2016. július 1., péntek

NapiSzer - 2016 Áldás hava


138 megjegyzés:

  1. Atis utolsó hozzászólásai alább:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ti sem vagytok tehetségtelenek... egy szóval sem mondtam, különösképpen nem Te SZN. :)
      Mellesleg már megint nem tudom, hányadszor kellene leírnom ugyanazt, amit már leírtam...ennek ellenére a fejléc+ jobb oldal ugyanaz + ez a lassítás is, hogy'aszongya : de hisz tudnivaló--majd lektorálás után az admin eldönti!, hogy megkjelenik-e a hsz-em.
      Na, tavaly épp azért kezdtem ezt az oldalt a ;"talán nem valami beetető oldalnak" hinni mert nem kell regizni meg nem moderálnak stb. Aztán...:)
      Nos,ha még mindig ezt látom akkor leszállok az oldalról és kész...nem nagy ügy nekem...:) hiába próbáltok esetleg mást mondani erre, lekapcs a netem és ennyi. Veletek ellentétben már többször megcsináltam, hogy nem olvasok. Viszont a tudati teret nem kéne annyira összebani mert az viszont uncsi. Igen kijelentés.! Mazsola is azokat olvasgatja amit meg sem szabadna nyitni, nemhogy tüzetesen átolvasni...bakker...és csodálkozik hehe.
      Az, hogy egyesek itt teljesen hülyének próbálnak beállítani nekem nem ügy, mert : kijelentettem már régebben is, hogy teljesen zakkant vagyok és skizofrén elmebeteg a zárt osztályról ! Nos akkó' így kell hozzámállani...csak gyógyítsatok :)
      Viszont ha kérdezek valamit, akkor, ha már ilyen tanítójellegű a blog legyen szíves a kérdezett egyetlen nyavalyás választ felém megereszteni...ha mélységesen és fennkölt alázattal kérhetném és kérem most is! Le is írtam látható. Mellesleg arra mit lépteTEK! volna itt ha úgy kezdem itt a dumámat,hogy; ennyi pihentagyú hülyét egy rakáson még nem láttam ? peeersze tisztelet a kivételnek de ŐT/ket most nem fedem fel ha nem haragusztok. Most majd mingyá' elküldöm a hsz-t, baromi kíváncsi vagyok, hogy visszaállt-e a helyes út vagy sem. Mellesleg ha nem akkor teljesen másképp fogok hozzáállni ehhez az oldalhoz innentől. s most a mosoly lemarad.
      ui: nekem is van azé' blogom...látom tényleg kutattok s kerestek... :)ja és Mazsi, szerinted nem számítok már napok óta mikor játszod meg ezt a lépésedet ? Szerinted teljesen hülye vagyok a számítógéphez és a blogokhoz ? hehe ezt benézted Tesó.

      Törlés
    2. Shíva Tesó...na ne már. Gondolod, az a szabadságom, hogy az itteni stílust másoljam ? Megpróbáltam-lelkem rajta-de nem ment sehogyse :) Az elfogadás témakörét boncolgatjuk éppen, ha nem a'ki a főnök' köröket kellene futkorászni... A Mazsi végtelen türelmét most nem véleményezem, még mindig a jóváhagyására kell! várnom, mikor jelenik meg az írás. A sebességet nem bírja pedig van kocsija(nekem nincs),-viszont amit csinálok azt mindig megpróbálja keretek közé szorítani pedig ez iszonyat lassú bakker. Szeretne már kiszállni a ringlisből de nem tudja hogyan, aki meg tudja azt ki kell szapulni(persze Ő se tudja miért)...
      na és itt jön képbe a tudati is szívmegszállás témája, ám erről halvány lila fingja sincs, meg sokatoknak sem csak sejtitek, hogy valami nem jól van. Eddig egyezik ? Ha előrébb tartod Magad az útkeresésben akkor ha értelmezed Magad ...még mindig csak keresed...:) ugye ? Na majd szólj ha már találtál. A könyv témában meg pont azt hangoztatom, hogy nem kellene annyi, mert magam azon túlestem már s pont az volt a baj, mert nehezen felejtek dolgokat... Viszont a napi egy könyv átlag szokott menni ha van ráérős időm
      ...szoktam szakítani azért. Nos nem arcoskodni jöttem, viszont ha a tények közlését ezért hagynám ki akkor meg abszolút nem értenétek. Igen ez egy alap-felfogás lesz majd később...ha lesz...:(= igen ez most kissé pityergős lett. Remélem lesz majd alkalom, hogy majd ha a melódia már más fordulatot vesz teljesen, akkor megisszuk azt s lehet, hogy más is akad a meggypáleszen kívül, hja, most először csinálok ilyesmit. :) Ja, és még vita csak arról ment, hogy épelméjű vagyok-e vagy sem e
      Nos, most már visszaállíthatod magad a moderálásból Mazsi-- mert ha nem,szólok pár ismerős arcnak, hadd moderáljál akkor tunningban. Persze ez nem burkolt fenyegetés hanem igaz. De más blogok is vannak ám...

      Törlés
    3. Kedves Z+ akkor kérd meg a Mazsolát, hogy állítsa vissza a hsz-motort "szabad"-ra jó ? Persze ezt a hsz-met most is abban a hiszemben küldöm el mintha egyből megjelenhetne...de nem vagyok híve az ilyen háttérben emilezünk témának ha szeretnéd élőben a Te blogodon, ha szabad írhatunk egymásnak...szigorúan élőben! Megvan a jó okom miért...de! ha mindezek ellenére kitartasz az elhatározásod mellett írj s igy ide beírom a emilemet. Viszont ha a V.H.-n visszaolvasol kicsit akkor megtalálod azt is.
      --------------------------------
      Kedves...névtelen Imre :) Szerinted ha nem írsz ki nevet akkor nem tudom, hogy ki vagy ? Láthatod, leírtam. Nos, kérdésedre a teljesen igaz s egyenes válaszom = Ezt így nagyon benézted. Nem haragszom, mert az távol áll tőlem és gondot szokott okozni. A megrendelésre , távol áll tőlem mert elég pénztelen vagyok ugyan, de el nem adom magam !
      Az önkéntes meg annyiban igaz, hogy saját szabad emberi akaratom okán azt teszek s úgy, ahogyan magam jónak látom. Nincs szükségem rád abban a kérdésben, hogy mit tehetek vagy sem...másban megfontolom ha nem az uras hozzáállással
      tudunk egymással szót érteni.---mert ellenkezőképpen:
      az ilyen hozzáállás részedről konkrétan jelenti a 'minden irányításának' s annak elengedésének képtelenségét. Túl komolyan veszed Magad ahhoz, hogy a poént s a viccet is félreértvén vádaskodsz felém. Szerintem az eszmeiséget teljesen félreértetted irányomban... de jól is van ez így. :) Ha nagyon szeretnétek egységet, akkor az meg is van s nem lehet! megosztani sehogy, nemhogy pénkodva. Köszönöm, hogy szántál rám időt !
      Mazsola legyél olyan egyenes ha annak érzed Magad, és az eddig visszatartott hsz-imet felengedni a "mindent szabad"
      oldaladra. Köszönöm. Ha ez nem megy akkor ígérem végleg kiszállok az oldalról, még olvasásilag is ! Mondom, nem gond
      s nincs harag részemről...így Mindőtöknek megköszönném a rám pazarolt idejét. s ennyi... :)

      Törlés
    4. Kedves Mazsola, gondolod, ez fog így menni ? Ha arra vársz amire gondolok, nem fog összejönni :) Tudod,ez már azt a "határt" meglépi amit magamban csak ingerküszöbnek hívok.
      Látom, másoknak az írása kimehet. Nem lényeg, de Te tudod.
      Pang.

      Törlés
    5. Kedves Mazsola, szertenélek megkérni ha lehetne visszaállitani a hozzászólások rendlyét .
      Köszönöm,Béla

      Törlés
    6. Ez utóbbi is atis barátunk lehetett, csak álnéven.

      Ez pedig különösen tetszett:

      "Nos, most már visszaállíthatod magad a moderálásból Mazsi-- mert ha nem,szólok pár ismerős arcnak, hadd moderáljál akkor tunningban. Persze ez nem burkolt fenyegetés hanem igaz."

      No meg ez:

      "Tudod,ez már azt a "határt" meglépi amit magamban csak ingerküszöbnek hívok."

      :)

      Nos, aki ezek után szeretne még atis barátunkkal társalogni kérem keresse meg a blogján, vagy ahol akarja.

