát nem
      Ja tudom nem tudok helyesen írni, meg .s an sem fogalmazni mi ?

      Törlés
    4. Szóval mindenkinek megfelelően érthető volt minden ?
      Mert ha nem akorr esetleg elkezdem az elejétől ha akarja.. ha mást szeretne jelezze bátran, ám három azaz négy dolgot ne felejtsen el.

      Törlés
    5. vagy ötöt ?????

      Törlés
    6. Hát, mire megírám a sorjaim, addigra mán megelőzözz Atis.:))
      Node azé béteszem.

      "Kedves Kerion!


      Ha a fenti sorokat Atisra vonatkoztattad, akkor meg kell cáfoljalak!

      "nincs tudása és képessége"- Ismered Őt? Vagy csak feltételezel Róla dolgokat. A feltételezés azonban mindig a feltételezőt minősíti.
      "végidőben sarokba-szorítottnak érzi magát"- Nos, ez is csak feltételezés. Atis sokkal szabadabb, mint itt bármelyikünk!:)
      Az írásod további része is feltételezés Atisról...

      Lujzának nincs semmilyen tudása, de azt tudja, hogy Atis azért dolgozik, hogy egyőnk se kerüljön "bedarálásra". Ehhez pedig minden eszköz a rendelkezésére áll. Még az is, hogy trollnak, őrültnek, idiótának, Sátánnak, kispályásnak, elmebetegnek, magamutogatónak....nevezzék, gondolják.

      Sajnos nem akarod ŐT megérezni.Lehet, mélyebb kéne még ásnod, s akkor már most is Ölelkezhetnél Vele.:)"

      Lujza

      Törlés
    7. ja kérdeztem már tudnak e é ásni, há' nem mondtak semmitse csak hogy há pi a négy zett en öööö

      Törlés
    8. Meg különben is ez nem a chat ?
      ......
      baszki melyik időzónában vagyunk ?
      - melyik szegmens ?
      hehe ezt benéztétek akó' nagyon bocsika tök vél et lenn volt , így tanyátam. De azé' sikerűt némi javítást eszközölni...ha't nem is sokat

      Törlés
  10. Nos, mivel a világ eddigi egyik leghosszabb egyenletét írjomjuk fel az t á brára ami minimum 444 oldalas lesz(nem karaj) vagy lehet , hogy 888. -ig meg sem állok azt is triplázva s nem fázva dideregve mint egyesek kik nem nagyon kedvesek az ember kölkivel .... ?)

    VálaszTörlés
  11. gondolom a 33. on állva s nem fáradva kiszállhat még ki tud
    ha nem marad a lyuk...

    VálaszTörlés
  12. A megszállottságról:
    (Corpus Hermeticum)

    „Én, az értelem, ott vagyok mindenkivel, aki istenfélő, jó, tiszta és könyörületes, és azoknál, akik tisztelik Istent. Jelenlétem segíti őket, mert rögtön megértenek mindent. Kiengesztelik az Atyát szeretetükkel, hálát adnak neki, illő módon himnuszt zengve hozzá. Mielőtt testüket átadják a halálnak, megutálják érzékeiket, mert ismerik azok hatását. Jobban mondva, én, az Értelem, nem hagyom, hogy testük rájuk törő hatásai legyőzzék őket. Mert kapuvédőként kizárom a rossz és gonosz dolgok hatását, és elűzöm képzelgéseik. Az ostobáktól, rosszaktól, gonoszaktól, irigyektől, kapzsiktól, gyilkosoktól és istentelenektől viszont tartózkodom, átadván helyem egy bosszúálló daimónnak, aki perzselő tűz lángjával kínozza az ilyen embereket, és még több igazságtalanságra készteti őket, hogy azután még nagyobb büntetés sújtson le rájuk. Az ilyen ember nem hagy fel kielégítetlen vágyaival, árnyékokkal viaskodik szüntelenül. Ez azonban fájdalmat okoz neki, és egyre hevesebben gyötri a kínszenvedés.”

    „Isten minden embert részesített a gondolkodás képességében, de az értelemben nem, bár nem irigykedik senkire. Mert az irigység nem tőle származik, hanem az értelemmel nem rendelkező emberek lelkében keletkezik. Akik megmerítkeztek az értelemben, részsültek a tudásban és tökéletes emberekké váltak. Az ész emberei pedig nem tesznek szert értelemre, nem tudják, hogy miért születnek, és hogy kik őrködnek születésük felett. Az ilyen ember érzékelése hasonló az oktalan állatokéhoz, lelke indulattal és haraggal terhes, és nem csodálkozik rá azokra a dolgokra, amelyeket látni érdemes. Ki van szolgáltatva teste örömeinek és vágyainak, és azt gondolja, hogy ezekért született az ember.”

    Most sem tudok mást írni, mint korábban: A gyógyuláshoz ALÁZAT szükséges!

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jó múltkorában még nekem szegezted az dumád, hogy aszonygya :" nem könyvekből olvassa" vagy valami ilyesmi. Igaz-e ? Sajna az igen válasz esetén önnek uram el kellene gondolkodni,- némi kobakvakarászás s kacarászás közben,-hogy esetleg Őn nem -e esett abba a hibába, amit fejemre volt szíves olvasni. Mert az igaz, hogy baromi olvasott vagyok, viszont az olvasottakat az élet próbájának is alávetettem s hát nem igazán fényes eredményekkel záródott. Gondolom ebbe beleértendő a mások által is ideírt s megfontolásra adott dolgok összes halmaza. Mint, ahogy
      Morpheus mondaná...- akkor lássuk, tudsz-e ?
      ...-öööö kung-fuzni ? :) Neked különösen meleg szép napot !

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  13. Na köszönöm a figyelmeteket hálás vagyok érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden bizonnyal szükséged is van rááá... :) SZÍVESEN! :D

      -Olvasó-

      Törlés
    2. Nektek van szükségetek rá. Ám azt nem mondom meg, hogy miért. Aki meg nem is tud beteg lenni annak minek az al-áz-at is ? he? :)

      Törlés
    3. Mondd el miért?!? Léccilécci...
      -Olvasó-

      Törlés
    4. Figyuzzá akkó ide :) s majd megérted.... szívesen.
      pedig a válasz oda le is van írva m....

      Törlés
    5. Valahogy érzetem, hogy nem lesz válasz... ;-D
      A fecsegés az megy..., de ha konkrét kérdés van, akkor marad a makogás.. :) Ez van.
      További hasznosat...

      -Olvasó-

      Törlés
    6. Mivel az elvárásaidat nem tudod felülbírálni s elengedni ...emígy egymondatos,névtelen olvasóként
      felteszed a kérdést,-helyesen,-amiben egyben ott is a válaszod. Nekem semmit nem kellett volna írnom akkor megértetted volna. De lécciben kikunyeráltad a makogásodra a makogást. Ennyi. :)

      Törlés
    7. Ja és azt meg tök véletlenülelfelejtettem mondani, hogy az a tervezés sem jött össze. Maradok. de most csendben ....

      Törlés
    8. Köszönöm, egy élmény volt Veled beszélgetni, ma se keltem fel hiába :P

      -NÉVTELEN OLVASÓ-

      Törlés
  14. Új Nap pirkad- mikor Hold sarjad
    sorsodat reggel,mint álmodat várjad.
    Ha tudsz majd magadra is figyelni,
    finom is lesz úgy az a reggeli.

    Vagy nyafogj magadban megint sokat,
    reszketve dörzsölve szemedből álmokat.
    Az is ez is Maga az Élet, így
    vígan vagy zordan 1Magad éled!

    Pedig terem tő nő mint a gondolat
    sarjadzik burjánzik ....hallottad?
    Roppant Sötét Űr mi szüli a szikrát
    Fénnyé Sűrítve Önmagát...a Fiát...
    s emígy lelsz reggel Békére végre
    hát derűs mosollyal tekintsz az égre ?

