2015. június 19., péntek

Programozott áradat



A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, Pelikán elvtárs. Mivel mostanában rengeteget olvastam e bevándorlás témában, és ettől zajos a sajtó is, no meg az internet népe, így ez a nagy nyomás sajnos befolyásolt engem is, és emiatt le kell írnom néhány gondolatot ezzel kapcsolatban. Racionális és a kevésbé racionális szemszögből is:

Véleményem szerint:



1. A hazájukat elhagyni kényszerülő emberek, családok nem önszántukból hagyják ott a szülőföldjüket. Ilyet senki emberfia nem tesz magától.
2. Azok akik a Közel-Keletet destabilizálták, pontosan tudták, hogy egy ilyen folyamat tud elindulni. És persze hová mennének, Kínába? Nem, idejönnek Európába. Természetesen azzal is tisztában kell lenni, hogy korunk évszázadok óta nem tapasztalt népvándorlási hulláma nem csak a háborús konfliktusoknak köszönhető, hanem bizony a klímaváltozásnak is. Több száz kilométerrel északabbra húzodott az élhető sáv, és tudjuk, hogy az élet utat tör, nem áll meg, vízet és élőhelyet keres.

3. Az életveszély elkerülésének reményében elhagyják a háborús zónává alakult hazájukat ezek az embertömegek, eddig a pontig tehát ők még menekültek. Azonban amint átléptek pl. Szerbia határát, az már ugye nem háborús övezet (jelenleg, legfeljebb néhány házfalon látszanak még a golyónyomok), tehát mondhatnánk, hogy megmenekültek az életveszélytől, akár le is telepedhetnek.  De mivel nem állnak meg, hanem tovább mennek felénk és még nyugatabbra, onnantól kezdve bevándorlóvá válnak, egy jobb élet reményében keresnek fel gazdagabb országokat, azok szociális hálóján csüngni, és - hiába is tagadnánk - mások rovására megélni valahogy. Mert ne felejtsük el, ha egy zárt rendszerben valakinél többlet keletkezik, az törvényszerűen valaki másnál hiányként fog jelentkezni. Egy bevándorellop egy almát a fámról = neki többlet, nekem hiány. Elhelyezkedik egy állásban = neki többlet, valaki másnak hiány. Stb.

4. Európa nemzetei és az EU mögött álló agytröszt több évtízedes bevándorlás-politikája véleményem szerint nem elhibázott, hanem tudatos: a minél jobban összekeveredett emberekből összeállított, identitás-zavaros, gyökértelen tömegmasszát úgy irányítják ahogy csak akarják. Egy ilyen tömeg könnyen manipulálható, szítható, és könnyen az őslakosság ellen fordítható. Oszd meg és uralkodj. A zavarosban lehet halászni.

5. A bevándorló emberek teljesen más kultúrkörből érkeznek ide. És - ha nem is általánosítunk, de - a többségükről elmondható, hogy a mentalitásuk miatt nem beilleszkedő típusúak, hanem sokkal inkább hozzák magukkal a saját kultúrájukat és azt szeretnék honosítani ahová beléptek. És most nem feltétlenül az itt tanuló arab orvostanhallgatóról, vagy a munkájából kifolyólag itt tartózkodó szír építészről beszélek. Az integrációra és asszimilációra képtelen, és sajnos rendkívül primitív embertömegről beszélek. Látjuk mit művelnek, ha valami nem tetszik nekik. 

6. A liberális programozó véleményvezérek "engedjük be őket szabadon, amúgy is jobb és képzettebb munkaerők mint a magyar" hangokkal nem értek egyet. Mindenesetre pl. a belterjes angoloknak még talán jót is tett egy kis vérfrissítés :), és úgy általában egyáltalán nem sajnálom a gyarmattartó offenzív birodalmakat (USA, UK, Franciaország, stb.), amikor visszafelé sülnek el a régebbi és mostani katonai beavatkozásaik, és elárasztódnak lebombázott országok lakóival. Persze nem az ott élő kisiparosok tehetnek erről sem, hanem a fejük felett uralkodó "hatalmasok", akiket persze nem érint a dolog, sőt kihasználják politikai játszmáikban. 

7. A határok fokozottabb védelmével egyetértek, ettől még aki szeretne itt élni, az felőlem bejöhet, legálisan, határátkelőn, letelepedési kérelmet szorongatva. Az okmányaikat széttépő, majd itt randalírozó illegális határátlépőket szerintem nem szabad beengedni, és akik már itt vannak azokat nem szabad a magyar társadalomra ráereszteni, sem a szociális hálónkon élősködni. Van épp elég élősködőnk így is. Kíváncsi vagyok Pártunk és Kormányunk jelenlegi kerítés ötlete vajon hol és mikor fok kisiklani. Aztán a végén majd kiderül, hogy ez nem is vicc és így akarnak egy Magyarország méretű gettót csinálni jóakaróink. Látszólag a bevándorlók ellen épített kerítéssel minket zárnak be. :)


Ez az egész problémakör szándékosan szított ez teljesen világos. Hihetetlenül nagy a feszültség a témában, a nemzeti és liberális szellemiségű körök brutális összecsapása érzékelhető, elképesztő negatív energiákat mozgattak meg akik ezt elindították (ugyanazok akik az Én is Csárli vagyok-ért felelősök). Nem véletlenül alakult ki ez a helyzet, én úgy vélem ez egy szépen megtervezett program,  függöny mögötti arcok évtízedes tevékenységének következménye: Közel-Keletet széjjelkúrni, majd ezáltal Európát fellazítani, elárasztani emberáradattal, feszültségeket szítani és fenntartani, állandósítani a népek közötti konfliktust, hadd folyjon a vér - megint. Olyan szépen meg van ágyazva egy III. világégésnek, hogy csak na! 

Azonban itt jön be egy olyan faktor a programba, amivel vagy nem számoltak, és tehetetlenek vele szemben, vagy nem az ő szintjük ez, és csak eszközök ők is ennek megvalósulásában. Mire gondolok? Szerintem ebből az erőszakos összeolvasztásból még akár jó is kisülhet. Még akár meg is alakulhat egy valóban egységes emberiség? Utópisztikus gondolataim támadtak: mi van ha ez az egész azért van, hogy végre kilépjünk ebből a "nemzetek fiókjai" c. létből ezen a bolygón, és elkezdjünk végre valami egységes képet felmutatni? Talán most jött el az ideje, a megfelelő korszellem, hogy ez az utópisztikus álom megvalósuljon? Vagy ezek a kezdeti nemzetek-népek elgondolás most már végig megmarad, nem lehet ezt kinőni valahogy? Nem lehet elérni hogy végre ne bántsuk egymást mi emberek a hovatartozás miatt? Persze én magyar szívvel gondolkodok, én ha valahová elutazok, akkor nem akarok az ott élőktől semmit elvenni, nem akarok semmit lerombolni, s nem akarom rájuk erőltetni a szokásaimat, a hitemet, és semmi egyebet sem, hanem csöndben meghúzva magam, csak szerényen nézelődve, legfeljebb megismerni szeretném az ő életkörülményeiket, de semmiképpen nem kívánok beleavatkozni. Meglehet ez más népeknél nem így megy, és lehet pont ezért van szükségük nekik arra hogy kizökkenjenek a megszokott környezetükből és tanuljanak egy kicsit mást. Magam számára is nehéz elhinnem, hogy egy határon átszökött fekete vagy arab horda nem a lányainkra és javainkra vetne szemet, hanem egy kis kulturáltságot szeretne magához venni, viszont meglehet hogy valahol mégis így illeszkedik ez az egész az Isteni tervbe. 

Vagy nem, és akkor beszoptuk...

Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy ez a létsík nem azért van fenntartva, hogy az örök béke és idill helye legyen. Hiába minden létforma Isten megnyílvánulása, az itt élő szerves létformáknak bizony az a dolga hogy egymást felfalja, egymásból éljen. Ezt az önvezérlő, ám mégis állandó fizikai konfliktusban, egymásból élő élő harmóniát legfeljebb csak kinőni lehet, megváltoztatni nem. Illetve lehet próbálkozni a világbékével a 3D-ben, de annak mindig nagy pofáraesés a vége (lásd még pl. "az anyaoroszlán jóllakottan nem eszik embert" elvet vélők esetét).

És egy kis humort a végére:

(Trónok harca c. sorozat egyik kulcsjelenete a Falnál összevegyítve az új kerítés ötlettel + a bevándorlóknak (persze...) magyarul íródott kormánypropagandával)


A Kerítés ötlete + rezsicsökkentő kormánypropaganda zseniális összevonása:


Kiszivárgott az embercsempészek új terve a kerítés-ötletre:



És végül Grafitember remeke:




78 megjegyzés:

  1. Egyetlen "bevándorló" sem akar Európa egyik legcsóróbb, legkisebb minimálbérű, leglepusztítottabb országában letelepedni. Mindenki továbbmenne innen is, mint ahogyan eddig - ha tehette - tovább is ment. Olyan nincs hogy ezt bárki - osztrák, német, francia, angol stb. - meg tudná akadályozni. Pláne ha az ál-magyar vezetés amúgy - nem hivatalosan persze - szemet hunyna és a migráns szándékát tolerálná.
    Teljesen egyértelmű hogy a még ittlévő bennszülött magyart próbálják kikezdeni, megvezetni. Orbán-Olstein-Orsós levéldömpingje is erről szól - a látszat-haverkodásról a magyarral. Hogy a magyar álljon a zsidó-cigány mellé, aki egyébként dettó szír-afgán-pakisztáni-líbiai migránsként kezdte - csak hát ő meg nem ment akkor tovább. Nyilván, mert új hazát akart foglalni a magyarok rovására.
    Az igaz jószívű magyar mindig is befogadó volt, a békével fegyvertelenül jöttet mindig is befogadta. Még anno - az azóta el6almasodott - zsidót és cigányt is. Tehát a régebben bevándorolt, mostanára "valaki" zsidó és cigány az aki nem akar osztozni a koncon más idegenekkel - a 6almon, a területen, a pozíciókon, az országon. Ezért is emeltetne - jelképesen, mert amúgy 6ástalan - szögesdrót-kerítést auschwitzi mintára. Aminek persze az is a jelentése hogy maradék-Magyarország = Auschwitz. Ezt a szerb? kormányfő már gyorsan le is szögezte.
    Vagyis a magyarságot - a "Pinochet" stadion-építés újabb fokozataként - egyfajta megsemmisítő táborba zárva - végképp "holocaustoztatnák". Nehogy valaha is kikeveredjen a zsidó megbélyegzés és persze bosszú jármából. Nem véletlen hozták Budapestre a Z-war és az Inferno hollywoodi filmek forgatását sem - egyfajta előzetes szabadkőműves megjelenítésként.
    A materiális megnyilvánulás - kerítés-felhúzás - mindig a magasabb szintű spirituális szándék "lenyomata"/következménye. Nem véletlen van ide tervezve - Szeged környékére - az apokaliptikus armageddon is. Erről már számtalan zsidó "jóslat" intézkedett. Például egy Teknőkaparó nevű ál-táltos az 1860-as évekből, majd pedig a SZER-es Máté Imre az un. Nyirkai jóslatával. Persze csakis rajtunk múlik hogy mi lesz - nem pedig rajtuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (szakitottam már egy kis időt, hogy irjak..)
      1. "Egyetlen "bevándorló" sem akar Európa egyik legcsóróbb, legkisebb minimálbérű, leglepusztítottabb országában letelepedni." -igy igaz.. nem akarnak SZERBIÁBAN maradni.

      2. A C-támadás filozófiája
      Bejegyezte Mágus Dodó | jún 19, 2015 | Cikkek
      C : cigány, arab, zsidó, stb.

      A fő különbség az Időhöz való viszonyulás. Te csak egy életben gondolkodsz, ők hosszabb időtávlatban.

      Minden esetben a szivedre hatnak.
      a.) ha van szived, elfoglalnak, majd elszedik mindened, amit átjátszanak azokhoz, akiket te köcsög, seggnyalóknak tartasz… ezért legyél hálás, hogy befogadnak (valójában elkezdenek dolgoztatni és nagy ivben leszarnak)
      b.) ha nincs, egy szivtelen geci vagy, akit előbb-utóbb úgyis kiirtanak

      3. nem a TE veteményedet zabálják reggelire, hanem a MIÉNKET (a többit olvasd el a linken).. örülj, hogy jó felén vagy a határnak és a keritésnek.. (nézőpont kérdése tudom..)
      http://magyarkanizsa.blogspot.de/2015/06/naplo-19-menekultek.html
      http://www.delhir.info/cimlap/friss-hireink/41443-2015-06-08-13-15-13
      *****
      ACHTUNG: (már megint) kib@sztak velünk.. mi vagyunk a sötét parasztok játszmában..

      Törlés
    2. (hol vagytok ilyenkor betűmágusok? SRB vagy ZRB kellene kifejtve.. megidézlek.. most.. 8D )

      Törlés
    3. Ha valaki lusta elolvasni az általam eddig leirt/belinkelt dolgokat, annak röviden összefoglalva megsúgom, hogy HÁBORÚ VAN B@Z+..
      Fizetett+felhergelt csőcselék foglalja Európát, most éppen a spájzban vannak..

      Törlés
    4. Csak semmi pánik, urai vagyunk a helyzetnek. Felhasználó vagy még, vagy már Programozó?

      Sanyi bácsi is megmondta:

      "Irmagját se tűrd magadban semmiféle társadalomjavító szándéknak.
      Mert minden elvont közösség ködkép; és aki a ködben rohangál, előbb-
      utóbb elevent tipor."