      Törlés
    7. https://www.youtube.com/watch?v=xHnFhooKHk0

      Törlés
    8. https://zplusthelonewanderer.blogspot.rs/2016/07/ahol-foldre-er-az-eg.html?showComment=1467478765006#c1633005029248417870

      Törlés
  2. https://www.youtube.com/watch?v=PjnDS5OuaAo

    VálaszTörlés
  3. Nos, a walesi bárdok lesújtottak az anno Kongóban is garázdálkodó balgákra - Arany után szabadon. A cirkusz sem az a cirkusz már tehát amit "roma" akar. A Teremtés ugyanis hagyja az "antikrisztusi másolást/lekopírozást" - nem tesz ellene - hisz aztán törvényszerűen az is mindig a Teremtés javára fordul.
    Mert miről is van szó ? Ehhez elég csak az un. rakamazi turulra rátekinteni. Ahol az anyagilag erős "kivagyi fióka" meg van fékezve, az anyagilag gyenge "senki fióka" meg fel van emelve. Ez a TU/l/RUL "jött" madár/MAGYAR evidenciája - nem véletlenül. Szóval a 6almások szarva úgy le lesz törve mint annak a RENDJE. Nem lesznek megsemmisítve, de beáll6nak a sor végére - ami nyilván nem fog tetszeni nekik. Ezért aztán ki is "spriccelnek" a Kárpát medencéből egy szál fogkefével. Immár nincstelenül, hogy "poklot járhassanak" ők is. Kár lenne megtagadni tőlük ezt az uccsu "kegyelmi" lehetőséget. A TEREMTÉS az utolsó percig BÍZIK AZ EMBERBEN, avagy a sajnos már csak embernek látszóban.
    Szóval CHRIS Coleman az EB-n mennybe vitte a walesieket, CHRISTIANO Ronaldo meg - úgymond - a "barátját szereti" . Miért is ? Hát csak azért mert nem adta át anno a 7-es mezét Tel Aviv/vivA léT-ben. Mondván hogy gyilkosokkal nem cserél mezt. Aztán meg - megbocsát6atlanul - még eurómilliókkal segítette is a palesztin gyermekeket. Így aztán "természetes" is hogy CR "homokos". Mint ahogyan a szintén - zsidó vakolók által - anno a csúcsra juttatott Mel Gibson sem a háttér6alom szíve csücske mostanában. Pláne hogy arámi - és nem héber - nyelven szólaltatta meg JÉZUS-t és hogy amúgy sem a farizeus rabbikat favorizálta.
    Ami a lényeg, trianon detronizálása, Magyarország újraegyesítése - természetesen - "antikrisztusi" másoló-program is. Zsidajaink - rajta vannak - helyreállítanák a zsidó gyökerű "habsburg-nemességet", URAMBOCSÁ még az úgymond szakrális magyar királyságot is. Csak hát ál-magyarokkal, betelepített zsidókkal-cigányokkal ecetera. Miközben a valódi magyart meg külföldre üldözik vagy különböző módszerekkel elveszejtik itthon. Ez zajlik napjainkban gőzerővel, mivel érzik hogy az idő számukra véges. Az ál-magyar "EB-s média-magyarkodás" - még a Hősök terén is - csupán ezen "CBJ-taktika" bevezetője. Szerencsétlen ország-foglalóink azt hiszik hogy hogy megint csak simán átverhetnek bennünket. Ehhez viszont az kéne hogy a magyarok potenciális "messiásait" is át tudják verni. Vagyis a VILÁGKIRÁLY/NŐ/T. Ehhez viszont újra kéne születniük mér7etlen tudással és képességekkel. MOndani sem kell, hogy erre viszont nem képesek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. CHRISTIANO Ronaldo stb.

      "A hamisság és az igazság elmennek együtt fürdeni egy szép tóhoz. A hamisság - merthogy ilyen a természete - gyorsan kiúszik, fölveszi az igazság ruháját, és távozik. Mire az igazság is kitempózik, azt látja, hogy a parton már csak a hamisság ruhái vannak. Az igazság eltöpreng, mit csináljon. Végül úgy dönt, a hamisság ruháját nem veszi föl, ezért aztán meztelenül marad. Mivel a hamisság az igazság ruhájában jár, mi emberek rezzenéstelen arccal fogadjuk el, adjuk tovább, sulykoljuk másokba - és amikor az igazsággal találkozunk, az háborít föl.
      Rettenetesen kikérjük magunknak, dühösek leszünk rá, meztelensége indulatokat vált ki belőlünk, és minimum rászólunk, hogy öltözzön föl."

      Törlés
    2. Eszméletlen vagy! :)
      Úgy látom elkezdtél vadászni Kerion régi hozzászólásaira (és csak azokra!), és ezekre reagálgatsz, de úgy hogy még az sem zavar, ha több hónappal ezelőtti. Mi a célod ezzel mondd már meg? Pláne annak fényében, hogy Kerion már elég régen nem ír ide...

      Törlés
    3. Eddig az a mondás járta, hogy az ember fürdik az igazságban, nem pedig az igazság az emberben. Akkor most mi is az igazság?
      Ha tó megengedi, hogy az igazság és a hamisság is benne fürödjön, akkor a tó micsoda?


      Törlés
  4. FankaDeli - Hungária!? (III. rész)elemzés a Hősök téri eseményekről....borzasztó üzenete van mondja:

    https://www.youtube.com/watch?v=dcg553fDqQc

    nane

    VálaszTörlés
  5. Dragon Blade, a HUN JC (Jackie Chan) előbb megküzd majd megmenti a romai JC (John Cusack) a kereszt és a tűzhaláltól..
    Kerion?
    M

    VálaszTörlés
  6. Mazsola!
    Ismered a Vad Fruttik együttest?
    Ha igen, mi a véleményed róluk, mert szerintem, tetszene neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.youtube.com/watch?v=AsjDThBZ4-M

      Törlés
    2. Névtelen!
      Igen!
      Ismerem őket!

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/10/lazuljunk-vad-fruttik-es-fejlodes-ive.html



      :)

      Törlés
  7. A Naprendszer valós határa ott van ahol a Nap hatásmechanizmusa a szomszéd csillag hatásmechanizmusával - legalábbis - kiegyenlítődik. Miután a legközelebbi csillag a 4,4 fényévnyire lévő Proxima Centauri, a Nap helioszférájának külső határa minimum 2-3 fényév távolságra van a Naptól. 1 fényév cirka 9,5 billió (9500 millárd) km.
    A Föld mindössze 150 millió km-re van a Naptól, tehát jócskán a NAP-ban élünk, a helioszférán legbelül. Képletesen mondva a Nap gyermekei vagyunk, a Napból születtünk. Az 5 materiális érzékelőnkön át felfogottakon kívül még számos más "láthatatlan" hatás is ér bennünket, s mindez a Napból jön közvetlenül vagy általa közvetítetten.
    Minden ősi magyar "legendáriumban" a Napból "születik" a Turul Madár. A turul madár "rejtvény" megfejtése pedig: tu(l)rul "jött" madar/magyar. A "tulrul" természetesen azt a csillagrendszert - Orion öv Mintaka/Delta Orionis 3-as rendszer - jelenti ahonnét a Nap közvetítésével jött valaha a magyar.
    A Földön egy újbóli belső 1/EGYsÉG-re jutott "Turul Madár" képes a teremtésre. Olyannyira, hogy egy újabb körforgás/OM alkalmával - amennyiben az a dualitáson/2-ŐSsÉGen alapul önMAGát is meg2ŐS7i. Az "oldalbordájából" - ez persze csak egy "biblikus vicc" - megteremtheti a királyát/"Ádámot" vagy a királynőjét/"ÉVÁT". Az 1-ségben lévőség a 3-asságból jöhet létre - 1 > 2 > 3 > 1 (=7) - a vég/kezdet-i precessziós téridő-fordulón. Tehát ha a Turul képes most megteremteni önmagából - a már magasabb szinten materializált - iker-lélek-párját/valódi szerelmét - BÁRMIRE KÉPES. Mindez persze nem egy földhözragadt genezis, hanem annál jóval magasabb szint - helyi ETR-(elektromágneses térrezonancia)-"formálás".

    VálaszTörlés
  8. A fénylő Jupiter:

    https://www.youtube.com/watch?v=dplSgv6qlMk

    https://www.nasa.gov/feature/goddard/2016/hubble-captures-vivid-auroras-in-jupiter-s-atmosphere

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép. Én már mindenben jelet sejtek... :)

      Törlés
  9. Ha a naprendszer anatomiáját tudományosan is nézzük a NAPisten vezetésével mint egy tachion csucsa rohan a kijelőlt utján(galaxis középpontja körül) miközben a mögötte az egyenlitőjének vonalában egyre táguló köröket leirva a bolygói...spirális alakzatokat felvéve mint az emberi DNS spirál. Eközben minden egyes bolygó saját tengelye körül is forog ahogy a Nap is....Ez a tánc nagyban pont olyan mint kicsiben az emberi testben a vérselytek száguldása a szivtől a meghatározott helyig és vissza a másik csatornán(eren).Ettől is ahogy fent ugy lent de forditva is...hiszen a Szív és vér ami szintén életet adó ahogy a NAP.

