2015. január 8., csütörtök

Jézus, Károly! De hát mi történik itt?

Jézusom, Károly! De hát mi történik itt? Csinálj már valamit! 
Szómágusok előnyben:


És most főbb híreink egy-egy mondatban.

Az előzményekből...

PROVOKÁ-CION
"A Charlie Hebdo nevű francia lap egyik legutóbbi üzenetében a Közel-Keleten előrenyomuló, Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet vezetőjén gúnyolódott."

(és innentől a szokásos recept szerint)

PROBLÉMA
"Szerdán évtizedek óta a legvéresebb terrorcselekményt követték el Franciaországban a Charlie Hebdo székháza ellen, a szemtanúk szerint magukat az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat tagjainak mondó fegyveresek tíz civillel – köztük nyolc újságíróval – és két rendőrrel végeztek. Az iszlamista jelszavakat kiáltozó szélsőségesek vélhetően a muzulmán fundamentalisták kigúnyolása miatt rontottak rá a lapra."

REAK-CION
"Az együttélésünk módja elleni támadás volt"


MEGOLDÁS

Új terrorizmusellenes program készítését jelentette be az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker

"Juncker azt mondta, Európának reagálnia kell a tizenkét halálos áldozatot követelő terrorcselekményre. Megfigyelők szerint elsősorban az európai rendőri együttműködést szolgáló Europol erősítéséről és a tagállamok közti információmegosztás javításáról lehet szó, különösképpen a légitársaságok utasainak adatait gyűjtő, úgynevezett PNR-rendszer kiépítéséről. A rendszer tervét több nyugat-európai tagállam erősen támogatja, ugyanakkor az Európai Parlament kételyekkel fogadta azt. Az Európai Bizottság még 2011-ben nyújtotta be a PNR-rendszer tervét, de a parlamenti ellenkezés miatt azóta sem jutott előrébb a projekt."

(most majd fog - kapott egy kis lökést... meg az IÁ elleni közhangulat is... irány Szíria!)

"Frederica Mogherini, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője azt hangoztatta, hogy a PNR-rendszer kiépítése "sürgős" feladat, különösen annak fényében, hogy sok európai fiatal utazik Szíriába és Irakba, hogy szélsőségesekhez csatlakozzon. A rendszerrel könnyebb lenne kiszűrni az ilyen potenciálisan veszélyes elemeket – mondta."

Így megy ez kérem szépen. Csak okosan, tervezetten, ahogy kell.


48 megjegyzés:

  1. Persze megint ott maradt véletlenül az igazolványa az elkövetőnek, hogy rögtön tudják milyen nemzet fia, és persze bőszen kiabáltak is támadás közben Allah-ot éltetve. Van egy videó ahol egy szerencsétlen rendőrt lőnek a földön fekve közelről fejbe, és egy csepp vér sincs, Vannak furcsaságok, nos úgy tűnik valakik nagyon szeretnének egy vallási háborút. Vajon sikerül nekik elérni? Vagy lesz elég okos ember, hogy átlásson a szitán? Mindenhol, minden fronton megy a próbálkozás.


    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://beforeitsnews.com/events/2015/01/paris-shooting-appears-fake-falseflag-2433538.html

      Törlés
  2. A Sandy Hook lövöldözés óta tudom személy szerint biztosan, hogy a hamiszászlós balhék kézzelfoghatóan mezei átverések.
    Ebben az esetben ráadásul egy tehetségtelen színészt használtak, de a lényegen nem változtat. A mosolygó apa, aki egyszer csak szomorú lesz az elvesztett gyereke miatt, amint elkezd forogni a kamera, nekem nem hiteles, ergo hazugságnak tudom csak elfogadni. Eleinte picit mérges voltam, de most már valamiért inkább jókedvre derítenek az ilyenek.

    https://www.youtube.com/watch?v=oMINqFGNr-w

    Persze közben megjelentek nagyon hamar a leleplező anyagok a párizsi dologról is.

    https://www.youtube.com/watch?v=QUuYSft1fOw&bpctr=1420795309

    Azért vicces, hogy majdnem egy időben készülnek a tragédiával ezek a videók.