    Kerionnak ,mint az orioniria azaz olim pia...... na mindegy csak hülyéskedtem szóval Kerionnak Szeretettel, meg azé' másoknak is ám :)meg azért megfűszereztem még ezzel azzal hehe :)
    vált.ás emi+l most >*<

    VálaszTörlés
  15. Mindazonáltal és mindenekelőtt mélyen elgondolkodtam az itt
    az oldalon fellelhető elkötelezettséggel kapcsolatban.
    Nos, ez sem a fényes kategóriában állja meg a helyét.
    Így elmondható, hogy már megint az van, hogy akartatok találni egy igáslovat aki/mi majd helyettetek elvégzi a fogatokhoz nem fűlő melót.Gondolom ez eddig teljesen világos.
    Olyan ez mint az állítólagos regnálló hathallom akik most már csak akkor is helyükön maradnak vala s lássuk el tudják-e takarítani a sok szemetet amit eddig összehordtak a fejetekben. Nos, a magam részét ebből a melóból is kivettem már alanyi jogomon s segítségképpen(nektek) a,hogyan is csinyájjuk témakörében. Gondolom ezt sem volt eddig nagyon nehéz felfogni. Ugyi ? Szerintem a saját s családom eddigi életével bőven megadóztam már az uraknak, most majd meglátjuk , hogy van-e elég erő abban a karban s derékban... mert az aratás még csak most kezdődik, mivel most feni a kaszáját az első rend levágására. ssppeengg

    VálaszTörlés
  16. Kedves Mazsola "barátja" - aki saját magáról egyes szám harmadik személyben beszél- akkor mi van, ha a Mazsola többi barátai nem akarnak vele sem ölelkezni, sem a lelki furunkulusait borogatni, sem ásni benne, sem olvasni - a más frekvencián rezgőknek - zagyvának tűnő öncélú agymenéseit?
    Olvasó2

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Olvasó2!

      A kedvedért most I/1.:) Ha úgy érzed, hogy Neked sok Atis, akkor két eset lehetséges. Vagy felgyorsulsz az Ő tempójára, vagy pedig Ő fog lassítani, ha erre megkéred. De ezt Neked kell jelezned, vagyis szóba kell(ene) Vele állnod.:)

      A "Sajnos nem akarod ŐT megérezni" mondatot nem Atisra értettem, s ásni sem Őbenne kell(ene).:)Mindettől függetlenül Atis nagyon finom energiákkal rendelkezik.:)))

      Lujza

      Törlés
    2. Kedves Lujza!
      Látom nem fogtad a lényeget:
      Semmilyen kontaktusba nem óhajtok kerülni vele.
      Nekem a blog olvasás kikapcsolódás, szórakozás, feltöltődés. A kedvenc blogom a Mazsoláé volt, amig szét nem offolta a patronáltad.
      Ezért megnehezteltem egy kissé, ennek tegnap hangot is adtam. A neheztelés negativ energia, ezért úgy döntöttem, a továbbiakban nem tálalom fel magam önként egyetlen energiavámpirnak sem.
      Olvasó2




      Törlés
    3. S most láthatod, hogy a kontakt létrejött s be lettél ide zárva. Egy öngerjedő rendszernek nincs! szüksége mások energiájára. Az, hogy személyeskedni kezdtél s így kimozdítani próbálni a stabil rugalmasságomból pontosan mutatja, hogy így szerettél volna magadnak fi.energiát szerezni...tőlem meg is kaptad, de csak még jobban lehúztad magad ezzel. A Te választásod volt nem az enyém. Érvelj valami mellett s ne vádaskodj csak úgy "nagy általánosságban"--mert ez mutatja azt, hogy bevetted azt a szidó dumát , hogyassznygya:
      "- ne azt nézd mit mond, hanem azt ki az aki mondja"
      mellesleg ez egy előítélet s pontosan a lényegről terel el ami a mondanivaló lenne.../Teljesen mindegy ki mondja !!-figyeld azt mit mond s értsd meg miért mondja ! ez a saját verzióm. Azt is értsd meg, hogy nincs negatív energia= ENERGIA VAN! s annak valamihez viszonyított áramlási iránya !
      Ja bocsi, hogy írogatok de esik az eső megen hehe.

      Törlés
    4. Ez az ember tényleg egy hülye, már elnézést.Itt is mit írt.
      olvaso3
      http://dumaodal.blog.hu/2016/08/10/helyzet_jelen_es#comment-form

      Törlés
  17. Szerintetek-másik olvasók-biztosan tavaly óta elolvastátok minden "agymenését" ennek az embernek ? Kicsinyes beszólogatásaitok immár a nevetséges kategóriába sorol titeket. Semmi kérdésére nem válaszolt itt senki, de döngetitek a melleteket : hogy aztán ti vagytok ám a tudók.
    Sokat olvastam itt, de azt is észrevettem : megállt az oldal amikor ez a "zagyvának tűnő öncélú agymenéses" nem írt semmit. Ha végre még ebből a "fajta" emberből lenne sok, akkor végre haladnának is Nemzetünk dolgai, mert a Társadalomért végzett munkája eddig titeket messze felülmúl.
    Ha itt az oldalon ilyenekre képes, akkor szerintetek élőben?
    Sajnos érzem, hogy az irigység beszél belőletek. Veletek ellentétben én elolvastam a saját blogja írásait is! Így tudom miről beszélek amikor ezt leírtam. csendes olvasó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves másik olvasó, én speciel futva menekülök innen, ha meglátom az oldalsávban a legújabb hozzászólások között a nick-jét.
      Hetek óta senki nem válaszol neki.
      Ha van saját blogja, miért itt világmegvált?
      Irigység? Melldöngetés? Inkább csendes értetlenség. A mai napig.
      Olvasó2

