2012. december 10., hétfő

12.12.12 KÖZÖS VILÁGI MEDITÁCIÓ ÉRTÜNK, ÉRTED



Lijo ajánlotta ezt a kis felhívást, tetszett a klip hangulata, a természetessége, a kommentátor nem meggyőzni akaró, hanem természetes, "elmondom, aztán azt kezdesz vele amit akarsz" hangsúlya. Ártalmatlannak ítéltem ezt a felkérést, és igyekszem csatlakozni ehhez a kapunyitáshoz! :)

136 megjegyzés:

  1. 121212=333=9 - mivel pedig 9 szám van /1-9/ a számokat még kiegészítve az elől lévő 2-essel: 2121212, egy tökéletesen szimmetrikus számsor jön ki melynek összege 11.
    A 9 az önmagát "kihalászott" úgymond "153-as" HAL/ak korszakbeli/ felemelkedő ember száma. 10=1 - Nap-10/Plútó-1, élet/halál-omega/alfa-vég/kezdet. A 10 és 1 = "101-es szoba" - lásd Neo/One/Noé lakhelye a Mátrixban. Az innen való újjászületés után a 11 következik/jön a "felrezgő" ember számára - ami már a magasabb "aranykori" szint.
    2012.12.13.-án az ÚjHold-al kezdetét veszi a 10. HoldHóNap - amire a mostani "dátumozás" a DecEmber-el utal. DecEmber - 10-es Ember - CentaÚr/Nő/. Magyarán KentaÚr/Nő/ vagyis Nyilas Magyar. Kinek jellemzője az ábrázolásokban is a Föld-i Ló-AlTest és az Ég-i Ember-FelTest. Tehát a magyar azaz a kentaur most juthat el oda hogy mintegy "összeolvasztja" önmagában - és persze a környezetében az Egész Földön is - a spirituális égi és materiális földi dolgokat. Persze már egy magasabb szinten mint a mostani.
    A Nap az ekliptikán éppen a Skorpió /december 22.-éig/ és Kígyótartó /december 26.-áig/ csillagképekben halad. A Nyilas csillagképbe - a Nyilas csillagképpel egy vonalba - az ekliptikán december 24.-én/Jézus születésnapján lép/jut a Nap. A Tejút "tartóoszlopai" az Égi Felső világban a Capella, Szíriusz, Vega és Antarész - az Égi Alsó világban a Formalhaut, Regulusz, Aldebaran és Antarész. Tehát egyedül az AntÁrész/AntáRész - a kétpólusú/a közös/a kentaúr/a magyar - az amely mindkét világban jelen van. Az AntÁrész az Árész ellenpólusa, kiegészítője. Ez a nevében is benne van. A vörös bolygó Árész/Mars a háborúhoz/harchoz köthető míg a vörös szuperóriás-csillag Antárész a krisztusi minőségű szeretethez. A RÉSZ szó/tag/ mindkét elnevezésben arra utal hogy a KETTŐ voltaképp EGY - eggyé válhat - természetesen a már folyamatban lévő belső szellem-tudati és fizikai átalakulás után. A magyar önmagában uralva a háborút/tartva a kígyót - úgymond "SzerEtet-rezgővé" válva - másoknak is segít, példát mutat globális szinten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked kellett volna írni az Antaresi üzenetet, Kerion barátom! :)

      Törlés
    2. Kedves Mazsola csak próbálok megvilágítani néhány dolgot ami intuitíve "beugrik" valamivel kapcsolatban. Szeretném ha mi szeretetelvű magyarok vagy a szeretet útján szellem-tudatilag "magyarrá" válni tudó más nemzetiségűek nem lennénk kishitűek. Hiszen csodálatos őstörténetünk és ősnyelvünk van. Amelyből például "RÉSZ"-ben a görög elnevezések is táplálkoznak. A berlini Pergamon múzeumban őrzött sumér/ősszkíta hengerpecséten a kentaur/nyilas "magyar" tartja a Nibirut miközben a Teremtő/k/ megbeszélik a teendőket. Tehát a kentaur az égi-földi közvetítő kapocs. A Teremtés/Teremtő jobbkeze. Ezt csak azért mondom hogy jelenlegi helyzetünkön ne keseredjünk el - mert hamarosan csodás és biztató jövő vár ránk. Mert nem akárkik vagyunk.
      Kerion

      Törlés
  2. Gyűlnek az információk világszerte.
    Az ember ésszel képtelen ezeket felfogni és alkalmazni. Számos csatornázásban lehet olyan minket megszólító üzenet morzsát találni, amit szívünkbe lehet emelni. Van, hogy egyik sem szól tisztán, hanem intuitív cselekszünk... (számomra ez a legüdvösebb).
    Néha azt érzem, jó dolog, hogy ennyi az információ, mert ahogy az ember egyre kevésbé tud kiigazodni közöttük, kénytelen a szívére hagyatkozni....

    Ugyan nincs se jogom, se tisztem minősíteni, mégis mélységesen tisztelem azon embertársaim, akik képesek időt és energiát szánni az EGYütt létre, jelen lenni az EGYségtudatban. (Értünk, érted).


    Aki még vágyik csemegékre...:)

    http://fenytevo.blogspot.hu/2012/12/szodd-halot-12-12-12.html

    http://kristalyhang.wordpress.com/2012/12/10/gabriel-a-121212-aktivalas-ima/

    http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=403:felemelkedett-mester-kuthumi-agrippa-uezenete-michelle-manders-c-en-keresztuel-1212-az-alkimia-tudatossag-univerzalisegyetemes-napforduloja&catid=48:2012&Itemid=77

    http://kristalyhang.wordpress.com/2012/12/09/herak-meditacio-12-12-12/

    http://kristalyhang.wordpress.com/2012/12/04/christine-day-12-12-12/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Apámnak segítettem behordani a frissen vásárolt ereszcsatornát a múlt héten. Nem szólított meg senki, de egyszer amikor az egyik eldőlt olyan hirtelen kaptam oda, hogy ninjának érzetem magam. Szóval csak megerősíteni tudom azt, amit mondasz.

      Törlés
  3. Mazsola! Mit érzel most, hogy Bravehart azt mondta rólad a vh-én, h ari csaj vagy? :o))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megkönnyebbülést! Végre valaki rájött! :)
      (olvastam...)

      Törlés
  4. Jó érzés, h rádgerjedt? :o))))

    VálaszTörlés
  5. Pedig elég egyértelműen férfilogikája van, bár abból a finomabb fajtából! :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne túlozzunk kérem! Egy kiadós lelki beszélgetés volt, semmi több!

      (hallod, drágám, ki itt olvasgatsz, félre ne értsd...! mi lesz az ebéd?)

      :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Szerintem Panka Mazsolára gondolt. Ahogy én és M. is.

