2012. december 23., vasárnap

Megchipték a kutyám!

Kezdjük az Új Világévet finoman. Épp most távozott az állatdoki, ebből kifolyólag gondoltam írok néhány kellemesen csengő gondolatot. 

A jó büdös kurva anyját annak, aki aláírta azt a törvényt miszerint kötelező a microchip a kutyákba!

Száradt volna le a keze a kiagyalójának! És nőjön be az orra luka azoknak az állatdokiknak és felelősségteljesen gondolkodó "vezetőknek", akik nem tiltakoztak kézzel lábbal ez ellen. Nem az itt a baj kedves állatvédők és dokik, hogy a kóbor kutyákat mostantól majd lehet szűrni, és nem az a baj, hogy mostantól lesz csak igazán sok utcára dobott kutya, és nem is az a baj, hogy a kutyának ez a chip olyan szörnyű lelki traumát okozna, és még csak nem is azzal van itt a baj, hogy elképesztően aránytalan bűntetést helyeztek kilátásba az ellenálló gazdáknak. A baj ott kezdődik kedves olvasók, hogy ha ez az aljasság ellenállás nélkül átmegy a társadalmi szűrőn (márpedig átment...), akkor a következő lépéshez nyert ügyük van az Új Világrend urainak. És hogy mi a következő lépés?  
A gyerekeink. 
Jobb reggelt!

"2013. január elsejétől hatályos az európai elvárásoknak megfelelő, kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló kormányrendelet módosítása, amely előírja, hogy a négy hónaposnál idősebb ebek csak elektronikus chippel megjelölve tarthatóak."

Európai elvárások, mi? Miért van az, hogy bármit böfögnek a kazár elit megmondóemberei, akkor mi azonnal sietünk elsőnek betartani? Miért fontosabb mindig a tyúkok ketrecének európai elvárásoknak megfelelő mérete, miközben emberek százezrei nyomorognak?? Miért lett hirtelen olyan fontos ez a kibaszott chip is, miközben esik szét az egész gazdasági kóceráj? Nemrég hallottam egy állatdoki nénit nyilatkozni a Kossuth-on. A harcias néni próbálta előadni az összes ügyesen megfogalmazott és kitalált "szakmai" érvet, hogy miért szükséges ez a chip, és hogy miért teljesen hülyék és maradiak azok a gazdák akik ellenállnak. Elmesélte, hogy milyen frankó lesz, hogy találnak az utcán egy kutyát, akkor pillanatok alatt megtudják a lakcímét, ahonnan kihajították. Elmesélte azt is, hogy így lehet a gazdáknak is teljes nyugalmuk, mert bármikor kideríthető hol jár a kis szökevény - és még felsorolt egy rakás hasonló baromságot. Azonban szegénykém nem tudom belegondolt-e abba, hogy ő is tulajdonképpen csak egy játékszere ennek a rohadt életellenes rendszernek, amelyik nem kisebbet, mint a földlakók feletti teljes kontrollt tűzte ki céljának, és nem tudom belegondolt-e abba, hogy ezután a következő aljasság az emberekbe ültetett póráz lesz?? 

"Az egyedi azonosítóval még nem rendelkező állatok gazdáinak január elsejéig kell elvégeztetniük az állatorvosi beavatkozást, amely során egy rizsszem méretű elektronikus szerkezetet ültetnek a kutya nyakába – tájékoztatott Szujóné Ponyi Andrea állatorvos. - A pár perces művelet lehetővé teszi a kutyák azonosítását, megkönnyíti nyilvántartásukat, követhetőbb lesz a hazai eb-állomány, könnyebb lesz az elveszett állatok nyomára bukkanni, így csökkenhet a kóbor kutyák száma. Az állatok védelméről szóló törvény ugyanakkor kimondja, hogy a chip beültetéséért legfeljebb 3500 forintot lehet kérni az állat gazdájától. A rendelet betartását a jegyző és az állategészségügyi hatóság is ellenőrzi."

Ellenőrzi bizony! Méghozzá nem is akárhogy. Én úgy tudom, hogy igen komoly technikával felszerelt járőrök fogják róni az utcákat, és kerítésen keresztül fogják ellenőrízni melyik kutyában van ez a szar, és melyikben nincs. Akinél nincs ott azonnal megy a feljelentés. Erre van pénz. Erre mindig van. A kontrollra, az ellenőrzésre, a szabályok betartatására. Nem vagyok egy anarchista, és úgy ahogy rendpártinak tartom magam, de megmondom tisztán és érthetően: borsódzik a hátam ettől az egésztől, és a tököm kivan, hogy mennyire nem látják az emberek ezeket a veszélyeket!