      Törlés
    2. OLVASÓ2 teljesen egyetértek veled. Agyrém ez az ATIsssssssss Lujza duó.
      PL Lujza ilyet ír Kerionak: - „Lujzának nincs semmilyen tudása” NO FENE!
      Ha ez saját bevallásod alapján így van akkor miért érzel kénysztetést, hogy ezt a semmit megoszd másokkal. Arról nem is beszélve, olyan embert kérsz számon akinek nézőpontja, bölcsessége az átlag feletti. Kedves Lujza a legnagyobb tisztelettel is a semmi az semmi, a nulla az nulla. Na most erről a kemény alapról elrugaszkodva írod: - „ de azt tudja, hogy Atis azért dolgozik, hogy egyőnk se kerüljön "bedarálásra". Ehhez pedig minden eszköz a rendelkezésére áll.”
      Mi van? Senki nem tud mást megmenteni a „bedarálástól”. Ez így tényleg nulla.
      Ez olyan, mint aki háttal ül a moziban és amikor felkapcsolják a villanyt és megfordul, akkor a háta mögött szembesül, hogy a filmet eddig ott vetítették és ő egy illúziót vélt valóságnak. Mondanom se kell a 2 film teljesen eltérő. Az illúzió filmje tökéletesen ellentettje a valóságos teremtésnek. (ellenteremtés) Olyan ez, mint a fotó előhívásnál a negatív. A világos és a sötét, (fény és a fény hiánya) ellenkezőleg szerepel a képeken. Na ezért nem értitek a mi filmünket. Ezért nem lehet senkit sem megtanítani hát még megmenteni. Csak ahhoz szólok, aki már megfordult a moziba és KÉPes legalább szándéka szerint elindult haza felé. (belégzés) Eszünk ágában sincs meggyőzni semmiről senkit, nem, hogy tanítani. Akkor mit is dolgozik az ATI s Úrvezető?
      Lujza: „Ehhez pedig minden eszköz a rendelkezésére áll” Még kiegészítéskén felsorol egy párat: „ - Még az is, hogy trollnak, őrültnek, idiótának, Sátánnak, kispályásnak, elmebetegnek, magamutogatónak....nevezzék, gondolják.”
      Na ilyen eszköz parkkal oszt lehet ám keményen dógózni. Azért azt nem úgy volt, hogy a kedves ATI gyermeki ártatlanságában ide írogatott gyönyörű szóvirágokat és itt minden előzmény, ok nélkül rá támadtak a nagy megmentő munkája közben. A valóságban mások szóvirágaira Ő reagált (vissza lehet nézni) trollként, őrültként, idiótaként, sátánként, kispályásként, elmebetegként, magamutogatóként (aszem semmit nem hagytál ki). Akkó meg min csudálkoztok??? Az azért mégsem járja, hogy a tükör előtt állva netán trollt, őrültet, idiótát, sátánt vagy elmebeteget láttok, még ti sértődtök meg, vonjátok kérdőre az ÉP-pen aktuális tükröt. Ha frusztrál, amit láttok kérlek a jövőben ne a tükröt törölgessétek, mert az nem segít. A TE KÉPed sajnos nem fog megváltozi. Kérlek otthon amikor nem figyel senki próbáld ki. Elárulok egy titkot: - MÉG ATI SEM TUDJA MEGVÁLTOZTATNI. Bármilyen keményen is dógózik. Ebből is kiviláglik, hogy mindenki csak magán dolgozva tud tisztulni és emelkedni. (elme-kétkedés helyett javaslom az öntisztítást)
      Az aszalt szőlő szerint : -„mindenki magából indul ki” Semmi kétség van ilyen is, de van olyan is amikor a nagy tömegben, forgalomban már lehetetlen tájékozódni ilyen végidőkben és akkor felmész (emelkedsz) egy magaslatra, hogy belásd a környéket és akkor óhatatlanul meglátod az eltévedteket, akik az utat elvétve csak körbe-körbe mennek és ugyan azt faxságot mondják, cselekszik folyton folyvást, sőt még másokat is tévútra vinnének (küldetés tudattal) pl mindenféle blogokon... Ez nem az én magomból van. Ez az ő magjuk és életük ha úgy tetszik szabad akaratuk.. Nem az én faxságod. Ez az Ő tragédiájuk. Ők is felmehetnének a magos-latra, de azt nem adják ingyé. Az uton DÓGÓZNI kéne saját magukon. Nem MÁSon. Érted. .? Ők nem értik csak trollként, őrültként, idiótaként, sátánként, kispályásként, elmebetegként, magamutogatóként DÓGÓZnak az ellennek. Hozzá teszem VAK-on. Meg is lesz a gyümölcse: leemelkedés. MinENKInek hite (érdemei) szerint mondta a MESTER. (nem ATI vót) RÁolvasó

      Törlés
    3. Érdekes egyébként egy meghasadt elme egyik-másik valóságába bepillantani.
      Egy skizofrén elme a különböző szerepekben való váltakozását,saját magát kívülállóként megnevezve, és ez lassan előrehaladó, akkor az elme folyamatos zavarát eredményezi. A rendszeresen megjelenő és folyamatosan súlyosbodó tünetek orvos szakember által lassítható,esetenként gyógyítható.
      Egyik énje.:
      "Lujzának nincs semmilyen tudása, de azt tudja,..."
      Elhatárolódik magától,Lujzára tereli a figyelmet.
      Másik énje.:
      "Veletek ellentétben én elolvastam a .."
      Itt magára vállalja,-igaz név nélkül-.

      Szinte tökéletesen megtalálhatóak a betegség tünetei.
      Téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit, vagy nagyzásos téveszme.
      Inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok.
      Társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés.
      A skizofréniájukból eredően – nem képesek különbséget tenni jó és rossz között. Ugyan hangsúlyozzák a türelem, az emberség és a jóság erényeit, mégis jellemző rájuk az agresszivitás, a bosszúvágy.
      Az utóbbi írásokban szinte tökéletesen lekövethetőek.csendben olvasó.

      Törlés
    4. Így van. - egy pszichológus doktor-

      Törlés
    5. Kedves Csendben Olvasó!

      Csodálatos a diagnosztizálásod, felüdülés volt olvasni.:) Csak egy a bibi Lujza mindig Lujza néven ír, így aki az olvasást magára vállalta, az nem ő volt.:)
      Jelzem, majd szétvet a bosszúvágy és az agresszivitás, az idegeim meg csacsacsát táncolnak.:))
      Oszt mondd, hogy kukkantottál bé a skizofrén elmém valóságába?
      Nem tetszik az I/3, hanem csak az I/1? Elárulom, tudok II/1-ben is beszélgetni.:)

      egy pszichológus doktor által is megerősített skizofréniában senyvedő Lujza

      Törlés
    6. Kedves RÁolvasó!

      Te mindent elhiszel, ami egy papírra le van írva??? Mi van, ha épp ( jóó legyen II/1) füllentettünk s mégsem vagyunk teljesen tudatlanok?
      A semmi sohasem semmi, hanem a végtelenség tárháza. Azt húzod ki belőle, amire épp alkalmas vagy.:)
      Jelzem a "bedarálás" szót is félreértelmezted. Az ugyanis nem megválátást jelent, hanem életmentést. Azt pedig beláthatod, hogy erre minden olyan ember képes, aki erre kiképzést kapott, vagy alkalomszerűen maga fölé nőve a másikat fontosabbnak tartja, mint saját magát.
      Összegezve, fel akarnál? emelkedni és kívülről szemlélődni? Lehet azt is, de az akkor is csak külvilág.:)

      A beolvasó, kiolvasó, leolvasó, felolvasó, megolvasó, elolvasó, átolvasó, RÁolvasó, ideolvasó, hopp!!! odaolvasó, szétolvasó, összeolvasó, VISSZAolvasó Lujza

      Törlés
  18. Te most a MESTER nevében ömlesztetted ide a "megváltásod"-
    meglátásod, miszerint : hogyan is kell hegyet mászni s a moziban ülni ? Nagy zseni lehetsz. Ha meg sem szólaltál volna akkor maradtál volna bölcs. Atis már dolgozott önmagán rengeteget és segít nektek is ebben ha kéritek ha nem. A blogok látogatásához nincs senkinek a fejéhez pisztoly szegezve...mégiscsak az interneten olvasunk. csendes olvasó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lujza? vagy ATI?, vagy az asszony? (kis füllentősök) Írja: - Kedves RÁolvasó!
      „Te mindent elhiszel, ami egy papírra le van írva??? Mi van, ha épp ( jóó legyen II/1) füllentettünk s mégsem vagyunk teljesen tudatlanok?”
      A lényeg a teljesen van kedves LujzATIné. Arra azért nem sikerült RÁjönni. hogy a monitor nem papír. Azon filózok, hogy milyen a teljesen, ha ez a nem teljesen.
      Lujza? vagy ATI?, vagy az asszony? (kis füllentősök) Írja: „-Te most a MESTER nevében ömlesztetted ide a "megváltásod"- miszerint : hogyan is kell hegyet mászni s a moziban ülni ? Nagy zseni lehetsz. Ha meg sem szólaltál volna akkor maradtál volna bölcs. Atis már dolgozott önmagán rengeteget és segít nektek is ebben ha kéritek ha nem.”
      A gyengébbek kedvéért: Aztatatt írtam, hogy a MESTER nevében kérni kell, + aztatat, hogy: - „Eszünk ágában sincs meggyőzni semmiről senkit, nem, hogy tanítani” . KI beszélt megváltásról..?
      Ne félj! Téged nem lehe, Álj!..... Állj……! TE FÉLSZ. Látlak téged. Látlak téged. Felejtsd el. Senki nem mondta a hegyet, csak magoslatról (de látom ez neked magos) volt szó. A magosba senki nem mászik, mert az magosan az égben van. Szerintem te tényleg nem vagy tejesen tudatlan csak magtalan ezért hegyezel. A mozi az pedig a TE kis hegyes mátrixodat jelentette vóna, de mivel ez is magos, hát ott maradt fenn magosan, ezért nem esett le.
      Az pedig mindent visz, hogy a ATI – s (tanulóvezető) sokat DÓGÓZOT MAGján. HE! HE! HE! (ahogy ő mekegné.) Azt akkó el sem merem képzelni, ha a soooooooooooook munka eredményeként csak erre az elmebajra futotta, akkor, hogy nézhetett ki a munka előtt..? Barlang rajz? Maugli? HE? HŐ? HEHE? Jácccik a ATI.
      ui: Ja! És az okozat + az ok sem azt jelenti rend-ben vagy, mert ebbe a séróba mindeb van csak rend nincs. Ráadásul bölcs sem vagyok (VELETEK ELLENTÉTBEN), mert szóba álltam veled. Most már látom, hogy nálatok este nem az udvaron van setét, mert sajnos van bajotok rendesen.