      "Tiprás és eltiportatás, falás és fölfalatás: ez az élet. Ruhaként
      viselni tiprást és eltiportatást, falást és fölfalatást: ez a lét."

      Törlés
    5. (programozó, de én az admin szintre igyekszek.. ha nem is saját világgal rögtön, de egy magasabb szintű-be..)
      hallgassunk jóéjszaka-józenét a "kék"-srácoktól..
      https://youtu.be/iUK6ImapGF8

      Törlés
    6. Szerbia valójában nincs, mert nem úrság/ország. A Kárpát medencében csak magyar és horvát ország/úrság van. Az egész Földön is csak mindösszesen 15. A Szerbia, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Ausztria - nem ország/úrság nevű - ideiglenes illúziókat nem lehet összevetni, semmilyen tekintetben egy lapon említeni a központi Madár-országgal/úrsággal.
      Az igazi matuzsálemek valóban csak egy, persze sokezer éves földi létezésben gondolkodnak. Csak annak véges az élete aki az életét halja, aki a hal-ál-át éli az már halhatatlan. Ezért nem is tudnak neki ártani és persze ezért is félnek tőle. Különben miért is foglalkoznának annyit a nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ "senki" magyarral aki a Te/l/j/es/út-ról - Tu/l/rul jött - a Földre.
      Az nem a "szívre való hatás" ha az eleve jószívűség miatt az úgymond anyagiakat elveszik - mert az semmi. Magát a szívet nem tudják elvenni, mert akkor már minden magyar réges régen szívtelen zsidó lenne. Akinek valódi magyar szíve van az védve is van - nem tudnak neki ártani. Nem fognak ki rajta mert amúgy is odaadja bárkinek mindenét - kertje minden gyümölcsét - nap mint nap. Van aki már régóta így él.
      Nem b@sztak ki velünk mert ahhoz jóval korábban kellett volna fel-kel-niük. A csőcselék már régen itt van és mindent ural - látszólag. Mert nem azt kell uralni amit a zsidó és siserehada ural. Ami zajlik csak egy újabb próbálkozás a kakukk részéről, hogy az elfoglalt fészekből végleg kilökje a MADAR-t. Eddig sem sikerült, ezután sem fog. Az IDŐ viszont rohan, a TÉR pedig egyre jobban szűkül számára.

      Törlés

  2. László Juszt
    June 17 at 8:41pm · Edited ·
    Kérdéseim vannak, amelyekre nem ismerem a konkrét válaszokat, nem ismerek száz százalékos tényeket, csak töredék információkra vagyok kénytelen hagyatkozni, mint mindenki más. Hírekre, amelyek nem az egészet, csak egy- egy apró részletet mutatnak meg, s amelyeket összerakva mégis kirajzolódik egy kép. Egy olyan kép, amit félelmetesnek tartok. Kirajzolódik egy olyan eseménysor, amelyet nem szeretnék, s egy olyan végeredmény, amitől félek.
    Kérdések:
    1./ Miért most indult be az észak-afrikai, afgán és szír menekült áradat ilyen mértékben?
    2./ Honnan tudják a menekülők, hogy merre kell menniük?
    3./ Honnan van pénzük, - 3-5.000 usd - amellyel megfizetik a hajósokat?
    4./ Kinek lehet az érdeke, hogy - immár több irányból is (Földközi tenger, Török ország) - elárassza a menekültekkel Európát, s ezzel kezelhetetlen humanitárius katasztrófát okozzon?
    /Az embernek - már elnézést kérek a hasonlatért - a középkori hadviselés egyik legelvetemültebb fogása jut az eszébe, amikor pestiseseket csempésztek a várba, s megvárták, amíg elterjed a kór./
    Szóval három válaszom is van. Az első, az USA állhat a háttérben. Miért? Az USA és Oroszország kapcsolata az elmúlt években, hónapokban látványosan megromlott. Az USA nem tartja tiszteletben a Reykjavik-i megállapodást, miszerint “nem közelít földrajzilag egymáshoz a két nagyhatalom”. Oroszország határán NATO tagállamok “nőttek ki”, sőt komoly amerikai fegyverzetet állítottak fel - például Romániában - arra hivatkozva, hogy innen jobban elérhetők az arab államok. Még beljebb merészkedett az USA akkor, amikor nem titkoltan jelent meg Ukrajnában. OLvashattuk, Angela Merkel jelentette ki, hogy a Black Water - az amerikai “magánhadsereg” mesterlövészei jelen vannak a Majdanon.
    Érthető módon mindez lépésre kényszerítette az oroszokat. Megerősítette őket abban, hogy nem adhatják fel a Fekete-tengeri pozicióikat sem. Ennek lett a következménye a Krím elfoglalása/visszaszerzése. Aktívan kezdték támogatni a szélső jobboldali pártokat Európa-szerte, ezzel gyengítve az egyébként sem acélos egységet, s az UNIO, illetve a NATO ellenességet a tagállamokban. Természetesen ez sem maradt titokban. De azt hiszem ez nem is volt elvárás. Mint ahogyan abból sem csinál titkot Putyin, hogy újabb nukleáris rakétákat állítottak csatarendbe. Negyvenről szólnak a hírek, de nem lepődnék meg, ha jóval többről lenne szó. Bár egy idő után már teljesen mindegy, hogy mennyi….

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (folyt.köv):
      (Mi következik ránk nézve mindebből? Kétségem nincsen affelől, hogy Orbán kapott erről információkat jó előre pl. “a paksi megbeszélések során”, s ezt - elég undorító módon - ki is használta, használja a belpolitikai fronton. Közben pedig tovább “feji” az UNIO-t, hiszen mi “ide tartozunk”. Ócska, kicsinyes játék ez, ami csak a saját és a csicskások zsebének töméséről szól, miközben lehet tényleg a katasztrófa felé tartunk egyre nagyobb sebességgel. Ők pedig már régen a menekülő utjaikat szervezik valamilyen távoli földrész felé.)
      Egy - nem lényegtelen kérdés maradt - kinek az érdeke, hogy mindez így legyen? Nyilvánvaló, hogy a két nagyhatalom csatájáról van szó. Az oroszok megsértődtek - lehet nem alaptalanul - hogy kihagyták őket, sőt ellenük fordult az európai unio. Ezért ellenségnek gondolják, tehát ezért rombolják - most a bevándorlás eszkalálásával.
      Az amerikaiak nem találtak igaz partnerre az egységesnek mondott európában. Nem tudnak kivel, s miben megállapodni, ahogyan azt Henry Kissinger számtalanszor megírta. (“Kit kell felhívnom, ha Európával akarok beszélni?”) Nem is igazán bíznak senkiben Európában erre bizonyíték a kirobbant lehallgatási botrány, amelyből megtudhattuk, hogy a legfőbb szövetségest Angela Merkelt is lehallgatták. S ráadásul megszegve sok évtizedes stratégiájukat (1945, 1956) bemerészkedtek a nagy medve érdekszférájába, s onnan nehéz lesz visszavonulni.
      Mi következhet mindebből? Félek kimondani. Miközben az biztos, hogy az USA nem a saját földjén (Korea, Vietnam, Afganisztán, stb) szokta megvívni a háborúit…
      Más oldalról viszont tudjuk, hogy bár az USA szeretné az oroszokkal szembeni gazdasági embargót fenntartatni az UNIO-val, közben az űrkutatásban igen szoros együttműködést tart fenn velük. Például 70 millió dollárt fizet minden egyes amerikai űrhajós fellövéséért. Miközben Oroszország vígan ad el RD 180-as rakétahajtóműveket az USA-nak. Az Egyesült Államok hadügyminisztériuma áprilisban, levélben kérte a törvényhozástól azt, hogy 2022-ig engedélyezze az orosz gyártású RD–180 rakétahajtóművek vásárlását.
      És akkor ott van a harmadik megoldás az arab pénz. Honnan kerülnek elő ilyen nagy számban egy hátizsák nélkül, hol, miből esznek, hol alszanak azok, akik a kamionokra akarnak felszállni? Ki lehet azt határozottan jelenteni, hogy nem a radikális arab szervezetek akarják káoszba dönteni európát?
      Szóval kérdéseim vannak, de a válaszokhoz nincsen elég információm.

      Törlés
    2. ...félsz? Én félek! Félek, hogy még nem szenvedtünk eleget. Súlyos betegek vagyunk. Persze...mi itt mind mélyen magunkba nézünk...dereng valami kis halvány fény a messzeségbe...reggel pedig felkelünk és beülünk a kocsiba. Elmegyünk a teszkóba nagybevásárolni. Kettévágjuk a meztelencsigát a lapáttal mert az "rossz", az étit meg átsegítjük a járdán nehogy rálépjenek, mert az házas. Kilószámra dobáljuk ki a megromlott kaját a hűtőből. Pazaroljuk a vizet, pazarlunk mindennel. Mérgezünk a samponnal, a mosószerrel, a domesztosszal, de leginkább az érzelmekkel........! A legkisebb cselekedetnek, a leghalványabb gondolatnak is következménye van és a következmények kopogás nélkül jönnek. Ahhoz, hogy a világ radikálisan megváltozzon, nekünk is radikálisan kell változnunk, nem elég a maszatolás....itt a blogon úgy csinálok mintha....de végső soron én is csak egy rákos sejt vagyok, a többi közül.

      Én gyógyulni akarok! Nem majd, meg lassan, hanem most!

      Amikor a diófa alatt állsz és átszűrődnek a napsugarak az ágak között és látod a levegőben csillanni az apró kis részeket...és egy szellő megrezzenti a leveleket...akkor azt tedd el, mert az az origó és ezentúl minden pillanatban azt keresd. Akkor egész vagy. Minden más hazugság...hazugság magunknak, hazugság másoknak. "Azt kiáltják a gyerekek az égő házban, hogy nem jönnek, mert jó a játék."
      Itt az idő, amikor már kevés csak tudni, a betegségtudat önmagában nem gyógyít!

      Törlés
    3. (akkor ezt most megbeszéltük.. mondtam már, hogy szeretlek? -nem félreérteni.. 8D )
      *****
      (ha lefele görgetsz, akkor itt "szebbek" a képek, meg nehéz is volt olvasni úgy+meg itt vannak plusz magyar-ázatok gyengéknek-mint én :) )
      http://terebess.hu/keletkultinfo/bivaly.html

      Törlés
  3. Godotra várva..?
    https://youtu.be/OhhOU5FUPBE

    VálaszTörlés
  4. https://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI&feature=youtu.be

    https://www.facebook.com/martin.navratil.735/videos/vb.100000702469824/1002475596452513/?type=2&theater&honnan=Nemzeti_Hirhalo

    + hozzászólások: https://www.youtube.com/watch?v=yR-Robu06kY&feature=youtu.be

    News

    VálaszTörlés
  5. Programozott áradat?Na ja,mindenhol próbálnak programozni.Nemrég KB szaki ajánlotta ezt a videót:
    https://www.youtube.com/watch?v=jCoGDTi9RvI
    Megnézve a holnapolisz filmet,rögtön ott fityeg az elején a visszaszámláló óra és persze azok a "bűvös" számok.Szeptember 22-28(egyébként érdekes megjegyzés van a film vége felé) Aztán. A H24 szerkesztői a mai néhány cikknek is bizarr címet adtak:
    -sátán köpése -
    http://www.hir24.hu/tech-tud/2015/06/21/csodalatos-latvanyt-produkalt-a-napunk/#sl

    -terjeszkedik a sötétség ...szeptember 23-ig-
    http://www.hir24.hu/tech-tud/2015/06/21/terjeszkedik-a-sotetseg-magyarorszagon/#sl
    A francért kell az embereket ijesztgetni, lehúzni mentálisan (is).

    a.n


    VálaszTörlés
  6. Volt már, de nincs "jó" válasz erre a helyzetre (szvsz. a moralizálás sem az...(most sem)).
    "Ebben az anyagi világban nagyon csekély a különbség az igazság és az igazságtalanság között. E világon minden a csaláson alapul. Mindenki csaló. Lehet, hogy a csalások különfélék, de minden csalás. Bármilyen becsületesség vagy igazságtalanság csak illúzió. Lehet az egyik jó, reményteljes álom a másik pedig katasztrofális. De mindkettő álom. Mindkettő hamis. És a becsületesség ebben a világban szintén hamis, egy mentálisan kiagyalt dolog. És ami nyilvánvalóan gonosz, a gonosz relatív elképzelésén belül, az szintén téves. Miért engedjük meg magunknak, hogy értelmetlen dolgokra vesztegessük az időt? Végtére is a tisztességes és tisztességtelen, a jó és rossz fogalmai mind tévesek."
    Az a legjobb, ha az ember „csak” azzal fog-lalkozik, ami iránt belül elhívást érez, és az a hívatásává válik...(nyelvünk csodái…) Olyan mélységben/magasságban és minőségben, amilyenben KÉPes...