      Törlés
    4. Mindegy már belezavarodtam ki fiú, ki lány, ki főz..? :)

      Törlés
    5. Brév, brév! Tudom mindenki magából indul ki, de ne vegyél már le minden skalpot ha megkérhetlek! :))

      Törlés
    6. Miért zavarodtál, B? Nálunk is a férjem főz otthon. :o)

      Törlés
    7. Ok:) Mazsola most hölgy vagy vagy úr??
      Azt ne mond hogy férfi én meg aranyos nőnek "látlak"??
      ÁÁÁÁ?? :(

      Adjatok egy kanalat t.. szúrom magamat.:))
      Most már nem értem ki itt a lány?

      Törlés
    8. Már teljesen begörcsöltem akkor hölgyemény ama zsola:)
      Azt hittem hirtelen egy aranyos nőt látok -mint a feleségem- így a távolbúl egy férfiban? Becsapott a "női" megérzésem?? :(

      Megyek én nyitom azt a kaput hónap, de hová is tettem a kulcsot??:)

      Törlés
    9. Olyan jól esett egy kicsit bolondítani!

      Törlés
    10. Te LÁTSZ engem Brév????!!!
      (aztakrva!)

      Törlés
    11. :)

      Olyan 30-35 éves lehetsz, és ma színes zokni van rajtad:)

      Hát úgy megérzem az írásból milyen ember ír...
      A sorokból rakok össze egy képet, ami után egy hangot is képzelek hozzá.. Te olyan türelmes lehetsz, és kellemes hangú..:)
      Nem kiabálsz soha a gyerekeddel... :)

      Ezt csak megérzem pl. Panka már másabb típus, ő szereti megmondani a férfinak hogy: "Apukám megtankoltad a kocsit??" :))))

      Olivin kettőtök között van mentalitásban nem az a csendes, de nem is hangos.. lijo is hasonló Mazsolához csendesebb típus.:)

      De ezek csak megérzések, senkit nem akarok kategórizálni csak ezt "látom". :-)))))))))))))))))))))))))


      Törlés
    12. ÖÖÖÖ izéé :)
      lijo furcsamód az utóbbi években csendesedett le (ami azt jelenti, nincs igénye mindenhez hozzászólni, olykor jobb szereti a megfigyelői titulust), de van az a személy, társaság, aki kihozza belőle az idétlenséget, a tüzet, az éjszakai röhögéseket... mindent a maga helyén és idejében:). Vannak szerepek, amelyeket imád magára aggatni (oroszlán)... Ez is jó az életben, dönthetünk miben lépünk színpadra:).
      Szeretem a jó humort, a spontaneitást, a tartalmas, mély beszélgetéseket, az üres fecsegésekért nem rajongok...

      A múltkor arra gondoltam, jó lenne találkozni, megismerkedni veletek...:) Ha esetleg valaki egyszer szervezne egy összejövetelt, támogatom:)!


      Törlés
    13. "de van az a személy, társaság, aki kihozza belőle az idétlenséget, a tüzet, az éjszakai röhögéseket... mindent a maga helyén és idejében:)" ? => :-)))

      Törlés
    14. Már feltettem körkérdésként, h ki hol él, de nem kaptam válaszokat. Így azért nehezebb megszervezni az összejövetelt..

      Törlés
    15. He:)???
      Feléd még van egy tartozásom, csak nem kértem még mélcímet Mazsolától...

      Mazsola, lécci lécci, dobj meg Bravehart mélcímével:)

      Törlés
    16. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  6. Na naa!:) :O))))

    Hát az lehet, vagy az is? Olyan kellemes hangú, nem kiabálós, nyugodt típus lehet, mint a feleségem... :)

    "Néha azt érzem, jó dolog, hogy ennyi az információ, mert ahogy az ember egyre kevésbé tud kiigazodni közöttük, kénytelen a szívére hagyatkozni...." =>Ezt fújom én is reggeltűl estig.. mindenhol..

    Mit csinál az elit? Igazsággal kevert kábító cikkeket gyárt tömegszámra,
    aminek egy része igaz, és egy idő múlva már azt is összezavarja aki érti is, vagy benne van nagyon.. ilyenkor jutunk el oda, hogy az elménk már nem tud igazat mondani nekünk, már csak a megérzésünkre hagyatkozhatunk ennyi agymosó infó között.

    Pl. Jártunk már a Marson? Nem. Milyen színű volt a fotókon... vörös, egy idő múlva már megjelentek az igazi színek róla, kékes... titkos landolás.. ez ugye logikus számunkra, de ha most elkezdenének gyártani 5 féle színt+ top secret videót összezavarnának, mivel nem tudjuk leellenőrizni, csak találgatunk a végén meg már csak a szellem ereje marad az embernek+ az álmai hátha eljut egyszer oda megnézni a két gülü szemével milyen az a Mars... :)

    A hétvégén vendégségben láttam a lottósorsolást (én nem lottózok) a luxor a legérdekesebb a scarabeus bogárral+ az egyiptomi motívumokkal, de a legérdekesebb: http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/12/08/19/Szerencseszombat_2012_december_8_.aspx

    Nem értek olyan jól a jelekhez... mint Kerion, de biztos utalnak valamire.. http://2012portal.blogspot.hu/ Erre?? A jobb oldalon Travel with Cobra to Egypt..

    DAY OF THE CONTACT

    12-21-2012 ?? Remélem nem hologram lesz... :) És ölelgethetjük a szőkéket+barnákat.. persze barátilag :))

    http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/208-felemelkedes-az-uj-foeldre

    http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/207-evo-morales-elnoek-bejelenti-az-ensz-ben-az-uj-korszak-kezdetet

    Minden fejes megbolondult? :)) Véletlenül pont most...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Brave, a szívem nekem azt súgja, hogy tökéletesen mindegy milyen színű a Mars ege, elvégre nem ott van dolgunk!
      Panka.

      Törlés
    2. Brave, Théba modernkori LUXOR elnevezésében a fény/lux és az arany/or fedezhető fel. Ez szabad "fordításban" a megvilágosodás/fény útján való aranykorba menetelt jelentheti. A luxor-lottónál az "O" helyére rakták a szkarabeuszt. Vagyis a szkarabeusz "koordinálja"/vezényli a KörForgást/O-t. Megjegyzendő hogy maga a Szkarabeusz afféle SzentLélek-ként funkcionálva elősegíti a megtestesült újjászületést - illetve az ugyanabban a testben való újjászületést. Ami mostanság jellemző sokunknál.
      A karnaki templom területén egy óriási gránit-szkarabeuszt járnak körbe-körbe a turisták 7X/HétSzer - mert akkor szerencséjük lesz a Szer-Elem-ben. A jelzett videón Omega-formájú "csillagkapu" látható mögötte 3 piramissal - nyilván a 3 gízaival. Melyekről tudjuk hogy az Orion Öv 3 csillagrendszerére - Alnilam-Alnitak-Mintaka - utalnak. A "határszám"-bemutatónál is egy Omega-betű látható - onnan jönnek ki a golyók. Tehát az omega/vég van kihangsúlyozva mindannyiszor. Valószínűen ez a maja nagy-ciklus/5125 év/ illetve a 25920 éves világév lejártára való utalás. Amikor a körforgás végetér, azaz az uroborosz-kígyó a saját farkába harap.
      Erre utal - mármint a hal-ál/ál-hal/ál-Halak-korszakbeli-ember állapotból való újjászületésre- például az áthurkolt sál is Balázs Fecó nyakán a sorsoláson. Ez jelentheti ugyan az örök élet-jelkép ankh-ot is de inkább a szabadkőműves beavatásokkor használt nyakba rakott kötélre utalhat. Mellyel szintúgy a halálból való majdani újjászületés szimbolizáltatott. Ne feledjük hogy 2013 a Kígyó Éve a kínai horoszkópban. Az indiánoknál a kígyó a mi skorpiónknak felel meg - horoszkópilag. A magyar pedig - tudjuk - Skorpió-lényegű Mérleg-elő Nyilas/KentaÚr/Nő/. Ezzel bezárult a KÖR...
      Kerion

      Törlés
    3. De sok téves/hiányos tudás, hiedelem és bálványimádat övezi az emberiség útját.