      RÁ olvasó

      Törlés
    2. Helyes a bizonyítványod szépecsém, még jó, hogy ennyire kiművelt egy koponya vagy s ennyire szépen szofisztikáltan fejezed ki a mondandód ama lényegét.
      Rólunk. Másról meg amúgy sincs halvány lila fingod sem. Jáccok ám-te meg dógzól mi ? Rencerszóga vagy ennyi s ezt is fantáziálatlanul s savanyúan adod elő.
      Ki a fom mondta vajh, hogy bármiféle magaslatra szeretnék feljutni ? Légy nagyon boldog a hatalmas mennyiségű tudásoddal amire soha nem mész semmire- nem hogy magasra. Az egész tudásod a személyeskedésben nyílvánult meg azon kívűl semmi a tudásod s semmihez nem tudsz hozzászólni Rá mester.
      itt meg A ré mester hehe >)

      Törlés
  19. Hát ez az, ha nem Ő szórja tele a blogot a - számomra, csekély értelmű számára - értelmezhetetlen szóhalmazzal a, akkor is róla szól. Jönnek a patronálók, akik eddig szintén nem reflektáltak, nem kérdeztek.
    Az az érzésem Mazsola, hogy ez már nem a Te blogod.
    Lehet nem kellett volna a mottót megváltoztatni.
    Szabályok nélkül csak azokkal lehet, akikben van önuralom, önmérséklet, és tisztelet a másik ember iránt.
    Mint a való életben.
    Olvasó2 voltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ebben meg nincs igazad kedves olvasó2. Nem róla szól hanem amit csinálni kellene közösen. De ehelyett ott tart, hogy majdnem egyedül kell megoldania azokat a problémákat amit nem is ő okozott hanem közösen mindenki valahogy. Szót emelt itt sok mindennel kapcsolatban mint sürgős tennivaló, a Földünkért !
      Erre az olvasótábor csak olvasgat a megoldások megvitatása helyett.Illetve a háttérhatalom ideje múlt
      direktíváit olvasgatja és azzal szórja tele a blogot.
      Nem kell bemutatni mert végigolvastam én is itt mindent. Mert Kerion főszómágus átvett betű és számhalmazai aztán nem zagyvák mi. A Feleségem amikor elolvassa ezeket olyanokat sóhajtozik, hogy inkább nem is írom le. Az állandó szabályozáskényszeretek vezetett ide, ebbe a helyzetbe. Mindenre kapcsolót szerelnétek, ha megtehetnétek. csendes olvasó

      Törlés
    2. Kedves Csendes olvasó, biztosan bennem van a hiba, de nem mindenkinek az észjárására vagyok fogékony.
      Mindegyikünk másként rezonál a másik emberre.
      Bizonyos viselkedéskultúrára szükség van a virtuális térben is, nick nevek mögül szövegelve. Ez nem szabályozáskényszer, hanem neveltetés.
      Ha én akarnám megoldani a Földünk problémáit, erős szereptévesztésben lennék, úgy gondolom.
      Magamon dolgozom nap, mint nap. Kemény melő, hidd el, ha komolyan veszi az ember.
      Ha kérnek, segítek, egyébként csak figyelek, hogy ott legyek, ha szükséges. Iszonyodom az agresszív világmegváltóktól.
      Bocsánat, hogy kifakadtam.
      Kerion beírásait érdeklődéssel olvasom, annak ellenére, hogy sokszor nem mindent értek meg belőle.
      Ő, ha fontosnak érzi, leír dolgokat, de nem háborgat senkit, hogy miért nem válaszolnak neki, vagy vitatkoznak vele. Nincs szüksége külső megerősítésre, a kritika meg lepereg róla. Számomra ez tiszteletre méltó.
      Olvasó2

      Törlés
    3. Nos, a csendes pihenőnek vége. Gondolom akkor Mazsi és barátai meseszobablog is erős szereptévesztésben lehet , nemde ? Gondolom logikailag is levezethető ama tény, hogy ha végigolvasom csak a posztok címeit akkor nem igazán csak a hagyományőrzés illetve zenélés a fő témakör. Hát ha még a címkéket is elolvasom, még érdekesebb meglátásokhoz vezet.
      Eddig stimt ? Peerszee tisztelettel ! Az olyan logikai lépésstruktúra ami itt megyenget, nem vesz számításba olyan információkat amit kihagyva kissé torzított világlépet eredményez. Ha a saját bőrömön tapasztaltakat mint pontos információkat tételezem fel(mert miért is ne),- akkor tökéletesen figyelmen kívül is hagyhatok ennek gyökeresen ellentmondó információnak titulált szövegeket , nem ? Akkor most lépésről-lépésre... :
      1. igaz-e ? , hogy milliárdnyi autó plussz egyéb benzinfüstölő gépezet berreg odakint az utcákon-tereken egyéb helyeken ? Neked van -e autód ?
      Nos, majd most meglátjuk torz-e a világképem s csak álmodom azokat a füstölőket ? :)

      Törlés
    4. 2. igaz-e, hogy az emberek nagy része képtelen lemondani a benzinégetésről ? s ezzel karöltve nem is követelik meg maguknak a tiszta levegőt, hanem mindennap hajtják a szekeret ? Ugyanaz a kérdés másképp mint az előző...

      Törlés
    5. Kedves Tünde , ez egy nagyon szép kép volt mit festettél az itteni helyzetről. :) A történetben az a legszebb, hogy épp a vacsimmal érkeztem a gép elé,
      közben,-mondom,:-megolvasom a rengeteg választ...
      ehh...no de ...bezzeg a csendespihi alatt sutyorogtak a csendes olvasók, csendben mi ? Mikor meg lehetne csillogtatni a tudást meg az eszet nagyrészt megy a kummogás csak.

      Törlés
    6. A. válasz. most .:)
      "No, a matematika professzoraihoz egy kérdés :
      -- ha hozzávetőleg 1 kg benzin elégetéséhez 14.7 kg oxigén szükséges, kb. 9 m^3vagy levegő ?
      akkor naponta kb. hány kilót is éget el az emberiség ? fogas kérdés..." van még ezaz ott is
      forrás:
      http://dumaodal.blog.hu/2016/07/29/okos_auto-sokk#comment-form

      Törlés
    7. No, te mint matematika professzorhoz egy kérdés:
      --ha hozzávetőlegesen átlagban 2 lovat számolunk személyenként. Mikor is átlagban kb. 5 kg lo@arral számolva naponta. Térdig,vagy derékig járnál a lósz@rban? fogas kérdés...
      ..vagy a permetező repülőgép egy kör alatt annyi káros anyagot bocsát ki mint egy 30 ezres kisváros napi káros anyag kibocsátása a fin@@al együtt.
      --vagy A huszadik században új módszereket dolgoztak ki a mutációk gyakoriságának besugárzással, vegyszerekkel és szövettenyésztés útján történő növelésére, és ezeket széles körben alkalmazták a haszonnövények genetikai feljavítására????. Ezekkel a módszerekkel csak vaktában lehet mutációkat létrehozni, és a kívánt tulajdonságok megtalálásához nagyszámú magot, dugványt vagy regenerált hajtást kell átvizsgálni. Ennek ellenére mindezek a megközelítések hasznosnak bizonyultak a terméshozam emelésében, és a huszadik század végére nagyszámú növény – a búzától a grépfrútig – több mint 2300 különféle fajtáját sikerült előállítani besugárzás és kémiai mutagenezis alkalmazásával ...."
      és vajon mit tömsz a géped előtt a genetikailag módosított vacsiddal a tudással csordultig telt fejedbe...
      Szánalmas vagy ezzel a törtetéseddel,hogy valaki olvassa már el az írásaid a blogodon......
      olvasgató.