    Még rémlik, hogy kilenctizenegynél kb aznap kaptam már egy egyoldalas anyagot arról, hogy valójában hogyan is Bushék tehetnek róla.

    Gondolom Pearl Harbornál is már másnap szórták a leleplező anyagokat arról, hogyan volt mindez valaki mások érdeke, mint ami olvasható.

    R.S.

    VálaszTörlés
  3. Az ügy pikantériája, hogy pont egy kóserboltban ejtettek túszokat...

    VálaszTörlés
  4. Annyira csinált az egész, bérgyilkosokkal.
    Még hogy Jézus az Karcsi?! Hagyjatok már ezekkel a baromságokkal!
    Meg ez a gusztustalan hangulatkeltés, hogy szolidaritást vállaljunk.
    Szerintem az "ÁL"-dozatok és az elkövetők is ugyanazoknak dolgoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HE? Valamit nagyon félreérthettél a bejegyzésemből....
      (Kerion szájbarágója alább)

      Törlés
    2. A "J.C." monogram eléggé egyértelműen meg lett jelenítve - mintha Jézust Magát érte volna a támadás. Nyilvánvaló hogy a JE SIUS felirat JES1US-t az EGYetlent, a CHARLIE pedig CHRISTOS-t akarta jelenteni - egyfajta zsidó vakoló megközelítésben. Ezért is mutogatták annyit a táblát - hiszen Jézus Krisztust szinte mindenki szereti a Földön - még a mohamedánok is. Tehát a zsidók megint maguk előtt tolnának valaki feddhetetlent - egy szót sem szólva a tetteik ok-okozati-összefüggéseiről - az egyébként megrendezett merénylet esetében. Ráadásul a hitgyülisekhez hasonlóan az általuk, a követelésükre anno megfeszítettet - a kétségkívül máig Nép-Szer-Őt - tolnák maguk előtt valamiféle általános felháborodást, sőt értük az úgymond "kiválasztottakért" való "szabadságharcot" provokálva. Undorítóan aljas dolgok ezek.

      Törlés
    3. Je suis Charlie (en hongrois/magyarul) Karcsi vagyok. Azaz azonosulok, szolidaritást vállalok a kivégzett karikaturistákkal. (Munkásságukról bővebben a neten...)
      Sem Jézus, sem Karcsi sem semmi egyéb

      Amúgy meg cherchez le juif...:-)

      mj

      Törlés
    4. A vakoló "üzeneteknél" sohasem a nyilvánvaló a valóság - az csak porhintés a megvezetett tudatlanok számára - hanem az ami rejtve van. Hiszen ha mindez i-gaz lenne akkor pl. Suez is csak Suez lenne és nem Zeus, a sumér meg sumér és nem Rém-us, az eleven /"angol"/ meg csak a 11-es szám minden ELEVENség/élet nélkül. A Rossmann kentaur logója, reklámplakátjai meg persze a "jómann/jóember" és nem a "rosszember" magyar nyilasról szólnának, akit úgymond jóvá kell puszilgatniuk a szidó? lányoknak. Mindezt vakoló-szem-telen-ül a képünkbe vágva megjelenítve - mert nálunk azt is lehet - az illat-szer-multi üzleteinél. Nem csak a hamis felszínt kell kapargatni - hogy a pokoli illúzió mocskos fátyla mögött végre megpillanthassuk a valóságot - hanem végre a dolgok mögé kell látni - capísi. Különben az a bizonyos "megvilágosító" tantusz sosem fog leesni és tovább vágtat6unk azon a bizonyos - C-ion-istán/666-osan - pokoli sztrádán.

      Törlés
    5. Minden emberi élet kioltása Jézus elleni támadás Kerion. B.

