2012. december 29., szombat

Piramisépítő tanfolyam indul!

FIGYELEM! Új OKJ-s tanfolyamot indítunk! A tanfolyam ideje: 20 év (1040 hét)

Tanfolyam díja: 40.000 Ft/fő

Képzési program:

1. hét: ókori építési technikák tanulmányozása, napbárka elkészítése, csillagászati alapismeretek, a gúla matematika modelljének bemutatása.

2-1039: hét: a kövek kifaragása, a piramis megépítése, épületgépészeti szerelés, készülékek telepítése.

1040 hét: közös fotózás az elkészült piramis előtt, vidám búcsúest.

Gúla modellje













Az y tengelyt a gúla csúcsa felé irányozzuk úgy, hogy a gúla magassága az y tengely egy darabja legyen. A gúlát végtelen sok végtelenül finom rétegre bontjuk, és δ(y)-nal jelöljük az y-odik rétegben a gúlafelszínének vastagságát. Így a középpontos hasonlóság tulajdonságai alapján:



Ezzel egy réteg térfogata dV = δ(y)dy. Innen a gúla térfogata a rétegek térfogatainak összegzésével kapható meg:


 
Figyelem!
A piramisépítéshez szükséges mintegy 6 millió köbméter követ a szervezők nem tudják biztosítani, azt a résztvevők maguk hozzák a helyszínre.

http://www.hidra.hu/kapcsolat/blog/piramisepito-okj-06-1-431-0980

 (Bár vannak olyan vélemények, hogy a piramisokat, - mint a kontroll-rendszer eszmeiségét, annak technológiai hátterét, az egész (TOT-ALL) szub-éta-esszenciáját - le kéne zúzni porig, mégis úgy tűnik vannak, akik új piramisok építésére bíztatnak. Hm... vicc, vagy ragaszkodás a régi szép időkhöz? - M.)

Frissítés: 
mivel egyrészt ideillik, másrészt a hozzászólások e nélkül értelmetlennek tűnnek.


Frissítés 2: 
...elmentek?


59 megjegyzés:

  1. A kutatások szerint a Kárpát medencében több1000 piramis van eltemetve a Thétys-óceán illetve maradéka a Pannon-tenger üledékei által. Csak a Pilis-Visegrádi valamint a Budai hegységben több mint 350 piramishegy áll. A Szalajka-völgyet 9 piramis/kristályhegy szegélyezi 2oldalt, maga a patakmeder pedig mesterségesen kialakított lépcsős "függő-patak". A Fátyol-vízesés, a Szent-tavak, a Szent-barlangok - mind-mind az eredeti Shambalára utalnak. Melynek hírét a 250-piramisos Tárim-medencébe/Ujgurföldre majd Tibetbe is elvitték a vándorló ősök. Úgy hogy tök felesleges ide az egykori Atlantisz-i központba újabb piramisokat építeni.
    A holdújév kezdete után - 2013 április - amúgy is kiemelkedik Atlantisz a habokból - akarom mondani a Thétys/Pannon-tenger üledékeiből. Ennek a Titan/ic/ évfordulós Kárpátia/beli/ "101-es testi-lelki gyógyító szobának" 2013-04.15.-e utáni létrejöttét már a "kutatók" is megerősítették. Azt holdnaptárvég után már a JÖVŐ fog elkezdődni - ami persze a MÚLT - mondják. Tehát ugyanott folytatjuk ahol a múltkor minden abbamaradt. Most már jól fogjuk csinálni. Már meg is van hozzá a "know-how". Szóval nemsokára ott tartunk hogy a Titánról jött azonos nevű űrhajó a Kárpát-medencei Atlantisz jeges csúcsainak ütközik. Az űrhajótörött túlélőket pedig a Kárpátia orvosa és legénysége hamarosan a pártfogásába veszi.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazság szerint humornak szántam ezt az írást, de lehet komolyan venni is. :)
      Én is kutattam egy pár évig ezt a piramis-kérdést, de a mai napig nem igazán tudom eldönteni, hogy ezek az "Építők" a mi srácaink voltak - mármint a jófiúk - , vagy a minden természetközeli emberi kultúrát legyaluló "egyiptomi" (idegen) hajótöröttek/fekete fsztudjaki-annunakik.
      A Boszniában talált róvás írás nyomok egy dolog. A Pilis-hegyek ugyanazt erősítik meg. A maya (magyar) piramisok szintén. A kínai és egyiptomi piramisokhoz nem tudom van-e közünk. Még az is lehet, hogy komoly piramis-háború zajlott annó, s mint építészmérnök hát tudom micsoda lenyúlások vannak egyes tervező irodák között. :) A legfőbb kérdés persze az, mire használták őket? Beavatásra. Jó, de milyen jellegűre? És a beavatottak mihez kezdtek az univerzális, megvilágosodott tudásukkal? Eltitkolva uralkodásra törtek (egyiptomi papok), vagy arra használták, hogy egy harmonikus társadalmat hozzanak létre és irányítsanak (szkíta uralkodói ház). Nem tudom. Talán nem is érdekes már. Talán el kell felejteni ezt az egész játékot, és előre nézni...