És felettébb undorító volt az a média-kiszolgálás is, amit az ügy kapott. Csak ebből is már ki kellene derüljön mindenki számára, hogy mennyire össze van fonódva ez az egész háttérhatalmi klub a politikával, a joggal, és a médiával. Na vajon kiknek volt érdeke ez az egész becsípezés? Tán csak nem azoknak, akik nem sajnálják az erőforrásokat teletelepíteni kamerákkal a városokat? Tán csak nem azok, akik így akarják összenyomni az emberi fajt is apró munkás agyatlan gépezetté:



"A rendelkezés hatalmas előrelépés a kóbor kutyák problémájának megoldása terén az állatvédők szerint, hiszen a chip segítségével néhány perc alatt fellelhető a kutya gazdája - már ha az adatokat pontosan bevezették a központi adatbázisba."

Hatalmas előrelépés, bizony. Gondosan vezetik az adatbázist is, e felől kétségem sincs. S ugyan nézzük már meg, kik támogatják az állatvédő szervezeteket? Nem lennék meglepve egy-egy ismerős név felbukkanásakor, mint pl. soros, vagy rokkkefeller. Ej, de nem bántam volna ezek nélkül folytatni ezt a realitást. 

Holnap Szenteste. Addigra talán lenyugszok.

37 megjegyzés:

  1. Mazsola, tökéletesen egyetértek veled. DE ne hagyd magad felpiszkálni hisz ez is az egyik 6almi cél. Hogy jól kimérgelődd magad, kizökkenj a középpontodból aztán meg mégis beadd a derekad - mint ahogyan történt is. Erre aztán tényleg nincs szükség - ennél már a "béka" lenyelése is jobb.
    Nekem egy 11 hónapos Szíriusz-nevű kutyám van aki természetesen semmilyen csippet sem fog kapni a nyakába de még kötelező oltásokat sem ezentúl. Úgy hallottam hogy nincs oltás ha nincs chip. Az úgymond "veszettség elleni" védőoltással egyébként is átvágja a magyart az állatorvosi-maffia ugyanis ezt nyugat-európában csak 3 évente adják be a kutyáknak. Ezek szerint a "magyar kutya" veszettebb mint a francia.
    A kutyus ugyanolyan szabad akaratú "lélek" mint az ember. Így aztán ő is-mi is minden olyat megtehetünk amivel más ember szabad akaratát/szabadságát nem korlátozzuk. Szíriusz-kapitánnyal már felül-emelkedtünk e sötét masonic-illumináti cionista kazár "rendszer"-en. Ezért aztán to.unk az ilyen intézkedésekre. Nem csak az egyébkénti gazembersége miatt.
    Az ősszkíta/sumér pecséthengereken ott van a kutya a kentaur/magyar nyilas mellett /Berlin-Pergamon-múzeum/. Mégpedig kihegyezett "antenna-fülekkel" - mintegy védő-őrző "szondaként". Hogy miért ? Nagyon egyszerű. Mert a kutya védi a gazdáját a nálunk jóval kifinomultabb érzékeivel is. Mindig jelzi, ugyanis ha már a 3 D-ben van láthatatlanul is érzékeli még az udvaron is nem csak a szobában - amikor egy bizonyos fajta /David-Icke-osan mondva "hüllőagyú" szellem-entitás/ próbál közel férkőzni a gazdihoz. Lép be láthatatlanul - de nem érzékelhetetlenül - a mi dimenziónkba. És persze próbál minket befolyásolni félelemkeltő álmokkal és számos egyéb agymosó kísérlettel. Na miért nem kell a macskákba chip ? Naná hogy azért mert az eleve a "hüllőagyúak" állata. A "macskanőt ők irányítják" - lásd Hollywood. Keanu is a macskát használta arra hogy belépjen a "holtak birodalmába". Ahol persze ilyen meg olyan "szellemlények" is vannak.
    Nos a chip leárnyékolja a kutya érzékelését s így szabad prédái vagyunk - ha úgy tetszik a nem megtestesült "gonosznak". Lehet erre azt mondani hogy hülyeség - én tudom hogy nem. Egyébként az utolsó videójában még David Icke is mondott valamit a chipek személyiség és szabad-akarat-romboló hatásairól. A pénz meg a nyilvántartás és a direkt félelemkeltő célzatú büntetés-kilátásba-helyezés már csak hab a tortán. Mit tudnak velünk csinálni ha mégis nemet mondunk ? Elveszik a nyugdíjunkat, a házunkat, börtönbe vagy koncentrációs-táborba csuknak, felakasztanak, keresztre-feszítenek ? Szerintem már semmit sem fognak tudni tenni. De ha mégis a maradék anyagiakon kívül legfeljebb a "szkafanderünket" tudnák elvenni a lelkünket nem. Szellem-tudatilag, spirituálisan már egyébként sikeresen lehet védekezni az ilyen dolgok "végrehajtását" illetően. Kérés alapján a TEREMTÉS minden esetben személyre szólóan segít. Vagy eleve nem történik semmi vagy meg van világítva a kiút - jön az intuíció hogy mit kell tenni. Arról már nem is beszélve hogy a Teremtőnek/Teremtésnek egy ilyen fontos korszakváltáskor egyébként sem megfélemlített agymosottakra van szüksége - hanem megtáltosodni tudó magyarokra - nota bene kutyás-kentaur/nő/-nyilasokra. Útlevél nélkül röpködő madarakra/magyarokra.
    Kerion