      Törlés
    8. Tudom, hogy szán almos de há' tavaly ezé' fenyítettek
      hogy mé' nincs ? s mé' nem ott ...? meg ilyenek
      na most viszont van és ott is bepofázjattá' vóna nekem... de nem merted , mint a ga tó is olvass há'
      Ráadásként kérdésre kérdéssel válaszolni nem egy jó technika pajtás ;)

      Törlés
  20. Egy szót sem szólhatnánk,ha a te blogod,vagy ati blogja lenne. Ez a blog "Mazsola és barátai meseszobája" névre hallgat.. Csodálom a türelmét,és a toleranciáját.t.

    VálaszTörlés
  21. Figyelmesen olvasva mindenki hozzászólását, egy kép jut az eszembe Leonardo Az utolsó vacsora ahol mindenki tágra nyílt szemmel hangoztatja az igazát, hadonászik, és még egymás között is bizonyságot szeretne szerezni hogy a külvilág igazolja jóságát értelmét nézeteit. Középen ahol bennünk közepén is, ül Ő ott, tőle csak karnyújtásnyi távolságban, de még ők sem értették és nem érték el. Szemét lesütve belölről látván magában nyugodva érzékeit befele fordítva sugározza isten békéjét. Kezei tenyere egyik istenfelé felfelé másik lefelé áldóan tartja, mint amikor betegeket gyógyított. Ő a központ aki tud a jelennek élni mert minden pillanat egy Szent Pillanat akkor és amikor abban cselekszünk ami a jövőt határozza meg. Egy pillanaton múlik mindig hogy vele vagyunk a békével vagy ellene a háborúval. Felnőttek mind mégis mind még nem nőtt fel. Ő úgy beszélt, hogy mindenki megértse példákat is hozott beszédében mégsem értették meg. Csodákat tett gyógyításaival de mindig megkérdezte : " hiszed e hogy meggyógyul?" Amikor elfogadták lelkükből az igazi valójuk önvalójuk abban pillanatban ott olyan erővel rendelkezett ami képessé tette hogy meggyógyuljon. Az igaz hit ami minden sejtünkből jön megelőlegezi hogy a gyógyult egészséges állapotba kerüljön a testünk minden sejtje. Talán sikerül egyszer mindenkinek magát Istenre bíznia és azt cselekednie ami harmonizál, tehetségeit élni amivel boldog lehet. Isten mást nem is kíván mint egy apa is a fiainak lányainak, tisztességesek legyenek és nagyon boldogok. Üdvözlök mindenkit Tünde

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép sorok, viszont van abban a programkönyvben egy másik iránymutatás is:
      "Atyám! ha lehetséges, múljék el tőlem e pohár; mindazáltal ne úgy legyen a mint én akarom, hanem a mint te."
      Mikor jön el az a pillanat, mikor az ember hitével/tudásával felülírhatja a fenti idézetet?

      Szép Napot!

      Törlés
  22. Ismét mindjárt éjfélt üt az óra,
    s nem tértetek még nyugovóra ?
    holnap pedig megint nyit az óvoda,
    szépen sorban mentek is oda. :)
    Persze ez csak az ötönykék pizsomásokra vonatkozik..... még ;)

    VálaszTörlés
  23. Amint fent úgy lent...amint bent úgy kint... fű, csak tudnám mivel vonzottam ezt be... azt már eddig is éreztem, hogy őrült napjaim vannak mostanság, no de hogy ennyire... :) Jó sok fura szerzetet összehordott itten a szél. Nem tudom mennyire értelmes és egyáltalán vezet-e valahova ez a vita, de Teremtésügyileg biztos szükséges, mint hangtanba a lóg a ritmus! :)


    Amúgy meg megérkeztek:
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/08/10/ez_lehet_a_legkulonosebb_urlenyes_film/

    Remélhetőleg nem a gonosz inváziós pufókák lesznek - megint. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részvétem. A blog kimúlt.
      Narrátor, rendező, főszereplő, mellékszereplő, gyártás- vezető, operatőr, a király, az isten, a sátán, a blog- gazdi: atis.
      Ámeeeeeeeeeeeeeen!
      1 gyászoló

      Törlés
    2. Mivel ebben nem nagyon vettél részt, így tudod mi ?
      Gondolom , hogy most még összetettebb szint következik a kimúlás helyett amit meg nem Te fogsz ugye értelmezni Te vallási fanatikus emeroggyant gyászoló. Azt sem tudod mi folyik itt....jah , hogy Te is szórakozni jártál ide meg kikapcsolódni ?
      Helyes Néked akkó OFF.

      Törlés
    3. Nocsak! Nocsak! Ideges az ifjú padavan. Mindenki úgy látja ti szórakoztok az egész bloggal Lujzati, és most FÉL -TEK? Aki tudd az nem FÉL. Az EGÉSZ! Sebaj! Majd 1 másik univerzumban, másik létidőben folytathatjátok, ahogy elnézlek még hosszú-hosszú EONOKON keresztül. Szedjétek össze magatok, mert az idő pereg és eddig csak a bezingőzről írtál ami az általatok ide írt barlangrajzokhoz hasonlóan csak 1 égéstermék. Amint megjelent az égéstermék eltűnt a tudás. Ez az égés, ha úgy tetszik "okozat". Na ez a gáz. + a HE-HE! Látlak téged! RÁolvasó-barlangrajz kódfejtŐ.

      Törlés
    4. Mazsola

      Ma rendet raktam, és kitakarítottam a dolgozó szobámban. Közben eszembe jutott ez a szoba is...
      (Az EGY-SZERűség kedvéért: Ctrl+A+Delete...;)

      Szép Napot!

      Törlés
    5. Furcsa mód teljes nyugalommal szemlélem az egyre inkább eluralkodó zűrzavart... a forgószél közepén, csendben.

      Törlés
    6. Nos , a csend ez esetben nem jött össze...bocsesz :)
      De a részedről sem. Nekem meg nem furcsa ez a nyugalmam...a... harcos nyugalma. ;)

      Törlés
    7. Igen, bizonyos mértékben vicces...
      Másik megközelítésből pedig rég volt itt ilyen (ha jól emlékszem hasonló helyzetben), mikor ott tartottam, hogy a hszk. jó, ha felét elolvastam. Elkezdem, és nem szól semmiről, kényszeres re-akció, fecsegés/"szellemi" ürülék...
      Harmadik megközelítésből meg mindennek oka VAN, viszont a megfejtés még várat magára...

      Szép Napot!

      Törlés
    8. Kedves SzN , ha szépen megkérlek, meghatároznád nekem a 'semmi' fogalom/szó alatt mit értesz pontosan? Gondolom, azért ez nem lesz olyan megerőltető feladat számodra; mint felkormányozni az magadat a PIlisbe. :) szép esős napot

      Törlés
    9. Csak mert olyan "szépen"...
      Jelen helyzetben tömören ezt: "kényszeres re-akció, fecsegés/"szellemi "ürülék..."
      (Remélem az értelmezése sem "megerőltető"...)

      Szép Napot!

      Törlés
    10. A jó szél összehordja a szemetet .... ;) Jiru

      Törlés
    11. Ja,elég szeles kölök vagyok s mielőtt a belgázra gondolálnál... há' Te tudod...gondolom profi látyó vagyol. s hogy nehogy aztat hittyétek morci vagyok..
      => :") de lehetek is ha szeretnék,vagy az tilos ?
      Mert a fentiekből ez következne ha ugranék ilyen kis "semmiségekre" amik azé' valamik így is. Látom a szellemi magaslatokból csak ügy gyün a szipporrka.