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "véletlenek"...(elhívás)
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9LG66UcsRbs#t=1854

      (Pedig ezt az előadást most hallgatom (meló közben/hívatásom végzése közben) először...:)

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Az illúziók között is van különbség. Nem mindegy hogy pokoli /3 D-s/ vagy mennyei /5 D-s/ az adott földi illúzió amiben létezünk. Kilépni mindig csak lefelé vagy felfelé lehet. A 3. variáció a teljes "ismétlés"- de az csak egy másik iskolában/bolygón lehetséges - elragadtatással. Mivel a delikvens nem tud még "repülni".
      Tehát amikor minden osztályt/korszakot kijártunk vége van a "sulinak", jön a végső vizsga-időszak, az "érettségi". Az eddigi suli pedig bezár, teljesen átalakítják és felújítják. Persze van aki ezen átalakító "programozás" ideje alatt is testi-lelki létezésben marad a fö9ldi iskola-épületben.
      Magáról a Földről végképp "elmenni" majd az 5-6 D-s rezgéskiterjedést is meghaladva lehet. DE csak akkor amikor már a mátrix ezen hullám-rezgésű illúziója van körforgásban, és amikor már úgymond "be is van járatva". Addig pedig A FelAdat van van a 3-4 D-ben - a Vízöntő aranykorának az elindítása majd prolongálása. Jézus Krisztus egy magasabb rezgés-világból jött, hogy itt 2x is megtestesüljön. Nyilvánvaló hogy Mária Országa/Úrsága 1-ben Jézus királysága is - mivel Jézus az utód-örökös. A világ-király/magyar király pedig akkor megy vissza oda ahonnan jött amikor itt már minden rendben van.

      Törlés
  7. Annak teszem be akit érdekeltek eddig is Szabolcs zen tanításai :
    ......A leborulásnak mély és nagyon egyszerű jelentése van, a karma magunk mögött hagyása és a Buddha természet mindenekfölöttre emelése, hibákra rálátni, meglátni és elégetni,...magamban az EGÉSZ előtt tenni, fizikai és tudati végrehajtása közben ezt már nem kell gondolatban tartani, intuitíve működik....engeded, hogy egy másik nézőpontot vegyél fel.... az énekanyagokban pedig a transzcendens üzenetek vannak, melyeket be építi a tudatba.... a nagyon kemény karmákkal nem lehet leülni, mint a vízgőz az arcunkba csap, a gőzt nem kell tovább hevíteni, fel kell ismerni és a megfelelő meditációval, koanok gyakorlásával kioldandó feladat ...stb kérdésekre válaszok tőle

    https://www.youtube.com/watch?v=siqbQwZF4rQ

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazi Önvalónknak nincs kezdete és vége, van testünk és tudatunk, (testünk= mulandó, tökéletlen és függő ).. a tudat pedig egészen mást akar mint a test amit felvett, nem gondolkodik, nem keletkezik és nem szűnik meg, túl van minden duális minőségen, ezáltal ha meg is születik nem vész bele ebbe a létforgatagba, számunkra ezt nem felismerve inkompatibilitást szenvedést szül, meg kell ettől szabadulni ...

      https://www.youtube.com/watch?v=wTyYsWWo9xs

      News

      Törlés
    2. Sose bízz egy olyanban, aki azért borotválja le Istentől kapott hajkoronáját, csak mert azt hiszi Isten üzenetei az agyába fognak érkezni! :))

      Törlés
    3. Naaztán :)))..ugyi tudjuk, hogy a kopaszságuk a ruhájuk színe és fazonja is szimbólum, mindennek meg van a jelentése,valamelyik videójában erről is beszél Mazsola:))))))))))))))
      A lenyírt haj a szerzetesek és apácák viselete, ezzel fejezve ki lemondásukat a világról, a világi dolgokhoz való ragaszkodásról. A " tudatlanságfű lenyírása" jelmondat alapján, mely értelmezésben, a haj számukra ragaszkodás a megjelenéshez, azaz az átmeneti, ideiglenes testhez ..Sokunknak magától is el jut ez az információ a hajhoz :)) Talán a legjobb, ha a hajunkhoz, vagy " hajtalanságunkhoz" sem ragaszkodunk, sőt a valláshoz sem, hisz nem a formán van a hangsúly !
      Bele játszik az is, hogy a haj levágásával a szépségüket is csökkentik, továbbá a haj bizonyos helyeken státuszszimbólum is.

      News

      Törlés
    4. A szikhek egész életükben nem vágják le a hajukat, direkte kopasz magyar táltos meg végképp nincs. A fejet uraló - az arc-koponyát szabadon hagyó, viszont az agy-koponyát ! beborító - lelógó hosszú haj nyilvánvaló statikus elektromosságának amolyan "jelfogó" szerepe is lehet. Tudván hogy az elektromágneses térrezonancia/ETR az ami "ural" mindent. Az egyébként "hajas", ősi un. jogarhordozó magyarok ráadásul még csúcsos - sokszor méteres - aranyozott süvegekben/"égi jelfogókban" jártak-keltek. Jóval később az ugyancsak hosszú hajú szkíták is magas és hegyes süvegeket hordtak - nyilván nem véletlenül. Mátyás király és II. Rákóczi Ferenc sem volt kopasz, sőt minden ábrázoláson hosszú és dús hajuk volt.

      Törlés
    5. "az ész a fontos- nem a haj.." 8D
      (üzeni egy kopasz...)

      Törlés
    6. A szív fontosabb..
      (üzeni egy)

      Törlés
    7. A haj nem zárja ki az észt, viszont a tar fej kizárja az agykoponyát övező természetes ETR-t amit a hajszálak súrlódása okoz. A szív az más "tészta" - AZ nem a fejen van.

      Törlés
    8. (természetesen nincs magyarul.. és teljesen normális, hogy Mozart 13évesen el kellett hogy látogasson ide.. és aztán ez az élmény alapján megirja a Varázsfuvolát.. )
      https://en.wikipedia.org/wiki/Temple_of_Isis_(Pompeii)#Worship_of_Isis

      "Priests of Isis typically shaved their heads and wore linen garments rather than wool."

      -és valószinűleg szerették süttetni a fejüket a napon.. :P
      (magomból indulok ki)

      Törlés
    9. A borotvált fej szerintem a rabszolgaság vagy a kitűnni vágyás jele, napjainkban azok borotválják a fejüket, akiknek valami komoly lelki gondjuk van.

      Törlés
    10. /offment: mennek a ki-vetitések.. :) és nem nagyon sikerült a mondandóm lényegét megfogni eddig kb.senkinek :) - ugyanúgy, ahogy mindenki beszél mindenről, csak a videókról nem :) - elnézést kérek News és köszönöm.

      Törlés
    11. akkor csomagold érthetőbben...

      Törlés
    12. Igazán nincs mit.. A hiedelmeink, örökölt és szerzett programjaink gúzsba kötnek bennünket..

      M: "Sose bízz egy olyanban, aki azért borotválja le Istentől kapott hajkoronáját, csak mert azt hiszi Isten üzenetei az agyába fognak érkezni! :))"
      K: "A fejet uraló - az arc-koponyát szabadon hagyó, viszont az agy-koponyát ! beborító - lelógó hosszú haj nyilvánvaló statikus elektromosságának amolyan "jelfogó" szerepe is lehet. Tudván hogy az elektromágneses térrezonancia/ETR az ami "ural" mindent."
      O: "A borotvált fej szerintem a rabszolgaság vagy a kitűnni vágyás jele, napjainkban azok borotválják a fejüket, akiknek valami komoly lelki gondjuk van."
      *****
      Én pedig egyszerűen csak élvezem, mikor frissen van borotválva a fejem (utoljára lassan három hete volt, úgyhogy időszerű lenne :) ) - ez mellett megpróbáltam bemutatni, hogy van más is.. mindEGY..

      Törlés
    13. ZÉÉÉ,...érezlek, szeretettel tisztellek! Pityeszt is u.i.:)))))

      Kicsit hosszú, de beteszem utoljára,.... most úgy gondolom, hogy nem jövök errefelé már, az idő rövid és amiről úgy gondoltam segíthet azoknak akiket érdekel, azt felraktam ide az oldalra....Köszi Mazsola!

      http://www.hamvasbela.org/2014/07/chong-an-sunim-hamvas-bela.html

      Hormon, emlék és szokás vezérelten élünk, ezért jó gyakorlat a reggeli 3 leborulás pl?......és nagyon jó testgyakorlásnak is, én egy lapos kispárnára ereszkedem le,...és tényleg működik minden szempontból:)).....aki gondolja próbálja ki és tapasztaljon!
      ".....A leborulás gyakorlása azt jelenti, hogy a tested és a tudatod egysége letisztul, karmádat hátrahagyod, és eggyé válsz az univerzummal. Ezt így, egyszerre. Továbbá nagyon jó módszer a téves nézetek, a vágy és a harag ..gyűlölet és harag kötelékek elengedésére, melyekbe oly élvezettel szoktunk kapaszkodni az élet és halál, ébrenlét és álom bokszmeccseiben.
      ....... reggel legelsőnek csináljunk legalább három leborulást...ezúton a test és a tudat hamarabb eggyé válik, lehetővé téve a tiszta helyzetfelismerést, kapcsolatteremtést és cselekvést.

      A 108-as szám a hindu és a buddhista hagyományban egyaránt előfordul, ez a tudat 108 féle tisztátalanságát, szenvedéssel telt állapotát jelzi. Ha lélekből csinálod, minden egyes leborulás eltüntet egy-egy ilyen tisztátalanságot, kisöpri a tudat adott részét, és a kékszakállú herceg vára kevesebb lesz egy szobával.
      Szimbolizmus ide vagy oda, a térbe való kivetítés, illetve párja, a tudatba való visszaolvasztás (projekció és introjekció) tényleg működik, és igazi önvalód orvosságával elkezdheted gyógyítani karmád betegségeit. Az elixír mindig is megvolt, csak le kellett érte ásni orfeuszi mélységekbe. A leborulás pont ezt teszi: az éned elkopik, az önvalód felfénylik, és a nehezen vállalt áldozathozatal szükséges tisztulássá egyszerűsödik.
      Akár 3-szor, akár 108-szor (vagy még többször) boruljunk is le, ez ismétlődő ceremónia, a tudatos éberség és tiszta lélek gyakorlata minden reggel.

      A tudat nemcsak a testtel, hanem az érzékelési folyamattal sincs legtöbbször egységben, mert szereti saját hajlamait követni, legyen akár éber, akár álom állapotban. Cselekvés és beszélgetés közben egyaránt más ember vagy dolog köt le minket, miközben a tudatunkkal egy csomó más műveletet végzünk. Ez a multitasking önmagában vonzó lehet, de emlékezzünk az emberség három legfontosabb alapvonására:
      jelenlét, jelenlét, jelenlét... Na, ez az ami így nem megy.

      A széttagoltság, karmánk entrópiájának parttalan megélése az éberség és összeszedettség hiánya. Ez sok hiba forrása lehet. Mindegyiket kijavíthatjuk, de egyiket sem tehetjük meg nem történtté. Ekkor jöhet 108 leborulás, akár több sorozatban, amely a helytelen gondolatok, érzelmek, beszéd és cselekedetek megbánásával egyúttal meg is tisztít ezektől a problémáktól - amíg egy laza mozdulattal újra nem termeljük őket, mert olthatatlan hiányérzetünk van: énség-elvonás.
      Furcsa érzés, mert nem lehet szavakba foglalni, csak azt érzed, hogy valami hiányzik. ...Utána meg sok. ....Meg kusza. ....Aztán újra sivatag.
      Na, gyújts egy füstölőt, és próbáld meg a pillanat éberségében tiszta energiává visszaalakítani az egész karnevált. ....Magad fölé emelsz valamit, ami sokkal nagyobb és fontosabb, mint kicsi éned, amely amíg születünk, addig megszűnni teljesen nem tud, csak nagyon, nagyon kicsire eltörpülni. Ha ez megvalósul , az már nagyszerű eredmény...
      3:50-től a leborulás gyakorlatának bemutatása Szabolcstól:

      https://www.youtube.com/watch?v=6ywolIISTno

      Minden jót a jövőre,News

      Törlés
    14. ZÉÉÉ,...érezlek, szeretettel tisztellek! Pityeszt is u.i.:)))))

      Kicsit hosszú, de beteszem utoljára,.... most úgy gondolom, hogy nem jövök errefelé már, az idő rövid és amiről úgy gondoltam segíthet azoknak akiket érdekel, azt felraktam ide az oldalra....Köszi Mazsola!

      http://www.hamvasbela.org/2014/07/chong-an-sunim-hamvas-bela.html

      Hormon, emlék és szokás vezérelten élünk, ezért jó gyakorlat a reggeli 3 leborulás pl?......és nagyon jó testgyakorlásnak is, én egy lapos kispárnára ereszkedem le,...és tényleg működik minden szempontból:)).....aki gondolja próbálja ki és tapasztaljon!
      ".....A leborulás gyakorlása azt jelenti, hogy a tested és a tudatod egysége letisztul, karmádat hátrahagyod, és eggyé válsz az univerzummal. Ezt így, egyszerre. Továbbá nagyon jó módszer a téves nézetek, a vágy és a harag ..gyűlölet és harag kötelékek elengedésére, melyekbe oly élvezettel szoktunk kapaszkodni az élet és halál, ébrenlét és álom bokszmeccseiben.
      ....... reggel legelsőnek csináljunk legalább három leborulást...ezúton a test és a tudat hamarabb eggyé válik, lehetővé téve a tiszta helyzetfelismerést, kapcsolatteremtést és cselekvést.

      A 108-as szám a hindu és a buddhista hagyományban egyaránt előfordul, ez a tudat 108 féle tisztátalanságát, szenvedéssel telt állapotát jelzi. Ha lélekből csinálod, minden egyes leborulás eltüntet egy-egy ilyen tisztátalanságot, kisöpri a tudat adott részét, és a kékszakállú herceg vára kevesebb lesz egy szobával.
      Szimbolizmus ide vagy oda, a térbe való kivetítés, illetve párja, a tudatba való visszaolvasztás (projekció és introjekció) tényleg működik, és igazi önvalód orvosságával elkezdheted gyógyítani karmád betegségeit. Az elixír mindig is megvolt, csak le kellett érte ásni orfeuszi mélységekbe. A leborulás pont ezt teszi: az éned elkopik, az önvalód felfénylik, és a nehezen vállalt áldozathozatal szükséges tisztulássá egyszerűsödik.
      Akár 3-szor, akár 108-szor (vagy még többször) boruljunk is le, ez ismétlődő ceremónia, a tudatos éberség és tiszta lélek gyakorlata minden reggel.
      ...folyt.köv.