      Törlés
    2. Kedves Mazsola B - szinkronban vagyunk. Talán nem tudatosan de azért írtál "humorosan" komoly dolgokról hogy ezt más is megtehesse. Mert ki hinné el azt hogy a jövendő illetve a múlt valósága minden képzeletet felülmúlhat. Senki sem. Így aztán leplezve van egy kicsit a dolog - persze nem mindenki számára. Profánul megfogalmazva az eredeti régi piramisok a "jófiúk" művei amit aztán lemásolni próbáltak a későbbi "rosszfiúk" is. DE rá is telepedtek az eltávozott illetve "mély álomba merült" jófiúk dolgaira. Sőt mint a hazai példa mutatja "kaméleonizálva" jófiú-bőrbe sem átallanak belebújni - hogy legalább külsőleg látszatra jófiúk lehessenek.
      Egyiptomot atlantiszi fehér-mágusok alapították. Leszármazottaik közül az első feljegyzett életFÁRAjÓ Ménes volt azaz Táltos - kinek még a neve is magyar. A szfinx eredeti neve is HUN. A Nílus meg Nyilas stb. A híres-nevezetes Hatsepszut királynő 3 szavú/szótagú neve pedig /oda-oda-vissza/ egy rejtett "magyaros" üzenet: "Hat Szép Túsz" - teljesen egyértelműen a Tejút 6 spirálkarjára utal melyeket a Központi Mag mintegy "túszként" forgat. Egyébként a MénÓra/TáltosÓra is "erről 6+1-ről szól". Szenenmut de sokat tudna mesélni - ha itt lenne.
      Maga Dobogókő is egy ősi erődítmény. Ha végigmegyünk a "Turul-körúton" a hatalmas felmenő sziklafalakról ordít hogy ember alakította. A "cementált" kőzet csillog a kristályszemcséktől. Egyiptomban dettó. Ott a mészkő SiO2-szemcsés nem a vulkáni kőzetanyag - mint a Pilisben. Az alapkőzetet bevonó "habarcsba" keverték a szilíciumot a belső helyiségek rezgésnövelése végett. A piramisok gyógyító központok, csillagkapuk voltak de leszálló és védelmi funkcióval ellátott lakóhelyként is funkcionáltak. Köztük terjedelmes alagúthálózat van a föld alatt. A belsejükben lévő járatokban, szobákban át lehetett lényegülni akár egy másik dimenzióba is de el is lehetett rezegni/transzportálódni távoli csillagrendszerekbe. Természetesen testestül-lelkestül. A piramisok tehát segédeszközök voltak az eredeti - még piramisok nélkül is funkcionáló - már megkopott tudás/képesség visszanyerésére. Aztán később már ez is elfelejtődött. régen sokat foglalkoztam a pilisi, bükki és más piramisokkal - szintúgy a Nazca-vonalakkal és egyéb tájba "vésett" megjelenítésekkel a műholdképeket a helyszínen is "kielemezve". Mint geodéta anno számtalan síkfotós/sztereofotós felmérést végeztem számtalan terepen. Tehát valamicskét értek a légifotók, akár a Google Earth fotóinak az elemzéséhez.
      Kerion

      Törlés
  2. Akinek van egy kis esze, az nem vág bele.
    Pillanatnyilag megbecsülni is lehetetlen, hogy mekkora ingatlanadót vetnek ki húsz év múlva az ilyen jellegű építményekre.

    mj

    VálaszTörlés
  3. Megyek előveszem a lassan feledésbe kerülő körzőmet és vonalzómat. Nemrég úgyis ezekkel a jelképekkel találkoztam a Sándor palota oldalán. Végül is érthető, hogy a szakrális királyaink utódaként működő köz-társaság (részvénytársaság?) elnöke ezen szent tárgyak nélkül csak szárnya szegett turuj-sas...
    Amikor a manapság nélkülözhetetlen eszközöz segítségével elkészül a nagy mű, majd felkapaszkodom a csúcsára, és onnan kényelmesen lenézek a legalsó, legjobban terhelt részekre. (csakhogy jól képzett építőmester legyek...:(

    SZN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából én sem tudtam eldönteni, hogy ez valami poén, vagy komoly szkőműves akció! :)

      Törlés
  4. Gondolom a 40 ezret előre kell fizetni. Aztán majd legyen aki 20 év múlva számon kéri, hogy hol a piramis... akkor is lesz jó indok, hogy nem jött össze elég kő. Pénz visszafizetési garancia, meghiúsulás esetére nincs biztosítva.