      Törlés
    6. mj, én is tudom mit jelent (na nem magamtól vagyok ilyen okos, de minden hírportál ezt harsogja) viszont az átlagember nem tud franciául, ők (a milliók) csak azt látják nagy nagy betűkkel, hogy

      JESU
      CHR

      Szerintem ez igencsak megjelenítősdi, ahogy Kerion részletezte.

      Törlés
    7. Ha a hírportálok mellett a saját központunkba is benézünk érzékelhetjük, hogy igencsak közelít a Krisztusi minőség.
      Ezer jelét adja, hogy jön.

      Éva

      Törlés
    8. Az élet szent és persze a másik ember, annak hitének stb. a tiszteletben tartása is szent. Szóval nem lehet beletiporni - még szidó-libsi-démon-kratikusan sem - egy másik ember lelkivilágába. Pláne kifejezetten provokációs céllal - hosszú időn át állandóan ismétlődően - mintegy felhívással a bosszúállásra. Nem csak a ne ölj, de ez is Égi Törvény. A káoszteremtő "karikírozó" szabad/os/ságot, az aljasságokat megengedő mindent átszövő zsidó törvénykezés meg az ami - pusztán élet- és emberellenes mani-pulá-cion.

      Törlés
    9. Szerintem nem a mohamedánokat karikírozták, hanem a fundamentalistákat és szerintem ezeket az embereket, akiket terroristának mondanak bepalizták. B.

      Törlés
    10. Lerágott csont már hogy egyes emberek - ha kell provokatíve - de állandóan tesznek arról hogy gyilkos szenvedélyeket szítsanak fel önmaguk ellen. Hogy aztán például a végtelenségig hivatkozhassanak az általuk egyébként megvezetettek ellenük irányuló tetteire. Ugyanezen emberek részéről a mindenféle ellen-menetelek, a pártcsaták, a forradalmak, a polgárháborúk és persze a végső "apokaliptikus armageddon" kirobbantására is naponta történnek erőfeszítések. Ezen "valakik" globális médiája aztán kíméletlenül az emberiség nyakába is zúdítja "VIPes" képzelgéseit, megjelenítéseit.
      Az is le lett már írva hogy mindezt valójában miért is teszik ezek az emberek, különös tekintettel a precessziós végidőre. A földi körforgásban való további részvételre ugyanis - egy egyébként rendkívül alacsony belső rezgésű, ha úgy tetszik "gonosz" ember számára - egyetlen esély van. Mégpedig az ha az illető úgymond áldozattá válva szakítja meg/előzi meg a most éppen esedékes önmérlegelését. Ellenkező esetben jön a lélek önmaga általi "leminősítése illetve elkárhozása". Ez elől menekülnének. Nem véletlen lettek megjelenítve az idők során az un. pogromok-holokausztok sem. Épeszű ember ilyenekre nem képes - sem elszenvedni, sem végrehajtani. Az önmérlegelés a végidei tabula rasa során - az egótól nem befolyásolhatóan, tudat-alatti szellemi szinten - mindenkinél végbemegy. A "halászat"/Szét/h/-választás után pedig mindenki a tényleges szeretet-rezgés-fokának megfelelő helyre megy. Az áldozat esetében az adott egy-én nem ön-mérlegel és nem tudja beteljesíteni/letudni a karmáját sem, akadályoztatva van. A Teremtés ekkor ad még egy - akár fél-precessziós/13 ezer éves körforgásnyi - esélyt a karma letudására, a hibák kijavítására, az újbóli önmérlegelésre való felkészülésre. Nos erre megy ki minden azoknál az embereknél akik úgymond "eladták" a lelküket a 6alomért, a vagyonért, a pozícióért, akik félelemből vagy valami másból, de zsigerből gyűlölködnek, idegen országokat foglalnak el és soha senkinek nem bocsátanak meg. Ezek az emberek nem képesek vagy nem akarnak megváltozni. Eszük ágában sincs AZ hogy minél kisebb teveként minél nagyobb lyukú tűt keressenek - sürgősen.