    VálaszTörlés
  10. A földi emberi létezést le lehet egyszerűsíteni a SZER-ELEM és a SZEX-ELEM közötti - úgymond - "spirális téridő-hullámrezgés-kilengésekre". Képletesen szólva a szer-elem a "mennyei", míg a szex-elem a "pokoli" verzió a földi ember szempontjából.
    Ezt a Földön - mivel egy un. "DUAT-kapus"/FEl- és LE-menő, köztes tanuló bolygórégió - a továbblépés szempontjából EGYENSÚLYBA kell hoznia a "kozmikus lény" embernek. Voltaképpen ezért van itt. Tehát a minimum feladat: a szer-elem és a szex-elem kiegyenlítése - ekkor van EgyÉn-súlyban a belső MÉR-LEG. Tévedés ne essék, a szer-elem SZÍV-BÉLI orgazmusa magasabb "szintű" ÖRÖM mint a szex-elem ÁGYÉK-BÉLI orgazmusa.
    A Földön adva van a lehetőség mind2 irányba orientálódni, illetve 1ÉN-súlyba is lehet hozni a 2 "dolgot" - ami szintén "üdvözítő". Legalábbis a mostani Vég-Idő-ben - az un. "Aranykorba-menetel" szempontjából.
    Mondani sem kell hogy most a "szex-elem oldal" van 6almon, pozí-C-ion-ban. DE neki is kutya-kötelessége - a TEREMTÉS TÖRVÉNYEI SZERINT - megjeleníteni a "szer-elem oldalt" is. Nem csak ezért, de a "spektrum" teljes lefedése miatt is - ami 6alom záloga. És meg is jeleníti mindezt a6alom, pl. a vakoló pop-zene-folyam útján. Tipikus "szer-elmes" megjelenítő AGnetha FAltskog /ABBA/, az AGFA/ezüstfa lány ma 66 évese "33-as szk.-mesternő" vagy Shania Twain: "From this Moment" - you're THE ONE - ésatöbbi! A másik oldalon említhetjuk például Lady Gagát, Madonnát, Beyoncét ecetera. Jennifer LOpez a "tipikus egyensúlyozó" pokol és menny között. MENNY alatt természetesen az ARANYKORT kell érteni - az ABBA való menetel lehetőségét...

    VálaszTörlés
  11. Örülök, hogy megszűnt a korlátozás... Köszönöm nektek... Amúgy sejthetitek ki...ki a ����

    VálaszTörlés
  12. Nem tudom elment az előbbi üzim... Köszönőm a korlátozás feloldását..... Tudjátok amúgy ki.... A a... ����

    VálaszTörlés
  13. Na már-most a "gyógyító" elindul - először természetesen a Kárpát medencében - és már az is megvan hogy egy "Tünde-vel", csak az időpont az ami még kérdéses.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dr. Grandpierre Attila, csillagász, zenész, író
      Téma: A NAP ÉS AZ ÉLET ÚJ NÉZŐPONTBÓL

      https://www.youtube.com/results?search_query=hatoscsatorna+Dr.+Grandpierre+Attila

      News

      Törlés
    2. dr. Seffer István páran (3) pillanatok alatt felhoznák/megreformálnák a magyar gazdaságot !

      https://www.youtube.com/watch?v=KXpeqmFdWNw

      dr.Ládi Szabolcs (Kutatóorvos, Pécsi Egyetem, Orvosi Népegészségtan Intézet, Doktori Iskola):az önregeneráló mechanizmusainkról

      https://www.youtube.com/watch?v=jc6CuTvO8fg

      A gyulladás - betegségeink gyökér problémája:

      https://www.youtube.com/watch?v=xqttLiZ474E&list=PL0icqlpaTlFW5A45Fs_a77r50GP6yHVrj

      Szőke Lajos:..szemüvegkeretek agyi idegáramokat befolyásoló hatásainak megszüntetési módja,... A fel nem tárt esély :

      https://orokseg.wordpress.com/2016/06/15/a-fel-nem-tart-esely/

      News


      Törlés
  14. A Napnál is világosabb a 6alom újabb "ügyeskedése" a - most éppen az egyedülálló kisnyugdíjas - magyar eltiprására. Ennek előzménye az hogy már régen kötelezővé tette a 6alom a - nem igénybe vett - lakóhely szerinti szemét-szállítás kötelező fizetési voltát - még a kiskertekben is. Tehát ha valakinek nincs szemete - mert mindent felhasznál, visszaforgat, komposztál - akkor is kötelezően fizetnie kell egy olyan szolgáltatásért amit nem óhajt igénybe venni. Szóval nem szolgáltatásról, hanem valójában egy kötelező 6-almi sarcról van szó.
    A 2016 januárjában lezajlott országos szemétszállító "tulajdonos-váltási" mizéria kapcsán kötelező 3000 ft-os illetékbélyeg és adatgyűjtési "kérelem"-benyújtás után - amikor járókeretes 80-asok százai álltak sorban pl. a szegedi főpostánál és a "botka-orbán"-irodánál, már jó fél éve nagy a csend. Ez már a 6almi médiának is feltűnt. Egyetlen csekket sem küldtek ki az illetékesek a szegényeknek, hadd halmozódjon csak az a tartozás. Arra apellál6 a 6alom hogy a máról holnapra élők - szokás szerint - nem tesznek félre a felhalmozódott, már jelentősebb összegű 8-10-hónapos szemétdíjra, s így majd ősszel a "nem-fizető gój" bűnébe eshetnek. Amikor már - úgymond nem "önkormányzati" hanem immár már "állami" köztartozás befizetésének az elmulasztása címén jó előre megalkotott "törvényeik" alapján - a 6alom már az adósság fejében minimum elrekvirálhatja a magyartól a lakhatását vagy éppen - miután a kilátástalanság miatt az öngyilkosságba lett kergetve a magyar a 6alom mentesül a minimális nyugdíj kifizetése alól is. Nem véletlen időzítik a tudjuk hogy kik multicégei az éves villany-gáz-víz, un. "elszámoló-számláikat" is a nyár végére, az ősz elejére. Hátha fizetési zavarba kerül a magyar, s akkor ki-üldözhető, el-üldözhető, el-pusztít6ó. Szóval - érezvén a véget - csak úgy tombol a harácsoló másság, tombol az idegen országfoglaló. Valójában a vesztét érezve szinte mindenkit magával szándékozna rántani a 6alom a pokolba...LELKÜK RAJTA !

    VálaszTörlés
  15. Hát igen ...ez eddig is így vót a töriben ....
    de csak eddig ...
    tudják már mi az a szupernov a ella robb an ás ?
    helyes... csak kiderítem ? :)

    VálaszTörlés
  16. Kerion

    Pár napja írtam egy levelet az itt talált e-mail címre:
    http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2016/02/napiszer-2016-februar.html
    (Arra az esetre, ha nem találkoztál volna vele...)

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  17. Nos, mi van ? megállt vala az élet ?

    asszem kelllene lehelni ....:)

    VálaszTörlés
  18. Nos, kívànsàgmüsor ... Kezdhetek dumálni?@

    VálaszTörlés
  19. Tudom'tudom.... .csak,ha van mondanivalóm. :)



    VálaszTörlés
  20. https://www.youtube.com/watch?v=RW-Ai2jdZR8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.youtube.com/watch?v=UTofuew9-lw

      :) ha végig bírod hallgatni.... .

      Törlés
  21. https://moly.hu/konyvek/aszkold-jakubovszkij-a-galaktika-kupolaja

    VálaszTörlés
  22. Szép jóreggelt zene
    https://www.youtube.com/watch?v=_gp51lt9kdA
    mellé egy zseniális történet :-)
    http://the-mocca.blogspot.hu/2013/06/boxzsaknak-lenni.html

    VálaszTörlés
  23. …. . no akkó mégegysze'
    csak azé' me' emike levélke eeeeszáát mán egysze) tulajdonképpen pontosan éjfélre igazítottam eme kis könyvajánló ßépattintását ezen Mazsiblogra DE!
    A frány.a nett megen kißszotta vélem s há' nem vót sebesség semmi sem, pláne
    úgy, hogy előőte meg szaggatta magát de azé' menegedett, vagy mifene s
    nemrég vezettek el nem sokkal alattunk egy optikai kábelt, aztán annyi ész
    nem vót az fejekben, hogy mán akkor itthon is lehetne „városi” net+ kábleteve vessző, :) akkó mán azon agyalgatok, hogyannék a viccet teljesen félretéve
    talán korlátlan nethasználatot rendelék meg az T.orr szógátatómtú, nos akkó
    tán menegetni is fog az vala hyper 4 G – vagy mán' % 5 G ? ILTSthLSDTTSATISScQ meg ilyenek vagy milyenek azon nevezékek amik
    vogymuk benne azon okostelefonos agyakba vagy ÚRMTS ? .mittomén....
    az eszem elmén ennyi zagyvaság miatt vala aztá (ja a vessző lemaradt :)
    megen jó szét-tollkodom ezen csendespihenő Mazsiblogot....
    ßocsika ßlog-gaz-di hehe <++.++> m.eg mi n d en ki más is tól is :)
    Persze a viccet most teljesen mellőzve, szeretnék a könyvajánlóhoz némi
    „kedvcsináló” Ízelítőt befirkálgatni, ha éppen ráérek így hajnali 2:29-kor
    ilyenekkel foglalkozni. Nos, akkor jöjjön az eredeti másolat a könyvből. :)
    (persze gépeni nem tok pontosan sehogyan se,me vastagok az ujjaim a melótú
    aztánnék mindig féreütök valamit s piroska lesz a hull ám alatta de a fene se bánya;)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------ez most a 222. oldal:

    ,„ A TűkŐrhZ léptem s keresni kezdtem magamon Árgus ismertetőjeleit : a ki
    szélesedett homlokot, a ßŐr sápadtságát és a szem elviselhetetlen csillogását.
    De csak rendkívüli soványságom tűnt a szemembe.(2:44) Arcom bŐRe gyull
    adásos, a szemem (megint) fáradt.Tyim is rosszul néz ki, az összes kutya is
    csupa csont és bőr.Íme, három elárvult fekvőhelyük.
    Kijutott nekünk MIndNYÁJunknak , alaposan kijutott !
    ÉN szenvelgek a tűkőr előtt, és megpróbálom visszaadni szememnek(megn)
    korábbi csillogását, de nem megy...........................................................................
    //teljesenmellékesenazévagyokijjenlassúme'sakkozomiskőzbeésamikutyáinkisvonyítanakmegatöbbiekis// na folytassuk :

    175.” -Adja nekem-felelte Tánya.
    - A magáé ! - kiáltott fel az öreg.
    //ez amúgy a : Az áttettszŐ EMBER c. novella.)//folyt.
    3:00
    Tánya felült az ágyban .
    „Valami történt ? -próbállta tisztázni magában. - Persze , valami furcsa, kedves dolog történt . Igen , kedves , kedves .. . ..”
    Ujjait a szemére(m.g::) szorította , hogy kipréselje belőle az álom homokszemcséit. Szempillája megremegett az ujjai alatt, de az ujjai is reszketni
    kezdtek az örömtől. Ez az öröm végigszaladt rajta s megßizsergette a lábát.
    Pedig hát nem volt sok oka a z örömre – T.'anya legutóbbi napjai ocsmányak
    voltak : Vodvka ült az asztalnál s túl anyagiasatis szemmel:) kezdte nézni a V
    Ilágot . Tegnap is, Tegnapelőtt is émelyget Tánya gyomra . Most meg mégis
    örül valaminek ?
    De hát mi is történt ?.... Persze, egy! Szeles hátú éjjeli madár szállt le az
    ablakpárkányra és rákiállTott ! Aztán Tánya elaludt.
    Nem ,Ő már aludt , amikor a madár leszállt. (3:21)
    Tehát : a madár három óra felé kiaálltott rá, amikor Tány némi sírdogálás után
    álomba (3:””22) szenderült ; már csak 1 csipetnyi sötétség volt hátra hajnalig.
    //most+félhódvanhehesenyhénfelhősazégqinnT//
    - Te buta ! - szólt Tány a a madárra.327
    A sötétséget SOHA! Nem lehet legyőzni, hiába TŰnIK úgy, hogy a VILÁGosság
    a z fÉNy az anyagban. Versengés – versenyzés – ver s en g és között rengeteg a külömß s ÉG....mondta magában az álomßan ti 331 s tulajdonképpen Igaza volt.
    Mint mindig mindenkinek a világon a saját szempontjából

    VálaszTörlés
  24. .... . .... vagy szemszögéből
    3:33 vagy csak nézŐ.-ja'ból igaza van még ha mindig hazudik akkor is. Ez a paradoxon nem feloldható csak megoldható mint a gordiuszi csomó s nem átvág
    6Ó hanem Ő s ? ///na ezt most itt elszakítom?///
    3:44... . . ...155.ódal

    CSALáDI ÜGY!
    A Szerző utÓszava 337

    Mivel kifogytak a kristályok („ZafÍR” típus , MTZ csiszolás), a Konovok
    visszaemlékezéseinek a publikálását elhalaszToottuk. De minden rosszban
    van valami jó: a halasztás a munkám javára vált.
    Sok mindent megértetettem és megtuttam . 3:42
    Megértettem a clan törekvéseit, a rÉGI ßűnök teljes felismerését . Ez kifejeződött abban a szán.d.ÉK ban, amelyet csak a századokon át csak 'egy' irán,ban tevekenykedő klán valÓsíthat meg . +:!!+:3:44 most volt még csak olyan így mint
    ßiß linda hehe----
    A clan szülte a Feltalálót , a ki + valósította a nagy vadászatot a Fantomok bolygóján(Habár a mai napig homály fedi , hogyan tudott ilyen hatalmas erejű
    s sajátságos politériai hatást elérni) A clan szülte a Vadász-Konovot is, ennek
    ennek a nagy vadászatnak a gyilkosát , amelyet joggal tekinthetünk utolsónak a z Emberiség történetében.
    Hálás vagyok az eltelt éveknek : új információ gyűlemlett fel .... na eddig tartott
    az ajánlÓ!!! 3:47 megyek sakkozok tovább mert nemsok efogynak a karaktereim.
    Persze el is köszönök szépen s megnézem megy e mán a net

    VálaszTörlés
  25. s ha még mindenki aszik ?

    VálaszTörlés
  26. na megaztán itt is lehet óvasni ha vkinek vagyon idejje rengeteg :
    https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/07/kozmikus-kozzetetel-v2.html?showComment=1469475427976#c4919478078364339603

    VálaszTörlés
  27. itt meg aztán ß aszott mennyiségű óvasnivaló :)
    http://goodethungary.blog.hu/2016/06/25/david_wilcock_kiegeszites_corey_helyzetjelentesehezu#comment-form

    VálaszTörlés
  28. no senki semmit ? meló van tekerek...cső skacok

    VálaszTörlés
  29. Nos, kíváncsi vagyok ki fog előszőr megszólalni majd adddi ghallgattokk magamban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallgathatnál kicsit intenzívebben is!! :) Mert az a 11 perc nem volt valami nagy idő. Olyan oldalakat meg ne is linkelj ide, ahol a szintén értelmes hozzászólásaiddal legallyazol beszélgetéseket. Isten ments, hogy megbántsalak, de egy picit gondolkozz el MAGadon, és találj valamiféle belső békét. Ha ezzel megvagy, és úgy érzed sikerült is, akkor egy másik névvel kommentelj itt, hogy ne is tudjuk kiléted! :)
      Direkt írok névtelenül, nehogy aztán célponttá váljak, de eGYébként sem vaGYok GYakori hozzászóló:))
      Jobbulást.

      Törlés
    2. közsike naon jóestt ...mint már mondottam volt: zárt
      osztályos vagyok s véletlen van wifike is .
      Tényleg kár , hogy ennyi értelmes hsz szokott itt kiesni miattam s nem a világvégehangulatos hszket volt szerencsém kicsinyáni ? :)

      Törlés
  30. no,' ki lesz a soroska ? ß

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Jézus Krisztus nevében: - Távozz tőlem sátán !"

      Törlés
  31. Nagyon unatkozhatsz. Kár ezért az oldalért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A macska egy tiszta állat, nem szokott saját ürülékében fetrengeni. Ez egy beteg példány, aki sajnos így érzi „jól” magát.
      A nagyobb baj az, hogy a virágos/VILÁGos kert legrégibb látogatóinak kb. fele (akik részben már alig látogattak erre) szívesebben szagolták a macska kakit, mint a kertben érződő virág illatot. Még az ideológia is legyártódott: A macska ürülék trágya, amivel termékennyé kell tenni a kertet! Ja, hogy közben széttapossuk a virágos kertet? Összepiszkolunk mindent? Hátba szúrjuk a kertészt? Kit érdekel? Most a macska kaki bűze fontosabb, mert az elnyomja az önigazolás bűzét. Ja, igen! És a „cuki” macskát még simogatni is lehet... Micsoda megváltás!

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Vettem a lapot, Szív Napsugara.:) Nagyon szeretek kertészkedni,nagyon szép virágokat tudok nevelni...
      A cicákat is szeretem. A kertem most tele van gazzal, mert a beteg ember számomra mindennél fontosabb!!! Még annál az örömnél is, hogy szagolhatom a virágokat és gyönyörködhetem bennük. Egy jó szó ( nem tanács!, hanem olyan szívből jövő, figyelemmel teljes), amit ELSŐKÉNT ad az ember, s nem csak reakcióként, gyógyító minden esetben.
      A magam részéről errre vártam, de ilyen nem jött...Csak totális elutasítást éreztem, illetve értetlenséget.Senki nem állt szóba Atissal, mintha bélpoklos lenne, pedig Ő is egy ember, ráadásul a látszat ellenére is a legjobb szándékkal. ( ami jelen esetben nem a "pokolba"visz) Ja, hogy közben virágokat tapos és piszkol is az lehet, mivel nem a földet nézi, hanem az embert...
      Mindezektől függetlenül nagyon szeretlek Benneteket, részemről nincs semmilyen harag. A várakozásom sem elvárás, csupán kíváncsiság volt. De talán van még idő...