      Törlés
    15. A tudat nemcsak a testtel, hanem az érzékelési folyamattal sincs legtöbbször egységben, mert szereti saját hajlamait követni, legyen akár éber, akár álom állapotban. Cselekvés és beszélgetés közben egyaránt más ember vagy dolog köt le minket, miközben a tudatunkkal egy csomó más műveletet végzünk. Ez a multitasking önmagában vonzó lehet, de emlékezzünk az emberség három legfontosabb alapvonására:
      jelenlét, jelenlét, jelenlét... Na, ez az ami így nem megy.

      A széttagoltság, karmánk entrópiájának parttalan megélése az éberség és összeszedettség hiánya. Ez sok hiba forrása lehet. Mindegyiket kijavíthatjuk, de egyiket sem tehetjük meg nem történtté. Ekkor jöhet 108 leborulás, akár több sorozatban, amely a helytelen gondolatok, érzelmek, beszéd és cselekedetek megbánásával egyúttal meg is tisztít ezektől a problémáktól - amíg egy laza mozdulattal újra nem termeljük őket, mert olthatatlan hiányérzetünk van: énség-elvonás.
      Furcsa érzés, mert nem lehet szavakba foglalni, csak azt érzed, hogy valami hiányzik. ...Utána meg sok. ....Meg kusza. ....Aztán újra sivatag.
      Na, gyújts egy füstölőt, és próbáld meg a pillanat éberségében tiszta energiává visszaalakítani az egész karnevált. ....Magad fölé emelsz valamit, ami sokkal nagyobb és fontosabb, mint kicsi éned, amely amíg születünk, addig megszűnni teljesen nem tud, csak nagyon, nagyon kicsire eltörpülni. Ha ez megvalósul , az már nagyszerű eredmény...
      3:50-től a leborulás gyakorlatának bemutatása Szabolcstól:

      https://www.youtube.com/watch?v=6ywolIISTno

      Minden jót a jövőre, News

      Törlés
    16. Ez itt a reklám helye:
      http://www.everness.hu/eloadok

      (Hogy a Zen-ből mi fog ott átmenni, mondjuk azt nem tudom...És ha nem akar rábeszélni, akkor csak megmutatni szeretné...?
      A csapat is évről-évre egyre színesebb (United Colors of Benetton v. a szívárvány manapság divatosan egyre "meleg"ebb színei...))

      A modorosság, és a Szent Istvánozás Badiny módra "felvilágosultan", megítélős hangvétellel (valamelyik előadásában) sem tudom, hogy miként fér meg a Zennel...

      „Nem beszélek rá senkit, és nem beszélek le senkit, csak megmutatom, hogy mit kell tenni.” Szabhadanam dhammadanam dzsanati

      "A zen egy út. Egy út, amelyen keresztül megszabadulunk gondolataink zűrzavarától, a nyugatlanságtól, a folyamatos és nyugtalanító zsongástól, ami a tudatunkat terheli, egy út, amelyen keresztül eljuthatunk legmélyebb gyökereinkig, odáig, hogy megtudjuk, kik is vagyunk valójában, honnan jöttünk, hová megyünk. A zen gyakorlata során, tudatunk lecsendesítésén keresztül, a zűrzavaros gondolatok megszűnésével választ kapunk ezekre a kérdésekre, jóllehet ez olyan tapasztalati válasz, amely nem foglalható szavakba."

      "A zen útja nem kizáró, mindenki előtt nyitva áll, a zazent bárki gyakorolhatja. Nem számít az, hogy a gyakorló honnan jött, és milyen nézeteket vall. A zen a belső szabadság útja. A gyakorlás lényege éppen az, hogy túljussunk a személyes nézeteken, túljutva minden tanult, hallott és ránk kényszerített elképzelésen és nézeten, és eljussunk ahhoz az alaphoz, amely mindannyiunkban közös. Fontos megjegyezni, hogy a zen által, nem hogy elveszítenénk egyediségünket, beleolvadva valami megnevezhetetlenbe, éppenhogy megtaláljuk azt, akik valójában vagyunk, és megtaláljuk közös gyökereinket."

      Tanulni persze a Jó Isten kegyelméből bárkitől lehet...(már akinek van füle a hallásra, és így meg is HAL(l)ja amit kell...)

      (Látta valaki a Trónok Harca sEnki jelenetét? Elképesztően jól megcsinálták, félelemetesen kiforgatott környezetben...(Kétarcú Isten...Jajj...!))

      Szép Napot!

      Törlés
    17. Nem a kopaszok megítéléséről írtam hanem a haj szerepéről. Nem véletlen az hogy egyáltalán van hajunk, sőt hajasan is születünk. Az sem mindegy hogy egy ember önhibáján kívül vagy direkte kopasz.

      Törlés
    18. Viszlát News, köszi Neked is.

      SZN, igen láttam minden részét, igazából Sokarcú Istennek nevezik a sorozatban. A történet szerint egyébként több féle vallás van ebben a fantaziban, a szerintem legtalálóbb és a valósághoz legközelebb álló pont az Arcnélküliek "istene".

      Törlés
    19. Köszi a kiigazítást!
      Valóban...
      Hátborzongató volt a jelenet mikor életet adott az életért...arctalanul...
      A sorsát az ember nem kerülheti el, viszont nekem az már meredek, hogy az "isten" jelöli ki, hogy kinek az életét kell direkt módon elvenni...majd a látszólag bűnös valakik (+ szenvedők) arcát meg kell őrizni...
      Lehet mert nem vagyok eléggé sEnki...(vagy mert nem értem az okokat...)

      Szép Napot!

      Törlés
  8. Előkészületek:
    http://index.hu/belfold/budapest/2015/06/22/miniszoknya_miatt_zavartak_le_a_buszrol_igaz_vagy_nem_igaz/

    Még csak ÁLLÍTÓLAG. Nemsokára tény lesz. És követendő út.

    Úgy érzem, nagyon felgyorsultak a dolgok. Ez egyrészről rossz, mert közel a baj, másrészről meg jó, mert közel a tisztulás is.

    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nem Te voltál az a miniszoknyás? :)
      Fotót!! :))

      Amúgy meg ma már aszongyák a kerítésre is hogy csak átmenetileg kell. Gondolom ezt is úgy fogják tipikusan elbaszni, hogy majd bérlik a nátótól vagy ilyesmi. Szóval fizetünk a felállításért, a bérlésért napidíjat, majd az elszállításért, és közben meg a probléma nem oldódott meg, de azért odalett a cségvetési tartalék...

      Törlés
    2. Neeeem, nem én voltam. Aki nem volt. (De majd lesz)

      Haj témához csak annyit, hogy 3 éves koromban voltam utoljára fodrásznál, akkor akkorra botrányt csináltam, hogy a továbbiakban anyukám vágta a hajamat. De ebből is mindig cirkusz volt, mert nekem potyogtak a könnyeim, miközben kiabáltam, hogy csak picit vághatsz és utána 1 napig nem voltam hajlandó szóba állni vele. Nem, nem sírtam, egyszerűen folytak a könnyeim. Mióta felnőttem, azóta magamnak vágom, de még magamra is ideges vagyok. Viszont nem nő meg, csak hátközépig, onnantól elkezd törni és vágni kell egy picit.
      Érthetetlen. Talán valami sámsoni ős.. vagy nem tudom...

      Üdv,
      Niki

      Törlés
  9. "A bácsi szót időbe.."
    http://vigyazo.blog.hu/2015/02/23/rejtett_kameraval_az_europai_isis-sejtekben

    VálaszTörlés
  10. Megy a programozás rendesen:

    http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/06/24/miert_nem_lottek_labon_miert_nem_lottek_meg_sokkoloval_miert_nem_utottek_le_gumibottal/

    Nekem csak néhány kérdésem van:
    - Mit keresett ott annyi kamera?
    - Ki kezelte a kamerákat?
    - Elejétől végéig vett akció, zoomolás, különböző kamerabeállítások? Profi stáb?
    - Már megint pont egy Abdul a ludas?
    - Mi lett a színésszel _ezután_? Nyaral már valahol ?

    VálaszTörlés
  11. Csak összejön az a rezervátum:
    http://index.hu/belfold/2015/06/24/minden_hataron_felhuzza_a_kormany_a_keritest_ha_szukseges/

    VálaszTörlés
  12. http://index.hu/napirajz/2015/06/24/par_ezer/

    :)

    VálaszTörlés
  13. Estefelé láttam egy hordát Magyarkanizsán. Épp bújtak elő a parkból a fák közül és indultak Horgos irányába, a határ felé. Fasza márkás ruhákban vonultak, el is irigyeltem milyen drága túratáskájuk van. Volt náluk okosteló meg minden.. arra még épp tellett miközben összespórolták azt a pár ezer eurót ami az útra kell majd..
    Asszem ha a elkészül a fal, akkor Vajdaság kapja az újabb gyomrost.

    http://srbija.blog.hu/2015/06/15/szherbiabol_szervezetten_kuldik_a_menekulteket_a_magyar_hatarhoz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (valamiért eszembejutott az az '"eset", mikor a 90-es években mások jöttek, szint-igy.. szépen beilleszkedtek.. a f*szt..)
      Ezt az infót még átdobom a közös tudat ezen részébe, de szerintem ez senkinek nem újdonság.. Dodó mágus novella-részlet..:

      "– Jó, akkor mi a véleményed arról, hogy ne vegyüljenek, hanem kapjanak területet és az államforma EU szinten olyan lenne, mint Svájcé?

      – Nyugaton ez nem fog menni. El tudod képzelni, hogy mondjuk a franciák vagy a spanyolok – ki más rendelkezne ekkora területtel – lemondanának bevándorlók kedvéért az országuk egy részéről úgy, hogy közben lakosságcserét kell végrehajtaniuk?

      – Nehezen.

      – Én egyáltalán nem.

      – Akkor mi a megoldás?

      – Az oroszoknak hatalmas lakatlan területeik vannak. Ha ezek az emberek tényleg menekültek, akkor ott az életük teljes biztonságban van. Velük kell csak ledumálni. Mi van, mégiscsak jobb otthon? "

      Törlés
    2. Á, még kifakulnának ott a sztyeppén! :)

      Törlés
    3. A horda az amely Galíciából jött anno országot foglalni. Most meg szép csendben röpköd be az "El-al" jumbo-jetjeivel naponta többször is TelAviv-ból/vivA léT-ből ezerszám. Persze nem a menekülttáborokba, hogy aztán továbbmenjen, hanem a kész magyar lakóparkokba, kész magyar pozíciókba a 2ős - potenciálisan "poli-ti-kus"-i útlevéllel. Szóval nem kéne már "bevenni" a zsidó maszlagot újra és újra...

      Törlés
  14. Lazuljunk..:
    https://soundcloud.com/treza/sets/cobra-gypsies-soundtrack

    (nem, nem tévesztettem el a topicot.. https://youtu.be/aNUYGRn3W9Q )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, persze, tudjuk, Bakara meg Samsara... de akkor is, bakker, ne itt!

      Törlés
    2. Ha gondolod, fuss neki még egyszer.. a film egy indiai cigány népcsoportról szól.. ha még igy se, akkor bocsi..

      Törlés
    3. Na fussunk! Totális félreértés! :)

      A "bakker, ne itt" alatt azt értettem, hogy ne ide jöjjenek ezek a vándorok. Van már épp elég nekünk is. :)
      Számomra is lenyűgöző "mások" (az Ő megnyilvánulásának másik formái) életvitele, hogyan képesek életben maradni, túlélési praktikákkal, ezért is tetszett a Samsara meg a Bakara által bemutatott nagyon színes világ.
      Csak én amondó vagyok hogy az oroszlán maradjon a szavannán, a jegesmedve meg a jégmezőkön. Megvan mindenkinek a helye ebben a világban.

      (tehát nem azzal van bajom hogy idetetted, mert tényleg ideillik)

      Törlés
    4. (ennek örülök, hogy tisztáztuk :) )
      Azt szerettem volna mutatni, hogy kik voltak ők- honnan jöttek- mit csináltak..
      Hogy miért indultak el Rómába? Azt nem tudom..
      Mivé váltak azóta? Azt meg tudjátok..
      (hasonlitsd össze a filmbélieket a környezetedben lévő egymillióval.. vagy a nektek szomszédos országokban lévő még pár millióval..)

