2013. március 24., vasárnap

Hogyan neveljünk meleget?

Nagyon egyszerűen: tudat alatt. 
Egy ideje feltűnt, hogy nagyobbik lányomnak szinte csak olyan tányérja, bögréje, párnája, posztere, stb-je van, amin hercegnők pózolnak a legkülönfélébb módokon. És az is feltűnt, hogy már nem emlegeti "Pöttyös Herceget". Kerestem az összefüggést, és csak egyre tudok gondolni: elkapta a "hogyan melegedjünk" propaganda szele. 
 
És tessék mondani, ez vajon része-e a népességcsökkentő tervnek?






És, hogy ki ne maradjon hajadra-Ken:





Még százezer képet tudtam volna betenni, de fentiekből is látszik, aminek látszania kell...
Asszem maradunk a Magyar Népmeséknél. Jancsi és Juliska. János vitéz és Iluska. Háry János és Örzse. Lehet, hogy unalmas a sok Jancsi, de legalább nem csinál leszbikust/buzit a gyerekből.  



8 megjegyzés:

  1. Már megint ez az alig leplezett homofóbia.. :)
    Fontosabb az, hogy mit lát otthon. Ha Apa szereti Anyát, akkor ez egy nagyon erős visszatartó erő bármiféle-szerinted-devianciától.

    VálaszTörlés
  2. Ööö...izéé... felmerül a kérdés ilyenkor, hogy hogyan is kerültek hozzá ezek a dolgok? Esetleg elment melózni és az így keresett pénzből vette magának ezeket a dolgokat? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (ja, azt a részét ki is felejtettem.. igaz szándékosan..)
      igy is élnek emberek édes fiam/lányom.. van ruhád, nem vagy éhes, meleg van? már a kivételezett 5%-ban vagy.. nem ártana elgondolkodni ezen..
      http://youtu.be/S1J6TFHCevg

      Törlés
    2. Hehe, az tény, hogy nem a gyerkőc vette meg magának ezeket a szarokat, de az is tény hogy én sem! :)
      Egyébként mindegy, mert bármelyik szülő átverhető valamivel, egyszerűen csak azt látod, hogy "nézd milyen kedves kis hercegnők" - miközben a gyerek ott toporog melletted, hogy igen ezt is és azt is, stb. Na mindegy, nem akarom bő lére engedni, a lényeg, hogy figyelni kell piszkosul.

      Zé, ja. Sokszor eszembe jut mostanában ez az 5%. De azért nehéz annak ezt úgy istenigazából megpendíteni, aki ebben szocializálódott.

      Törlés
  3. Jaj most mit izélsz Mazs, minden lány hercegnőkkel játszik gyermekként, amíg egyszer csak rá nem jön, hogy hoppá! van itt egy másik nem is. :D
    Aztán olyan is van, amikor ezután ismét döbben egyet és rájön, hogy bárcsak maradt volna a hercegnőknél...
    Propagálni nem kell, de sosem tudhatod, hol találod meg a szerelmet.
    Panka.

    VálaszTörlés
  4. Jancsi és Juliska biztos magyar népmes? Emlékeim szerint germán. De a cikk telitalálat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...és milyen aranyosan germán: azért lépnek le otthonról, mert kihallgatják a szüleiket, akik meg akarják enni őket. Tudniillik annyira csórók. A dezertálás mellett döntenek, de mit tesz Isten, a sűrű erdő közepén álló, mézeskalács elemekből épített ingatlan tulajdonosa - valami elvetemült idős hölgy - szintén zsenge gyermekhúsra pályázik, ő is szívesen megenné őket:-)
      Szóval valahol értem Richard Wagner Niebelungos-Lóheringes-Rajnakincsés-Nürnbergi mesterdalnokos igyekezetét, de ebből már úgysem fognak jól kijönni:-)

      mj

      Törlés