      Lujza

      Törlés
  32. inkább a zakkantatis megfelelő lenne ? s akkó távozzokksokk
    szátán.......... §0§ vallási fanatizmus feltérképezve s megsimizvezvtve hehe és ez kommoly ! na jó ß ! :-)

    VálaszTörlés
  33. Ez hír:
    http://hajnalhasadas.hupont.hu/471/uj-dolgok-lapja

    "Ferenc pápa elesett a Czestochowában tartott misén, a Jasna Góra monostor előtti pódiumon Krisztus és a Szűzanya közt."
    (A pálosok alapította kolostornál, a Fekete Madonna előtt.)
    Világunk szellemi megrontásának pribékjei - úgy tűnik - szép lassan minden hatalmukat elvesztik. Az ilyen jelek nagyon beszédesek. :) Új világ VAN születőben (Nem pribékek által alkotott New World Order vagy New Age szinteken.)

    Miközben a Napunk megint nagyon tiszta, majdnem szeplőtlen. :)
    http://www.nasa.gov/mission_pages/sdo/the-sun-now/index.html

    Kiegészítésként: A mai napon harmadszor jelent meg - az elmúlt viszonylag rövid időszakban - kettős szív-árván(y) ugyan azon a helyen.

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  34. Nos. akkor távozhatok véglegessen s terrmészetessen ?
    Szeretném a jelentkezők karjait a magasba lendülve látni :).
    s nem szelektálni engem hanem értelmezni ha szabad s ha maradhatok
    s 'pofázhatok' néha nap. na mellik legyen ?....
    s lőn :).... .

    VálaszTörlés
  35. Nos, akkor a hallgatás beleegyezés alapon(mert a számláló azért pereg rendesen:),-maradok még egy picit,-e-mivel ippeg
    ráérek vagy mehetek csetézni is ..majd. Lujzám nagyon ott vagy ám :)- viszont a gaz nagyon sokszor "védő" növény mert az a gaz igaz. Olyan kertet kísérletezek ahol nem kell(sőt tilos)kapálni. Eddig minden szépen alakul.... aztán, hogy a fránya vakokndokok ellen is védve vagyon a megoldásom csak a hab a tortán. Egyben kissé hajlítok a mondandódon :
    Pont a Földet nézem minden esetben s nem az embert.... az E-
    mbert viszont mindjárt meg is látom így. Tudod, mikor a szép és napfényes napokon kocsiba vágják magukat az embőrők
    s aztán irány a Pilis pl. csak mert "szerezünk" Ugyi"" ?
    Hát, akkor amit cigók eldobálnak szemetet s elégetem a fűrdő-vízhez( előszőr Volt ÍzTen) a Családnak aztán(ÍrTen VAN!).-aztán picit sopánkodok ezen....no eztán nem teszem.!
    Viszont autósokk ??? Ugyi ß-GazDI? tavaly május 25. hajnalban olvasom, hogy teleszemetelem az oldalad s ez ki!ßaszottul idegesít T.Téged..... szerinted engem ?
    Szép Napot! -szerintem ebbe a kaka/s kérdésbe ne ménjünk ßé
    mer'hátha az a macsek szájba talál...:)-szókat tenni.!
    Legalább az egereim meg mások patkányai(már a maradék/ messze elkerülnek . Gondolom(kissé gyerekfejjel) ez nem nagy gond. Viszont a szép virágoskertben elég eddddzett s
    hajlékony "virágok" vannak. ?! ...majd kiderül.
    Hálám örökké üldözni fog titeket. :-)ß

    VálaszTörlés
  36. SZN, a példabeszéded, hasonlataid nagyon tetszettek.

    Bár... egyszer ezt írtam egy barátomnak:

    "A macska úgy véli ő az Isten, ezért etetnem és gondoskodnom kell róla.
    A kutya úgy véli én vagyok az Isten, mert etetem és gondoskodok róla.
    Van egy kis különbség a tudattartalmakban mi?"

    És ezt a választ kaptam:

    "Pontosan, aki Istennek akarja érezni magát, kutyát tart, aki Istent megismerni, macskát"

    Még egy idézet:

    „Isten teremtményei közül csak egy van, amelyet nem lehet igába hajtani. Ez a macska. Ha a macskát keresztezni lehetne az emberrel, az az ember előnyére válna, viszont a macskát lerontaná.”
    Mark Twain)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És akkor valljunk színt:

      Kutyám van, és utálom a macskákat! :)

      Ebből is látszik, hogy csak egy egomán kisember vagyok, aki Istent szeret játszani! És hiába próbálkozik macskAti, nem értem mit akar... Istenem... :)

      Törlés
    2. Mazsola

      Lehet. Nem tudom. Se kutyám, se macskám...

      Mostanában baba dolgaink vannak.
      Rőt Manónk
      (Általa meg magamat tudom egyre jobban megismerni. :))

      Szép Napot!

      Törlés
    3. Megnéztem, gyönyörű, gratulálok.
      (a linket töröltem, jobb ez így...volt ott név meg minden)

      Törlés
    4. Akkor duplán köszönöm! :)

      (Egy darabig elmerengtem azon, hogy kitehetem-e, majd arra jutottam, hogy a Teremtés úgyis megvédi, ha szükséges. Megtette...)

      Szép Napot!

      Törlés
  37. Na már megint a hunok a szörnyek.

    http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/07/29/matt_damon_szornyektol_vedi_meg_kinat/

    És már megint egy démon a hős, aki megmenti a kín(t.szenvedő)aiakat.

    Szánalmas már ez, mondhatni Mula(n)ttató. :)

    VálaszTörlés
  38. S ha Te nem lennél Mazsola, akkor nem is tudnánk erről a marhaságról... gondolom a zsindexet bújni kifejezetten üdítő foglalatosság, nemde ? Viszont sokkal egyértelműbb mint amit
    magam szoktam összeszutykolni itten.
    SZN! A teremtés az már maga a teremtett dolog... nem véd az meg semmit és senkit. De a macskákat is be lehet ám hajlítani, ne aggódjatok, Titeket is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folyamatosan egy olyan helyen provokálsz másokat, ahol nem látnak szívesen. A simogatásért látszólag hálás vagy (mintha az bármin is segítene), a valódi gyógyító segítséget viszont rendre kijátszod, elutasítod. Egy rakás lehetőséget kaptál, mégis minddel visszaéltél.
      Most viszont az eddigi legmélyebbre süllyedtél. A többes számból kiolvasva most ahhoz mosolyogtál, hogy egy pici babát "be hajlítanak"! Mindig van lejjebb...

      Szép Napot!

      Törlés
  39. A gyűlölet olyan métely,ami igen mélyen gyökerezik,az emberiség bizonyos rétegeiben.Sajnos akár még mondhatnánk is,hogy mai napság ez nem kirívó. De talán kijelenthetnénk,hogy ez is úgy működik,hogy ki minek engedi át magát.
    Van akit felmérgel,van akin lepereg,mint az esernyőn az eső cseppjei. Mindkettő teszi a dolgát. Az eső esik,az esernyő lepergeti.t.

    VálaszTörlés
  40. Éppen ettől tartok. Nehogy túl nagy lyukú szűrőt használjanak - elnézésből, engedékenységből, újabb esély címszó alatt, megbocsátás okán - az illetékesek a búza és az ocsú szétválasztásánál! Legalábbis cseréljenek szűrőt amikor az együgyű trónfosztók csoportját válogatják.
    E.

    VálaszTörlés
  41. Jajj SZN!,- ne legyél már ennyire borúlátó(s épp ez a baj)
    ,- főleg ha kisbabázól....:) Pedig mosolyognod is lehetne az egészen. Kiprovokálom a mosolyt akkor is ha belészakadsz :)
    Nem látnak szív.s.n. nofenne, miért lát valaki így ?.....
    esetleg amit firkálok s a macsekot(pimpa a neve:)
    Lehetőséget kaptam arra, hogy beigazodjak a dumátokhoz ?
    Köszi kihagyom ... van sajátom, azzzl hiába is próbálkoztam.
    nem ment. S mi van ha magam vagyok s még más a szűrő ? HE?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus Krisztus nevében: - Távozz tőlem sátán !

      Törlés
  42. Ti sokan vagytok - ti. együgyű trónfosztók - , elképesztően sokan.
    Kiábrándító hozzá ez az önimádás.

    E.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) hol itt a trón Tesó ? Téged is imádjalak? - jó :)
      ha ki tudsz ábra-rándul-nini akkor elvárásod van előre.... tudom "minőség" ---- na de milyen ?
      Túl szelektíven olvasol , na . Nem jut eszetekbe, hogy pont arra hajtok, hogy utáljatok ? :)

      Törlés
    2. Kinek van szüksége trónra? Mit lehet ott csi-nálni?

      Lujza

      Törlés
    3. Hidd el Atis, hogy Én szeretlek Téged, de azért néha nem ártana valami köszönöm, vagy hálás vagyok, vagy valami ilyesmi. Amit kaptál, azt használhatnád mások segítésére is, nem csak a saját nagyságod igazolására.
      B.