    Ögyes, amíg nagy az Isten állatkertje, addig lesz is aki megél belőle...

    VálaszTörlés
  5. (csak azért szólok bele, mert halványlila gőzöm sincs és csak találgatok.. :D de attól még nyomokban igazságot is tartalmazhat.. :P )

    Szóval: honlap erősen cinikus-szimbolikus logóval. A hirdetés április 19.-én lett felrakva (az év 110.ik napja, mert szökőév van, csupa bebukott, elárult, kisiklott történelmi eseménnyel azon a napon, az évből még 256nap van hátra.. azé.. :D ). Mesebeli Szörny Technológiai Szolgáltató Kft. adige nyelvű és táncdalénekes (vagy karmester) utcai telephellyel. Az irányitószám Elena Siegmannért kiált: http://youtu.be/bty4-TgBV9I

    1. hét: ókori építési technikák tanulmányozása (pipa), NAPBÁRKA elkészítése (http://youtu.be/LYBw6XTcww4 ,jaés idéntől lehet újra pálinkát mérni.. vagy mi..) , csillagászati alapismeretek (négy csillag közt alszom ma.. pipa), a gúla matematikai modelljének bemutatása (miért voltak üresek a x-teremben a piramisokban a szarkofágok? ez ide tartozik? )
    2-1039: hét: a kövek kifaragása, a piramis megépítése, épületgépészeti szerelés(!), készülékek telepítése(!).
    (mivel matekból gyenge voltam, a többit kapásból elhiszem nekik..)

    .. jaés nem birok menni, mert a sérvem miatt nem emelhetek nehezet.. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért fasza egy cég lehet ez a Hidra is, mert ahogy a meglehetősen hegyesre sikeredett piramis rajzukat elnézem, valószínűleg idén ők is több pálinkát mértek, mint piramist...

      mj

      Törlés
    2. Zé, azt akarod mondani, hogy csomagolnak a netuddkik? :)

      Törlés
    3. nem azt akarom mondani, de persze hogy csomagolnak.. már mióta is? :
      http://en.wikipedia.org/wiki/Svalbard_Global_Seed_Vault

      {csak a jelre várnak.. vagy talán már nem is :D
      a múlt héten valaki valahol feldobta, hogy: láttátok milyen sz*rul néz ki xy politikus? és ha "AZ" már nem is "Ő"? }

      Törlés
    4. A téma itt is:
      http://idokjelei.hu/2012/12/a-bennfentesek-fedezekbe-vonulnak/

      Törlés
    5. Áprilisi tréfa?
      Panka.

      Törlés
  6. Közben beugrott valami a szarkofágokról...:-)
    Valamelyik piramisos dokumentum filmben felmerült a kérdés, hogy az egy tömbből faragott kőkoporsót csupán a méretei miatt is lehetetlenség volt a szűk járatokon át becipelni a piramis középső termébe. Tehát nem kell messzire menő következtetéseket levonni abból, hogy egy fáraó bespulnizott szikkadt tetemét épp oda temették.

    mj

    VálaszTörlés
  7. Ez igen, szééép egy létesítmény, de minek is???....Hihetetlen földalatti alagút-város ??!!

    https://www.youtube.com/watch?v=sLdUWwHMn68&feature=player_embedded

    GA

    VálaszTörlés
  8. Mazsola: elnézést, hogy igy bejegyzés alatt.. (ha nagyon off-töröld :D )
    Kerion: mit tudnál mondani a 115-ös és a 212-es számról?
    (igen-nagyon-fontos volna..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Mazsola: "E"-mailod van :P )

