2014. május 12., hétfő

Figyeljünk a helyes állat-, test- és elmetartásra!

Egyszer egy barátom írta, hogy a tudatosság olyan mint az izomtónus, állandóan fenn kell tartani, hogy ne essünk össze. A tudatos jelenlét is pont ilyen, hiszen pillanatok alatt képes az ember elmerülni az elme, a képzelet, a gondolatok fura játékába, ha nem figyel. Ha nincs jelen.
Na, most.
Kitalálták ezt a kütyüt, ami a görnyedt testtartásra bejelez (rezeg):




(ez itt a reklám helye:)



Forrás: http://media20.blog.hu/2014/05/12/par_ev_mulva_fajni_fog_ha_a_gep_elott_gornyedsz

De jó lenne már egy ilyen gép a tudatosság fenntartására is, nem? :)
Felcsatolnám a homlokomra, és finoman jelezze be, amikor épp ellazulok. Amikor elmerülök az elmém illúzióvilágában! Amikor épp bánkódok valami múltbéli (mártökmindegy) eseményen, vagy amikor aggódók valami jövőbeli, elképzelt, meg nem történt eseményen, vagy amikor egyszerűen csak dühös vagyok valakire, és előjön állati énem, amivel elképzelem, hogy baltával verem szét a fejét... na ilyen elme-reinkarnációknál lenne faszájos egy ilyen gép, ami jelezne, hogy "gyere vissza öreg az éntudatodba, a jelenbe". 
No persze a technikai kütyük gyártóinak ez nem lenne túl jó bót, elvégre ha az ember állandóan tudatos lenne, akkor nem venne meg annyi szarságot. :)

6 megjegyzés:

  1. Arról már nem is beszélve, hogy mivel tényleg túl sokat görnyedünk a kütyük előtt, így a tudatosság eleve kilőve, nem?
    Én legalábbis rendszeresen észreveszem magamon, hogy szarul ülök, és már megint elmerültem, nem vagyok jelen. De legalább észreveszem... :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem van valamiféle ilyen kütyünk, ami mindig jelez: mégpedig negatív érzelmek formájában.
    Tulajdonképpen csak a rossz frusztráló érzéseket kellene tudni beazonosítani, bár ez elég nehéz, mert már annyira a napi rutin részei, hogy legtöbbször észre se vesszük.
    Harag, múltbéli aggodalom, düh, bánat, félelem stb. gyakorisága simán jelzi, mennyire éli meg az ember a jelent éntudatosságban…. elég gyakran valószínűleg semennyire sem :)))

    VálaszTörlés
  3. Értem ám a írás lényegit bloggazdi, de mivel ma kissé megvagyok fáradva, így a földhözragadt megoldást szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
    Tehát ennek a kütyünek az a dóga, elkezgyen bu... rezgelődni, hogyhát mán megin nem vagy helyes(mif...?) síkba(he?) önmagadhoz képest. Természetesen ócsóért, és a Te érdekedben. (Hát mi másér is lenne ugyi?)
    Namost... mivel mindig is békés, nyugodt ember hírében álltam, kb. a harmadik ba... mocorgásnál kissé feszült arccal szaggatnám le magamról eme mütyűrt, s vágnám a a szoba legtávolabbi sarkába... S esetleg, átszellemült arccal ugrándoznék rajta kicsit - csak a miheztartás végett - miközben szeretetrezegnék a kitalálója, és eladója felé. (Csak mer' az olyan trendi manapság.)

    Mánpersze... abban az esetben, ha lennék olyan gyökér ilyesmit beszerezzek. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejnye, ezt de szépen körülírtad! :)
      Na nem is a reklámozott eszköz megvásárlására való buzdítás volt a célom ezzel az írással, inkább csak arra akartam rávilágítani, hogy az embernek semmilyen kellékre nincs szüksége ahhoz, hogy helyesen tartsa magát, mind testileg mind elméjében, hogy "ő legyen az úr".

      Dehamán a hülye kütyüknél tartunk, ez megvolt?

      http://indavideo.hu/video/A_nagyon_lusta_japanok_16

      A helyes testtartás itt is elengedhetetlen. :)

      (hülye japánok, mindenre gépet találnak fel, nehogy véletlenül valami izmunk elkerülje a teljes elsorvadást)

      Törlés
    2. Tornagatyaszaga2014. május 13. 8:59

      Megrendelőink és ügyfeleink maximális figyelmet és szervezettséget várnak el tőlünk, ezért minőségbiztosítási rendszerünk ennek megfelelően úgy lett felépítve, hogy munkatársaink a legapróbb részletekre is maximális figyelmet szenteljenek, annak érdekében hogy a termékeink használata a lehető legnagyobb fokú elégedettséggel töltse el ügyfeleinket. Ebből kifolyólag a genderológiai osztályunk - cégünk vezérigazgatójának kifejezett utasítására - megkezdte a Szexi-Szakáll 1.0 nevű gépünk forgalmazását is, amely nem csak hogy elősegíti a - számunkra tökéletesen érdektelen milyen nemű és összetételű - párok párosodási szokásait, de még alsó- és felsőfertályi borotválkozásra is lehetőséget ad, aktus közben.

      Reméljük termékeink elnyerik tetszésüket, és továbbra is megtisztelnek bennünket vásárlási bizalmukkal!
      Figyelem! Ha most megrendeli valamelyik szex masinánkat, ajándék olajozó szettet küldünk mellé!
      Ne feledje:
      "Ha a mozgást megunta
      A munkát ránk bízhatja"

      Üdvözlettel,

      Hulyito Tornagatyaszaga
      lakossági referens
      Moving Sex Tools Co.

      Törlés
    3. Tisztelt referens úr!

      Köszönjük az ajánlást, mindenképpen fontolóra veszem a borotváló-dugó gép vásárlását, pont ilyenre vágyom már régóta! :))

      Törlés