      Törlés
    12. Ne vegyél mindent magadra, meglehet nem rád gondolt. Amúgy meg igaz; bolondokból bolond (be)szél fú.
      Ezt se vedd magadra.
      Mivel itt mindenkit csak én képzelek, ezért nálam őrültebb senki nem lehet, ezt kizárják a rendszerüzemelés szabályai. :)

      Törlés
    13. Ehh Mazsigazdi, akkor csak képzelődsz teső... :)Mindig előbújik aza za én--ecs-ke :)
      Szerintem nincs rossz szél meg jó szél, de szél az van. Gondolhatod , ha mindent magamra is tudok venni, akkor... ? Mondtam , hogy bolond is vagyok...
      szerintem meg az őrűltségben ne írj ki tendert ide
      mert tuti kikapol a popsidra. ;) ...ja, szemmét is vagyok...:)

      Törlés
  24. Jah azt elfelejtetem mondani, hogy az én blogomat próbáljátok meg széttrollkodni vagy szétoffolni ...szerintetek sikerül ? hehe. Próbálkozni lehet, eleve arra van felépítve. A csak személyeskedésig eljutott fazonoknak ez kifejezetten egy felhívással egyenértékű lehetőség. A hallgatóknak meg :a hallgatás beleegyezés. De az, hogy nem tudtok egyetlen nyavalyás kérdésre sem válaszolni, avagy nem is akartok, mutatja elkötelezettségeteket a kizsákmányoló renceretek iránt, ami mondjuk így már ideje múlt. Ja tudom félek szétrúgni az egészet ha szükséges mi ? Pedig most is azt csinyálom skacok...

    VálaszTörlés
  25. Hehe te csak annyit látsz amennyit láttatni engedek ;)
    Félek ? Szerintem meg te félsz(tőlem), mert nem írsz semmit ami nem rólam szól. Rám centizted magad mert szerinted te egy harcos alkat vagy s há' küzdesz magaddal, hogy kiokosíts engem olyanból amiről fingod sincs. Neked van autód nekem nincs s ha barlangban kellene laknom akkor is jól érezném magam ...míg te hááát ezt neked kellene megmondani.Tudom mit beszélek mert tudok.Te meg mesterke csak akarsz de nem szeretsz s nem szeretnél :) A saját univerzumomban gugyolok s röhögök jókat rajtad, hogy mennyire ragadsz az amúgy teljesen tudatosan odatett légy pap írra ... látod magam jelenleg sem kiabálok nagybetűkkel,
    míg nézd csak meg a saját írásod. Csak azért mert a neten a vég ig nagybetűs szavak tudod mit jelentenek vagy nem :)
    az időt te meg ábszólút nem tettszik érteni méstör :)

    VálaszTörlés
  26. A blogon a számtalan contact közül az ATI vs. RÁolvasó csak 1 a sok közül. Érdekes módon ez és az összes többi párbeszéd közt van egyközös nevező: ATI a tanulóvezető. AKKOR KI A HARCOS, KI HARCOL MINDENKIVEL..? KIÉREZ KÉSZTETÉST MINDIG AZ ELME-GYÓGY ÉS NEM NORMÁLIS TÉZISEINEK MÁSOKRA ERŐLTETÉSÉRE.???? KAPCSOLD MÁR FEL A VILLANYT A MOZIDBAN..!
    A csupa nagybetű mindÉG a vakok és gyengénlátókért van. További szép álmokat a nem harcoló padavannak. RÁolvasó.(részemről ennyi)

    VálaszTörlés
  27. Sorold fel legyél szíves a nem normális nézeteimet amit itt tettem.-- Gondolom nem nagy kunszt tudni, hogy a vakok a nagybetűt sem látják . :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs egy se.
      Lujza

      Törlés
    2. Fenti beírás nem Lujzától való!

      Lujza ( az igazi :))

      Törlés
  28. jujuj az lemaradt...., hogy ha felkapcsolom a villanyt akkó hogyannék látom a filmet ? Te ZSENI! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért kell a villany, hogy amikor kivonulsz a teremből és mész át a másik terembe, nehogy átess valakin vagy valamin. :))
      Nem az voltam akitől a választ várod.
      -EGY FURA SZERZET-

      Törlés
  29. Választ csak a kérdésre várok, akárkitől :)
    Ki mondta, hogy vége van a filmnek ? Időzavar van. Ez már egy ideje egy másik film eleje még :)) Szóval elég annyi fény is nekem, ha nem tettszik amit látok, hogy kiosonok lazán....meg eleve a mozi úgy van kitalálva, hogy nem is lehet másokon átesni...pláne ha olyan sorban ülök... :)
    -hasonlóan egyedi fura szerzet- ;)

    VálaszTörlés
  30. Pityesz

    Tavaszról elhúzódott egy ígéretem, holnap fölmegyek a Pilisbe, ha esetleg van kedved csatlakozni.
    (Tudom, hogy későn szólok, és ráadásul holnap munkanap, de hátha...)

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SzN,
      bocs de erről a hszről lecsúsztam...az őszi fordulókor szívesen..!

      Törlés
  31. .. s erre mondják azt, hogy ez a duplázott tripplaszerva,

    .a.meg.a.különböztetés.

    Csak ÉN vagyok vagy csak én ?
    Gondolhatod így is Testvér .
    Én gondolom ki a mindent !
    Lehet, de így Életed is félrebillent.
    De! akkor is így van: csak így lehet!
    Igen, de így szíved s eszed semmit se tehet.
    Pedig érzem velem van a Fény!
    Igen, ezért is fél az éjben a lény.
    Pedig akkor is elűzöm ezt a fertőt!
    Magadból szakítod ki így e kettőt .
    ... .... ..........remény..
    S marad neked csak a sok tény.
    ...........

    VálaszTörlés
  32. Figyelem!
    Tud valaki hiteles forrást adni a "tótágas" szó legeredetibb magyar jelentésére? Nem mindegy, hogy tót-ágas, vagy tó tágas. Angol nyelvterületen úgy mondják: 'upside down'.
    A "feje tetejére áll" jelentés hétköznapi, ismert, de engem a "másik világ", "alvilág" jelentése érdekelne - ha esetleg tud valaki forrást ehhez. Egyiptomi hieroglifák?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "Tud" az erős nagyképűség lenne...
      (Mostanáig a lentiekkel találkoztam, talán segít...)

      A magyar népek őstörténete:
      "Az egyiptomiak egyik hagyománya szerint, írásukat egy tudós fiatalember foglalta rendszerbe, aki a két ókirályság egyesítése idején élt és az események irányításában nagy szerepet játszott. Ő volt Ménes király észak-egyiptomi szakértője, bizalmas írnoka és legfőbb tanácsosa, akit az utódok később istenként (szentként) tiszteltek.
      Nevét két szótaggal írták, mindegyiket egy-egy T-vel, s azok helyes átírása a T/D ikerhangok figyelembevételével Tu-Do: Tudo. Idegen szakemberek ezeket az írásjeleket TUTU, TETI, TOTH alakban adjak. Ne hagyjuk azonban magunkat megzavartatni az idegen tudósok ajánlotta grafikával.
      A magyar átírás a helyes. Megerősíti azt a mezopotámiai párhuzam, ahol az írnokot szinten Tudónak neveztek s ékjeleit DUDU alakban írják át. A magyar átírás mellett szól az a sok feljegyzés is, ami a Tudó nevével kapcsolatban fennmaradt. TOTH mindent tudott, — írták róla az egyiptomiak.
      Mérte az időt, számolta a napokat és hónapokat, jegyezte az éveket, szakértője volt a törvényeknek és művészeteknek, értett mindenfajta bölcsességhez, még a kézmozdulatokat is értelmezte. Lejegyezte az énekek szövegét is, tudta azok dallamát és azt is tudta, miként kellett a szövegeket értelmes hangsúlyozással MAKHROU: Magyarul* elolvasni. Az egyiptomi képírást megalkotójáról, aki papi szerepet is vitt és szentté lett, az egykorúak papírásnak vagy szentírásnak nevezték. E kifejezéseket utóbb szó szerint lefordították görögre, és a nemzetközi irodalomban az egyiptomi írást magyar neve
      helyett ma hieroglifikus írásnak nevezik. Görög nyelven hieros annyi, mint, papi, szent’, glyphe pedig, írás, rovás."