      Törlés
    5. Bármiféle hasonlóság/egyezés/áthallás v. akármi "kizárólag a véletlen műve"/vagy nem... (Bármilyen jellegű megnyílvánulásból fakadó (akár anti, akár nem anti) - jelzőket megelőzendő...:)))

      "A szemita bevándorlót: és az őslakos árja (magyar) népek egymáshoz való viszonya mindegyikük külön életformájából sorsszerűen adódott. Az őslakók túlnyomó többségben földművesek voltak s mint ilyenek letelepült, helyhez kötött népességet alkottak: házat építettek maguknak, kertet műveltek, gyümölcsöket termeltek és sok háziállatot tartottak; földjeiken szántottak, vetettek, arattak és verejtékes munkájuk eredményeként kenyeret ettek s viszonylagos jólétben éltek. Társadalmukban intézményeket alakítottak ki, amelyek az együttélés módját szabályozták: volt központi kormányuk, egyházi szervezetük, közigazgatásuk és életük ritmusát a mezőgazdasági termeléshez igazított kalendárium szabályozta.
      Nem így éltek a szemiták. Az ő életformájuk nem a letelepedett népek földműves életformája volt, hanem az örökös bolygással egybekötött nomád életforma. Ők nem házakban laktak, hanem alkalom szerint hol itt, hol ott felütött sátrakban. Rendszeres termeléssel nem foglalkoztak, puszta földjeik arra nem is voltak alkalmasak, hanem csak apróbb állatokat tartottak, gazon is megélő kecskét és birkát s amint egy-egy legelőt feléltek, barmaikkal és sátraikkal továbbmentek, “nomadizáltak”. A nomádnak tehát életkörülményei miatt nem lehetett se háza, se kertje, se gyümölcsöse és asztaláról általában hiányzott a főzelék meg a kenyér. Mivel kis csoportokban éltek, intézményekre sem volt szükségük: az apró kötelékeket a törzsfőnök személyes hatalma tartotta össze, a nyers erő. A magántulajdon fogalmát sem ismerték, hiszen náluk minden közös volt, még a nők is, minden mindenkié, aki a kötelék tagja. A származást éppen a nő közös volta miatt az anyai ágon tartották nyilván, hiszen biztosan csak az anyát lehetett tudni.
      Ismerve már most a letelepült földműves és a bolygó nomád életformáját, könnyű megérteni, ha közöttük az érintkezések bővülésével az összeütközések és súrlódások elkerülhetetlenné váltak. A földműves panaszkodott a nomádra, amiért az hozzányúl az ő verejtékkel szerzett tulajdonához s őt saját értékrendszere szempontjából tolvajnak minősíti. A nőkkel szemben megnyilvánuló magatartását szemtelennek és erőszakosnak találja és azzal vádolja a nomádot, hogy szétdúlja a társadalom alapját, a családot, tehát felforgató, forradalmi elem. Azt is kifogásolja a földműves, hogy a nomád gúnyt űz a vallásból, csúfolja az isteneket és szabotálja az intézményelvet, amelyekbe semmiképpen sem akar bele illeszkedni.
      Ezeket a szemrehányásokat azonban a nomád nem érti, mert képtelen beismerni bűnösségét, hiszen ő mást nem tesz, mint őseitől örökölt, eddig soha nem kifogásolt életmódját folytatja. A maga során ő is panaszkodik, hogy a földműves őt munkára fogja, azaz “rabszolgaként” kezeli és olyan keretekbe akarja belekényszeríteni, amelyek az ő ősi szabadságát korlátozzák, tehát őt “elnyomják”. Ezeket a kereteket intézményeket – a nomád le akarja rázni magáról, hogy “felszabaduljon”.
      Az életformák különbözőségéből idővel súlyos összeütközések keletkeztek és nyugalom mindaddig nem lett, amíg a nomádok századokig tartó véres háborúkkal a földműveseket meg nem semmisítették: államaikat szét nem zúzták s a népet el nem űzték földjéről, ki nem irtották vagy magukba nem olvasztották. A Régi Keleten élt magyar népek tragédiája – de a szemitáké is – tulajdonképpen ebből az életformából eredő végzetes összeütközésből eredt."

      Akit érdekel a téma itt bővebben olvashat róla:
      http://magyar.rajtmester.hu/?page_id=133

      Itt meg még bővebben:
      http://magyar.rajtmester.hu/?page_id=182

      Szép Napot!

      Törlés
    6. És a zenei aláfestés...
      https://www.youtube.com/watch?v=wkJRAoPlP24

      Szép Napot!

      Törlés
    7. A fenti okfejtés azt az abszurdumot, meg persze hazugságot sugallja - és ezt pedzegetik, mondogatják is már az ál-magyar zsidó "történészek" - hogy Atilla és hunjai valamint Árpád és magyarjai tulajdonképpen zsidók voltak. A székelyekről már nem is beszélve. Kazáriát is ezért kellett "megalkotni" - egy nem létező "köztes időben" - Atilla és Árpád közé téve. A zsidó 450 év persze a magyar krónikák, és nem csak azok szerint csak 150 év /5 nemzedék/. Kell/ett/ a "megalapozó körítés" a Budapest székhelyű Ideához/Judeához. Egyes zsidó térképeken ugyanis már ez a "pokoli ál-om" szerepel Magyarország helyett.
      Köztudott, hogy a magyar-szkíta népek ősidők óta főként a Kárpát medence és Tárim medence között hullámzottak, rajzottak ki ide-oda - éppenhogy vándorló nomád életmódot folytatva. Mást nem is igen tehettek a kelet-európai, közép-ázsiai sztyeppéken. Természetesen földet is műveltek a nagyállattenyésztés mellett, hiszen az ekét és a kocsit is a Kárpát medencében találták fel. A magyarok és őseik mindig ahhoz a lehetőséghez alkalmazkodtak ami éppen adódott. Szóval nem az életmód-különbség volt az összeütközés fő oka hanem a parazitizmus és 6alomvágy. A zsidó/jude először beszivárgott és élősködött, majd - ha megtehette már - mindig kiirtotta vagy alávetette/rabszolgájává tette az őslakosokat. Lásd anno a szabir kánaánita israeliták sorsát is. Sokszor úgy tette ezt hogy kaméleonmódra nemzeti ruhát is váltott. Mint ál-spanyol-portugál-holland-angol-francia stb. "náción-beli" konkvisztádorkodott, gyarmatosított, rabszolgakereskedett, négert, indiánt, bölényt irtott, forradalmárkodott, komcsiskodott, démonkratikusan libsiskedett ecetera. Szóval a saját sarát mindig másokra kente és keni manapság is.

      Törlés
    8. Kerion
      Időnként azért nem ártana jobban elmélyedni az ajánlott dolgokban…(Mert amiket kiolvasol belőle, olyanok nem igazán vannak benne) A könyv sok száz oldalon keresztül foglalkozik azzal, hogy miként nyertek teret (az évezredek során) a semmita népek a világban az ősmagyar árja népek rovására…
      Mint minden történelmi munkában, bizonyára ebben is vannak téves megközelítések/tévedések, de ilyenre én nem emlékszem:” A fenti okfejtés azt az abszurdumot, meg persze hazugságot sugallja - és ezt pedzegetik, mondogatják is már az ál-magyar zsidó "történészek" - hogy Atilla és hunjai valamint Árpád és magyarjai tulajdonképpen zsidók voltak. A székelyekről már nem is beszélve.” Rámutathatnál, hogy az ilyen megítéléseidet honnan csatornázod…mert az ajánlásból biztos nem…
      A termékeny félholdon megtelepedett magyar népek (szumír/szemúr, hettita, kánaánita, káld,méd, párthus, szabír/szavárd, egyiptomi (Bot-honi, Est-Honi…)) nem igazán voltak nomádok, a semmitizmus kezdetben meg pont ezeken a helyeken ütötte fel a fejét…
      Ma már az is erősen vitatható (szerencsére), hogy Árpádék nomádok lettek volna, mert nem ők bolyongtak, 40 évig a pusztában, hanem nagyon is gyorsan érkeztek be a Kárpát-medencébe, ahogy azt a régészeti leletek is bizonyítják…Amíg Attila Hunjait a Kínaiak és vélhetően a megszaporodó Türk mostoha testvérek ki nem szorították, addig nekik is Ordoszban és annak környékén volt a központjuk (nem véletlenül arra is rengeteg piramis található…ami megint csak nem nomád jelenség)

      Ezzel szemben a semmitizmus cigány ága még manapság is erős nomád vonásokat hordoz magán...amiért az idézet is be lett emelve...

      Szép Napot!

      Törlés
    9. Atilla hunjait senki sem szorította ki sehonnan. Atilláéknak küldetésük volt - tud-om. Egyébként meg józanul gondolkodva is nonszensz, hogy kiszorítva - tehát "megverve" menekülve - egy nép meghódítja a fél világot és voltaképpen véget vet a római birodalomnak. Ez megint tudjuk hogy kiknek a szövege, dettó mint Árpádéknak a rokon besenyők elől való menekülése is a Kárpát medencébe. Árpádék visszajövetele - tetszik vagy nem tetszik - megint csak egy küldetés volt. És persze a helyi nem avarok, nem gepidák, nem pannonok - hanem magyarok hívták őket haza.
      Az un. 40 évi zsidó bolyongást a Sínai-félszigeten egy hangyányi régészeti lelet sem bizonyítja - pedig kutattak utána rendesen. Ez csak a Tóra, Biblia meséje, mint ahogyan a "csodák" is. Arra sincs semmi - régészeti vagy írott /hieroglifikus/ - bizonyíték hogy a zsidók valaha is Egyiptomban lettek volna. Az ősmagyar/"sumér" legendáriumból vett részben átdolgozott, kiszínezett történetek nem az ő történeteik.
      Semmi szükség nincs arra hogy elmélyedjünk a hazugságokban. Nem kell ahhoz "tanulmányozni" semmi "történet írást" - hiszen minden ott van bennünk. A linkek teljesen érdektelenek, a bejegyzés a mérvadó, még ha idézet is mert az tükrözi az egyéni véleményt. A "szemita" népek térnyerése a vaskor végére törvényszerű. Egyszerűen azért mert anyagelvű "káinisták" akik az alárendeltségben hisznek és csak pusztítva képesek bármit is "alkotni". Az Istenüknek is alá vannak rendelve. Ezzel a mellérendeltségű szeretetelvűség nem tud mit kezdeni. Majd csak akkor amikor a földi körülmények már a jószívű önzetlenséget dotálják és nem a mindenfelé taposó önzést. Ez már látszik is mert a helyi zsidó-cigány 6alom egész egyszerűen már nem tud mit kezdeni önmagával. Kapkod össze-vissza, miközben persze nem tagadja meg önmaga önzését. A magyarországi helyzet az "úttörő" az egész Földön.
      Egyébként a "termékeny félholdra" is nomadizálva, sőt a hegyeken keresztül jöttek a magyarok ősei. Majd látva a termékeny folyóvölgyeket földművelésbe kezdtek a messzi otthonukból magukkal hozott, illetve helyben megalkotott szerszámokkal. Aztán amikor elszaporodtak sokan megindultak a mai Palesztina, Egyiptom vagy éppen Etiópia felé. Akkor még a Szahara is "virágzott".

      Törlés
    10. Az Ordosz környéki Hunok elvándorlásának természetesen több oka is volt:
      - Az őshaza, a Kárpát-medence egyensúlyát helyre kellett állítani a rómaiak elszemtelenedése miatt.
      - Az Ordosz környéke egyre jobban elsivatagosodott (mára Góbi sivatag)
      - A kínaiak egyre többször támadták az ott élő Hunokat.
      - Az ott élő Hunok kettéváltak, egy részük beolvadt Kínába, a másik felük nyugatra költözött.
      ...
      Arvisura:
      „ A 3990 (i.e.50.) medvetoros évben a kinajok politikája a Hun Birodalmat kettészakította Altáji és Ordoszi Hun birodalomra” Az ordoszi fekete hunok a nagy csapást után elismerték a kinajok fennhatóságát, ezért a fehér hunoknak az ott maradt törzsei is átköltöztek a Bajkál és Bolhás tó, továbbá az Ural alatti sík rétek vidékére és megalapították az Altáji Hun Birodalmat. Az elvándorlot fehér hunok helyét török törzsek foglalták el.”
      „Buda pedig a lerótta, hogy nem haraggal váltak el a kinaj népek baráti közösségétől, hanem ráuntak a gyakori földrengések okozta elhalálozásokra és a kőházak építése helyett inkább sátor-jurta lakók lettek, ezért elindultak atiszi lakóhelyük előtti őshazájukba.”
      " A földrengések és a buddhizmus terjedése miatt Ordoszból és Hunnor birodalmából ekkor a harcias hunok eltűntek, mivel nem akartak a földrengés veszélyes Ordosz birodalmáért harcolni. "
      "A Buddhizmus terjedése miatt az ordoszi beavatott központ Budavárába költözött"

      A Tolnai lexikon szerint a népvándorlás „oka az, hogy Ázsia belső tengere lefolyt, a megmaradt mocsarak, lápok tavak vizét a csatornák vezették a föld öntözésére, a csatronákat idővel futóhomok lepte el, az emberek megélhetése nehezebbé, végül lehetetlenné vált…”

      Bakay Kornél: „Krisztus születése után 310-et követően Ázsiában rendkívüli szárazságok és iszonyú hideg telek váltakoztak. 375-ben, 391-ben, 400-ban, és 401-ben nem csak a Duna és a Rajna, hanem a Fekete-tenger is befagyott. Általános volt az éhínség. De a hunokat az is befolyásolhatta, hogy ősi földjükre térnek vissza.

      Obrusánszky: Az elmúlt évtizedek intenzív régészeti kutatásai kiderítették, hogy a hunok nem tűntek el a türk hódítás után, hanem egyes közép ázsiai részeken megőrizték uralmukat. században elindultak nyugatra, hogy új legelőket keressenek. A rokon népek által lakott Közép-Ázsiában gyorsan megtalálták a helyüket.
      A régi kínai forrás, a Liang su 54 fejezete leírja a közép-ázsiai fehér hunok szokásait. A krónika szerint a hunok földje meleg, sok a hegy, völgy és fa. Van mindenféle gabonájuk, a lakosság eledele pörkölt gabona és hús. Tehát nem igaz az a történészi állítás, miszerint a hunok nem ismerték a földművelést. Sőt tudjuk, hogy a görögök is a szkíták gabonájából táplálták a lakosságot.