      Hanem Kerion !

      Arra Te találtál-e már valami elfogadható magyarázatot, hogy kinek és hogy jött ki pontosan a maja naptár vége 2012.12.21-re? Hogyan és mikor kapcsolódik össze a maja időszámítás a Gergely-naptárunkkal? Van erre valamid?

      Törlés
    4. Köszönöm a választ Kerion!:)

      Te aztán képben csillagilag én csak bámulom őket...

      "Ez jelentheti ugyan az örök élet-jelkép ankh-ot is de inkább a szabadkőműves beavatásokkor használt nyakba rakott kötélre utalhat."

      Harc a lelkekért? Vagy már menyországilag nem engedett eme lelkek terelése a negatív mélységbe.

      "Vagyis a szkarabeusz "koordinálja"/vezényli a KörForgást/O-t. Megjegyzendő hogy maga a Szkarabeusz afféle SzentLélek-ként funkcionálva elősegíti a megtestesült újjászületést - illetve az ugyanabban a testben való újjászületést. Ami mostanság jellemző sokunknál. "

      => pl. http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/208-felemelkedes-az-uj-foeldre

      "A fokozatosság pedig azt jelenti, hogy a 3D-s Földről nem lehet közvetlenül az 5. dimenzióba emelkedni az emberiség többsége számára, hanem először is át kell menniük egy fénytestté átalakító folyamaton, mivel a régi szénalapú testeikkel nem élhetnek ilyen magas dimenziókban."

      Érdekes amit Te megfejtesz az le is van írva csak ugye annyi minden le van írva kitudja melyik a jó útvonal.. de Te eme jeleket megfejted és egybe fonódnak a szálak nemde?:)

      A kör közepén állok, körbevesznek jó barátok..:)

      Törlés
    5. Brave, látom az EDDA - persze Ő is egy Istenség a Valhallában - frontemberére utalsz. Ki már a tv-ben "fénylény-kedik" miután eladta a zálogházait. Változik a világ.
      Való igaz C-ionos/szén alapú testtel tényleg nem lehet az 5. dimenziós rezgés-kiterjedésnek megfelelő világba/földre menni. Ezért is alakulunk/kristályosodunk vissza - nem először - a fénnyel kompatibilis szilícium-kristály-alapúvá. Szó szerint világítani fogunk - persze nem egyszerre. A sejtjeink átalakulnak a DNS-ünk pedig alkalmazkodik - ha úgy tetszik vissza-mutálódik. Így tudjuk minden probléma nélkül abszolválni a magasabb rezgést a Földön.
      A jövőbe megyünk - ami a múlt. Azaz VISSZA a JÖVŐBE - volt egy ilyen film is - gondolom ez érthető. A szkarabeusz is HÁTRAfelé görgeti a galacsinokat. És persze a KERÉK is visszafelé FOROG: a Halak korszak után a Vízöntő jön. Vagyis a RÁK jár jól - nem mi. Tehát az átmeneti 44 éves/1990-2034/időszak végére - melynek a felezője/zéró pontja 2012 - már csak olyanok maradnak itt akik képesek az aranykori 5 D-s Földön való létezésre.
      A kutatók szerint a Szent Koronán is egy 2030-as úgymond "végső/utolsó" dátum van megadva. Lesznek akik - miután alacsonyabb szinten vannak és nem tuják felvenni a rezgést - úgy mennek el hogy egy vonósugárral egyes "belépő" űrhajókra ragadtatnak majd el és egy 4 D-s világba /pl.:Avatár/Pandóra/utaznak. Lásd Biblia és hollywoodi filmek. Erre folyik a szabadkőműves "kiválasztás" is az "Irányítók" részéről. Ezt az "elragadtatásra" való kiválasztást egyébként számtalan videón megjelenítették már. Lesznek olyanok is akik majd az eddigi inkarnálódásokat folytatják. Erről a 3-felé való "menetelről" szól a Rednex együttes Hold me for a while című - zöldruhás "Tündérkirálynős" - régi videoklipje is.
      Kerion

      Törlés
    6. Ez olyan szépen hangzik, majd meglátjuk.

      Ám Kerion, az én kérdésemre tudsz-e válaszolni?

      Törlés
    7. Ki ki viszi a magáét, mi Zé! :)

      Törlés
    8. Mazsola: kérdésedre:
      http://youtu.be/iVx6vAAaLpU

      Törlés
    9. Kerion:)

      Besz... ?????? Húú ha?:)
      Kérném Mazsola barátomat adja meg mélemet Kerionnak, mert beszélni szeretnék vele, sokk kérdésem lenne..:)
      Köszönöm szépen:)

      És a 2012-es dátumot... is add meg neki kérlek haver:))