      Törlés
    2. Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái:

      „Százszor tíz alkalommal
      szálltam alá a sötét úton, amely
      a Fénybe visz,
      és ugyanennyiszer jöttem ki
      onnét megújulva testemben
      és erőmben.”

      „Nagy volt népem egykor
      a mai kicsiny ember képzeletén
      felülálló, ismerte a régi tudást;
      a távolit a szív végtelenségében
      kutatta.
      Ez a tudás a föld ifjainak birtokában volt
      Bölcsek voltunk a Fény Gyermekeinek
      bölcsessége által, kik köztünk lakoztak.
      Erősek voltunk az örök tűztől származó
      hatalom által.”

      „Lent éltem korokon át látva másokat,
      hogy isszák a halált, majd visszatérnek a fényre.
      Idővel Atlantisz királyságaiból
      tudatok hullámai érkeztek, melyeket
      egykoron jól ismertem. Egy alsóbb rendű
      csillag ivadékai szálltak helyettük Atlantiszra.”

      „Meghajolva az alázatosságban
      a mester szavai bennem kivirágoztak.”

      „Mélyen a föld szívében
      Jóval az elsüllyedt Atlantisz
      alatt vannak az Amenti termei.
      A Halál termei és az élők termei,
      melyek a határtalan mindenség tüzében fürdenek.
      Messze a múltban elveszve a tér-időben
      a Fény gyermekei a földre
      tekintettek, és látták
      az embereket szolgasorban, megkötve a kívülről jövő
      erők által.
      Tudták, hogy csak szabadság által
      tud az ember a földről a Napba emelkedni.
      Lejöttek ők testet öltve embernek látszón.
      A mindenség mesterei az alaköltés után
      mondák magukról: "Mi vagyunk kik a tér porából
      kaptuk formánk, a végtelen Mindenségben létezünk;
      A földön mint emberek fiai élünk
      és tőlük mégis különbözünk"

      „Ezután lakóhelyül
      messze a föld mélyében
      nagy tereket ütöttek erejükkel,
      tereket mely az emberektől messze találhatók.
      Körülvették azt erővel és
      hatalommal, védeni a Halál Termeit
      az ártalomtól.
      Majd egymás mellé
      más tereket is emeltek, megtöltve
      azokat a fenti Élettel és Fénnyel.
      Megépítették ezután az Amenti Termeit,
      hogy örökkön ott élhessenek élettel telten a
      végtelen végéig.”

      „Ki fejlődésében kinő a sötétből,
      magát az éjből a fényre emelve,
      megszabadul az Amenti termeitől,
      megszabadul a Fény és az Élet Virágától.
      Irányítja őt akkor a bölcsesség s a tudás, és az
      emberek köréből az Élet Mesteréhez jut.
      És lakozik ott a Mesterek közt mint közülük egy,
      szabadon az éj sötétségének fogásától.”

      „Én, a Halál, jövök, de nem maradok,
      mert az élet a Mindenségben örök.
      Egyetlen akadály vagyok csupán a Fény végtelenségében.
      Ébredj hát, örökkön befelé égő láng, haladj
      és hódítsd meg az éj sötétjét.”

      "Ó Mester, hadd legyek tanító, vezetve őket
      egyre feljebb, amíg egymás számára
      fénnyé válnak.
      Megszabadulva az éj sötét fátylától, mely körülöttük van,
      hadd szítsam a tüzet, az emberekben"
      Fölvezetett ezután a Templomlakó.
      És újra emberek között találtam magam
      tanítva és megmutatva a bölcsességet,
      én a fény sugárzója, emberek között a Nap.
      Most lefelé visz utam ismét
      keresem az éj sötétjében újra a fényt.
      Tartsátok meg följegyzéseim, hogy
      vezesse az embert, és újra nagy legyen.”

      Szép Napot!

      Törlés
    3. Ezeket meg az itteni dolgok miatt:

      "Én, Thoth az atlantiszbeli ingyen
      adtam bölcsességemből, tudásomból,
      és erőmből az emberek fiainak.
      Azért hogy bölcsé legyenek és
      a világba sugárzón nézzenek
      az éjszaka leple mögül.
      A bölcsesség erő,
      és az erő bölcsesség;
      Egymást kiegészítik.

      Ne légy büszke ember, bölcsességedre,
      beszéli a tudatlannal éppúgy mint a bölccsel
      Ha valaki nagy tudással járul eléd
      hald meg szavát és tartsd meg azt,
      mert a bölcsesség minden.

      Ne hallgass, ha a hamis felhangzik,
      igazsággal szólj, és a Napfény mindent beterít.

      Ki átlépi a Törvényt büntetést nyer,
      mert csak a Törvény által jön el az ember szabadulása.

      Ne félemlíts meg senkit,
      mert a félelem rabság,
      mely a sötétséghez biztosan hozzáköt téged.
      Kövesd szíved szavát élteden át
      És tégy többet érte mint, amit szükségesnek látsz.

      Ha gazdagsághoz jutsz is
      kövesd szíved szavát,
      mert a gazdagság semmit sem ér,
      ha szíved nehéz.
      Ne sajnáld az időt, hogy szívedet kövesd,
      mert másképp dermedté válik.



      Ha valaki tanáccsal jön hozzád,
      hagyd beszélni szabadon,
      mert lehet, hogy amiért jött kivitelezhető.
      Ha habozik számodra szívét felfedni,
      csak azért van, mert ítélkezővé lettél.

      Ne ismételj hivalkodó szót,
      és ne is hallgass ilyet.
      Ilyenkor a beszéd egyensúlytalan.
      Ne is beszélj róla, hogy az ki előtted áll
      a bölcsességet így ismerje meg.

      A csendnek nagy a hozama,
      de a beszédfolyam semmit sem ad.



      Az mi a raktárba kerül, ki is kell
      jöjjön onnan.
      Azt mi tied barátoddal megoszd.

      A bolond a tudást butaságnak véli
      és a hasznos dolgok sértők neki.
      A halálban él ő, és tápláléka is az.

      A bölcs szíve túlcsordul
      de száját csukva tartja.”

      Szép Napot!

      Törlés
    4. Látom, itt mindenáron újra le szeretnék másolni a történelmet. Jelenlegi helyzetek hívják az új idők szavait. Az őseim tudása annyiban segít ,hogy van az embernek viszonyítási rendszere/pontja. A jelenlegi új irányokat a lehetségesség azaz a jövő
      szempontjából szükséges meghatározni. Az ősi múlt bölcsessége: a hibák észrevétele és bekalkulálása a jelen megoldásainak kivitelezése közben. Emberi nyelven : ami a raktárba kerül valaki által, azt majd (talán) valaki ki is hordja... :)A semmi meghatározása még mindig várat magára... mert a beszédfolyam az már valami s mit is ad ? bocsesz de
      sok a dolgom s nem érek rá bővebben...meg há'tha valakiknek feláll a haja zselé nélkül is... ;)
      poénképpen ezek a fordítások is több fordítóval fordítóthtak, asztán melyik is az ejedeti s hitejes
      fojdítás a' má' kérdéses hehe.

      Törlés
    5. https://www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp_xs

      Szép Napot!

