2012. július 3., kedd

Élet az elektromos áram után

Több emberben is felmerült mostanában a kérdés, hogy milyen lesz az élet elektromos áram nélkül? Elnézve a Nap idei és egyre fokozódó tevékenységét, talán nem tévedünk nagyot azzal a kijelentéssel, hogy ezzel az opcióval bizony számolni kell hamarosan. Az elektromos áram a jelenlegi ismereteink szerint az igazi dzsolidzsóker, mivel szinte minden forrásból (hang, fény, hő) elő lehet állítani, és ugyanezekre vissza is lehet fordítani, tehát úgy tűnik ennél jobb - erőforrásra, tárolásra, átalakításra, információ áramoltatásra, stb. is alkalmas eszközünk nincs, de mégis úgy érzem tovább kell lépni. Ha jobban belegondolunk a mai technikai civilizáció az elektromosságra épül, és mivel szerintem vannak jónéhányan akik egyetértünk abban, hogy ez a mai technikai civilizáció egy egyértelmű zsákutca - és vélhetően az Égiek és a Föld anya is így látja, ezért talán az egyetlen mód a biztonságos - az ember pusztítása nélküli - helyreállításra az az elektromosság kiiktatása a rendszerből. Most egy kicsit felejtsük el a sokszor sok helyről hangoztatott forgatókönyvet, ami a sötétben való fosztogatásról és káoszról szól. Gondolkodtam ezen az áram nélküli élet dolgon, és a következőkre jutottam: mi van, ha olyan körülmények közé fogunk csöppenni, ahol nem is lesz rá szükség? 


Most elnézést, ha nagyon elszállna a fantáziám, de én simán el tudom képzelni, hogy a Föld a Naprendszerrel együtt a Világegyetem egy olyan fényes szakaszában (foton-öv) utazik hamarosan, ahol pl. mesterséges világításra nem is lesz szükség. Vagy talán olyan dimenzióba kerülünk, vagy olyan fényárban fogunk élni hamarosan, ahol az éjszakák értelmüket vesztik - ez persze egyet jelent a dualitásból való részleges kilépéssel is, de hát Istenem, előbb utóbb fel kell fogni, hogy a fényes és a sötét csak ugyanannak az éremnek a két oldala - ergo nincs értelme megkülönböztetni jót a rossztól, mert fentebbről nézve mindkét elem szükséges - addig amíg a fejlődésben lévő léleknek szüksége van a polaritásra. Amúgy is érthetetlen számomra, hogy a végtelen számú csillagot magában foglaló világ miért lenne tök sötét? Szerintem inkább csak az van, hogy fejletlen érzékszerveinkkel nem érzékeltük kellően, a maga teljességében, pompájában a Fényt. Eddig. 



Egy biztos: ismerőseim körében egyre több az olyan ember, aki nehezen viseli a napfény láthatóan fokozatosan növekvő erősségét. Nem csak a napszemüveg-gyártó cégek szubliminált üzeneteinek köszönhető, hogy egyre több ember hord sötétítést - hanem egyszerűen nem bírja a szemük a fokozottabb fényt, ami körülölel minket. Ők vajon hogy fogják bírni, amikor a többszöröse lesz a fényerősség? Hogy fogják elviselni a magasabb rezgésszintet? Gyerekkoromban egy fa alatt jót lehetett pihizni az árnyékban, ma már mintha oda is jobban behatolna a fény, a levelek átengedik. Ha megfigyeljük, a fák lombozata amúgy is tökéletes példája a felesleges energiaharc nélküli életnek, az alkalmazkodásnak. Ha fúj a szél, rugalmasan elhajolnak leveleik, ha esik az eső, nem állnak ellen, meghajolnak, elengedik az energiákat, ha erős a napsütés, átengedik magukon. Viharokat is képes túlélni még egy zsenge hajtás is, csak mert nem falként áll ellen (mint az emberek többsége...), hanem együtt dolgozik a természet erőivel, sőt meghajol annak akarata előtt. Ugyanígy működik a víz közege is, ahol ha beledobsz egy követ, nem áll ellen buta módon, hanem körülölel, és elnyel. Tehát nem ÖL, hanem ÖL-EL. Hmm... van még azért tanulandó nekünk is. 