      Törlés
    4. Lujzának igaza vagyon ! válasz=unatkozni.
      'B'- elhiszem ha Te mondod, viszont ha figyeltél /olvastál , akkor tudhatod, hogy volt köszönöm nem is egy-szer! Viszont tekintélyes mennyiség kell ha nagyságra jáccódsz, mert nem veszik figyelembe a kicsicsit s amit kaptam azzal továbbsegítek másokat.
      Ám ez láthatóan nem akaródzik a segítségkérőknek. :)
      De e zen is jókat mosolygok .

      Törlés
  43. SzépTesók ! Az, hogy magyarul így-úgy megértetek engemet az nem azt jelenti, hogy a hundumát is fogjátok a maga összes dimenziójában. ;) ja voll gút ?

    VálaszTörlés
  44. Ki lenne olyan ügyes, hogy ezt a szöveget elmondja pár mondatban magyarul ?
    http://index.hu/tudomany/2016/07/07/ez_nem_szeretet_csak_be_vagy_allva/

    VálaszTörlés
  45. Atis.(Nem muxik nalam a valasz gomb)
    "S ha Te nem lennél Mazsola, akkor nem is tudnánk erről a marhaságról... gondolom a zsindexet bújni kifejezetten üdítő foglalatosság, nemde ? Viszont sokkal egyértelműbb mint amit
    magam szoktam összeszutykolni itten"

    En nem de Wass albert igen.

    "Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt... Most már az "Igazat" keresem... Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja... Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted...

    Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell

    VálaszTörlés
  46. Tudom Tesó.!
    ;) meghallni párszor nem rossz játék :) smeghalni?

    VálaszTörlés
  47. Nos,mi a helyzet skacok. A nagy fényeskedésben Te vagy a gyŐztes Mazsi-ßlog.gaz.di. A tűrelmed végtelen (szn.te)így te lehetsz a fŐztes díjnyertes HA! egy kérdésemre(mint mérnök) tudsz-e -é válaszúni ? egy. gömbnek hány ódala van ?
    : ) tudom 3.14..1592653 stßi----;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus Krisztus nevében: - Távozz tőlem sátán !

      Törlés
  48. "Négyezer éves temetőket vizsgálnak Békés határában - a bennük nyugvók a Körös-vidékről származtak, nem pedig messziről"
    A régészeti topográfiai vizsgálatok során elvégzett terepbejárás eredményeképp az 1980-as évek vége óta ismert volt a tény, hogy Békés város közelében bronzkori lelőhelyek vannak."
    (...)
    Forrás: https://kuruc.info/r/6/161917/

    Maga a cikk is érdekes, de engem - szokásomhoz híven - a hozzászólások jobban érdekeltek. Látni szerettem volna ki hol tart az igazságkeresésben. Nem is csalódtam! :))

    "Tessék mondani, nem lesz ebből baj?? Netán mégis kiderülne, hogy mi magyarok nem jöttünk sehonnan. Itt van az ős-hazánk!! De akkor mi lesz az ide hazugsággal betelepedni akaró kazárokkal??? Esetleg pofára esnek és ott kell maradniuk Észak . Afrikában???? Esetleg ki kell üríteni a Parlamentet és újra magyarok foglalhatják el saját helyeiket???? Na, kíváncsi leszek a kazár "" tudományos akadályozó "" akadémiának nevezet gittegylet sikoltozására!!!"

    "az MTA ugy magyar mint az MTK"

    "Kár volt levenni a földréteget ezekről a temetkezési helyekről, mert ekkor szabadult ki
    Hegedűs Zsuzsi múmia 1
    Heller Ágnes múmia 2
    Baló György múmia 3
    Anyósom múmia. 4"

    "Nem értem mi jelentősége van annak, hogy 1000 vagy 5000 éve élünk itt, mi magyarok. Annak sincs, hogy honnan származunk."

    "Mert a gyökértelen hülyéket könnyű azzal kábítani, hogy "sem múltad, sem őseid, mit keresel te itt!". Aztán, mint látszik, a sok agyhalott bunkó ezt el is hiszi..."

    ÉS ITT JÖN A DÍJNYERTES HSZ:

    "A román botos ugrálós tánc azt bizonyítja, hogy ők már akkor ott voltak, amikor a földfelszín még ki sem hűlt. Szóval számít."

    :)))))))))))))))


    VálaszTörlés
  49. ....itt Jézus : . mi van ? sántán ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benned Jézus? Csak sátán... Sugárzik a sűrű setétség a lelködböl.(ez most nem sértés, szimpla energetika) Sajnos... Na ezért fagy be az oldal.
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!

      Törlés
  50. Mazsi ez nagyon ott volt....nyomunk egy húzós párost ? ;)

    VálaszTörlés
  51. Nos, re'élem nem lesz gond.. ..

    VálaszTörlés
  52. Akkor kezdhetjük ? ja bocsika nem vok tűrelmetlen , ám ;)

    VálaszTörlés
  53. nofene törlés van ? jó vettem a "lapot" és húztam egy nagyot
    hehe 87...............................

    VálaszTörlés
  54. No most ez a tegnapi azért is volt mert az illetéktelen s csak bekukkoló kukkolóknak hátha az agyára megyek annyira , hogy leszakad az oldalamról. Vagy álljon neki dumálni velem s mindjárt normális sebességre váltok a majdnem hypertér helyett. Azt is gondolom, hogy akinek van némi olvasottsága
    sci-fi témakörében ,- nem okoz gondot a paradox logika- de a viziologika sem---- nem vizi-lovat írtam. De mint már említettem zakka(n)tis vagyok kissé,, s a zárt-osztályról is baromi gyorsan páros lábbal rúgtak ki nemrégen.;)

    VálaszTörlés
  55. S itt vagyunk az ominózus 87. bejegyzéshsz-nél, már tegnap is ideejtette m a számot és most a 88.-at is ÉN! csípem mőg.

    VálaszTörlés
  56. Igen ez most a jelenlegi a 88-as s hagyok még időt hátha valaki beelőz s elcsípi előlem de nem hinném ....bár ha ilyen lassan nyomogatom a billentyűket nem tudom a tűket annyira mozgatni és dó-ré mi fa ... ;) Ki a nyertes ? Senki nem ad választ a kérdéses kérdésemre ? :) reggel van ébresztő !! !! :) Azért magam is jó eeevagyok igaz ;emi?

    VálaszTörlés
  57. Jól van tsó te mondtad ;) ha így érzékeled a "tiszta" fényességedben. Gondolom Te lészel akkor a harcos aki legyőzi
    a sötétséget egy kis lámpácskával mi ? Próbálkozni lehet...
    sőt ! A setét kissé visszahúzódik, hogy teret engedjen a fénynek, ha már ilyen szépen süt a NapApu s így közelítem a
    0.-i energijját hehe. De kérdés mikor merül le az akksi...
    ha polimer akkó bírgya egy darabig, a tied viszont nem az.
    Majd még pár év s talán megérted ha....:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!

      Törlés
    2. Osztán hova távozzon?
      Pokolba? Megteszi , minden bizonnyal, de onnan is mindig elküldik.:)

      Lujza

      Törlés
    3. Ez most komoly..? No comment. Ez az a szint amikor inkább csak bélyeggyűjtéssel szabadna foglalkozni. Vak embernek nem érdemes forma 1.-ben indulni. Már bocsánat...
      ui: olyan, hogy pokol nem létezik. (csak vak pilóták léteznek)jani

      Törlés
    4. Látás vagy látomás? ugyanaz-é vagy valaki más áll az álomáson, s nem Én, mely csupán egy állomás.:)

      Lujza

      Törlés
    5. Jé most műkszik az válasz gombb/kösziemi.l/
      Lujza ez nagyon ott van ám ! ;)
      jé van egy jóakaróm is titokban ?

      Törlés
  58. Jó én vagyok a sátán az antikrisztus mega de! mert Apumat Antalnak híták s há' ez van kölkök. Most akkor lebuktam vagy mi ? Pokol ? elég hüss az időjárás most arrafelé a szupernova után. >) bakker ennyi hülyét egyrakáson még nem láttam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg tükör..? megvan?

      Törlés
    2. Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!

      Törlés
  59. Mind-én-ki mag(j)ából indul ki.

    VálaszTörlés
  60. így van mazsi de tudod hogy csak jáccom hehe :)

    VálaszTörlés
  61. na páros meccs ki az okosabb élőben ?

    VálaszTörlés
  62. hunduma
    hun volt hun em volt még a hetet hatot összehordott tizenhárom hegyen is túl , ott, ahol a kúrtafarkú kakas kuku-
    ritkút.Volt egy baki. Baszki. néha kettő néhatizenkettő...
    folytassam ?