      Törlés
  33. ... a határaidat kifelé tóni azaz tágul.ni nini ez is verzijó ;) s abban lehet pörögni is mert a legelső élményed a perdület ? és jelenleg teljesen érthetően írtam. De ez szokás szerint csak az elmém szülemény e vala, ugyi a meg őrűlt... de há' az öregek erre szokták volt mondani :
    a feje tetejére állt...az meg biológiai funkciókban mit is szokott okozni ? . Széd.ülést? ;) és ez az értelmezés nem
    magyar...ha már mar az agy... remélem. ezé' is kapok a fejimre ? :)

    VálaszTörlés
  34. na de ez sem art ;")
    https://www.youtube.com/watch?v=JBGEsfSGIJc

    VálaszTörlés
  35. Az időhúzás technikája nem hinném, hogy célravezető módszer.
    Az idősűrítés technikája azonban ellensúlyozza azt. Spec. magam ráérek amire éppen szeretnék de , hogy Ti is ? - na ez egy jó kérdés... azért nem lennék ebben annyira biztos.
    Nem muszáj engem "barátként" kezelni, annak ellenére sem, hogy magam tudom így is kezelni a többieket, s teljesen mindegy, hogy a háthatalommal dumálok vagy csak egy emberrel a nyájból ...esetleg valaki mással. Szóval az előítélet innentől a sufniba s talán lehet immár haladni is.
    Ja , és itt jön a képbe az a kis apróság, hogy ha csak képzelitek ezt a marhát aki itt írogat nektek, akkor eléggé önállósította magát a képzelgésekből , nem ? ;)
    ...vagy nincs enerdzsi ? vagy idő ? vagy ötlet ? vagy...?
    Ha egy termékre az van írva , hogy: "minőségi áru , minőségi gyártótól" akkor ez igaz vagy sem ? DE! az információ az csak ennyi s nem lehet még megkóstolni ..:)

    VálaszTörlés
  36. Kerion!
    Letudnád nekem írni, hogy mely népek mely évköri jegyhez tartoznak? Annyi féle van a neten, de én szerintem egyik sem helyes... Kíváncsi vagyok h szerinted mi a helyzet! Előre is köszönöm. Kitartás mindenkinek itt az oldalon;-)

    VálaszTörlés
  37. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  38. Vad Magyarország:
    https://www.youtube.com/watch?v=mHHjosWMCx4

    VálaszTörlés
  39. http://zoldkor.blog.hu/2016/07/14/ut_a_nyarba

    Ha nem akarsz együttműködni, ami a Mérleg, mert csak villogsz, kontroll nélkül adod ki a tudatalattid, gondolkodsz, kavarogsz, beszélsz megállás nélkül, annyira tele van, és lökdösi fel, ami így jelenik meg. Az nem együttműködés, az a másik figyelmének felhasználása, hogy könnyíthess magadon, könnyíthess a túlterhelt tudatalattidon. Mint a gyerekek, akik odamennek Apához, Anyához, azt mondják „Nééézd!”, és elkezdik. Hogy ő ki, mi, az mindegy. A lényeg, hogy figyeljen, adja az energiát, és a gyerek ne érezze annyira egyedül magát. Hogy ne szenvedjen magától.

    A jó hír, hogy jön az Ajándékosztás! Már tavaly ősszel is jött, egyénileg, lokális társadalmilag, párkapcsolatilag, családilag, nyugalmilag. Mindez nyártól-ősztől, szeptembertől még tovább tud teljesedni!
    De ahhoz könnyíteni kéne. Megfelelő szakembereknek, megfelelő terápiás körülmények között kellene kipakolni azt a rengeteg dumálást, pörgést, önprodukálást, ami egy Gyerek velejáró sajátja. A baj csak, ha 20-25-30-40-50-60 éves testben van mindez. Az a kapcsolatok gyilkosa. Az növények küzdelme a dzsungelben a fényért, az energiáért, állatoké a táplálékért, vízért, az életért.

    Hidd el, a terapeuta erre van. Ez a szakmája, ezért fizetsz neki, erre szánja a munkaidejét. Hogy olyat hallgasson pszichológusként, kineziológusként, előző életes utaztatóként, aminek semmi értelme. Ami nem Itt és Most van. De ő azért teszi, hogy az kiürüljön, és könnyedebb, szabadabb, élőbb, potensebb, felnőttebb légy. Minek mérgeznéd ezzel az emberi kapcsolataidat. Minek terhelnéd ezt azokra, akiket elvileg szeretsz. Akiktől akarsz valamit. Add ki a profiknál, és örülj a maradék időben.

    VálaszTörlés
  40. http://zoldkor.blog.hu/2016/02/09/a_marsulasrol_az_embersegunk_visszanyereserol

    A kutyatartással a nők konzerválják magukat egy 2 és 13 év közötti fiúgyermek szintjén, és gyakorlatilag lehetetlenné teszik, hogy bejöjjön egy Férfi. Nem lesz megértő, nem kell (!), hogy megértő legyen: egy Nap-Férfinek Joga van a prioritásra és exkluzivitásra, igénye pedig biztosan. Ha már van kutyád, legalább ne reklámozd profilképen-borítóképen, posztolásokkal. Ne riaszd el tudatalatt egy Férfi esélyét, mert ez így ördögi kör. Nem jön, ott az érzelmi kiüresedés, aztán a frusztráció (Mars) és a Küzdés (Mars), ezáltal méginkább eggyé válsz a kutyával.
    .....
    Ha megnézzük az emberiség ismert 6 ezer éves történelmét, a nők 70, azaz 70 éve futnak. 6000 a 70 ellen. Ez a 70 év a társadalom széthullásának, a káosznak és kultúra eltűnésének időszaka; nem véletlenül.

    A futás egy Marsikus dolog, még az állatvilágból: vagy a préda után futok, vagy prédaként az üldözőm elől. A régi időkben, egy nő akkor futott, ha éppen üldözte valaki, vagy valami veszélyt akart elhárítani; mindkettő szintén Mars.

    Van egy mondás, hogy "Ha látsz egy nőt futni, és nem kap el a röhögőgörcs, az nem is igazi Nő." Ez teljesen rendben van, ugyanígy poénkodik mindenki a főző vagy pelenkázó férfiakon, vagy amikor öltözködnek, takarítanak, vagy bármi. Nem az ő dolguk, pontosabban nem ez a fő dolguk.

    A futás melletti érv, hogy fogyaszt. A futás olyan, mint a drog. Adrenalint termel, és más hormonokat, amik kiütik az agyat, az elmét. Ennek evolúciós oka, hogy amikor vadászol, vagy menekülsz, elég ciki gondolkodni közben, ott fókuszra van szükség. Ez tehát nem egy felnemesedett, tiszta meghaladása az agynak és az elmének, hanem kiütése, visszaminősítése, visszazuhanás a Kezdet állati szintjeire, ahol nem az van, hogy nincs probléma, hanem a probléma meg sem jelenhet, hogy Megoldássá váljon.
    A futás ezek mellett a hormonok mellet, amik kiütik a problémás elmét, stresszhormont is termel. Ezáltal olyan, mint a drog. Nehéz belőni, hogy mennyi elég és milyen gyakran.
    Vissza kellene találni a finom, lágy kapcsolódott állapotokhoz, Férfi és Női minőségekhez, és nem nőne rajtunk háj, ami elakadt érzelmi energia, és nem kéne futkároznunk. A természeti népeknél ezért van annyi jó alakú ember, és ha Szépséget keresünk, mindig valamilyen egzotikus, 'elmaradott' helyre megyünk: Ázsiába, Dél-Amerikába, arab világba, ahol még nincs az a nagy 'egyenjogúság': a Küzdelemre.

    Ha hölgy lennék, inkább jógáznék, sétálnék, callanetics-eznék, tai-chi-znék, vagy ilyesmi. Kapcsolódnék egy Férfihez, áramoltatnám az érzelmi energiáimat, és lefogynék. Nem lenne ekkora zaj, izzadtság és identitás benne, de valódi, hosszútávú és működő lenne.

    VálaszTörlés