      Törlés
    2. Kedves zplus, egy 3jegyű szám - néhányukat kivéve - bármit jelenthet. Mindig az a lényeges amit Te látsz benne. Egyébként a többjegyű számokat le szokták redukálni - mivel valójában csak 9 szám van. Így 115=7 és 212=5. Az egyjegyű számok már rengeteg mindent "jelenthetnek". A 7-es például a hetet mint 7 napot, 7 csakrát, 7 bolygót, 7 folyót, 7 vezért, 7 törzset, a 7. napot a Teremtés-ben, a Tejutat az 1 központtal és 6 spirálkarral és így tovább. Az 5-ös a beavatás száma, a Jupiter/5//Naprendszer szívcsakrája. Jelentheti a 4 ŐsElemet + a SzerElemet, az 5 érzékszervet stb. A számokat be lehet helyettesíteni az ábécé sorrendileg megfelelő betűivel is - ez a gemátria. A magyarok általában a teljes latin-betűs ábécé 44 betűjét használják. Például FA/111 - F/11/ és A/1/ - mondani sem kell hogy ez például részleteiben és egészében mennyire "mágikusan" szakrális - mivel FA alatt az ÉLETFA/VILÁGFA értendő. A számmisztikai-szómágiás-gemátriai "észrevételekben" mindig a spontaneitás az ami számít. TEhát az amikor az intuíció vagy felimerés stb. úgymond "véletlenszerű". Persze véletlenek valójában nincsenek - viszont van "tudatalatti".
      A minap például fel "kellett" figyelnem egy angol szövegre egy dzseki hátán: Glorious Fashion Man. A "glóriás ember" az rendben is van. De hogy ez "divatos" lenne - bár még ez is elképzelhető - ha sokan lesznek ilyenek. A FaS/H/ion-ből kivéve a magyarokra/Magyarországra is utalható "H"-t marad a FA/életfa meg a Sion ami egy jól ismert hegy. Meg persze "titkosan" még valami. Mégpedig a Cion/C-ion/Szén-ion mintájára a Si-ion/Szilícium-ion. Ha pedig azt "konstatáljuk" hogy a tudatunkon kívül éppen a testünk is átalakulóban van - minden érthetővé válik. Hiszen az átkristályosodásunk is folyamatos: mégpedig C-ion alapúból Si-ion alapúvá. Azért is mert így már testi sérülés nélkül akár fénnyé is áttranszformálhatóvá válunk. A piramisok sem véletlen épültek SiO2-szemcsés mészkőből Egyiptomban - mintegy óriási rezgő-komplexumként. Tehát a Si-kristály alapúvá átkristályosodott életFÁRAjÓ ember az aki Glóriás. Egyes magyarok a szeretet-elvűségükkel már közel állhatnak ehhez a ponthoz. Akkor pedig a világ meg fog változni - mégpedig pozitív irányban.
      Kerion

      Törlés
    3. Kerion, szerinted mikor lesz bármiféle előjele ennek az átkristályosodásnak, és honnan tudjuk, hogy ez már AZ? Már csak hogy figyeljek mikortól ne költsek Macdonalds-ra, hisz elég a Fény. ;)

      Törlés
    4. Ma egy ideig Index-es vezércikk volt: "Jövőre robbanhat az online zenepiac". Vagyis oz. Nos túl az OZ szimbolikus jelentésein vajon milyen világi párhuzamra (is) gondolhattak esetleg?

      (mert ha egy ilyen látszólag jellegtelen hír vezércímbe kerül, akkor az üzenet, pláne az Indexen szokás ez)

      Törlés
    5. Google újévi képét elemezné valaki? köszke

      Törlés
    6. Mazsola, ha láthatatlanná tudsz válni mások számára akkor már átkristályosodtál. Ugyanis már szabályozni tudod az aurádon belül a tested rezgésintenzitását. A magasabb rezgés egy magasabb szintre visz. Ezt lehet aztán "párosítani" egy másik párhuzamos illúzió-síkra vagy dimenzióba való átlépéssel is. Az időben is lehet "utazni" akár ezen a síkon is. Lásd az "Időutazó felesége" című filmet. Már valahol írtam az egymásba rakott "Matjuska/Matyó-baba jelenségről". Ami egyfajta "befelé-haladás". Ugyanis "kifelé/felfelé" nehéz menni - de most megléphetjük ezt. Aztán természetesen vissza/befelé az alacsonyabb kiterjedésű dimenziósíkra már könnyű a jövet-menet. Na persze ekkor már számtalan régi képesség is "előjöhet". Csak a fantázia szab határt.
      Sang Merghani, nem véletlen vetítették a minap az M1-en az Óz a csodák csodája című ősrégi filmet sem. Ozirisz a túlvilág Ura - Ízisz az Úrnője. De persze valójában az sincs - mivel Élet és Halál ugyan-Egy/10=1. Hórusz az úgymond "átjáró" összekötő kapocs. Aki - úgymond megtestesült Elsődleges Táltos/Avatár-ként közvetít - Föld és Ég között. És persze korszakváltáskor Teremtő-i rendet is tesz "idelent". Nagyon régóta működő dolgok ezek. Persze a szereplőket akárhogy is nevezzük a lényeg ugyanaz - ÚJRATEREMTÉS a káoszból. Mert akárhogy is nézzük most az van az agyakban és azon kívül is.
      Már valahol írtam hogy a 101-es Titan/ic/ évforduló - "101-es szoba megjelenítés" - tájéka /1912-2013 április 15/ ami egyben a Holdújév-kezdet is mélyreható változásokat hozhat. Nem véletlen lett így időzítve ez a "titanicos megjelenítés". És akkor a Titan/ic/ - Atlanti/sz/ - /űr/hajó-katasztrófa - Carpat/hia/medence - magyar gyógyító orvos megjelenítésbeli alig "rejtett", nyilvánvaló összefüggéseiről még nem is beszéltünk. Nem mellesleg HúsVét 7Fő április 1/Jézus /Újjá/Születés-Feltámadás valamint Hunyadi Mátyás halála/feltámadása? április 6. 2013 a Kígyó Éve. Az indiánoknál a kígyó a skorpió. A magyar pedig skorpió-lényegű mérlegelő nyilas/KENTAUR - ami "folyamközi" Hóruszként is értelmezhető. KentaÚr/Nő/=CentaÚr/Nő/=10-es Úr/Nő/. A 10 pedig = 1 !!!
      Apropó a gízai piramisokba senkit sem temettek - se régen se később. Ugyanis egészen más célt szolgált az a hatalmas rezgésintenzitás ami benne, a belső alagutaiban és helységeiben létre lett hozva. Természetesen a SiO2-kristályszemcsék által amik az építőanyag/mészkő alkotórészei voltak.
      Kerion