      Törlés
    11. Kétlem, hogy azok az emberek akikről beszélsz képesek lennének önmagukat feláldozni, hiszen mindenki felett állónak gondolják magukat, ez ellentmond annak amire szerinted készülnek. A belső szembenézés is elég hamvába holt ötletnek tűnik annak tükrében, hogy ezek az emberek alapvetően kívül keresik a problémáik okát, egyfajta fordított világban élnek, én nem tudom, hogy érted a dolgokat, amiket leírsz, pl. tabula rasa stb., de az idő majd megmutatja, amikor elfogy, én azt mondom"Higgy és üdvözülsz", persze én a Bibliai üzenetet értem ez alatt, mert nekem az a kiindulópont és neked is csak azt mondhatom amiről nekem van a Te szavaiddal élve tudomásom. B.

      Törlés
    12. Már a titkos vagy nem titkos világuralmista - szabadkőműves és egyéb - szektákba történő beavatási ceremónia is kötéllel a nyakban történik - lásd például a Da Vinci kód című filmben dokumentálva. Amúgy számtalan "neves beavatott valaki" vetett már véget életének, amikor még lehetett önmaga, ma inkább már mások által - látszólag értelmetlenül - idő előtt. Ennek az "ön-felakasztásnak" - az illuzórikus "javakban való dúskálás" és persze más egyebek miatti önkéntes "áldozatnak" - hétköznapi vakoló jelképe a nem olyan régen elterjedt egyvégű áthurkolt sál divatja, amit persze nem tudatosan nem beavatottak milliói is hordanak - mintegy akasztófa-kötél gyanánt a nyakukban.
      Lelkes ember az önmérlegelést/belső szembenézést/Anubisz mérlegét nem kerülheti el mert erre a Teremtés készteti. Méghozzá kötelezően egy korszak lejártakor. Tökmindegy hogy az egó vagy az un. szabad akarat - ilyen vagy olyan okoknál fogva - amúgy milyen kibúvókat is keres ez alól. Nem a jujdejó Biblia a mérvadó hanem a saját tudOMás - abban kell hinni. A tudás mindig belülről fakad a szeretetelvű létezés un. kódkioldásai nyomán. A 2004/2012-es Vénusz-tranzit után a cirka 13 ezer év/fél-precesszió lejártával - vagyis MOST - az "üdvözülést" az aranykor számára történő testi-lelki megmaradás, a tovább-létezés lehetősége jelenti. Ez a belső "szeretet-rezgés" növelésével érhető el a szeretetelvű tettek összessége nyomán. Ezen lelki és testi metamorfózis folyamat során - főnix-madaras feltámadás/kirepülés a földi pokolból - az ember teljesen újjászületik, tiszta "aranyemberré" /9999/ válik. A rá már nem 6ó összeomlóban lévő illúziót immár felülről a Te/l/j/es/út-ról Tu/l/rul jőve Turul/Sólyom/Héja-madarként látja. S így aztán természetesen - már a hal-ál-át/ál-Halak-korszakbeli Vízöntő voltát élve a végidőben - testi-lelki szempontból kikezdhetetlen, sebezhetetlen, örökéletű, a Teremtő/Teremtés embereként/táltos-avatáraként tevékenykedő stb.

      Törlés
    13. Nem értem mi a bajod a jujdejó Bibliával, pl. az Újszövetség tele van Jézus beszédeivel, amiből sokat lehet tanulni. Amúgy Kerion sok zsidó, még Jézus idejében felvette a keresztény hitet és ők már csak származásban zsidók, vallásban nem, én azt gondolom, hogy Jézus egy vízválasztó is volt egyben a zsidóknak, hogy hiszik-e a saját vallásukat az Ószövetséget hiszen abban van a Jézusról szóló prófécia, a Dávid nemzettségéből születő megváltó. Érdekes, hogy pont ők a választott nép tagjai közül nem fogadták el sokan B.