      Törlés
    10. Mazsola, a majáknak nem dátumszerűen jött ki a 2012.12.21.-e hanem úgy hogy ez a hányadik Vénusz-tranzit-szerinti Téli Napforduló az előző korszakváltás óta - amiről tudtak. A téli Napforduló pedig - mint ahogy tudjuk is - mindig december 21.-én van. Ekkor a legrövidebbek a nappalok - vagyis ekkor születik újjá a FÉNY. Illetve 21-22-23.-án - mert 3 napig voltaképp stagnál az éj hosszúsága. Innen van az úgymond 3-napos sötétség-dolog hiedelem is. Ez volt régen a sólyom-röptetéses 3 napos Tu/l/rul-Kerecsen-ünnep.
      Csak december 24.-én növekszik számottevőbben, néhány perccel a nappal hossza. Nem véletlen van ekkor Jézus születése is. Az olmék/tolték/maja naptár-szerkesztők pontosan ismerték a Vénusz mozgását. Előre tudták az úgynevezett Vénusz-tranzitok idejét - amire kaptak egy átlagszámot. Ugyanis nem mindig 130 évente van mint legutóbb 1874-1882 és most 2004-2012 esetében. Nos azt ki tudták számolni hogy mikor van és melyik az utolsó Vénusz-tranzit a 13 baktunos /13x144000 napos/ Nagy-ciklusban ami cirka 5125 év. Hozzávetőlegesen 1/5-öd VilágÉv. Mondják is hogy az 5. NAP/Nagy-ciklus telt most le - tehát az egyébkénti most 25920 évnek mondott világév. Látnivaló hogy ezek a dolgok egybeesnek, kiegészítik egymást.
      Az egyiptomiaknál is hasonló "figyelmeztető" ábrák vannak erre az időpontra utalva a királysírok falain. Amikor Hathor fején a KORONG/NAP a Bika "szarvak" között van ábrázolva - na akkor "tranzitol" a Vénusz a Nap előtt 2x utoljára - és akkor jött el a mindenkori korszakváltó VÉG-IDŐ. Hathor - azaz Afrodité/Vénusz/Tündér Ilona-Helena királynő, vagyis a Vénusz hozza el a VÉGET ami a KEZDET. Az Omegát/Alfát, a Napot/Plútót, a 10-et és az 1-et EGYÜTT - ami 10 és 1=101, illetve 10+1=11 !
      Ha a legutóbbi még nem korszakváltó Vénusz-tranzitra 1874-1882 visszaemlékszünk - hogy akkor és utána mi is történt, hát sok minden. Akkortájt "fedeztek fel" szinte minden elektromos és sok más technikai dolgot. Akkor volt 1879-ben például a Szegedi Nagy Árvíz, 1883-ban kitört a Krakatau és olyan napkitörések voltak amelyek ha ma lennének teljesen tönkretennék az elektromos hálózatot a Földön. Akkor még nem voltak elektromos cuccok. De most minden kipurcanna: tv, rádió, telefon, műholdak, világítás, elektromos eszközök, olaj és gázkitermelés, benzinkutak stb. És évekbe telne megjavítani. Magyarán azonnal összeomlana minden. Ugyanis azzal kezdődne minden hogy a trafók leégnének mind egy szálig. Pedig az csak egy "normál" Vénusz-tranzit körüli időszak volt.
      Kerion

      Törlés
    11. A mára szóló megjelenítés hatalmi körökben a páholytagoknak akik állítólag 25 milliónyian vannak - kissé titkosítva hogy a nagyérdemű továbbra is butuska álomjáró maradjon - már régóta folyik. Például az örömzenét játszó ABBA is erre "alakult" az 1970-es években. Az angol gemátria szerint: ABBA/1221 - ami egyértelmű hogy december, 12.hó 21.-ére utal. Aztán az albumok /Érkezés-Indulás/ - itt az elragadtatást intézőkről és az "elragadtatottakról" van rejtetten szó - és az egyes dalok címei is árulkodóak.
      Egyébként a Bibliában benne is van hogy kik, pontosítva hogy mely 12 törzs 12-12 ezer embere, összesen 144 ezer ember lesz "elragadtatva". Milyen érdekes 1 baktun is 144 ezer napos. Na vajon mi volt előbb az 5125 éves maja-naptár vagy a Biblia ? Nem is kérdés hogy az előbbi. AGnetha FAltskog például az AGFA/EzüstFA-lány - a két középső ujján széles aranygyűrűt hord - 2010-es koppenhágai felvétel a Mammamia-musical bemutatóján. Ez a 3. - 3. ujj - vagyis az úgymond 33-as mesteri fokozatra utal. Különben miért hordana valaki kizárólag a 2 középső ujján széles aranygyűrűt. A többit már ki lehet találni. Egy régi 1980-as "musicladen" felvételen - The day before you came - Agnetha vörös ruhában lépett fel mellén a közismert templomos-lovag ábrával: 2 lovas EGY lovon. A szabadkőművesek, illetve illuminátusok, az úgymond "13 család" tudvalevően a templomosoktól származtatják magukat. Nagy "vihart" kavart a 33 chilei bányász felszínre hozása is a FŐNIX-kapszulával a "pokolból". Na ez is egy kimódolt "33-as mesteri" megjelenítés volt ki más mint a chilei elnök részéről. Ez csak egy kis adalék arról - hogy mi is van/folyik még a dolgok mögött.
      Egyébként az ABBA, ami betűcserével nálunk még mást is jelent BABA/BÁBA a magyar gemátriában már 1331 ! Ez vastagon, oda vissza a 13-as számra utal - amit a nagyközönség számára szerencsétlennek titulálnak holott nem az. Valójában pedig megpróbálnak kisajátítani. Gondoljunk csak Jézusra és a 12 tanítványra az utolsó vacsoránál. Vagy a szarmata ArtÚr királyra és 12 lovagjára a kerek-asztalnál. Vagy az éppen lejáró 13 baktunos maja-nagy-ciklusra. Vagy a régi naptárak szerinti 13 holdhónapra - melyek mindig az áprilisi, a legújabb kutatások szerint Jézus valós születésnapja szerinti, április 3.-a körüli időpontú újholddal kezdődtek. Ugyanis Jézus születése az akkori újévkezdetre lett "időzítve" a Teremtés/Teremtő által. Mátyás királyunk halála is a Jézus-i születés/feltámadás körüli április 6.-ára esett - nyilván nem véletlenül.

      Törlés
    12. Kerion,

      Elgondolkodtat, amit írsz - köszönöm:)

      Törlés
    13. Húúh ezt osztán lvezetted!:)

      Kerion Te mit érzel melyik variáns, lesz jövőhét pénteken??
      Mit mondanak a jelek+számok...? :)

      Törlés
    14. Mindenkinek a hite szerint.