    VálaszTörlés
  2. Ügyesek ezek a kis beültett kütyük. Ezután minden évben eb adót kell perkálni, az adó befizetése után pedig egy rádiójel érkezik a csippre ami nyugtázza a befizetést. Azok a csippek akik nem kaptak rádiójelt (mert nem lett befizetve az eb adó) jelet küldenek valamilyen központba és már is hozza a postás a befizetési felszóllítást a büntetéssel együtt. Hát nem csodálatos?

    Rexfelügyelő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mózi bátyám, ez nálunk most egy házassági teszt is volt egyben, mert én nagyon elleneztem, a nejem meg fosott a büntitől, ezért beadattuk, de így majd meglátjuk később hová fajul ez az ügy kívül-belül. :)

      Törlés
    2. Küszöbön a házőrző macskák és aranyhalak korszaka.

      Félixfelügyelő

      Törlés
    3. És úgy látom ennek te roppantul örülsz vén szarjankó.

      Törlés
    4. BEADATTAAD?Es ha jol ertem arra varsz hogy kijelenthesd, TE megmondtad!Az igazsag az hogy alairtad a kovetkezo lepeshez az engedejt, mar ha hiszel azokban a dolgokban amirol itt szo van.Marpedig te hiszel es megis bort iszol.A hazassagon belul ha a gyerek jovojeben nincs eggyetertes akkor mibe van?Elnezest ha tul nyers voltam

      Törlés
    5. Én nem adatom be Gombócnak.
      Bizonyítsák be csippendélék, hogy kedvtelésből tartom, nem pedig szükségből - megvan még a tizenegy évvel ezelőtti betörési kísérletről kiállított rendőrségi jegyzőkönyv...:-)

      mj

      Törlés
  3. Szerintem teljesen fölöslegesen basztad ennyire fel magad. Minden villanykapcsolásnál, minden vásárlásnál, minden gáz és-vízcsap megnyitásnál hiszti nélkül kifizetsz 27 % áfát, pia és-cigivásárlásnál ennél jóval többet, a tankolásnál lenyúlt förtelmes százaléknyi ilyen-olyan jövedéki meg mittudomén milyen adóról meg már nem is beszélve. Ez az egyszeri 3500 ft-os maximum ezekhez képest picsafüst. De legalábbis egy-másfél liter jóféle házipálinka, vagy 4-5 pakli cigi, vagy három kiló hús ára. Ha higgadtan visszanézel az elmúlt néhány év mikrochipes hisztériakeltésére, valószínűleg le fog esni, hogy te is ezt szoptad be:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan úgy tűnt, hogy a 3500 Ft-on akadtam ki???

