2016. március 30., szerda

Lazuljunk: mindennek helye, ideje és rendeltetése van

A fűnek.
A kerítésnek.
A birkáknak.
A birkákat terelő kutyáknak.
A birkákat és az őket terelő kutyákat felvevő drónnak.
A birkákat és az őket terelő kutyákat felvevő drónt irányító és videóját megosztó embernek.
A birkákat és az őket terelő kutyákat felvevő drónt irányító ember csodálatos felvételén elmélázó nézőnek is. 
Is.





Mesmerising Mass Sheep Herding


A kisfilmen látható birkákról sok dolog eszembe jut. Például a homokóra. Vagy a liszt kiszórása a zsákból. Vagy a naprendszereket elnyelő fekete-lyuk, ahol a bemenetnél szűkülés, tömörödés, és nyomás-növekedés van, a kimenetnél viszont kiáradás, megkönnyebbülés, felszabadulás. Pont mint a Tudat-függvénynél
És igen, eszembe jut az immár feltartóztathatatlanul beindult tavasz örök ígérete is, az ahogy a családok, szomszédok az eddigi begubózás után kiáradnak a kertekbe, az utcákra... egy újabb Évvirág nyílt ma ki, ne felejtsük el megszagolni az illatát!

KELLEMES TAVASZI ÉBREDÉST, ÉS JÓ MUNKÁLKODÁST A SZABADBAN MINDENKINEK!

5 megjegyzés:

  1. A birkákkal - BirKa = a kundalini-kígyót(csakrarendszert), tehát a KA-t megtartani BÍRó, BÁRÁNY-ként újjászületni képes "KígyóTartó", magyar lélekminőségű ember - semmi baj nincs. A szíriuszi eredetű "orioni kígyótartóság" = 2ŐS BEAVATÁS. Nem véletlen hogy a 2 beavató csillagkép - melyet Babilonban a 12-es körforgó precessziós világhónap-szerből kivettek éppen az Orion és a Kígyótartó. Helyettük a már meglévő "Mérleg-minőséget" rakták be külön a 12-ős-s-ég-be, kivéve azt a Skorpióból, illetve a "Kos-minőséget", kivéve azt a Bikából. Tudjuk hogy a skorpió mérlegelő, a bika pedig egyben kosol is.
    A birkák - mintegy a körkörös rendezett mozgásukkal - éppenséggel egy DNS-spirált jelenítenek meg a drónfelvételen. Vagy legalábbis egy ahhoz hasonlatos formációt. A BirKa 3-asság - spirituális/szellem-tudati Anya-Apa-Gyermeki minőség - egy újjászülető Bárány-ban Bárány-ként 1ségesül. A Bárány ezután teremti meg újbóli - már magasabb szintű - 2ősségét/11-ességét - ELEVENsÉGre jutását.
    Ja, a kutyák valójában nem terelik hanem segítik a birkákat. Tehát állandó Szíriusz-i/Istenanya-i segítség van jelen a Földön. Azonban mindig kérdés hogy ki hogyan él vele. A Szíriusz A a Nagy Kutya alfája - a Napon kívül a legfényesebb látható csillag az égen.
    Az ősmagyar/"sumér" pecséthengeren is ott a kutya amint a kentaur mellett áll. A kentaur "tartja" a NiBírót/"drónt" a feje fölött - tehát összeköttetésben van a Teremtéssel. Csak persze ez a drón láthatatlan, nem valamiféle materiális eszköz. Kentaur = centa-10-es úr-nő aki 1. A mérlegelő-skorpió lényegű nyilas centa-úr-nő madar 10=1-ességénél fogva mindig a HORizonton/rezgősík-határon HATó ŐS - HatHorUs.
    A Kentaur csillagkép főcsillaga - alfa Centauri + a proxima Centauri - a Naphoz legközelebbi csillag/ok/ cirka 4 fényév távolságra, míg a Szíriusz 8 fényévnyire van. Nyilvánvalóan a Naprendszerhez/Földhöz közeli közvetlen és közvetítő hatás az ami minden téren érvényesül.
    Most van ideje pl. a paradicsom- és paprika-palánták áttűzdelésének. A jóra fordult időnek köszönhetően kikelt és szépen fejlődik a szabad földön a retek-hagyma-borsó-saláta. Jó "KörtÉszKötŐs"-t...

    VálaszTörlés
  2. Kerion! Már többször kérdeztem, de most akkor újra... A 10-es úr a pecséthengeren az íjat tartó ember, vagy amelyik ül és jobb kezével az égbe mutat? A másik kérdésem az lenne, hogy akkor a 12-ősség az továbbra is megvan csak két csillagképet kihagytak kettőt meg betettek helyettük?
    Előre is köszönöm válaszaod :)
    Üdv:Shíva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 10-es úr/nő a "nyilas" kentaur, benne van a nevében centa=10. Vagy ugyanerre utal a holdév 10. hónapja is: dec-ember=10-es ember - dec=10. A 10 meg ugye = 1. A Pergamon múzeumban /Berlin/ lévő pecséthengeren a kentaur áll - ugyanúgy, ugyanolyan méretben mint a 2 Teremtő - és a keze egy felette álló "szárnyas bolygóhoz" = "el/ő/jött" lélek-madár, ni a bíró aki /meg/ítél ér. Mellette ott a kutyája és egyéb dolgok. Lásd: Szalai Iván - "újgenezis" VI. fejezet VI.oldal képanyaga az interneten: Szenenmut sírfreskók + a sumér pecséthenger.
      A 10-esség a stációk száma a Naprendszerben a Plútótól/1/ a Napig/10/ - amit végig kell járni/meg kell tapasztalni az újjászületéshez. A 12-esség a precessziós körforgás "világhónap-minőségei". Van a világév/12960 földi év és a földi év - ugyanez kicsiben > 12hónap. Minden ember valamilyen "minőségbe"/csillagzat alatt születik le, többek között azért hogy a többi "minőséget" megtapasztalja. Anno a 12-ősséget nem szüntethették meg, így csak elrejtették - önző céllal - a 2 beavató minőséget. Hogy a beavatás csak a 6almasok, papok stb. privilégiuma legyen. A Mérleg a Skorpió ollói között van, egy kisméretű csillagkép annak részeként. Ugyanígy a kisméretű Kos a nagy Bika égi kiterjedésének a része.

      Törlés
  3. Mazsola, te a drónokhoz jól értesz. Tegnap éjjel fél 1-kor a Budai Vár fölött az égbolton egy élénk zöld fényű valami villogott. Jóval nagyobb volt mint egy csillag. Egy helyben állt majd átváltott piros színre és nyomtalanul eltűnt.
    Van ötleted rá? Én még nem láttam ilyesmit.

    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értek én a drónokhoz.

      És... nem csak drón lehetett...

      Törlés