      Törlés
    15. Olivin, a tudatalatti - nevezhetjük fensőbb énnek is - meg tudja különböztetni a valós dolgokat a valótlanoktól. Erre intuíciót, késztetést is ad. Amikor jön a bizonyosság az már több mint hit. Az már egyfajta tudás amihez persze a részrehajló egónak nincs köze. Ráadásul teljesen új dolgok is úgymond "beugranak" az embernél - amik aztán más úton is bizonyítást nyernek. Tehát a régi személyes tudásunk amit eddig az alacsonyabb belső rezgés nem engedett felszínre törni megmutatja magát. Ez a felemelkedéssel, a belső rezgés emelkedésével együttjáró dolog - nevezhetjük a megtáltosodás folyamatának.
      Képzeld el hogy eljutsz odáig hogy már Szupermen-ként röpködsz mint a filmekben vagy Eminem a Not afraid című videójában - irányítottan legyőzve a gravitációt. Bármilyen hihetetlen - többek között ez is következik. Nem véletlen jelenítették meg. Persze csak azok számára jön mindez akik már elérték a megfelelő szintet a szeretetelvűségük révén.
      Brave, 2012.12.21.-et úgy kell elképzelni mint egy origót/0-pontot amikor fordul a kocka - FORDUL A FÖLD. A maják zéró pontnak nevezik ezt az időpontot - ami a ciklus utolsó Vénusz-tranzitja évében bekövetkező Téli Napforduló az északi féltekén. A lényeg hogy új időszámítás kezdődik földi vonatkozásban. Ránk emberekre nézve az történik hogy ettől az időponttól kezdve már nem a negativitásunk hanem a pozitivitásunk nyer támogatást az anyagi világban is. Sarkítva a dolgot a szeretettel mindent el lehet majd érni - a gyűlölettel meg már semmit. Ez minden hasonló dologra érvényes lesz: például igazmondással lehet győzni, hazudozással meg veszteni stb-stb. Mindez természetesen úgy értendő hogy a senki 6alomnélküli vagyontalan szeretettel, félelem nélkül, megbocsátóan élő, igazmondó becsületes stb ember mindent visz - ABBA: The winner takes it all ! Míg az ezzel ellentétes tulajdonságú semmit. Tehát ott lesz az élő példa hogy milyen embernek érdemes lenni. Folyamatosan nagy változások lesznek.
      A maja naptárkutatók szerint:
      8. szakasz: 2012.12.21. - Zéró Pont. A Szíriusz-ciklus új szakasza, galaktikus szinkronizáció, harmonikus konvergencia - IdőHaJó Föld "2013" elindulása.
      9. szakasz: 2012.12.21 - 2013.07.25. A Föld beágyazódása az Új Struktúrába - a "kocka" kialakulása. Az ezen időszak alatti 6X36 napos belső szakaszokban a "KOCKA"/FÖLD mind a 6 oldala - voltaképpen újrateremtődik. Ennek keretében a jelenlegi anyagi világ - miután elvonódik belőle az energia /lásd fent negativitásból-pozitivitás/ - instabillá válik. A spirituális energia további erősödésével a szellem és az anyag már egy az 5. dimenziós kiterjedésnek megfelelő belső-külső rezgésszinten egyesül. Ez egyes maja-naptárkutatók véleménye. Van benne valami, majd meglátjuk. Szerintem nem megy ez ilyen gyorsan. Ez egy hosszabb még talán 2 évtizedes folyamat lesz - a jelenlegi tudomásom szerint. Bár ki tudja ?
      Kerion

      Törlés
    16. Készülnek.

      Budapesti Karácsonyi Vásár, nyitás Kalocsával a Vörösmarty téren.

      Törlés
  7. Pankaaa:) Hosszú házasság titka? Igenis értettem..

    Oké oké nyitom a kaput 12.12.12-én 12 óra 12 perckor..:) Elvégre a Luxorban is mutassák már..:)
    Egy futószalag ment be a kápuba...

    Csak átsuhannék egy hosszú hétvégére a Barsumra.:)

    És akkorákat ugrálnék mint John Carter.:)

    De lehet ennék egy gyrost is..

    VálaszTörlés
  8. Azért függetlenül a személyre szabott hozzáállásoktól úgy látom elkezdtük a nyitogatást. :)

    VálaszTörlés
  9. Én inkább várom isten seregeit is:)

    Az első világtörténelmi jelentőségű interplanetáris társadalmi kapcsolat

    a Föld és a Mars népei között 1956-ban
    http://spiritufo.ditro.hu/narcisio-genovese-egyeduelallo-mars-kueldetese:)

    Mert isten bennünk van...:

    "enovese kutatócsoportja tehát dinamikus munkával már 1946-ban technikailag eljutott oda, hogy a "napenergiát" egy óriási vevő+tároló készülék megalkotásával mind befogni, mind tárolni tudta.

    http://spiritufo.ditro.hu/angyalok-csillaghajokban?start=3

    " „Ez nem az első alkalom”, mondta,” hogy a Föld embereivel ilyen módon találkozunk. Mindig is űrjárműveinkből, repülő korongokból és csillaghajókból beszélünk a ti emberiségetekhez. A Szentírásban azt lehet olvasni, hogy az Úr a Föld embereihez a felhőből beszélt; amit te most tapasztalsz, az ugyanaz, mint amit a ti atyáitok az összes korábbi korban megéltek!”"

    "„Mi akartuk ezt a találkozást veled”, szólt ismét a hang. „Nagy az örömünk. Légy biztosítva mindenkorra a feléd és földi testvéreid iránt megnyilvánuló szeretetünkről. El fogunk jönni újra. Most mindannyiunk Atyjának nevében üdvözlünk téged!”" Ámen:)





    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan tán el kéne felejteni Istent állandóan beterelni valamelyik fiókba. Isten nem Atyuska! Ezt egy magára kicsit is adó földönkívülinek tudnia kellene! :D
      Panka.

      Törlés
    2. ...mondta még a feminizmus harcos képviselője! :)

      Törlés
    3. Álljunk csak meg egy hóra! Írtam én, hogy Isten Nő? :D
      Panka.

      Törlés
    4. Ennek aztán tényleg semmi értelme sincs. Nem férfi és nem nő, illetve mind2.

      Törlés
    5. az amit feszegetni kezdtetek- nincs sok értelme.
      aki tudja nem mondja, aki mondja nem tudja..
      *****
      inkább teszek ide egy szép képet..:
      http://www.wikipaintings.org/en/salvador-dali#supersized-featured-220939

      Törlés
    6. Zééé:-)))))))))))))))

      Isten áldjon!!:)

      Ez a kép érdekes, és sokat mondó, de mire utal szerinted isten igazából.:)
      Most hirtelen nem fejtegetem, reggel leszek..:)
      Üdv. Mindenkinek!!:))

      Törlés
  10. Beismerem most nem jól ollóztam.. csak a példa kedvéért, na mindegy ebbűl már nem jövök ki..
    A végét nem jól szúrtam be, nem sikerülhet mindig, az évek rutin ellenére sem.. :-))

    Mazsola ezt a betűmágust agyon verem egy szép nap görbe betűk+számok? :))

    VálaszTörlés
  11. Aki vezetett meditációt szeretne mára:

    http://www.themastershift.com/The_Master_Shift/Home.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Munkahelyen nem egyszerű...

      Én nyitott vagyok, de azon kívül hogy sok baromságot álmodtam, nem érzek semmi különöset.

      Törlés
    2. Lijo, ezen a honlapon azt mutatja az óra, hogy még 18 óra van hátra - a vidijó pedig ma 13:30-ra írta a témát, most akkor melyik az igaz?

      Törlés
    3. There are two meditation times. One for each Hemisphere because what is the middle of the day..

      https://twitter.com/intent/user?screen_name=TheMasterShift

      Törlés
    4. Mazsola, én is nyitott vagyok, szebben látom a napot, és szívből köszöntöm az energiákat - ha érzem, ha nem -, hagyom, történjen minden az isteni rend szerint:)

      Sőt, maholnap a Geminida meteorraj is közel kerül hozzánk - na ez is hoz jó kis cuccot:)

      Ez nem mai, de igencsak pazar:)
      http://americankabuki.blogspot.fr/2012/12/pillars-of-light-over-finland.html#more

      Fénylő napot kívánok mindünknek <3

      Törlés
    5. "Mazsola, én is nyitott vagyok, szebben látom a napot, és szívből köszöntöm az energiákat - ha érzem, ha nem -, hagyom, történjen minden az isteni rend szerint:)"

      Igeeen és akkor feltúrod a hajad és várod az energiát,
      de jajj jön a raaajj! :-)))))))))

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  12. Master shift legyen a talpán, amelyik ezeken a hófelhőkön áthatol...... :D
    Panka.