    VálaszTörlés
  63. na jó van ha beijedtél nem baj ám....de ez köszönhető az ilyen ria-nás jellegű vallási fanatikusoknak. Mégis sántán, hogy a fenébe tudnám őket megkísérteni ? csoszogva , hogy ne haljon ,? Aztán meg azt is figyelembe kőne venni, hogy a kend
    erő is velem van ám, s bármilyen szómágiját is felismerem mert eleve magam tanyátam ki hozzá a dumát... hehehe.pláne hat á(ß)ss al nincsen rám semmi illyen mert még hal hat at lant is kő jáccódnom s há' néha uncsi az is szóval most addig írok amíg nem lesz 33-om s akkó bekűdöm eme dumát hogy legyen egy hatosom is mer ugyi a matek nem az erősségem
    de a dimenzijótechnikában nagyon otthonosan forgulódom már.
    Persze vót időm illyen ostobaságokkal foglalkozni vala.;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem úgy vettem észre, hogy az itteniek közül bármelyikükre is befolyással lett volna az én "fanatikus" hitem, éppen ezért, azt még annyira sem, hogy emiatt valaki is "beijedt" volna. Egyáltalán tisztában vagy-e azzal Atis, hogy a fanatizmus es a szilárd meggyőződés valaminek az igazságáról (ami ráadásul nem is az én igazságom, hanem Isten igazsága, amit én ebben az értelmezésben igaznak fogadtam el) nem ugyanazt jelenti? Ha pedig bárki ember megfellebezhetetlen igazságnak ismerte el az isteni kinyilatkoztatást, onnantól azt az embert Isten nem engedi visszazuhanni a sötétségbe, hanem tovább vezeti az igazság útján.
      Az ilyen ember Így szól:

      "Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem hatalmasságok, sem jelenvalók, sem következendők, Sem magasság, sem mélység, sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el minket az Istennek szerelmétől, mely vagyon a mi Urunk Jézus Krisztusban"(Roma 8:38-39).
      Tudnál-e egyetlen olyan mondatot mutatni nekem a SzentÍrásban, ami abban nem volna igaz, és miután te megmutattad azt, én ennek ellenére mégis megdönthetetlenül ("fanatikusan") ragaszkodnék a saját felismerésemhez belátva, hogy mégis nálad az igazság, és Így neked engednék inkább? Ha tudsz ilyet felmutatni, akkor go ahead! Egy úttal közöld velem azt is, hogy hogyan néz ki, a nem fanatikus hit... Egy kis hazugságot belekeverünk innen is, egy kicsit onnan is, és kész a mischung, ami úgy már nem fanatikus?

      Törlés
    2. Nem, kedves ria, nem tudok semmit felmutatni a szentírásból, de nem is szeretnétek ezt szerintem...hehe

      Törlés
  64. Hello!
    Megvan nagy nehezen ennek az agyrémnek a blogja persze állnéven van . De azért nem tudta elrejteni magát mert egy helyen beírta a nevét véletlenül. Javaslom .... azt döntsétek el Ti. De fejfájást lehet kapni a sok hazugságától.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tesó ez tudom, hogy te vótál ám. De pont most szeretnél nekem plusszmelót , mikor.... .... ?
      no de sebaj, nem gond ez a dolog nem változtatott rajtam semmit azon kívűl, hogy .... ....! de ezt most már tenmagad is tudod. ;) 84.777. ... ...nak a fele-felé. hehe

      Törlés
  65. Ha megengeditek, a személyes dolgokról kissé a közösségiek felé terelném a szót. Ma hallottam, hogy újrahangszerelték a magyar himnuszt. A mostani változat - állítólag - hívebben követi az eredeti partitúrát. Itt lehet meghallgatni:

    http://www.mob.hu/images/MOB/MagyarHimnuszBdurNOBLausanne48MHz%20.wav

    Mi a véleményetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez (továbbra is):

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/10/a-szent-szar-dicserete.html

      "Isten, áldd meg a magyart - a dallam a "magyar" szónál kezd mélyrepülésbe. Leépülés...
      Jó kedvvel, bőséggel, - ez egy hullámvölgy, mely a "jó kedvvel" alatt kezd süllyedni, és a "bőséggel" - résznél éri el a mélypontját. Igazán illeszkedik a szöveg a dallamhoz, nemigaz?
      Nyújts feléje védő kart, - Itt is hol megy lefelé a dallam? A védőkarnál. Remek!
      Ha küzd ellenséggel; - A magyarok küzdelme az ellenséggel dicsőséget kellene hírdessen, hiszen számtalan dicső csatánk volt, erre mit csinál ez a szerencsétlen dallam: ereszkedik, lehangol...
      Ha mindezt megnézzük, a himnuszunk első négy sorát, amelyeknek a szöveg pozitív kicsengést kellene hangsúlyoznia, Feri bácsi megzenésítésében sikerült megírni a világ legszomorúbb, leglehangolóbb, legmélabúsabb dallamát! Depressziós leszek tőle! Köszönjük, gratulálunk!
      Balsors akit régen tép, - És hogy hogy nem hol kezd emelkedni az egész himnusz dallama?? A "balsors-nál"! Bazdmeg Feri! A balsorsot kell éljenezni, idióta??
      Hozz rá víg esztendőt, - (itt szokták a gyerkőcök tévesen énekelni "hozz reá"-nak :)
      Megbűnhődte már e nép
      A múltat s jövendőt! - egyedül talán ez a két sor van a helyén a dallam és a szöveg összefüggésrendszerében.

      A Himnusz dallamában egyáltalán nem köszön vissza a népdalaink érzelem- és lélekvilága, pedig egy nemzet himnuszában annak kellene tükröződnie, ami az adott nemzet esszenciája - és ez a népdalainkban megvan, a "mi" himnuszunkban nincs. Pedig volna honnan meríteni ha nagyon akarnánk, hiszen a Magyar Zenetudományi Intézet regisztrált több mint 200.000 népdalt, melyből sok meghallgatható élőben az online adatbázisban, ezáltal szerintem ebben is toronymagasan vezetünk világviszonylatban - nem csak az egy főre jutó olimpikonokban! :) A Himnuszban nem található meg a népdalaink soraiban szokásos lüktetés (pl. a, a, b, a) sem, és az a semmihez nem hasonlítható lúdbőr érzés, amikor valami nagyon mélyen megfog, elszomorítva de mégis feldobva. Ki kell mondjam:

      A Himnusz a magyar néplélektől teljesen idegen dallam!

      Csak próbaképpen énekeljük rá a himnusz szövegét mondjuk a Tavaszi szél dallamára! Bár ez is szomorkás kissé, de mégis valahogy sokkal jobban érzem magam tőle!"

      Törlés
  66. Jellegzetes,a szó- mondat alkotásod.Ennyi a szókincsed atis.
    Vagy "mózi",vagy akár kutakodhatnánk több név után is,de felesleges.
    Ismerünk már több oldalról.
    Mi a célod...?? Igazándiból, teljesen mindegy,hisz mind egyek vagytok.
    A szomorú,hogy még mindig találsz,aki egyet ért a technikáddal,avagy közétek tartozik...

    Sajnos bezártak a régi jó elmegyógyintézetek,elég sok elme-roggyantat szabadítva ezzel a magyar népességre.

    A Magyar himnusz nem csak a magyarok himnusza.
    Az emberekről, a földről szól.
    A legszomorúbb történet a galaxisban a földről szól.
    Sajnos, már jelenleg elég kevés ember él a földön.t.


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves t.!

      Van ám olyan látószög is, ahol a közétek és a közénk összeér.:)

      Az elmegyógyintézeteket sohasem jellemezném úgy, hogy jók, hanem úgy, hogy borzasztók!!! Voltál már benn?
      Feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy mitől tud az elme megroggyanni? Az az elme, mely egészségesnek született?

      "Mi a célod...??" Feltetted a kérdést, de nem is voltál rá igazán kíváncsi, hisz rögtön válaszoltál is rá Magadnak.:(
      Viszont pozitívum, hogy legalább szóba elegyedtél azzal az Atissal, aki jelenleg tiltólistán áll szinte mindenkinél, s Mazsinál is.:)

      Szomorkodnod pedig nem kell, mert miértis?

      Törlés
    2. t.,
      Szerintem nem Mózi (mm, mézesmózes, stb.). Vele jóban voltam. :)

      Azt nem tudom, hogy a Földé e a legszomorúbb történet - tekintve, hogy nem ismerem a többi élővilág történetét - de az biztos, hogy itt aztán jól meg lehet edződni, igazi kiképzőtelep. Nem véletlenül verődik itt össze ennyi féle népség. :)

      Törlés
    3. Ezt neked küldöm kedves t. https://m.youtube.com/watch?v=SnTRAvcPsmo

      Törlés
    4. Nem írtam alá, mindegy is, így is közzé tették.:)
      B.