      Törlés
    7. Sang Merghani!

      Mondjuk, hogy akiknek szól az üzenet, azok indulhatnak Arkansas államba az OZark hegységbe elfoglalni a kis óvóhelyeiket... :-)

      https://www.youtube.com/watch?v=0AT7-6DhaFA



      Törlés
    8. Fura volt szinte egyszerre látni Jesse Venturát mint ördögűző figurát friss, és húsz évvel ezelőtti kiadásban. Előbbit az általad linkelt yt videón, utóbbit a tegnapi "Bújj bújj ördög" c filmben :)

      Törlés
    9. Nem tudtam, hogy színész is.

      Törlés
    10. Hát ez az! Színész (is)..! Bár inkább tv színész, ezért itthon nem ismerjük azt az arcát. Szerepelt pár klasszikus moziban is, a "Menekülő emberben", a Ragadozóban mint Blain http://www.imdb.com/media/rm1697486848/ch0000882

      De közben magyar is. Született James George Janos. De most mondd meg ebben a globális színházban -aki számít- ki nem (rejtett) magyar?!

      Itt van a tegnapi "történelmi döntés" az államokban, nézd meg a hátteret (persze átvitt értelemben is):

      http://www.freep.com/article/20130102/NEWS15/301020108/House-OKs-deal-to-avert-fiscal-cliff?odyssey=nav%7Chead

      A szóbeszéd szerint a Manhattan terv résztvevői egymás között magyarul beszéltek.. hát persze hogy a saját a és a főnökeik(!) nyelvét használták amikor kellett.


      Törlés
    11. Kerion! Észrevetted már hogy ha a Földön történt és történő sarkalatos események pontjait összekötjük a Google Earth programban egy-egy egyenessel, akkor ezek a pontok sarokpontokká válnak, egyeneseket és adott esetben geometriai ábrákat adnak ki. A Titanic elsüllyedési kordinátája is egy ilyen kijelölő sarokpont.
      Más, kérlek írj az átkristályosodásról többet!

      Törlés
  9. Na már megint retteg mindenki, hol a világvégétől, hol valami óriási katasztrófától, világháborútól, stb...

    Nem kell félni semmitől! Mindenki csak az életminőségét rombolja vele.

    Mint már említettem, ha van a halál után létezés (van), akkor miért is kellene félni, ha pedig nincs, akkor pedig mivel nem lesz emléke az életének, mert emlékező sem lesz, ezért teljesen mindegy nem csak az, hogy mit csinált az addigi életében, de az is, hogy élt-e egyáltalán vagyis ebben az esetben nincs különbség a között, hogy megszületett-e vagy nem is született a világra.
    Ha pedig meg sem született, akkor mitől fél, aki nem is létezik?

    VálaszTörlés
  10. A piramisépítő tanfolyam mellett egy fáraóképző tanfolyam is futhatna párhuzamosan, nehogy már véletlenül az az ellentmondásos helyzet alakuljon ki, hogy az elkészült piramisokba nincs kit temetni.