    VálaszTörlés
  13. Na most akkor hogy is lészen? Egyszer csak megjelennek és legyek készen? :)

    http://www.foldimennyorszag.hu/5315C9E8-A7D9-4A5C-8709-26F685A768DB.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bravehart, szerintem ez csapda.

      Törlés
    2. Majd remélem megérzem az -e.. :)

      De tudatosan elhihetik azt hogy csapda.
      Ha az elitnek ez a terve+ a Blue beamos hologramos hülyítés
      akkor nem hagyná hogy kiszivárogjon a terv..?

      És ha az ég teli hologrammal az nekem csak olyan mint egy tűzijáték szép megnézem aztán, bemegyek..
      Ha meg az elitnek lenne egy űrhajó flottája hogy elvigyen innen az is fura értelmetlen nekem, egyszerűbb kitenyészteni helyben a rabszolgákat.. ? :)

      Törlés
    3. Nem értelmetlen, mert akik az övék, azokat vihetik. Távozniuk kell, itt az idő. A terveket mindig is kiszivárogtatták, hogy preprogramozással a megfelelő válaszokat kapják inger esetén vagy nevetségessé tegyék az esetleges kiszivárogtatásokat.

      Törlés
    4. "Nem értelmetlen, mert akik az övék, azokat vihetik."

      Kikre gondolsz pontosan?.. ebben is van logika amit írtál..;)

      Törlés
    5. Akiknek a szívéből hiányzik a fény.

      Törlés
  14. Ugye megmondtam, hogy maradjunk? A kilépési pont nem a "megmentő fénytestvérek elvisznek innen", hanem a megmaradás és az új világ felépítése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, a másik az, h nem bírod a változást, meghalsz és majd egyszer visszainkarnálódsz vagy begyűjtenek és Isten tudja, hová deportálnak. Melyiket is választod a családod számára?

      Törlés
    2. "Tehát az átmeneti 44 éves/1990-2034/időszak végére - melynek a felezője/zéró pontja 2012 - már csak olyanok maradnak itt akik képesek az aranykori 5 D-s Földön való létezésre." Kerion fent

      Törlés
    3. Most komolyan érdekel, Te melyiket választod.

      Törlés
  15. 3 út:

    1. 3D-s reinkarnálódás, születés-halál játék folytatása - alacsony rezgésűeknek, nem tudom hol.

    2. 4D-s deportálás ki tudja hová - negatívoknak.

    3. 5D-s aranykori létezés az Új Földön átminősült testben.


    Livi, szerintem tudod melyiket választom ha rajtam múlik! :) Nem akarok én a Földről távozni, de ebből a közegből igen! Belefáradtam ebbe a sok negatívitásba. Fáj. Elég volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az 1-es variáns azoknak szól akik még nem állnak készen... A 2-es érdekes, ha leszállna egy űrhajó lehetne az elité is fénytesónak öltöztetve, na itt jön a benső a képbe a nagy csodaállapot közepette meg kellene érezni, kik ők, de úgy tudom rögtön érezhető boldogság érzés+ fény van a közelükben..

      Törlés
    2. Akkor ugyanarról beszélünk. A negativitás már elfáradt és szétrepedezve porlik szét helyt adva a valódi létezésnek.

      Törlés
    3. Oli: legyen hited szerint.

      Törlés
  16. Én pl. már megálmodtam melyiket szeretném:)

    Először ölelgetem a szőkéket+barnákat a korongbúl, aztán megkérem őket vigyenek el egy körre, és
    beállok a szoláriumba hogy a meszesedést korrigálják, végül felkelek egy chippel a bűr alatt
    valahol?... :-)))

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok

    Hogy lehet tudni azt valakiről, hogy nem áll még készen? Az 1-es variánssal kapcsolatban kérdezem.

    VálaszTörlés
  18. Például mostanában megbetegszik rákban vagy egyéb gyors lefolyású halálos betegségben vagy balesetet szenved.

    VálaszTörlés
  19. Olivin33: Köszönöm. Na és ez a szelektálás meddig tart azt lehet tudni?

    VálaszTörlés
  20. Ezt csak én gondolom. a szelektálás minden pillanatban folyik és mivel 21-én megszűnik az idő, addig. Ez csak az én nézetem. Pánikra semmi ok.

    VálaszTörlés
  21. A készenlét elsősorban a szívcsakra megtisztításával, megnyitásával lehetséges, aminek eredményeképpen a rezgésed megemelkedik és ez a fizikai testedben is előidézi a szükséges változásokat. De leginkább onnan tudod lemérni, hol állsz, h milyen minőségűek és mélységűek a személyes kapcsolataid.

    VálaszTörlés
  22. Itt a világvége és legyek komoly? :)

    Igenis értettem..

    Tehát már fentebb megválaszoltam neked..
    De akkor kikerekítem: Szerintem logikus módon szétválogatják a lelkeket, mivel már vannak sokan olyanok akik már nem ide valók, megtapasztalták+tanulták amit kell és már léphetnek a következő pályára..

    A többi még nem jó, érett, tapasztalt lélek meg még marad, de egy másik idővonalon ami ugyanolyan lesz mint ez.. csak perec papa... nélkül..

    Én ennek látnám értelmét.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ők válogatják. Mi választunk. Akik még nem lépnek felsőbb osztályba, azok mennek el. Legalábbis ezt szeretném. :o)

      Törlés
  23. Olivin33,Bravehart: Na most akkor hogy van? :) Egyébként egy családon belül esetleg nagyobb rezgésben lévő egyén vagy egyének felhúzhatják a családjuk és szeretteik többi tagját is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki csak önmagáért felel. Csak közvetve, példamutatással tudsz segíteni, de elég alacsony hatásfokkal. A gyerekeket meg egyébként se féltsd.

      Törlés
  24. A lélek és a szív birodalma jön el,....Advent elsõ vasárnapján Pataky Attila elárulja, hogyan is lesz szerinte a december 21-i világvége:

    http://www.frizbi.tv/musor/20121202/musor_02.htm

    VálaszTörlés
  25. Egy a lényeg gyerekek: én igyekszem mindenkit szeretni, még ha olykor nehéz is. Van hogy nem megy, de a törekvés megvan bennem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Egy a lényeg gyerekek: én"

      Nincs értelme folytatni a mondatot.

      Egy a lény: Én.

      Aki érti, érti.
      Panka.