      Törlés
  67. Kedves t. de akkor miért nem T. ? Téged is a szókincsed bőségéről ismertelek meg, pár honlapodon , gondolom tudod.
    Nos, ami azt illeti ezt 'benézted' nem vagyok-voltam mézesmózes , ám a hehe-részésem megtévesztő lehet. De Ő azt hiszem hehehe-zettt . A kedves psihómókusokat legutóbb kiakasztottam az élőduma sebességemmel , pláne amiket mondottam volt. Gyorsan ki is rúgtak onnan is ..... pedig hosszú időre terveztek, nos, magam meg rögtönöztem ezt-azt.
    :)ha ellátogatsz a blogomra(keresd meg) ott erről bővebben is szövegelhetünk mert itt nemkívánatos személy lettem volt.
    a t is :)

    VálaszTörlés
  68. Köszi B.
    Szeretem a zenét,aminek van mondanivalója....és nem szomorkodom. Egyáltalán.Mert nincs miért..Minden megy a maga útján. Pontosan úgy,ahogy kell.
    Pl.: én ezt küldöm neked t.:

    https://www.youtube.com/watch?v=JkNecanJjGA

    VálaszTörlés
  69. Pedig tudod Mazsi,ha Szenenmut sírfeliratának az elemzését olvastad.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Senenmut.jpg
    A naprendszer kolonizálása,és hogy ki és miért tekinti sajátjának a földet.t.

    VálaszTörlés
  70. A kis t,akár a kis n. csupa kisbetűvel.
    Bocsánat,ha tévedtem. A gonoszság,ami az írásaidból áradt,néhol valóban rá emlékeztetett.
    Szerinted mi tudnánk egymással bármiről szövegelni?
    Még magas szinten pörögsz.
    Lassítani kellene,ezzel emelnél a rezgés szinteden is.
    Persze,nem akarok megsérteni senkit. Csak esetleg gondolkodásra serkenteni.t.
    https://www.youtube.com/watch?v=WcPlz795fRw&list=UUO3JPr2d-Pp_73OB4ihgQtQ&index=2

    VálaszTörlés
  71. Nem vagyok sértődős fajta. Esetleg a gonoszkodásomra lennél szíves rámutatni hol-kivel s mikor ? Ja szabad-szószátyár az vagyok .... és ? Csinyálok némi sót ha már ilyen szépen kértetek, mert jáccódtam kissé a diákot , így kérdezni merészeltem ezt-azt...és ? válazs a levezsbe , vagy hun van?
    Szerinted a "rezgésemelkedés" az nem jár pörgéssel vagy állandóan stabil - álló helyzetben van ? Azt hiszem fogalmi
    félreértések vannak. Tudok hót kommoly dumákról is beszélgetni, pláne ha lényeges a dolog a közösség szempontjából vagy nekem. A jókedv szerinted harmonizál ? és fel is pörögsz ? Nos ? De ha úgy kéred Veled kivételesen szépen és magyarul fogok beszélgetni, nagyon komoly mondatszerkesztéssel és mondanivalóval. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Túl nagy kérés lenne, ha én is megkapnám amit t, azaz Tundni Illik Gargalizálni Amikor a BirkabÉgEt barátunknak ígértél?

      Törlés
    2. Kérlek ne kérd,hogy a gonosz megszólalásaid idézzem. Túl hosszúra nyúlna.
      Vannak emlékek,melyek olyan erősek,hogy sohasem halványulnak el,sőt az idő múlásával csak erősödnek,és nem csak a jelenlegi életre értendőek,sőt....
      Egy illat,egy íz,egy mondat,--akár jelenleg nem ismert nyelven is,-- mely beindítja,és mint egy film pereg a szemed előtt.. A Pavlovi reflex.
      Ez az ami sokszor reagálásra késztet.
      Egy réges régen átélt jókedvre derítő megtörtént esemény,mely a jelenlegi időddel harmonizál.
      És igen! felpörget,jó kedvre derít,még ha csak rövid időre is...
      Ekkor állhatsz a katedra egyik - vagy -másik oldalán,az élmény elsöprő lesz.t.

      Törlés
  72. Nos, nem tudom Mazsi(becézve). Tudod, elgondolkodtam azon, hogy hagyom ezt az oldalt a fenébe/most,hazudtam:)/hehe.
    Ez Tőled egy olyan kérés kb. mint ha azt kérném Tőled vedd már fel a blogomat a kedvenceid közé...szerintem most mosolyogsz, nem ? Majd fogsz ha egyszer leesik a tantusz.
    De mint már mondottam volt,-sokat kérdeztem,-de válaszokat nem kaptam egy tanítótól sem. Gondolom azért sokaknak leesett,hogy az oldalad témaköréhez és stílusához a "tanítás" áll közelebb s így ez a gondolatom nem elhanyagolható. Főleg,- mint azt is kifejtettem,- Kerion volt a fő kérdésözön célpontja ....de kerülte velem a kontaktust...nem tudom miért. Viszont Te, szerintem kérés nélkül is védőszárny'id' alá vetted, illetve engem minősíteni kezdtél mikor még a minőség fogalma sem igazán megyeget' itt senkinek/kivéve../. Persze nincs a részemről semmi bántódás...szeretek boxzsák is lenni, mert, ahogyan a régi mondás is tartja : nem az a legény aki adja, hanem aki állja,- pláne mert ez a régi post.ás 'ódalon is szlogen volt, ha már "mózi" szellemét is ideidéztétek. Az is elmondható, hogy ha engem kibírtatok ép ésszel, akkor egy olyan edzésben vettetek részt/ingyen/ aminek a hatása majd rövidesen jelentkezik mindenkinél s nem piskóta az tuti...
    de finom lesz.! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, akkor csak neked (és mindenkinek aki szereti) itt egy jó kis psychill:

      https://www.youtube.com/watch?v=c5t9pAJQrek

      Törlés
    2. "Az is elmondható, hogy ha engem kibírtatok ép ésszel, akkor egy olyan edzésben vettetek részt/ingyen/ aminek a hatása majd rövidesen jelentkezik mindenkinél s nem piskóta az tuti...
      de finom lesz.! ;)"
      Attól, hogy most próbálsz jópofizni a fehér az fehér, a fekete az fekete marad.Ezt a sooook trágyát amit ide böfögtél még nem tünteti el.

      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!
      Jézus Krisztus nevében távozz tőlem sátán!

      Törlés
    3. Kérlek.
      Bár nem én vagyok a blog gazda,de hidd el,a kántálással nem oldható meg semmi. Mert ez nem ima!
      Hidd el ,hogy sok ezren kántálták,hogy a víz ne vigye el a várost,vagy ne verje el a termést.
      A víz elsodorta a várost,a jég elverte a termést.
      Talán próbáljuk meg atist is meggyőzni ész érvekkel,vagy tudással.t.

      Törlés
  73. Ehh ez a fránya válasz gomb sose műkszik :)
    A zene viszont ßejön , de mostani tempómhoz lassú ugyan , most ez megyen nekem per/pill ...hehe sikerült a kettőt egyszerre hallgatni , érdekes volt. :)....
    --lassan -lassan mint az égen, vidám gyerek száll a réten.... .--
    https://www.youtube.com/watch?v=KFKDzfqQM30

    VálaszTörlés
  74. Ennél azért komolyabbnak gondoltalak atis.
    Mintha egy csiga lennél a sztráda mellett.
    A tempód igen gyenge.
    Ezt a népdalt sajna nem ismerem.
    A gyerek az égben száll,nem a réten,mert ez csillag együttállást jelképez,mint a magyar népdalokban mindig.
    Az általad linkelt ricsajban,nemigen véltem megtalálni a vidám gyereket amint száll a réten.
    Félre ne érts,biztos az én hibám.
    Nekem per/pill....hehe biztos sok.t.

    VálaszTörlés
  75. Jól van skacok. Ez eddig nem sok volt. Majd talán ezután másképp is lehe t-:) Az kellemes csalódást az elvárások tengerében.Nem tehetek a vallási MIzériátokról,-elhiszitek nekem ? Engem lejáratni nem lehet, fogjátok már fel. S a ré
    te n igen is lehet szállni, csak kő hozzája némi gaz:)
    a ricsajok volt a lassabb tempóm/sajátom/, Mazsijé még lassabb.

    VálaszTörlés
  76. Gondolom nem szeretne senki egy éjszakai bevetést reggelre kelve olvasgatni ugyi ? pedig.... .

    VálaszTörlés
  77. Most néztem meg a ST 3. -Mindenen túl című filmJét . Nem vót rossz meg Kő' mondjam... viszonyítva a mostani helyzethez a
    "negatív" főhősnek majdnem igaza is van. Csak ő egyedül volt.
    Nos, magam meg nem...

    VálaszTörlés
  78. Ja, így végszóra-/ mert elmegyek másfele/,- szerinted ha háromszor egymás után írod az ugyanaz mintha mondanád ?
    Különbe' is hatX kell nem há'rom. De tudom, egységben az erő.
    most lassútam ide:
    https://www.youtube.com/watch?v=g4lj-TxSvGw

    VálaszTörlés
  79. lejáratásképpen ...
    http://dumaodal.blog.hu/2016/08/06/olvasoi_keres_386#comment-form

    VálaszTörlés
  80. lasssú mi van alusztok ? iiilyenkor ?Mazsi nehogy töröld ezeket lécci :) ;)

    VálaszTörlés
  81. heje van annak , hogy ki hallgat,
    balga, szerencsétlen s ballaghat...
    no há' légy Te szerencsés,
    kivel ötszeáll a hatÓs Teremtés...
    .... . .és ?

    VálaszTörlés