      Történelmük a beolvadás előtti időkben:
      https://hu.wikipedia.org/wiki/Hsziungnuk

      Szép Napot!

      Törlés
    11. „Arra sincs semmi - régészeti vagy írott /hieroglifikus/ - bizonyíték hogy a zsidók valaha is Egyiptomban lettek volna.”

      "Ami az Egyiptomba került szemitákat illeti, az ő tekintélyük akkor emelkedett nagyot, amikor egy szemita származású udvarhölgy nyerte el a fáraó kegyeit. Az első ilyen szenzáció II. Tudómásával történt, aki felesége egy egyszerű származású Su-Ma-Ti SET-et ASZ-oN, ‘Sómati Setét asszony’ lett Ebből a házasságból született a félvér III. Tudómása, a szíriai gyarmat zseniális megszervezője, aki uralkodása folyamán tizenhét hadjáratot vezetett Szíriába. E félmagyar- félzsidó fáraó egyszerre három szíriai hercegnőt tartott háremében másodfeleségként, de azok népi hovatartozását nem ismerjük.
      III. Aménapa király idejében az egyiptomi királyi családba ismét szemita vér vegyült, mert a király a Delta keleti oldaláról, Sais környékéről származó asszonyt vett feleségül. Nászajándékul neki adományozta a Zár nevű határvárost, amely az Egyiptomból való ki- és bejárást ellenőrizte s közel esett a fiatal feleség származási helyéhez. Az asszony neve az egyiptológusok átírásában Tiye. Ránkmaradt arcképe szerint alacsony termetű, sovány arcú, sötétes megjelenésű hölgy lehetett. Apját Yuyanak hívták, aki Jáhve elkötelezettje volt és kisebb egyházi tisztséget viselt, anyja pedig Thuya, a királyi háremek főnöknői tisztét látta el. A lány bizonyára anyja – a hárem főnöknője – gondoskodása folytán sűrűn került a fáraó hálószobájába és így magát különösebben megkedveltethette.
      Tiyének két testvéréről tudunk, azok egyike Ay szintén nagy szerephez jutott. Ezeket a furcsán hangzó neveket Tiye, Yuya, Thuya, Ay – valószínűleg nem úgy kell ábécére átírnunk, mint ahogyan a kézikönyvekben találjuk. A nevek hieroglifáit nézegetve, az a benyomásunk, hogy Tiye helyett talán ‘Tik’, Thuya helyett ‘Tyukász’ volna olvasandó az észak-egyiptomi dialektus figyelembe vételével. De bármint legyen is a dolog, tény az hogy Tiyet III. Aménapa főfeleségévé tette s a vele való házasságból született fiát, a későbbi IV. Aménapát az egyik királyjegyzéken úgy említik ‘Király, aki Suti’ vagyis( ld. kartusát 193m IV 113; Budge olvasata: Qa Shuti). Ezek ismeretében talán mégis igazat kell adnunk Flavius Josephus római korban élt zsidó történetírónak, aki szerint a zsidók Egyiptomban egy ideig a királyi hatalmat gyakorolták és az ő vérükből származott a trónon ülő valóban szemita kinézésű fáraó. Manethot egyiptomi történetíró elismeri ezt, de szerinte a zsidók egyiptomi uralma csak tizenhárom évig tartott, ami alatt nyilván IV. Aménapa (Amenhotep, Ikhnaton) eretnek király uralmát értette."

      A képek pedig önmagukért beszélnek:
      https://hu.wikipedia.org/wiki/III._Amenhotep
      https://hu.wikipedia.org/wiki/Ehnaton

      Lehet mégiscsak bele kéne olvasgatni vélemény alkotás előtt...
      http://magyar.rajtmester.hu/?page_id=133

      Leírásodból úgy tűnik, hogy kevered a nomád és az odébb vándorló telepes fogalmát...

      Szép Napot!

      Törlés
    12. Senki sem mondta hogy a hunok nem ismerték a földművelést. Azt is ismerték meg a nagyállattartást is. Helyben is laktak meg vándoroltak is - nem csak időszakonként hanem állandó jelleggel is. Tehát voltak nomádok is meg telepesek is. Nincs itt összekeverve semmi. Azért ne legyen már mindenben mérvadó az Arvisura meg a zsidó történettudomány és lexikon. A zsidó Flavius "történetíró" - aki egyébként a Zsidó háború-ban is össze-vissza csúsztatott, ferdített, elhallgatott, hozzátoldott meg hazudozott - egész egyszerűen a zsidók Tóráját próbálta meg hitelesíteni az egyiptomi meséjével. Még hogy Ekhnaton meg azért zsidó mert úgymond "szemita kinézetű". Ennél nagyobb marhaságot még nem hallottam. Akkor meg mi a fenének a Napot imádta és erőltette rá az egyiptomi népre mint új vallást - és nem a Jehovát. Mint teljhatalmú uralkodó nyugodtan bevezethette volna a zsidó vallást is Egyiptomban. Mint ahogyan az un. kazárok az állítólagos Kazáriában. Szóval maradjunk annyiban hogy még az un. Új-Birodalomban sem voltak zsidók Egyiptomban. Később persze már igen. Például Alexandria 3 milliós lakosságának megoszlása anno már a kései Ptolemaiosok idején 1-1-1 millió egyiptomi, görög és zsidó volt. DE ez már jóval később volt mint a Tóra babilóniai születése. Egyébként meg semeddig sem tart a zsidókat igazoló történetírókat, meg persze dokumentumokat is legyártani. Évezredek óta folyik ez. Vajon miért is mondana igazat a zsidó amikor mindég csak hazudozik - minden reggel, délben és este. Lehet hogy mégis csak elmélkedni kéne inkább ? Az "írás" egyébként sem jelent semmit - ezt már Jézus is úgymond kinyilatkoztatta. Azonban hiteles írás sincs, nem hogy zsidókra utaló régészeti lelet - Egyiptomban. Egy fránya menórát/mén órát/táltos órát azért már előáshattak volna. De persze az sem volna bizonyíték, mert az meg eredetileg szabir-kánaánita-israelita, tehát magyar ereklye.

      Törlés
    13. SZN, az először idézett írás nálam is megbicsaklik, itten:

      "Azt is kifogásolja a földműves, hogy a nomád gúnyt űz a vallásból, csúfolja az isteneket..."

      "isteneket..."

      A magyar (földműves) Egy Isten hívő, mivel hogy tényleg csak egy van. Szóval ilyet magyar nem ír le, hogy "istenek", pláne kisbetűvel... (na jó most én is leírtam, de csak az érthetőség kedvéért)

      Törlés
    14. Furcsa, hogy egy félig viccesen betett idézet milyen szőrszálhasogatást indít el. (Isten útjai kifürkészhetetlenek…) Azt nem tudom, hogy mire gondolt az író, azt viszont leírhatom, hogy ez nekem mit jelent.

      A Mezopotámiai és Egyiptomi "Istenek" jól ismertek. Ők tiszteletből voltak istenek, vagy mert megistenültek, vagy mert erősen 6-ó/teremtő minőséget képviseltek, mint a Nap, a Hold, a bolygók v. a csillagok.
      Nyelvünk jelenlegi használati formája is rengeteg ilyen tisztelet hordoz magában, még az ókorinál is általánosabb analógiákkal.
      Az Úr a Teremtő, mégis minden levél megszólítását így kezdjük. Régen így volt ez az ÉL-lel, de ezt (ha jól tudom) a nevük után csak azok kapták, akik megistenültek... (vagyis kiszakadtak a mókuskerékből? (ebben azért nem vagyok biztos...))
      Mikor templomba megyünk a Papot Papnak v. Atyának (Teremtőnek) hívjuk szintén tiszteletből. A pap a papa szóból ered, ami szintén atyát jelent. Ezek az analógiák még a családban is megvannak, mert a férfi szülőket és nagyszülőket is atyának, papának hívjuk, vagyis végső soron a teremtő megszólításával megegyezően szólítgatunk...

      Trisztmegosztosz ezt (nekem) nagyon szépen összefoglalja:

      „Isten nem maga az értelem, hanem ő az oka az értelem létezésének; nem éltető erő, hanem oka az életerő létezésének; nem a fény, hanem oka a fény létezésének. Nincs egy sem az isteneknek nevezettek közül, sem az emberek, sem a daimónok közül, aki bármilyen mértékben jó tudna lenni, csak az Isten. Ő egyedül a jó és semmi más. Mert minden más képtelen önmagába fogadni a Jó természetét: ugyanis test és lélek mind, ezért nincs helye, hogy magába fogadja a jót.
      Tehát akkora a Jónak a nagysága, amekkora az összes létezőnek valóságos létezése, mind a testi, mind a testetlen létezőké; akár az érzékelhetőké, akár az értelemmel felfoghatóké. Ez a Jó, ez Isten.
      Szóban ugyan mindenki beszél a Jóról, de nem mindenki érti, mit is jelent ez. Ezért Istent sem ismeri mindenki, hanem tudatosságból az isteneket és néhány embert tartanak jónak, holott azok sohasem lehetnek jók, és nem válhatnak jóvá. A Jó ugyanis Istentől elidegeníthetetlen és az ő elválaszthatatlan sajátja, éppen azért, mert ő Isten. Az összes többi hallhatatlan istenség pedig tiszteletből kapta az isten nevet: Isten azonban nem tisztelete, hanem természete révén a Jó. Istennek ugyanis az a természete, hogy jó, mert Jó az, ami mindent ad, de nem vesz el semmit. Tehát Isten a Jó, és a Jó az Isten.”

      Szép Napot!

      Törlés
    15. Az ősmagyaroknál az "ÁS" végződés mindig arra utalt hogy az illető ember már minimum "kihalászta" magát a tengerből - mint un. 9-es ember/nov-ember. Az ilyen emberekre volt jellemző az hogy ezek után - mélyen a tudatalattijukban: MESS/z/I-re ÁSva - jutottak el a 10-es centa-uri/kenta-uri/nyilas madar szintre, arra a 10=1/EGYségre ami már az újjászületés előszobája.
      Ezután jött/jöhetett az újbóli ELEVENségre/11-ességre jutás - ami már a magasabb rezgésszintű aranykori szintnek volt megfelelő. 11=2 - az újbóli 2ŐS-ség. Az ilyen - voltaképp az előző korszakban már az új korszakra feltámadt - embereket jelölték meg, tisztelték meg az "ÉL" szócskával. A zsidó Biblia hemzseg a magyar "ÁS" és az "ÉL" végződésekkel ellátott un. prófétanevektől. Például:
      ÉzsaiÁS, JeremiÁS, EzsdrÁS, NehémiÁS, HóseÁS, MikeÁS, ZakariÁS, MalakiÁS, ZofóniÁS, JónÁS, AbdiÁS, EzékiÉL, DaniÉL, JóÉL, UriÉL...

      Törlés
  15. Programozott..az.. valóban az, áradat.
    A cél már nagyon régi, ennek a népnek elpusztítása. Ez sem új, tart jó ideje: történelemhamisítás, majd a chemtrail, ami ugye mese. Nem az, egyre vadabb,természetesen tele van alumínium részecskével. Az meg szépen a bőrön át vagy belégzéssel bekerül az emberbe, be egészen az agyba, és nemhogy felébrednének az alvók....még jobban elaltatja őket mert szép lassan felejteni kezdenek. Felelős az Alcheimer kórért is.
    De még mindig sokan élnek tehát keményebb fegyver kell olyan amiről nem is sejtik majd hogy a terv már nagyon rég megszületett. Először eladatják az ipart, mezőgazdaságot, kivándorolási hullám indul meg a szebb élet reményében. Az egészségügyet szétverik, így az oktatást is, fiataloknak nincs jövőképük és még többen elmennek talán végleg az évek során. Hosszú az előzmény de mind a terv része. Na ugye akkor keverjük meg az itt maradtakat, meg kell változtatni az igazi ősi géneket és jöhet egy kis polgárháború valahol távol ahonnan menekülnek az emberek ide...na nem végleg, de ugye megindulhat a keveredés.
    A terv beindult....s baj ha ez sem segít nekik még undorítóbb tervek fognak megszületni.
    Programozott áradat...valóban az a javából. Szomorú és kevés az aki felébredt hogy ezt tudja

    Anonym...vagy csak Aster. Mindegy nő..vagy csak egy öreg lélek

    VálaszTörlés
  16. A magyar mára már mindenét "odaadta" a zsidónak és csóró lett a saját hazájában, amely de facto már Júdea. Ettől kezdve a maradék szinte semmit már nyugodtan odaadhatja akár egy szíriai bevándorlónak is. Ez a magyar sEnki Nin/cs/HU/o/rszág-ság a végidőben korántsem véletlen - a magyar tud valamit...