    A balzsamozási technikákat le lehet kérni Rómából, amit lényegesen leegyszerűsít, hogy újabban a Szentszék is nyitottá vált az internetes prezentáció tekintetében.

    A tanfolyam fő vonala a kétdimenziós testtartás felvétele és később - némi gyakorlás után - állandó használata lenne, aminek óriási előnye, hogy temetkezésnél egy szarkofágba akár 100 fáraót is el lehet helyezni, lapjára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó! :)
      (Mivel a névteleneket nem lehet megkülönböztetni, legyen a neved mostantól: Ó-fara! )

      Törlés
    2. Csak óvatosan a névadással kedves barátom, mivel a F-nek nincs alja (alapja), az L-nek pedig nincs teteje! ;)

      E

      Törlés
  11. Hú, a mindenit! Ez nem semmi.:) Nem is vállalkoznék egy átfogó elemzésre, mivel még járatlan vagyok a témában, remélhetőleg majd Ti is segítetek, mert ez aztán tényleg egy nagy adag illu-freemas megjelenítés a javából. Mazsola, tudnád „archiválni” ezt a képet, hogy később is legyen értelme az írottaknak?
    Csak egy pár dolgot említenék, ami nekem szemet szúrt:
    1, A sárga színház lassan bezár, de előtte még űrhajóval elmennek azok, akiknek el kell mennie, s persze maguk után hagyják a „világégést”.
    2. A színház előtt csodaszép obeliszk éktelenkedik.
    3.Jobb oldalon az agyagember, sárember készülődik a nagy átváltozásra. Segítségére van a zinternet ( értelem) és a női minőség ( szív ). Ezt a kettőt kellene most szintetizálnia magában.
    4. A Piroska és a farkas a szülést juttatja az eszembe, helyesebben a császármetszést. Az embert bekebelezte a Luciferi- Sátáni világ, melyből már aktuális a kijövetel, de ez csak segítséggel történhet meg. ( Ezt egyébként már megkaptuk Krisztus eljövetelével.)
    5. Középen a focilabda a Földet szimbolizálhatja.
    6. Fenn, jobb oldalon talán az Új Föld van megjelenítve.
    Ennyi lenne elsőre, de számtalan dolgot még nem értek. Pl. a jobb oldalon a féllábút, aki egy dárdaféleségre támaszkodik és előtte egy alak könyörög. Azután ott a kalapos és előtte a polc. Ez esetleg a jelen emberiség történelmét jelentené?

    sl

    VálaszTörlés
  12. "de számtalan dolgot még nem értek. Pl. a jobb oldalon a féllábút, aki egy dárdaféleségre támaszkodik"

    A féllábú (de inkább féleszű) nem más, mint A-hab kapitány a Moby Dickből, akinek egyedül a bosszú volt az éltető eleme.
    Mint tudjuk, a bálna győzött, Ahab meg nem.

    A töténet érdekessége, hogy a bálna (külföldiül és fonetikusan írva) = VÁL (mint VÁL-asztás).

    És itt erősen nem mindegy, hogy VAL, vagy VÁL, mert az ékezetnyi eltérés ugyanúgy jelen van a H-al-ál szóban is.

    Kicsit elvonatkoztatva = velem vagy ellenem.
    (mindenkinek a magáé)

    E

    VálaszTörlés
  13. Köszi E! Penge vagy.:) Valóban, szigonyt tart a kezében.

    VálaszTörlés
  14. Közben úgy-ahogy megoldottam az "archiválást",többre nem vagyok képes.D

    http://kepfeltoltes.hu/view/121231/new_years_eve_2012_-_non_english_version-992008-hp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Amúgy érdekes a bal oldali hölgy is. A feje beleér a G -be, tehát köze van hozzá(nk). A G-n viszont "piramis" van, ami ezer dolgot szimbolizálhat. Most éppen zenél.
    Szerintem a két oldalon lévő két nő egyensúlyt tart fenn.