      Törlés
  26. A maradásról, az elmenetelről valamint a "törülköző" bedobásáról nem az egónk dönt hanem a tudatalattink. Annak "mérlegelő" döntését csak közvetetten tudjuk befolyásolni a pozitív irányban. Például a folyamatos szeretet-orientáltságunkkal, jóakaratúságunkkal, megbocsátásunkkal, félelem-nélküliségünkkel, az anyag és az anyagiak lehetőség szerinti elengedésével stb. Aki legbelül a szívében az ittmaradást választja annak a Teremtés meg is teremti a lehetőséget erre - és az mehet az Aranykorba. Ha előbb eléri a szintet - a többieket segítve. Aki elmegy, illetve akit kiválasztva - a szívükben hajlandóak közül "elragadtatva" - elvisznek azok egy alacsonyabb szintre mennek. Hollywood már jó pár évtizede szájbarágósan be is mutatta nekünk ezeket a csillagháborús illúziókat. DE félreértés ne essék - azoknak akik ezt választják az a nekik jó. Aki meg úgymond "bedobja a törülközőt" - annak meg az a jó, mert minek szenvedjen tovább fölöslegesen. Amikor újra inkarnálódhat hogy tovább tanuljon egy másik idősíkon.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dejódejó! Már úgyis tarthatatlan ez a jelenlegi helyzet a hazugságaival.

      Törlés
    2. Kerion:)

      Egykövet fújunk, csak Te sokkal szebben fogalmazol...:))

      "A maradásról, az elmenetelről valamint a "törülköző" bedobásáról nem az egónk dönt hanem a tudatalattink. Annak "mérlegelő" döntését csak közvetetten tudjuk befolyásolni a pozitív irányban. Például a folyamatos szeretet-orientáltságunkkal, jóakaratúságunkkal, megbocsátásunkkal, félelem-nélküliségünkkel, az anyag és az anyagiak lehetőség szerinti elengedésével stb. "

      Tehát ha én szívem mélyén már marhára unom ezt a beteg világot, és szeretnék már akár pozitív földönkívüli fajokkal találkozni,továbblépni valami csodálatos világba, és erről már álmaim is szóltak netán, a teremtő ezt figyelembe véve megadja nekem?...

      Ha meg olyan lennék, hogy ne legyen semmi pénteken akkor az lesz nékem?... :)

      Azt érzem nagyon, de nagyon biztos vagy mondandódban és a jelekben... :)))

      Nagyon érdekes ember vagy... :))

      Törlés
  27. http://youtu.be/p4k3TOvuNz8
    *****
    http://youtu.be/F2H-ntxVDOk
    (vagy mégse..?)
    *****
    http://youtu.be/E9cO2MLaaXY
    (vagy mégse..?)

    VálaszTörlés
  28. Válaszok
    1. az.. 24órán belül harmadszor aludtam meg.. :D

      Törlés
    2. Nos, én meg kocsit vezettem.... az is az volt:)
      De este csatlakozom:)

      Törlés
  29. Mai hír: http://mno.hu/kulfold/ellenmerget-oszt-az-izraeli-hadsereg-1124102

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos kell az idegvédő nyugtató folyadék a testbe a hosszú űrutazáshoz. Jó utat nekik! :)

      Törlés
    2. Ez tetszik! milyen pozitív vagy ma! :o)

      Törlés
  30. Jupijé! Már csak 6 napot dolgozom! És pár hónap múlva bővül a családunk! Örüljetek ti is velem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örvendek! Gratulálni majd csak a női klinikán fogok! :)

      Törlés
    2. oké, majd értesítünk, mikor jöhetsz.

      Törlés
    3. Gratulálok:)
      Mindig jó érzés értesülni, hogy újabb csemete érkezik a világunkba.

      Törlés
    4. Köszi. Elszánt lélek lehet ezekben az időkben. Bár a nehezén remélem, már a szülei kora túljut hamarosan és neki már egy könnyebb, kedvesebb terep jut.

      Törlés
  31. Olivin33 nálunk a család új végtelenül ARANYOS mindössze 7 hónapos tagját Olivér-nek hívják. OLI-ka a kedvencem és amikor felveszem egy kicsit dajkálni mindig feltöltődöm általa. Ő már egy más aranykorian derűs energiamezőt közvetít - akaratlanul is.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kellenek ide földönkívüli fénytesók - elég, ha hagyjuk, h az új generáció önmaga lehessen. Igen, én is láttam már olyan pár hónapos gyereket, akinek röntgenszeme volt és vagy 20 percig nézett mozdulatlan, szó nélkül. Mindent kiolvasott az aurámból. Velük nekünk is könnyebb lesz.

      Törlés
  32. Szép életet kívánok neki, Olivin!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, kedves vagy. Az biztos, h nem hagyjuk, h általános előítéletek, szokások és kész világnézet várja, szellemileg szabadnak szeretnénk "nevelni". Azt gondolom, hiba, h a felnőttek lenézik a gyerekeket, pedig sokkal többet tanulhatunk mi tőlük, mint fordítva. Ehelyett a szülő általános feladata, h pici dobozokba kényszerítse az apróságot, h mire "iskolaérett" lesz, ki ne lógjon a sorból. A konformitás a lélek halála.

      Törlés
  33. Gratulálok Olivin!!!! :)

    Neve, neme? :)

    Várj! Kislány lesz úgy érzem, de ha nem úúh felkötöm magam..:)

    Jól látod a dolgokat, csak egy kicsit oda mondós lányka vagy , de nem lehet mindenki egyformaa, jól van a egy kis darabos krumplival..... ;)))

    Jó anya vagy + leszel.. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :o) Remélem. Ha kislány lesz, Regina. Én is úgy érzem. Persze, nem rejtem véka alá a gondolataimat, ha érdemesnek tartom a közeget a közlésre. Itt olyan jó fejek vannak, hát kinyílok én is néha. Brave, Mazsitól elsősorban alázatot érdemes tanulni.

      Törlés
    2. Az alázatról: épp egy félórája egy idős kolléganő (igazi begyöpösödött sárkány) elkezdett mindenki előtt alaptalanul ócsárolni, puffogtatta a vádjait, hogy én senkinek nem segítek - mondja ő, akit igen sokszor hazafuvaroztam este munka után, hogy ne buszozzon szegény. Szeretet ide, elfogadás oda, annyira felkúrt, hogy még most is remegek. Nehéz ilyen esetben az önuralom megtartása, meg a szeretetelvűség, amikor az embert támadja egy másik, és nem érti miért...

      Törlés
    3. Jaj, Mazsi! Semmi közöd az egészhez! Kielégítetlen némber, az a baja. Nekem is tegnap volt egy szép történetem, de én nem maradtam adós. A főnökömtől elkéredzkedtem interjúra (mondom, h 5 munkanapom van hátra), mire ő azt mondta, h látja, ez a baj magával. Nem tette zsebre, amit kapott! :o)

      Törlés
    4. Ahhoz persze semmi köze, h a Hobbit feliratos 2D premierje lesz az elkéredzkedés valódi célja, előtte egy családi ebéddel. :o)))

      Törlés
    5. Hát sajnos van közöm, mert valamire megtanított ez a helyzet is:

      1. Nem tudok mindenkivel jóban lenni, de talán nem is kell.
      2. Önuralom, önuralom! (de mit csináljak, ha a tüzes magyar vérem hirtelen felforrós??)