    VálaszTörlés
  17. Mai nap, Péter-Pál, kinek mit mond. Egyben június 29 is.
    Előbb kimentem s feltekintettem az égre. Vénusz és Jupiter már nagyon közel állnak egymáshoz. Jupitert kicsit betakarta egy FEL-HŐ, de még látszott a pislákolása. Egy perce eltelt, már nem.
    Még 1-2 nap sem közelebb kerülnek egymáshoz, ha tiszta lesz az égbolt holnap-holnapután akkor gyönyörű párost fognak alkotni. Nem is oly rég volt ez...
    Vénusz=Jézus (Mária) - Jupiter=Magyarság - Magyarország

    2012.10.03. Vénusz - Regulus
    2013.05.29. Jupiter - Vénusz - Merkúr
    2013.06.20. Jupiter - Nap
    2014.07.25. Nap- Jupiter
    2014.08.08. Jupiter - Vénusz-Nap, Rák olló, Méh-KAS
    2014.08.18. Jupiter - Vénusz-Nap, Rák olló
    2014.08.23. Nap - Regulus
    2014.09.05. Vénusz - Regulus
    2014.09.09. Jupiter - Rák olló
    2015.04.04. Jupiter - Rák olló
    2015.07.01. Jupiter - Vénusz
    2015.08.11 . Jupiter - Regulus
    2015.08.23 Nap - Regulus
    2015.08.27 Nap - Jupiter

    Megyek, megnézem Őket... 10:32... Nem látom Őket, de aztán előjöttek... mint két szikrázó pontocska, ippen a látóhatár felett.

    Fecu
    u.i.: A 'Paradicsom' virágzik s hozza a termését. A borsó helyét átvette a paprika. Cseresznye leszedve, málna önti magából a zamatos gyümölcsöket. Vélhetően még sokáig. Eper is van még. Alma és körte érik. Meggy is termőre fordult, a füge is szépen hajt, hársfa elvirágzott, de a barackok nem jutnak előre... Tojások vannak, kotlós alá valóak :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fecu, akkor most itt van egy június 30-ai "üzenet"is, ami "hal-ál" pontosan így szól:
      "A VALÓDI madár/madar/MAGYAR azaz magyar lélek-minőségű ember olyan ember hogy még az életét is kész odaadni - pusztán szeretetből. Bárki más - akár számára idegen - ember életéért is cserébe. Ez AZ amire - nem véletlenül - már végképp nem tud "gombot varrni" az úgymond "kiválasztott" káinista 6alom.
      Tehát Hol-Nap a Jupiter/Zeusz együtt áll a Vénusszal/Aphroditével - SZER-ELEM ez a javából. A szer-elem pedig tudva-levően meg-táltosít - és ez így van rendjén. A Jupiter egyébként pont "középen állva" - Plútó/1/, Neptun/2/, Uránusz/3/, Szaturnusz/4/, Jupiter/5/, Mars/6/, Hold/7/, Vénusz/8/, Merkúr/9/, Nap/10/ - az 5. un. BeAvató-stáció a Nap-rendszerben - annak a szívcsakrája. Ugyanúgy ahogyan az Orion karé az AntÁrész a Földé pedig DobogóKő.
      A Vénusz/Aphrodité tehát a 8. stáció a Nap-rend-szer-ben. És mivel Est/8/-Hajnal/8/-csillag egyfajta 2-ŐS-séggel bír. Tehát "szám-szakilag": 88. Nem véletlen hogy 88 csillagképet tartanak nyilván, meg hogy a Merkúr/9/ is 88 nap alatt kerüli meg a NAP-ot. Ez egy misztikus "Mester-Szám".
      Summa summárum, ha a Jupiter/Zeusz és Vénusz/Aphrodité holnap EGY-ŐS-ül akkor itt minden megváltozik - mert mint mondva lett - a SZER-ELEM megTÁLTOSít.
      A kert egyébként "Isteni". Beindult az uborka-szezon. A tökfélék ontják terméseiket. A mángold és a karalábé mellett újburgonya mindig van - amennyit csak felszedünk. Ráadásul a régi felszedett krumpli helyén már kihajtott az új is ami majd késő ősszel szüretelendő. A paradicsom, a paprika, a bab érés előtt áll. A padlizsán, a brokkoli, a kelbimbó no meg az új karalábé és mángold meg szépen fejlődik. Nemsokára "palántázva" lesz a póréhagyma meg a gumós-kömény. A cékla éppen most kel kifelé. Ja, a fügefán megjelentek az első termések, a dió- és az almafa meg már lehullajtotta amit le kellett - maradt még rajta bőven. MINDEN úgy JÓ ahogyan van...

      Törlés
  18. Semita nomád/Mezopotámiai telepes

    Marton Veronika:
    http://martonveronika.blog.hu/2014/04/14/a_mesilim_kor

    "A sumir népességű Jemdet-Nasr kornak tisztázatlan eredetű, de egyáltalán nem biztos, hogy természeti katasztrófa vetett véget. A sivataglakó szemiták eleinte szórványosan, majd egyre nagyobb csoportokban árasztották el Mezopotámiát. A jóhiszemű, könnyen hívő sumirokat mézes-mázos ügyeskedéssel, tisztességtelen eszközökkel, hazugsággal, csalással hálózták be, s ennek folyományaként fokozatosan kiszorultak saját országuk irányításából. Elhitették, hogy az államvezetésben, a kereskedelemben nélkülözhetetlenek. Így aztán néhány évszázad alatt teljesen átvették az uralmat, s egyúttal megkezdődött „a szemita és a nem szemita népek élet-halálharca a túlélésért”. (Kramer)
    Nem csoda, hogy a szomszédos szegény és harcias nomádok megirigyelték a termékeny ország dolgos lakóinak jólétét, és az alig védekező gazdag folyamközi városállamokat egyre-másra meglátogatták, s „elfelejtettek” távozni. Először az Eufrátesz középső folyásánál, a mai arab-szír határvidéken, Mariban vetették meg a lábukat, majd eljutottak Kis városába.”
    „Az urukiban még nem, de Kr.e. 3000-től, a Jemdet-Nasr korszakban az Arab-félsziget felől egyre-másra kis szemita csoportok jelentek meg, és a könnyebb élet reményében húzódtak a jól megművelt Folyamköz belseje felé. Eleinte csak egy kis helyért a karámban, az éhezőknek egy kis lepényért, csak ezért, csak azért kuncsorogtak. Aztán egyre jöttek és sokasodtak. Majd szó szerint kitúrták az Obeid, az Uruk-i és a Jemdet-Nasr népcsoport együtteséből kialakult sumir népet a földjéről, házából, az ország irányításából. Elvették a földjét, kertjét, vizét, átvették a műveltségét és az irányítást. (A szemita-amorita Hammurabi törvényei másról sem szólnak). A szemiták megjelenésével kezdődött a sumir nép élethalálharca a megmaradásért (Kramer). Az évezredek során a föld- és a területfoglalási módszer mit sem változott, csak mostanság repülővel érkeznek.”

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  19. Hun/Kína (v)iszony 1.

    Hunok (prof. Szilvay Gyula: A magyar és testvérnépek őstörténete részletek)
    Vámbéry Ármin (SZN: a származása nem kérdés, pozitív hangvételű megállapítása pont ezért annál figyelemre méltóbb…)
    „Egész Belső-ázsia területe, a Kaspi-tengertől a Góbi sivatagon át, Kínáig tele van ősi rommaradványokkal…Ezeket a városokat nem félnomád, pásztor, barbárok építették, hanem a világ legrégibb és legnagyobb népe, mely népet különbözőképpen neveznek: a görögök „Szkíta” népnek, a kínaiak „hiungnu”-nak, az indiaiak „huna”-nak.”

    HIUNG-HU, vagy fehér Hun Ázsiai Birodalom (Kr.e. 2400-722-ig, a Kínai nép kialakulásáig)
    A fehér hun népcsoport a Sárga-folyó, Amur és a Selenga folyók területén egy hatalmas birodalmat alapított, melyet a kínaiak HIUNG-NI birodalomnak neveznek. Kr.e. 2400-2300 között egyik törzsük a Turáni Alföldről áttelepült a mai Kína területére, ahol birtokba vette SHENSI és KANSU tartományok területeit, vagyis a sárga folyó felső vidékét. Az itt letelepedett fehér hunokat a kínaiak JÜE-CSI népeknek nevezték.
    Ezek voltak Ős-Kína első telepesei.
    Tőlük északra a későbbiekben kisebb hun törzsek telepedtek le.
    A kínai SHANG család ezeket a fehér hun törzseket és az ottani kínaiakat egy egységes birodalommá vonta össze SHANG néven.
    Ezen állam lakossága kevert hun és kínai volt.
    A Hiung-Nu törzs függetlenségét sokáig megtartotta.
    A CHOU állam lakói, a fehér hunok, cserépedényeiket éppen úgy díszítették, mint a Duna medencei, vagy Aral vidéki fehér hunok. De volt kifejlett bronz kultúrájuk is.
    Mivel úgy a SANG, mint a CHOU állam lakossága túlnyomóan fehér hun volt, indokoltnak vehető, hogy Kína őstörténelme nem más, mint az itteni fehér hunok történelme.

    A kisebbik Tik és Tung-Hu ázsiai birodalmak (Kr.e. 722-209)
    A CHOU család uralkodása alatt a mongol bevándorlás nagyméretűvé lett, aminek mélyreható következményei lettek: egy új emberfaj, a „kínai” emberfej kialakulása Kr.e.722-től és pedig a fehér hun, tibeti és mongol népelemekből.
    Az új kínai fajtával megszületett az új nyelv is, amit már kínai-nyelvnek lehet nevezni.
    Az új helyzet azonban nem biztosított békét. Az egyes törzsek kisebb-nagyobb háborúkat viseltek egymás ellen.
    Kr.e. 256-ban a CHOU család lemond a trónról, és utána a CHIN család vette át a vezetést.
    Kr.e. 3. században Hiao-Csing császár megkezdi a hunok ellen a 4000 km hosszú kínai fal építését.
    Az egymás ellen felkelt törzseket Si-Huang-Ti egyesítette és ő lett Kína első császára. A nagy kínai császár halála után kitört lázadás során „Liu Pang” herceg elfoglalta a fővárost és magát császárrá kiáltotta ki. Ezzel új uralkodó család alakult, a HAN család, amelyik Kr.e. 209-től Kr.u. 220-ig uralkodott.

    (Kr.e.-209-58)
    A kínai bordalomban Si-Huang-Ti halála után bekövetkező zavart a Hunok első „tanhu”-ja (főkirálya) Tou-Man, a Hoangho mindkét partján elterülő hun települések visszafoglalására akarja felhasználni. Ezért első lépésként az oda betelepült kínaiakat onnét elűzte. A harcokat fia Mao-Tun folytatta.
    Visszafoglalta Ordoszt a kínaiaktól. Miután Mandzsúria is behódolt birodalmát egészen az Óceánig terjesztette ki.
    Kr.e. 206-ban Mao egyesítette a Sárga, amur és Selenga folyók menti 19 hunmagyar törzset, amivel lerakta az ázsiai nagy hun világbirodalom alapjait, amelynek (a kínai krónikák szerint) mintegy 3.000.000 lakosa és 300.000 főnyi hadserege volt.
    Kr.e. 177-ben a hunok legyőzték a „Jüe-Csi” népet, akik a vereség után kettészakadtak. a kis Jüe-Csi nép Tibetben, míg a nagy a Szir Darja vidékén talált otthont.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hun/Kína (v)iszony 2.

      Mao-Tun ázsiai világbirodalmának leáldozása (Kr.e. 192-62)
      A két nagy Hun uralkodó (Mao-Tun és Ki-Ok) után a sokkal gyengébb Kun-Sin következett a trónon (Kr.e. 160-127)
      A kínai politika célja volt a karaván utak biztosítása, amit a hunok elzártak, ez Kr.e. 133-ban a kínai-hun jó viszony megszűnéséhez vetetett.
      A megindult több évtizedes küzdelem egyike az ókor legnagyobb katonai vállalkozásainak, amelyet mindkét részről kiváló hadvezérek vezetnek, hatalmas tömegekkel és anyagi áldozatokkal.
      124-ben Ordosz ismét kínai birtok lesz
      127-ben a kínaiaknak sikerül a nyugati karavánutakat elfoglalni
      118-ban a Tarim medencében lévő Lopnor birtoklásáért folyik a harc, ami a kínaiak győzelmével ért véget.
      108-ban a kínaiak elfoglalják „Korea” nyugati felét is.
      99-ben a kínaiak visszavonulnak
      97-ben a kínaiak ismét támadnak és elfoglalják „Ugra”-t

      A hun ellentámadások megindulása (Kr.e. 90 – Kr.u. 60)

      A hunok kettészakadása (Kr.e. 58 – Kr.u. 220-ig) Az északi hunok zömének elvonulása Nyugatra Csi-Csi alatt
      Kr.e. 58-ban Ho-Han-Sa győzelmet aratott Ak-Jen-Ku-Te fölött. 54-ben dél-felé vonult hunjai egy részével és 51-ben behódolt a kínaiaknak, akik a HOANCHO északi területeit jelölték ki szálláshelyül.
      A hunok nagyobbik része Ho-Han-Se bátyja, Csi-Csi vezetésével visszamaradt és megőrizte függetlenségét. A megerősödött kínai diplomácia viszont őt is bekerítette a következő népekkel: délen Kan-Su és Turkesztán lakói, nyugaton az O-Suno és a Ting-Linek, keleten pedig az O-Huanok. Így Csi-Csinek nem volt más választása, mint kiszabadulni a gyűrűből és Nyugat felé indulni.
      Ezzel a Hunok kettészakadtak.
      Csi-Csi először az O-Sunok országát támadta meg, a Balkas-tótól délre, majd a Ting-Linek „Irtis” melletti területeit vette birtokba.
      Csi-Csi megalapította a nagy Nyugati Hun Birodalmat.
      A kínai diplomácia ekkor titkos szövetségbe vonja a Csi-Csi által megszállt országokat és velük megindul a hun főkirály ellen. Szétverték a Hun hadsereget, Csi-Csi-t foglyul ejtették. A menekülő Hunok a szibériai sztyeppéken kerestek menedéket. A következő békésebb évszázadokban újra erőre kaptak, megsokasodtak, és magját képezték az „Európai Nagy Hun Birodalomnak”, melynek alapjait Balambér főkirály rakta le.