      Törlés
    14. Szia Kerion! Találtam egy pár írást a Bibliában, ami párhuzamos a Te okfejtéseiddel, amiket én szeretek olvasni és egy kicsit úgy érzem, hogy alapvetően egyet értünk, csak más nyelven fogalmazzuk meg az állításainkat. Te atomokról, rezgésekről beszélsz, egy olyan valóságról, amit az érzékszerveinkkel tapasztalunk pl.matrix filmben, én pedig szellemi valóságról, pl.kárhozat, üdvözülés, stb. De én azt gondolom, hogy az a valóság, amiről Te beszélsz el fog múlni, mert elpusztul, tehát nem örök, igazából csak ebben különbözik a Te valóságod a Bibliaitól, mert én hiszem, hogy az örök, és szerintem tégy Te is úgy.:)
      És íme az idézetek amiket találtam:
      2Pt 3:
      Ez az egy azonban ne legyen elrejtve előttetek, szeretteim, hogy egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendő, és ezer esztendő mint egy nap. Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elveszszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson. Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, a mikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek. Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, A kik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, a melyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak! De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, a melyekben igazság lakozik.
      1Kor 15:
      Ímé titkot mondok néktek. Mindnyájan ugyan nem aluszunk el, de mindnyájan elváltozunk. Nagy hirtelen, egy szempillantásban, az utolsó trombitaszóra; mert trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak romolhatatlanságban, és mi elváltozunk. Mert szükség, hogy ez a romlandó test romolhatatlanságot öltsön magára, és e halandó test halhatatlanságot öltsön magára.
      Gal 3:
      Nincs zsidó, sem görög; nincs szolga, sem szabad; nincs férfi, sem nő; mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban. Ha pedig Krisztuséi vagytok, tehát az Ábrahám magva vagytok, és ígéret szerint örökösök. B.

      Törlés
  5. A valóság mindig kitüremkedik a látszat egyre gyatrább fátyla alól. Hisz ki az a hülye aki végidei > ak-cion-ként egyfajta aljas kör-, pardon karika-túrázásra adja a fejét. Meg aztán ki az a hülye aki erreföl > re-ak-cion-ként ennek a megbosszulására adja a fejét a forgatókönyv szerint - bárki nevében is. Provokatívan karikatúrázni és kalasnyikovozni már csak a "kiválasztottak"képesek. A hitelesség kedvéért persze arab, francia, orosz, ukrán, usraeli vagy éppen magyar bőrbe bújva. Íme azok a már embernek sem látszók, akik immár testileg-lelkileg elkötelezték magukat az egyre eszementebb illúzió megszállottjaiként. Szét/h/-választás van, a végletesen gyűlölködő-öldöklő lelkek is kellenek valakiknek - elragadtatásra. Lehet hogy még nem jött össze a 12 törzsbéli 12 ezer, azaz a 144000. Kell még hozzá egy kis hac-cáré hacca-cáré. Na persze ezt a vakoló-színpadi-megjelenítést is Jézusra próbálnák kenni. De Charlie még V. Károly néven sem Jézus - hiába sertepertél időnként Erdélyországban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://qiholo.blogspot.com/2015/01/jezusrol-oszinten.html

      Törlés
  6. Hoax ??..terror...érdekesek a vérfoltok:

    http://nodisinfo.com/hard-proof-use-fake-blood-paris-terror-hoax/

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Most már az egész világon kimondják. A Terror akció megrendezett titkosszolgálati művelet volt. Az arab rendőrt, meg ott nem lőtték le! Mellé a betonba lőtt. A videók át vannak hamisitva. Kivezették őket Párizsból.De a Belga határ mellett hiába várták az összekötőt. Erre visszafordultak. Később jöttek rá ,hogy rakétavetőik és komolyabb fegyvereik egyáltalán nem működnek. Baleknak használták őket.A z eredeti cél eleve ez volt.Dögölj meg HEBDÓ utána te is BALEK. Most tele lesz Párizs patkány zsidó miniszterrel.Lehet fogadásokat kötni. Melyik jut haza élve. Az ISZLáM nem felejt."