      Törlés
    2. Komolyan úgy tűnt, hogy erről szólt a hsz??? (Különös tekintettel az utolsó mondatra...)
      Tíz-tizenöt éve önkéntes alapon ott lapul a zsebedben a mobilod, amivel néhány méteres tűréssel lokalizálható vagy. Ugyanennyi ideje rögzítik minden telefon beszélgetésedet. A neten minden mozgásod követhető és visszakereshető.
      Arról meg már ne is beszéljünk, hogy az ilyen-olyan plasztikkártyáidon található, elektronikus apróságok milyen adatokat tartalmaznak...
      Egyszóval idestova sokadik éve sokkolnak a beültetendő csippel, miközben évekre visszamenően naprakész nyilvántartást vezetnek a reggeli székleted zárazanyag tartalmáról:-)

      mj

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Ha tiz-tizenot eve nem lattunk, nem azt jelenti hogy most sem.Az mas kerdes hogy lassan hadjuk magunkat meg fozni mint a beka.

      Törlés
    5. Mj, jó-jó, ezeket én is tudom, csak tudod a mobilnak, meg a bankkártyának egyelőre még meg van az az előnye, hogy lerakod egy sarokba rothadni, míg a jobb kezeddel ez kevésbé tehető meg. :)

      A "kedvtelés" engem is meghökkentett, szerintem is jó kiskapu lehet, bár nekem már mindegy.

      Egyébként meg a kutyámat úgy hívják: Maja. Illúzió. Ehhez tartsuk magunkat! :)

      Törlés
    6. Javíthatatlan vagy.
      Ismét a nemlétező miatti majré.
      Ha pedig illúzió, akkor meg mi a francnak a piros betűs kurvaanyázás?

      mj



      Törlés
  4. Ugyan már Mazsola, mi ez a negatív hangulatkeltés így Karácsony táján ??? Pontosan úgy csinálsz, mint a közsodratú média, akik az utóbbi években itt nyugaton már csak kizárólag Rambó vagy Terminátor filmeket adnak az Ünnepek alatt.

    Nézzük már ezt a chipkérdést egy kicsit pozitívan!

    Egy chipet lehet programozni és manapság ezek a computerfreaks bármilyen kódot képesek feltörni. Igaz, hogy ezek a telhetetlen sátánista vezérfaszfejek 24 órát akarnak majd dolgoztatni minden élőlénnyel, de egy ügyes segédprogramozással elérhető lesz, hogy közben nagyon boldog leszel, mert lehetővé teszi, hogy az endorfingyártó központod állandó izgalmi állapotban lesz.

    Hát nem csodálatos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább az a bíztató, hogy ma már egy általános iskolás is lehet odabaszós hekker képességekkel megáldva, szóval vélhetően ez a chip - és minden, ami elektronikus - feltörhető lesz. Az élet utat tör, ezt mindig elfelejtik a vezérfaszfejek.

      Törlés
  5. Sőt, némi szándékos tudathasítással az is elérhetővé válik, hogy az értelmednek mindössze 1%-át leszel képes érzékelni, amivel otthon segítesz pénzt nyomtatni a FED - nek, a maradék 99% agykapacitásod pedig nyaralásra, zabálásra és b@szásra lesz programozva.

    Nem is értem, hogy mitől féltek annyira.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egész jó jövőkép. Ha ez volt a szándékod, hát tudd meg: megnyugtattál barátom. :)

      Törlés
  6. És arra nem gondolsz, hogy ha a gyerekedet elrabolják a szervkereskedők, akkor milyen hálás leszel a rendőrségnek, hogy a chip alapján találta meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És arra nem gondolsz névtelen hobbitom, hogy a szerverkereskedők is a csipgyártók kezében vannak? Probléma-reakció-megoldás!

      Törlés
    2. "És arra nem gondolsz, hogy ha a gyerekedet elrabolják a szervkereskedők, akkor milyen hálás leszel a rendőrségnek, hogy a chip alapján találta meg?"

      Ez a gondolatsor egy kissé defektes arandrága barátocskám, ugyanis ha a szervkereskedők valakit elrabolnak alkatrész gyanánt, akkor a zsandárok már csak maximum a csippet fogják megtalálni, humanoid hordozó nélkül.

      Törlés
    3. Kedves névtelen igazat beszélsz mert a csippen keresztül látod, hogy ott sodorja a duna holtan de te megleszel nyugodva mert látod.Ne izgulj maga a rendőrség a maffia végtelenül korruptak pénzbehajtók.