      Szép Napot!

      Törlés
  20. IV. Amenhotep, zsidók és Mózes (zavaros összképpel, változatos megközelítéssel, de azért néhány dolog mégis kirajzolódik…) 1.

    Miért is imádta Amenhotep a Napot? Erre talán napjaink kaméleonjai (Ratzinger, Erdő, Ferenc…) tudnának legjobban megfelelni, na meg ez a Baráth Tibor idézet:
    „Az asszíriai szemiták népük piktografikus jelzésére a módosított szárnyas napkorongot vették igénybe”
    „A Habúrtól nyugatra megszállt szemita ág hasonló célra a kígyó-szimbólumot használta. Ennek magyarázata nemcsak az, hogy az ottani homokvidék legjellemzőbb állata a megszámlálhatatlan mennyiségben előforduló kígyó, hanem az is, hogy a leggyakoribb kígyó neve összecsengett a nép nevével. Az állat nevét ugyanis a kutatók SITA és SHETA alakban ismerik, illetve így írják át ábécésen. W. Budge professzornál is találunk egy kígyó jegyzéket s az ott felsorolt nevek között is szerepel a Sata nevű kígyó. Kígyó szimbólumot használt Mózes is, az Izraelita nevet viselő szemita csoport kialakítója; az ő bronzkígyójáról biztos tudomásunk van. Ezt a szimbólumot a Judában megszállt Sutik használták s utolsó példányait Hezekias király törette össze Kr, e. a 8. században. A szimbólumhoz való ragaszkodásuk indokolt volt, hiszen történetük hősi szakaszát idézte emlékezetükbe, azonkívül hogy termékenységi szimbólumként is használták.”

    IV. Amenhotep esetében Baráth Tibor elsődleges érve nem a zsidó Flavius, hanem Amenhotep anyjának dokumentált Suti (zsidó) származása, és Manethón egyiptomi történetíró (i.e. 300) feljegyzései.
    B.T.: „Amíg a zsidók egyiptomi uralmát Manethot 13 évben állapítja meg, Flavius Josephus 500 évről beszél. Túlzását azzal magyarázzák, hogy emelni akarta a zsidók tekintélyét a rómaiak előtt a nagy múltú egyiptom zsidó vezetésű országként való feltüntetésével”
    „Manethón a zsidó nép eredetét igen dicstelen fényben mutatja be, azt állítván, hogy leprás, nyomorék száműzöttek leszármazottai
    Hogyan történt, a zsidók kiűzése Egyiptomból, Manethón leírása szerint? Amenhotep fáraó, látni akarta az isteneket, ezért szólt Paapisz fiának, Amenóphisz papnak, hogy készítse fel őt, az imára, a jelenésre. A pap válasza az volt, hogy Isten meglátása csak úgy lehetséges, ha a tisztátalanoktól megtisztítja az országot a fáraó. Amenhotep uralkodó ezért összegyűjtötte a leprásokat, nyomorékokat, és Nílusi kőbányákba küldte őket. Néhány beteg egyiptomi pap is volt köztük. A papokat azonban, nem lett volna szabad, a köznéppel együtt, száműzni. Amenóphisz pap megjósolta, hogy 13 évig átveszik a bénák a hatalmat, az egyiptomi papokon esett sérelem miatt. Amenhotep fáraó, félve a jóslat beteljesedésétől, a hükszoszok elhagyott városát, Avariszt adta a bénáknak, leprásoknak lakhelyül, elengedvén őket a kőbányákból.
    A leprások közt, volt egy egykori Héliopolisz-i pap, Oszarsziph nevű, aki lázadást szervezett a leprások közt, és behívta a hükszoszokat Egyiptomba, közös hadviselésre a leprásokkal, az egyiptomiak ellen. 200 ezer fővel érkeztek a hükszoszok meghódítani régi hazájukat. Amenhotep fáraó készült a harcra, de végül Memphiszből elhozva a szent Ápisz bikát, és fiával, Szethósz-al, más néven Ramesszész-el Etiópiába ment, elkerülve az összetűzést. A hikszoszok, és leprások együttesen felégették a városokat, a szentélyekben süttették meg a szent állatokat, istenszobrokat gyaláztak, a papokat ruhátlanul gúnyolták. Oszarsziph, héliapoliszi egyiptomi pap, ezután, a nevét Mózesre változtatta. Amenhotep fáraó, és fia Ramesszész (Ramszesz) Etiópiából visszatérve, a leprásokat, és hükszoszokat, Szíriái üldözték. Így szól, Manethón története, és Manethón nyomán, Apion-é, a zsidók eredetéről. Tehát, véleménye szerint, a zsidók, nem mások, mint a fáraó által, az országból kiűzött betegek leszármazottai.

    forrás: http://m.flagmagazin.hu/vilag_historia/zsidok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IV. Amenhotep, zsidók és Mózes (zavaros összképpel, változatos megközelítéssel, de azért néhány dolog mégis kirajzolódik…) 2.

      Dr. Cserép József
      „Alig kezdett el uralkodni IV. Amenophis (1403-1391), a veje, III. Amenophisnak, kinek Marrhus neve is volt, tán mivel a neje Teie libyai nő volt, a sokféle vallás helyébe a fényes koronggal („atén”) jelképezett Nap, isteni tiszteletét igyekezett általánosítani s, mivel Thébét tennie székhelyévé nem sikerült, Középegyiptomban új város alapját vetette meg. Kut-Atén-nek, a Nap fényének nevezte. Néhány évvel halála után már véres harcok dúltak a régi Ámon vallás visszaállításáért….Mivel Amenhotep görögös Amenophis nevének második fele, ophis, kígyót jelent, ezért az ő vallásának követői kígyóban végződő emberek gyanánt szerepelnek.”

      prof. Szilvay Gyula:
      „Palesztína (akkor még nem semita) népeinek lassú beszivárgása azonban már a XII. dinasztia idején megkezdődött (Kr.e. 1720 körül) A bibliai „József” legendája talán ilyen békés bevándorlást jelent, nomád pásztoroknak a Nílus-deltájában való legeltetési lehetőséget.
      Ezzel szemben a Hikszosz támadás erőszakkal véghezvitt uralmi törekvés volt.”
      „Az „aeol-ibér” naptisztelő Atlantiszi törzseket IV. Amenhotep fáraó kiűzte Egyiptomból Kr.e. 1232-ben. Ezek hozták magukkal a naptisztelő OZIRIS vallást, amelyiknek szent madara volt a „PHÖNIX” madár, amelyiknek az alsó teste lángokban áll, a felső teste viszont kiáll a lángokból, ami a feltámadást jelenti. Kétségtelen, hogy a PHÖNIX madár ezen hajdúk révén került be Debrecen címerébe.”
      „IV. Amenophis (1376-1358) anyja „kitta” királyleány volt. Tőle tanulta meg az „Egyisten” hitet. Jelképe a „Napkorong”volt. A történelem őt az Echnaton (a győző) melléknévvel tüntette ki.
      FREUD azon megállapítása, hogy a zsidókat „Ozarsif”, akit később a Biblia Mózesnek nevez, 430 évnyi fogság után, IV. Amenophis alatt vezette volna ki, és amely időt FREUD Kr.e. 1358-1350-re tesz, külön megerősítésre szorul…A zsidók azután, az Egyiptomból való szabadulás után Palestinába költöztek, ahol Dávid 1033-ban államot alapított.”
      „Az Egyiptomi vallás nevezetesebb istenei: Ra, Oziris, Izis, Horus, míg IV. Amenhotep bevezette az Egyisten vallást, a valószínűleg Sumeriából bejött papok hatására (sic!), és Aton-t (a Napot) tette meg egyedüli istennek.

      Szép Napot!

      Törlés
    2. IV. Amenhotep, zsidók és Mózes (zavaros összképpel, változatos megközelítéssel, de azért néhány dolog mégis kirajzolódik…) 3.

      Marton Veronika:
      A sumir, illetve akkád mitológiát kicsit is ismerő olvasóban felötlik I. Sargon (Kr.e. 2270-2215), szemita-akkád uralkodó születésének története, mely teljesen azonos a legalább másfél évezreddel később élt Mózes, a zsidók vezére születésének körülményeivel.
      Sargont, a feketefejű szemita akkádok első uralkodóját „szopósgyerek korában az anyja kiszurkozott kosárkában az Eufrátesz hullámaira bízta. a sors kegyes volt hozzá. A folyóból a földjére vizet hordó paraszt kihalászta, és a szép formás fiúcskát isten adományaként KIS város uralkodójához vitte. A király idővel a városállam kertfelügyelőjévé nevezte ki. Nevének első szava SAR sumirul eredetileg kertet jelentett. Sargon KIS városállamának hadvezéreként legyőzte a szomszédos városállam királyát. Hogy, hogy nem e győzelem után a jótevője, KIS királya bizonytalan körülmények között eltűnt.”
      Sargon eltette jótevőjét láb alól, s a befogadó sumir népet erőszakkal, vér és könny közepette behódoltatta. Ő lett az új uralkodó, s az eladdig szolga szemita feketefejűekkel először két városállamot, majd egész Mezopotámiát leigázta, és megalapította a három emberöltőig fennálló Akkád Birodalmat.
      A zsidók a II. babiloni fogság idején (Kr.e. 597-598) az Új-Káldeus Birodalom könyvtárában találták meg az akkád Sargon történetét és alkották meg belőle Mózesét.

      Baráth Tibor Biblia szerint kifejtett Mózes verziója itt olvasható:
      http://magyar.rajtmester.hu/?page_id=135

      Arvisura:
      Mózes egyiptomi bolcsektől tanulta az isteni szövetség tanítását. Ábrahám Úr városánál átvette az egyistenhitet, majd a Jákób 4 feleségétől származó 12 törzs déli szárnya hitvilágában kiszorították a többi istent és Jahve, a viharisten diadalmaskodott. Az asszír és babilóniai fogságban azok istenhitéből is átvettek valamit és a perzsa hatalom felszabadította őket. Az eddig fogságban levő Jahve hívőket a perzsa király hazatelepítette. Az írástudó Esdrás prófétának és a zsidó vallású első perzsa helytartónak, Nehemiásnak volt az érdeme, hogy Mózes 5 könyvét megszerkesztették. Az ótestamentumba, azaz a Szentírásba fel nem vett műveket megsemmisítették, vagy a megmaradottakat a másolások megtiltásával az enyészetnek tették ki. Esdrás 450 körül összeállította az ótestamentum első részét. A rabbinizmus az évszázadok alatt a hiányokat még kiegészítette.

      Szép Napot!

      Törlés
    3. Nos akkor lássunk némi valós-ág-ot. A Turul Madár még a magyar népmesében is tudvalevően a NAP-ból születik. Turul madár alatt - természetesen - a Te/l/j/es/út-ról, tehát a Tu/l/rul jött madar/a/t - magyart kell érteni. Hogy miért akkor születik újjá a magyar amikor a lelke "megjárja" a Napot ? Természetesen azért mert a Nap a végső 10. stáció melynek égi magasságában a lélek mintegy megtisztulva és újjászületve már képes kilépni az addigi körforgásból.
      Közismert hogy 10 = 1 / Omega = Alfa / Élet = Halál / Vég = Kezdet / Nap10 = Plútó1. Aztán 10 és 1 = a 101-es "szülőszoba", 10 + 1 = 11 az ELEVENségre való lépés, egy újbóli 2-ősség, mivel 11 = 2 !
      Tehát a Napot van miért szeretni, és szerette, szereti is a magyar. Aki utálja az a zsidó - állandóan fenyeget is vele a médiában. A szemitáknak aztán sok közük nincs a Naphoz. A "kígyótartáshoz" meg még kevésbé. A kígyó ugyanis a kundalini/az ágyéktól a fejtetőig "kígyózó" csakrarendszer. Meg persze - nem véletlenül - tudáshordozó jelkép.
      A Kígyótartó a GC-t körülvevő 3. - a Skorpió és a Nyilas felett álló - csillagkép. A magyarság "birka"-sága is közismert. BirKa persze annyit is tesz mint a KA-t/kígyót BÍR-ó, azt megtartani tudó ember. A magyar tehát KígyóTartó. A BIRKA másik jelentését meg már mindenki ismeri. És persze azt is tudja hogy sohasem a farkas hanem éppenséggel a birka szüli a bárányt, vagyis a birka képes BÁRÁNY-ként, JÉZUS KRISZTUS-ként újjászületni. Nem látni itt - ebben a "témában" sertepertélni - egyetlen fránya szemitát, zsidót sem.
      Apropó, a "tudós" rabbi jelentése meg egyébként RabBi, azaz kettős rab, az adott 2ősség körbezárt rabja, annak körforgásából kilépni nem tudó, tehát újjászületni nem tudó ember. Jellemző hogy a zsidó ezen "tulajdonságát/sarát" megint csak a magyarra vonatkoztatja. Lásd a RossMann logót. Ahol a nyilas/kentaur magyar "ross mann-ként / rossz ember-ként" van bezárva a körbe/körforgásba. Tehát semmi sem az aminek látszik - illetve aminek láttatni akarja a zsidó.

      Törlés
    4. A "kígyótartó" és az "álnok kígyó" között azért van némi különbség...

      (A tanításaidat egyébként Köszönöm!)

      Szép Napot!

      Törlés