    sl

    VálaszTörlés
  15. A Google-szimbolikával az utolsó 237 éves földi vaskor-végi paradigma - lehet mondani "illuminátus kor" lett megjelenítve. Balra a KEZDET/1776.05.01. a még XVIII. századi zongorázó hölgy "színesben" - tehát még úgymond "romlatlanul". Míg a másik oldalon a VÉG/2013.05.01. - 2013-1776=237=13!!! - a már XXI. századi mezítelenül számítógépező férfi látható "fakón, szürkén és romlottan". Tehát ez a JÁTÉK - mert a két szélső véglet között ez látható - véget ért/game over. Nem belemenve a részletekbe, már az újévben/2013-ban bekövetkező korszakváltást sugallja ez az egész ábrázolás.
    Persze nem az lesz ezek után amit most különböző weblapokon ezerrel nyomnak. Hogy még csak most jön az eddigi "rend" után a "biblikus" káosz amelyből például Vilmos herceg vagy a fia mint világcsászár/antikrisztus fog kiemelkedni. Szó sincs erről. Káosz az már van és küzdelem is van a vaskor-végi és az aranykor-eleji "paradigmák" között - az azokat képviselők között. Azaz már javában "dúlnak" a dolgok. Az hogy a minden szinten kontra-szelektáltan felfuttatottak, a "valakik" hova tartoznak az eléggé nyilvánvaló. Az elsöprő ismeretlen és "sENKI" többség meg egyenként dönti el magáról/vagy már el is döntötte hogy hova kíván felsorakozni. Mert VÁLASZTANI kell ez evidens - no nem a "fülkékben". A küzdelem még csak spirituális szinten folyik, de hamarosan materiális szintre is áttevődik a valódi magyar táltos-avatár/ok/ tényleges színre lépésével - először a Kárpát medencében. A küzdelem alatt nem a két oldal háborúi értendők persze - hiszen az "új világ" és emberei nem így küzdenek. A véres háborúk mindig a régi struktúra 6almi berkein belül dúlnak - folyamatosan - sokszor önfelemésztő módon. Főként azok között akik nem tudnak "átlényegülni" a szeretet-elvűséggel, illetve nem hajlandóak rá. Ők így "mennek el". Persze ilyenkor vannak, lehetségesek ártatlan áldozatok is, de nem ez a jellemző - mert véletlenek meg nincsenek.
    Kerion

    VálaszTörlés
  16. "a már XXI. századi mezítelenül számítógépező férfi látható "fakón, szürkén és romlottan"

    Ez Rodin: Gondolkodó - ja.

    VálaszTörlés
  17. Szembe a focista mögött (jobb oldali kép)a falon Klimt CSÓK c. festménye, a baloldalit nem tudom kivenni, hogy micsoda !...

    GA

    VálaszTörlés
  18. Az elemzéshez tenném hozzá, hogy a jobb felső sarokban az "e" betű (energia)szinte üdvözli (vagy meg akarja enni?) az atomenergiát a kezében tartó barna öltönyös férfit.
    Itt nem tudom eldönteni, hogy van-e jelentősége a barna öltönynek pl. társadalmi hovatartozás szempontjából, vagy csak egyszerűen azt szimbolizálja, hogy olyan atomenergiára épülő energiaforrás válik elérhetővé az átlagember számára, ami lehetővé teszi a háztartási villamosenergia egyéni/kisközösségi szinten történő előállítását...

    VálaszTörlés
  19. Érdekes momentum lehet még a fehér ruhás kisgyerek, aki előtt ott áll a piros játékzsiguli de ő inkább a repcsivel játszik. Ez akár szimbolizálhatja a már köztünk lévő "csillaggyermekeket", akik felcseperedve álmodozó, égbevágyó természetükkel segítenek majd az embereknek kiemelkedni a az anyagi világ fojtásából.

    VálaszTörlés
  20. A köpenyes a szigonyos előtt szerintem Drakula, mint a vérszívás megtestesítője, aki, mint a kezén láthatjuk is, egy pohárka vérért könyörög.
    De ez már nem az a világ, mutatja Ahab kapitány kérlelhetetlen testtartása, ez az emberiség már kemény ádozathozatallal megharcolt a függetlenségéért, itt nem lesz több vérszívás!

    Lehet, hogy pont ezért Ahab? Ő remek mintapéldája lehet az állhatatosságnak.

    VálaszTörlés
  21. Piros O betű nyitott tenyerei között repül a két lélek lepke, kék, és sárga. A jobb oldali képernyőn az életfa.

    A fali polcon a vakoló szimbólum Eiffel torony, alatta az egyiptomi fáraó fej, mintegy alárendelve.

    B.U.É.K.

    VálaszTörlés
  22. Átírták a képet, az összes embert kisöpörték.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "az összes embert kisöpörték."

      Ez nem igaz, mert a Gondolkodó maradt, valamint a farkas is, ami szintén az embert szimbolizálja. (homo homini lupus = ember embernek farkasa) A különbség csak annyi a két "farkas" között, hogy a második képről eltűnt, aki izgatja.

      Az írás szerint Isten mindent táplálékul adott az embernek, ami "magot rejtő gyümölcsöt" érlel. A szintetizátoros nőnek viszont eleve nincs magja, mivel nem férfi, így az általa produkált (szintetizált) hamis világ is MAGTALAN.