      Törlés
  7. Először is a 3500 ft csak a mesében meg a rendeletben létezik. Mindenki tudja hogy a valós úgymond beültetési költséget előzetes vizsgálatok stb. terheli s így 7000-10000 ft közötti összegről van valójában szó. Ha házhoz jön az állatorvos pláne egy másik településről mert helyben nincs az megint egy jókora pluszköltség. Sok egyedülálló öreg nyögdíjas 50 ezernél kevesebből él és nincs gépkocsija a kutya elszállítására az állatorvoshoz. Egyébként sokaknak nem egy de akár 3-4 kutyája is van. Tehát még anyagi vonatkozásban is nonszensz és teljesíthetetlen ez az egész. Pláne hogy a direkt mesterségesen kreált és feltuningolt szegénység egyre csak nő csonka-Magyarországon.
    Azonban még így sem ez a fő probléma, erre fennen már Mazsola is rávilágított. Nem is értem miért bántják itt néhányan a hozzászólók közül a blog gazdáját, a probléma őszinte felvetőjét aki még a saját maga mind-ezzel kapcsolatos dolgaiban is csak az igazat mondja. Még akkor is ha az esetleg az nem mindenkinek frankó. DE Ő már IGAZAT BESZÉL. Nem lop csal és hazudozik mint a 6alom úton-útfélen. Nem kell félnünk, bátornak kell lennünk, meg kell tanulnunk magán a 6almon felülemelkedni a 6alomnak nem behódolni. Valahol csak el kell kezdeni. Ez most egy ilyen helyzet. Mert minél később kezdünk a sarkunkra állni a TEREMTÉS-től/ISTEN-től kapott szabadságunk és szabad akaratunk révén annál nehezebb lesz leráznunk magunkról a sötétség ránk rakott bilincseit. Annál nagyobb a valószínűsége hogy a kérlelhetetlenekkel együtt mi is megyünk majd a "levesbe". Oda meg minek mennénk ? Pláne ha eredendően nem is erre vagyunk még genetikailag sem predesztinálva.
    Tehát a chip megzavarja a kutya érzékelőit: hallás, szaglás, 6. és 7. érzék. Ezek a kutyánál lényegesen fejlettebbek mint az embernél.
    Az állat mindig felébreszt, sőt ugat is ha éppen "haarpognak" vagy úgymond ártó sötét-oldali szellemek környékeznek amikor alszunk. Azok ugyanis minden jelzés nélkül sunnyogva jönnek és próbálják meggátolni például a 3. szemünk kinyílásának a folyamatát. A jótékony segítő szellemek viszont, akik gyógyító és egyéb jószándékkal jönnek mindig is jelzik belépésüket az auránkba/testünkbe. Vagy egy egyértelmű hang-effektussal vagy fény-felvillanással. Erre figyeljünk oda. Ami után egy általános jó érzés fog el bennünket nem pedig a rossz érzés/depresszió stb. mint az ellenkező esetben. Summa summárum a Nagy- és Kis-Kutya csillagképbeli Szíriuszi "GOD/DOG-STAR" nagyon is elősegíti a megtáltosodásunkat. Ami persze mérhetetlen tudást és képességeket jelent a számunkra. Na ez az amit nagyon de nagyon nem akarnak a mostani 6almasok. Hogyisne, még a sENKI NINcsHUoRSZAGbeli valódi magyarból VALAKI LESZ. A magyarbőrbe bújt "kiválasztottak" leszármazottai meg mehetnek a Kárpátokon/Egész Magyarország Szeretet-Királyságon kívülre. Egyikőjük anno meg is fogalmazta - persze a mi számunkra - hogy el is lehet innen menni. DE el ám - nekik, mint negatív és alacsony belső rezgésű aljas-szándékú országfoglaló rabszolgatartóknak. Csak jöjjenek minél többen, hamarosan így is-úgy is fel kell majd venniük a nyúlcipőt - ha most még eziránt hitetlenkednek is.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves névtelen igazat mondassz de egy sem tűnhet el ebből az országból ( nem húzhatja fel a nyúlcipőt ) mert ha elmenekül akkor vissza is jön sőt szól a havernak is és 2-en jönnek a körnek itt kell bezárulnia a kezdet és a vég.