      Párizsban szép a tél : http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php

      News

      Törlés
  7. Hanem. Érdemes Nyuszi elemzését is elolvasni, árnyalja a képet, TV-s múlttal, a szakember szemével elemezve a Párizsi "rendezői munkát":

    http://nyusziaszabadban.blogspot.se/2015/01/desole-mais-je-ne-suis-pas-charlie.html

    VálaszTörlés
  8. :)
    http://qiholo.blogspot.com/2015/01/birkanet.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A BirKa rejtett eredeti jelentése: a KÁ-t azaz a kígyót BÍRó /ember/ - tehát beavatott Kígyótartó /ember/. Köztudott hogy a Birka/a Kígyótartó "gyermeke" a Bárány azaz JÉZUS. A Bárány/Jézus a körön - a koron/án/ áll és a jobb lábával a jóra lép - lásd Szeged város címerét.

      Törlés
  9. A Francia elnök egyenes adásban bejelentést tett:
    Az illuminátus támadja Párizst:

    https://www.youtube.com/watch?v=6z9y-FtskzY

    Már majdnem jó, de még nem az igazi.

    Éva


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A franCIA elnök Hol-land. Már a nevében is ott van a "kavarás". Hisz vagy francia vagy holland vagy egyik sem hanem egy harmadik náció VIP-es megvezető "valakije". Meg lehet még ráadásul "illuminált grant-orientes" is - most éppen a szokásos látszat-ellen-menetelő feladattal. Például ha felizzik az illumináti-ellenesség akkor - annak is - állj/unk/ az élére. De sokszor megtették ezt már a "kiválasztottak". Semmi sem aminek látszik mert a 6almon lévők - a most még látszatra VALAKIK - az egész spektrum minden szegmensét igyekeznek lefedni.

      Törlés
    2. Ez egy jó képsorozat Kerion írásához:

      http://www.ensonhaber.com/hollandeye-en-buyuk-teselli-merkelden-2015-01-11.html

      Fecu

      Törlés
  10. Vége a bulinak, elkezdték az utómunkálatokat, takarítást.

    "Megölte magát egy francia rendőrfelügyelő ... nem sokkal a terrortámadás után, szerda este lőtte magát fejbe az irodájában."

    https://kuruc.info/r/4/138148/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tiboru irta valahol, hogy ilyen fokozatú rendőrök már nagyon nem szoktak csinálni (alacsonyszintű operativ terepmunkát)..

      (még mindig azt mondom, hogy) : részvétem az áldozatok hozzátartozóinak (a többi kamu, és azt se hiszem el, amit kérdeznek..)

      Törlés
    2. A buli még csak most kezdődik Mazsi:)
      Elég érdekes egybeesés. Jaki és Dino utazós előadása a mátrix számsorokról fog szólni, hogy azok hogyan működnek.
      Ez meg itt pár órája lett föltéve.
      A Kárpát bárka és a Pulai horgony mátrixának bontása

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=931995076813116&set=gm.941763149186551&type=1&theater

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=932016183477672&set=p.932016183477672&type=1&theater

      (Kerion, ha lehet kímélj meg a Jakis megjegyzéseidtől, mert őszintén szólva fáraszt, hogy még mindig ellenségképpel dolgozol)
      De ha nagyon kikívánkozik hát mondjad..

      Éva

      Törlés
    3. (ezt a horgonyos meg csillagharcos meg utazós "trippet" kifejthetné valaki..)

      Törlés
    4. Én nagyon szeretlek Éva, de egy tükröt azért nem ártana beszerezned - amibe bele is nézel néha.