      Következtetés: A háttérben a NAGYFIÚK megértettek valamit, ez pedig egyenlő a túléléssel.

      Gratula, lehet örülni!

      E

      Törlés
    2. A farkasról még én is akartam valamit, csak tegnap este már kimaradt.
      Az első képen, ahol még tart a buli, csak ül Piroska mögött és ahelyett, hogy nekilátna, csak vonyít. Ez mit jelképezhet?
      "E" gondolatmenetéhez igazodva talán azt, hogy az >ember farkasa lény(ek)< már nem farkasa(i) az embernek, már nem prédája(juk) az ember? Miért?


      E! Mi lehet az, amit megértettek?

      Törlés
    3. Gugli a NAGYFIÚK üzenőfala? :-)

      Törlés
    4. Ügy tűnik, még egy talicska komposztból is össze bírnátok hozni valami szaftos kis összeesküvés elméletet:-)
      (A farkas helyében én is csak vonyítanék a Piroska mögött. Ilyen szedett-vedett társaságban nem szívesen kezdtem volna neki az aktusnak, ami azért - lássuk be - mégiscsak megkíván bizonyos intimitást:-)

      mj

      Törlés
    5. Egy üzenet mindig annak szól, aki érti is.
      Hogy Te mi a f@sznak olvasgatsz itt, az számomra talány.

      E

      Törlés
    6. E ez azért erős volt, szerintem mj viccelt, ráadásul nem is volt rossz a poén.
      És igaza van, szarból is tudunk várat építeni :-)

      Más: meg tudná valaki mondani, hogy hogy lehet megúszni kommenteléskor a robotszűrést?

      Törlés
    7. "Az első képen, ahol még tart a buli, csak ül Piroska mögött és ahelyett, hogy nekilátna, csak vonyít. Ez mit jelképezhet?"

      Azt, hogy Piroska és a farkas nem tartoznak össze, csak kizárólag egy idióta mesében, ami nem azonos a realitással.

      A farkas azért vonyít, mert a hangok vannak rá hatással, amik a szintetizátorból jönnek - és nem a kaja.
      Ha van kutyád, próbáld csak ki valamilyen hangszerrel. Ha megtalálod a megfelelő frekvenciát, akkor magától elkezd vonyítani. Nem azért, mert akar, hanem azért, mert ő (is) ilyen.

      De nézhetjük a kérdést egy másik szempontból is.
      Te szoktál éneklés közben kajálni?

      E

      Törlés
    8. "Egy üzenet mindig annak szól, aki érti is.
      Hogy Te mi a f@sznak olvasgatsz itt, az számomra talány."

      Talány jobb is.

      mj

      Törlés
    9. Nekem tetszik, hogy itt olvasgat mj, és ÖTik-E(!) bátyám is. Csak finoman uraim, elvégre itt gyerekek is vannak (meseszoba)! :)

      Törlés
    10. Bocsánat, de itt jártak a szerelők és lecserélték a Tür-elemet a Nem-tűr-elemre. Ezek a mai nyílászárók egy kicsit másképp működnek, vagy nyitva vannak, vagy csukva, de rés az nincs rajtuk.

      Törlés
    11. Pedig egy kis diszkrét cúg sosem árt, mert nagyon be ám tud büdösödni a lakás:-)

      mj

      Törlés
    12. Mikor a gyártók és lakástulajok rájöttek az emberiség eme újabb baromságára, ekkor találták ki a modern nyílászárók esetében a mesterséges szellőző RÉS-t. Jó kis rés, nem mondom! :) Tán jobb lett volna nem kicserélni az ablakokat!

      Törlés
  23. Váá, tényleg!

    És BUÉK!

    Holnap remélem folytatjuk. Ma már ne, mert kicsit beteges dolog ez Szilveszter este lássuk be :-D

    VálaszTörlés
  24. Ki az, mi az:-)
    http://searchengineland.com/figz/wp-content/seloads/2012/12/google_doodle_new_years_eve.jpeg

    VálaszTörlés
  25. "Azt, hogy Piroska és a farkas nem tartoznak össze, csak kizárólag egy idióta mesében, ami nem azonos a realitással."

    Ma pont ezen a mesén agyaltam.:)Pl. azon, hogy miért fekszik egy farkas a nagymama ágyába? Meg azon is, hogy miért kell köveket tenni a hasába, amikor az már úgyis félholt a metszéstől? Lassan rájöttem, hogy nem is a vadász a valódi hős, és nem is a Piroska és a nagyi az áldozat, hanem a farkas.:)Betolakodtak arra a terepre, ami neki volt szánva.

    sl

    VálaszTörlés