      Törlés
  8. Tudtok arról, hogy ezt a chipet mi módon aktiválják?
    Talán sose romolhat el? :) Ha elromlik, akkor azt ki és mikor veszi észre, s ki köteles fizetni az újabb beültetést, ha sor kerülne rá?
    Amúgy szerintem egyre kevesebb kutyus lesz, mert az emberek szegényednek, de betyárul, s lassan már erre sem fog telni. A valódi probléma pedig tényleg az, hogy szoktatják az embereket a chipekhez. Meg akarják velük szerettetni, hogy aztán önként és dalolva adassák be maguknak. Szép új világ! Ráz tőle a hideg.

    senki lánya




    VálaszTörlés
  9. Csak úgy eszembe jutott, hogy az elmúlt párezer év alatt milyen "sokat" fejlődött az emberiség.

    A kanibalizmustól eljutottunk a gazdasági kanibalizmusig, a rabszolgák billogozásától a becsippelésig.

    Igazán figyelemre méltó teljesítmény, nemde?

    A tudás növekedésével lehetővé vált a többlet termelése, a probléma mindössze ott van, hogy ezt a többletet nem tudjuk elosztani. Véres háborúkat folytattunk a megtermelt többlet elosztásának jogáért, de az a kib@szott egoizmus - mint állandó faktor - rendszeresen betett
    minden próbálkozásnak.

    Nem azért írom ezt, hogy fölháborodjunk, hanem azért, hogy végre tudomásul vegyük, hogy ennél többre nem vagyunk képesek.

    Van valakinek kérdése???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  10. Figyelemre méltó szemelvények az ÉRTELEM szótárából:

    ÜZLET = ŰZ LÉT

    Csatlakozó téma: Az EU-Bizottság és a víz privatizációja.

    VÍZ = V - ÍZ = semleges (mint a Teremtője)

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  11. Ö.T. a többlet képessége mindenkiben benne van. A kérdés csak az, hogy él-e vele? A kényelmes utat választja-e ( ami a mélybe húzza ) vagy a dolgozóst, ami felemeli?

    senki lánya ( sl )

    VálaszTörlés
  12. Hasonló:

    Második (évezred)
    Második (igeként) = TORZUL
    TORZUL (németül) = TOR ZU (aláírás L)(bezárják a kaput, ami amúgy is kaputt)

    Lehet ébredezni!!!

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  13. Szia Mazsola! Remélem sikerült lenyugodnod! Legyen békés Szent estéd most és minden egyéb áldott napon!Nem harccal lehet legyőzni, hanem szeretettel. Tudod: Mi teremtettük őket, mi éltetjük. Ha nem akarod a valóságodban látni, ne adj neki energiát! De ezt pont neked mondom? Tudom, hogy tudod!
    Szeretet, öröm, béke...
    Ők nincsenek, illúzióvilág és épp most teremtjük. Öröm, béke, szeretet és hála legyen Veled!

    VálaszTörlés
  14. Ha annyira izgat az a csip akkor ha jól tudom 1 erős hangszóró mágnessel kilehet nyírni azt késsz.

    VálaszTörlés
  15. utána néztem 1 rfid zapper-rel kiütheted

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, aztán a következő oltásnál érzékelik, hogy NINCS, és kap még egyet a szerencsétlen. Kösz a tippet, de a rendszer a szar.
      A másik probléma meg ott van, hogyha emberekre is kötelezővé teszik, akkor valszeg teszik ezt minden társadalmi mozgás szinten, azaz lépni sem tudsz majd ettől a szartól, hiába tudod kiiktatni.

      Törlés
  16. Mazsola nemkaphat csak 1-et benne van a törv.ben amúgy meg miaz hogy 3500 ft amikor 1 13,5 mhz-en működő passzív rfid csip előállítási ára 50 cent ? szervezzétek a polgári engedetlenségi mozgalmat. és nemcsak csip ügyben.

    VálaszTörlés
  17. Ma már láttam is egy menetrendszerű riportot a "Tények" fantázianevű alapvető, tényközlő és elfogulatlan hírműsorban. Visszakerült egy csippelt kutyus a szegény, aggódó gazdikhoz, akik már azt hitték ellopták tőlük. De hál'istennek, akarom mondani a CSIPPNEK, végre újra együtt a család. Ami jó hír, lenne, de ha pöcs akarnék lenni, azt mondanám: annyira izzadtság szagú volt, hogy ki kellett szellőztetni utána.
    Kb annyira béna volt, mint exminiszterelnökünk gyerekmentése.
    Dzsizüszmörájjá, ezt már az óvodában kifütyülik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, van hogy az ember bevesz néhány hírt, de ez már tényleg ordít! :)

      Törlés