      Törlés
  11. Hogy lehet szeretni azt, akit személyes találkozás hiányában nincs is lehetőség igazán megismerni?
    Maximum elfogadni az látáspontját vagy azzal esetleg egyetérteni vagy nem egyetérteni... :))
    Szeretni valakit csakis azért lehet, mert saját Önmagamságomat vélem felismerni benne, amennyiben nem, kár szeretetről beszélni :))) vagy ezzel viccelődni .... :))) mert az csak gúnyolódás kategória ...
    No, bocsika... akkor el is dugulnék ... :))

    Ui: Kritika nem ellenség... csakis építőkő,, amennyiben képes azt a kategóriát választani az ember....
    :)))

    VálaszTörlés
  12. Érdekes ez a világhelyzete blog, olyan mint a én is charlie vagyok, csak a másik oldalról, én nem vagyok charlie, mint az egeres viccben, hogyan vágod le az egér fejét zsilettpengével, lerakod a pengét, egyik oldalra diót másik oldalra mogyorót és az egér megáll a penge fölött és forgatja a fejét, dió-mogyoró, dió-mogyoró... B.

    VálaszTörlés
  13. B.

    A vileghelyzetet én is figyeltem, de meg se közelíti a lényeget...nagyon nagy TER-elő oldal....

    pandu

    VálaszTörlés
  14. egyébként nagyon jó az oldal!! csak így tovább!!
    jóébredéstmindenkinek
    pandu

    VálaszTörlés
  15. Stedört, kétségem támadt! http://youtu.be/4YfODYyEchs

    B.

    VálaszTörlés
  16. Nakérem! Mostantól bárkit lepuffant a TEK, vigyázzatok, nehogy alvó sejtnek tűnjetek!
    Zseniális ez az utolsó pillanatban sikeresen elhárított terrortámadás szóösszetétel. Vajon mennyit fizethettek annak, aki ezt az alacsony költségvetésű félelemkeltő szlogent kifundálta?
    Nekem teljesen tele lett a gyatyó! :O)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az üzenet alapvetően arról szól, hogy gonoszság gonoszságot szül, aki az Úrban van annak nincs miért félnie a TEK-től. B.

      Törlés
    2. Kicsit hülyének tünhet a válaszom, mert benéztem, azt hittem az én üzenetemre válaszoltál, de most már látom, hogy ez a cikknek szól. Így viszont nem neked válaszoltam. B.

      Törlés
  17. Kicsit hülyének tünhet a válaszom, mert benéztem, azt hittem az én üzenetemre válaszoltál, de most már látom, hogy ez a cikknek szól. Így viszont nem neked válaszoltam. B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a 2015. január 18 18:15 üzenet után következik. B.

      Törlés
  18. Milyen érdekes...a Csárli Rotschildék birtokában van...Összeesküvéselmélet, mi?

    http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81404

    "A világ legfelsőbb kasztjába tartozó zsidó globálklán, a Rothschild família birtokában van az utóbbi napok legvéresebb eseményeit, a világot felforgatását kiprovokáló franciaországi uszító szennylap, a Charlie Hebdo. A neopresse.com jelentése szerint a Rothschild-família vette meg decemberben a Liberation kiadót, vele a Charlie Hebdot. Az évszázadok óta a világ urai közé tartozó zsidó szuper-klán nem is tétlenkedett sokáig, hogy az uszító szennylapot a háttérhatalom szolgálatába állítsa.

    A földgolyó egyik legnagyobb hatalmú családja így rövid idő alatt felhasználhatta a birtokában lévő szennylapot a világkormány létéhez szükséges világanarchia, és a vallásháborúnak álcázott globális cionista hatalomátvétel megvalósításához."

    VálaszTörlés
  19. Na, felébredt a "hivatalos" média is:

    Különös egybeesések: a Charlie Hebdo egészen véletlenül a Rothschildok kezébe került néhány nappal a merénylet előtt

    https://kuruc.info/r/6/138526/

    Mindig csak a blogok után kullognak! :)

    VálaszTörlés