      Törlés
    6. Persze, h nem kell elég, ha élve hagyod. :o) Vannak olyan típus is, aki addig provokál, míg jól le nem ordítod, attól kezdve tudja csak magát a megfelelő helyre tenni. Dominanciaharc az egész. Ha van rá energiád.

      Törlés
    7. Nyilván ezek után nem viszel neki szilvás pitét és nem fuvarozod haza. Vannak kerülendő emberfajták. Sokféle bolygóról származunk, ez egy kib* gyűjtőhely itt. MÉG!

      Törlés
    8. Én azt tapasztaltam, hogy harccal nem lehet harccal szemben menni. Illetve lehet, de terméketlen marad.

      Hogy ezek után ne vidd kolleginát haza, azt sem mondanám... Attól leszel több, hogy azt aki vagy, a szerető, adakozó lényt nem zárod el azért, mert mások nem látnak, nem értenek, értékelnek, esetleg bántanak. Jobb ha a döntéseket már érzelemmentesen hozzuk meg:). Esetleg kérdezd meg magadtól, mire tanít ez a helyzet?:)...

      Sokszor segít az, ha kívülről nézem a dolgokat, sokszor rájövök, hogy az emberek nem direkt bántanak, hanem mert védekeznek. Mert nem képesek az önvizsgálatra. Hárítanak.

      Volt, hogy főnököm olykor-olykor beszólogatott, én meg nem tudtam más kitalálni, azt feleltem rá: Én is Szeretlek...
      Először nagyon nagy csend volt, aztán puhult a helyzet.

      Az emberek a támadásra vannak felkészülve, a szeretettől szinte lebénulnak, meglepődnek. És persze szép szavak ezek, de van, hogy simán kiakadok attól, ha valakinek 1 percbe telik autóval bekanyarodni... Legszívesebben utánaszólnék, hogy ma még menni fog?:))) Sőt, magamban mondom is:DDDD
      És utána meg jót nevetek, hogy "mennyi" szeretet volt bennem...:D...
      A lényeg, ha esetleg nem úgy cselekedtél, ahogy esetleg jónak ítéled, vagy szerettél volna, ne bántsd magad. Tudatosítás és szeretet útján járva ezek egyre kevésbé fognak megérinteni.


      Törlés
    9. Mazsola alázatához (ill.nem) egy kép, amit tegnap mutattak.. (sajnos nem tudom a gondolataimat olyan szinten átadni ahogy most kéne, szóval ne tessék félreérteni.. :D )
      Az ördög a DNSben van.. :
      http://artportal.hu/aktualis/kiallitasok/az_rd_g_a_dnsben_gy_rffy_l_szl_k_pz_m_v_sz_retrospekt_v_ki_ll_t_sa
      (és ezért kell tudatosan gyakorolni a szeretetet ünnepekkel.. amit ismétcsak kicsavart/ak.. lásd piroskabátos cikknél..)

      Törlés
  34. lijo lijo lijo sunci:)))

    Hát ez mi ez??? :)) Hiiii:)) :

    => lijo2012. december 12. 16:01
    Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.???? :))

    Hát túúrd fel a sérót aztán mond odaa. :)))))

    Túl sokat hoztam ki. :-)))))))))))))))))))

    Remélem nem haragszol ha esetleg robbanásig húzlak feeeeel. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bravehart:)

      kb azt írtam:
      Szeretettel mondom, de TE egy Állat vagy:)!

      Hogy ki meddig "húz fel" az (is) tőlem függ:)



      Törlés
    2. Bevallom imádom a nőket cukkolni:))

      Milyen állat vagyok? Pondró, vagy esteleg növény pl. gyökkér? :)))
      Victory of the Light!:)

      http://2012portal.blogspot.hu/

      Néccsak itt a kű amit írtááál... :))

      Hajat feltúúrni. ;-))))

      Törlés
  35. Én egy jámbor bolygón szeretnék élni. Lehetőleg itt, de f.szkalapok nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még hozzátenném a jámborsághoz azt is, hogy olyan legyen, ahol a szex a mindennappi társas érintkezés részét képezi, és nem tárgya mindenféle érzelmi intrikáknak...:-)

      Törlés
  36. "Brave, Mazsitól elsősorban alázatot érdemes tanulni"

    Így jó?:=> "Nem tudok mindenkivel jóban lenni, de talán nem is kell.
    2. Önuralom, önuralom! (de mit csináljak, ha a tüzes magyar vérem hirtelen felforrós??" : -))))))))))))

    Nem vagyok az a nyalom a hangod főnök úr, és földig hajolok széles vigyorral típus, nekem nem megy a könyörgés + alázat, nem érdekel, nem kérek nem félek.. :)

    "Én egy jámbor bolygón szeretnék élni. Lehetőleg itt, de f.szkalapok nélkül." Én is, de már nagyon!:) Azon gondolkoztam egyre jobban elválasztódnak az emberek ahogyan látom, tapasztalom a 7 köznapokban. Az F kalapok egyre irigyebbek, a jólekűek egyre kedvesebbek, de én is már egyre nehezebben, viselem el azt hogy aki jó, az állandóan csak szenved itt, és már ott tartok, hogy ez ugye nem véletlen ez az embertelen élet. Aki rosszat cselekszik, nem dolgozik... annak háza van+ mindene(kivéve a lelki boldogság)... aki meg dolgozik az meg csak szív a sok odarakott főnök miatt... :)

    Talán ezt kell megtapasztaljuk, hogy emberek maradjunk még akkor is amikor a legnehezebb.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ember az embertelenségben.

      Törlés
    2. "de én is már egyre nehezebben, viselem el azt hogy aki jó, az állandóan csak szenved itt, és már ott tartok, hogy ez ugye nem véletlen ez az embertelen élet."
      A szenvedés is, ahogy minden lelkiállapot mindenkinek a saját választása.
      A lelki boldogságod nem függhet külső körülményektől.

      CSAK szeresd magad:)

      Törlés
  37. Szeretem magam lijo suna:))

    De úgy látom, és ééérzemm nagyon sok itt olvasott sorstársamnak már ki van a töke nemtől függgetlenül... :)

    Persze ezt én választottam a hülye lelki szerződésemmel.. ???? ÁÁÁÁhh?:)
    Érzem a vágyaitokat és az megegyezik az enyémmel testvérek!!!:)

    Az egy igazságos világ pénz és -tíív dolgok nélkül... :))

    Sokk fénnyel ... :))

    Teremtőnk kérlek segíts rajtunk és pakolj át minket cakli pakli, ez a csapat már nem ide való!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))

    Ez már fáj...:)) Elegem vaaaaaaaaaaaaan...??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Teremtőnek előbb-utóbb reagálnia kell az ilyen vágyakra! :)

      Törlés
    2. Novemberi születésű vagy, Brave?

      Törlés
    3. Braweheart.
      Ne haragudj, de szerintem egy igaz hittel, és tudással megáldott tudatnak ennél már nyugodtabb, és ELÉGedettebb gondolatokban kellene megnyílvánulnia a mai időkben.
      Nyugi.
      Hiszen MINDEN (a) RENDben VAN.
      MOST is.

      Törlés