Ebből tanulván tehát miért ne mondhatnánk azt, hogy létezik élet az elektromos áram nélkül is? Miért akarunk állandóan, ösztönösen ellenállni a fejlődésnek ragaszkodva az addigiakhoz? Régebben is létezett, miért ne jöhetne ismét egy ilyen időszak? Most nem akarok egy esetleges ilyen helyzet társadalomra kivetített pánikhatásairól írni - mert erről már sokan értekeztek - , e helyett inkább nézzünk valami előremutatót : ha nem lesz áramra szükségünk, akkor elveszik tőlünk, ennyi. Szerintem ahová tartunk ott nem lesz szükség annyira gépekre mint a jelen korszakunkban. Ne legyünk leragadva nagyon az anyagban, a szellem kiszabadult. Én az emberi tudatosság növekedésében, és az ebben rejlő - eddig elfojtott - energiákban látom a jövőt. Olyan képességek bukkanhatnak fel, amikről nem is álmodtunk. Miért ne tanulhatnánk meg más módokon kommunikálni (pl. gondolati energiák segítségével)? Ideje lenne tán gyakorolni egy kicsit a telepatikus kommunikációt, nem? Vagy amíg elektromos szenny vesz körül, addig ez reménytelen? Miért ne jöhetne fényes világkorszak, amikor nincs szükség lámpára? Miért ne találnánk fel más erőkkel (pl. mágnesesség, gravitáció, stb.) működő eszközöket? Szálljon már el végre a fantáziánk, engedjük el amit el kell! Egészen biztos vagyok benne, hogy a Gondviselésnek gondja lesz rá, hogy ne szenvedjünk hiányt semmiben. A Teremtő gondoskodik teremtményeiről, még azokról is akik megtagadják Őt. 

Navarre kolléga így látja a ránk váró időszakot:

"...az emberek megkapták elektromosságot ami elsősorban rézben terjed a legjobban az akkor legkönnyebben hozzáférhető fémek közül, míg ez nem volt a kezükben addig fennállt a viszonylagos béke, most pedig az ember már olyan dolgokra használja és olyan ipari mértékben amire egyáltalán nem való, fegyvereket fejleszt és gigawattokat szabadít fel. Ez azért nem jó, mert ahogyan a Bolygó neutronszféráját károsítja maga a nagy teljesítményű termelés, az energiaáramlás miatt ez a Csillagrendszerünk minden más Csillag körüli bolygójára kihat. Betegek/stresszesek lesznek tőle az ott élők ami senkinek nem jó. Tehát ha ezt a kormányok vagy a vezetők a mai napig nem voltak hajlandók megérteni vagy figyelembe venni a többszöri kérés ellenére sem, akkor egyszerűen el lesz véve az embertől. Természetesen az elektromos áram mint impulzus továbbra is létezni fog, csak ellenben a mai vezetőkben való terjedéssel az atomon belül fog megjelenni és terjedni, Árész vissza lesz zárva és ott is fog maradni. Bárhogyan próbálják majd, napelemekkel, dinamóval vagy elektrokémiai folyamatokkal, sehogy sem fog működni, de ez csak az egyik dolog.

Mikor a Naprendszerek szinkronja beáll, az energia amit a Napon keresztül a Földről levetít az atomokra, minden részecskét túl fognak tölteni ami a fizikai anyagot vagy tárgyakat alkotja, az atomok szétesnek és a plazmához hasonló állapotba kerül majd az egész bolygó minden rajta lévővel együtt ami olyan lesz, mintha minden lángba borulna, egyfajta tisztítótűz. Ezen idő alatt teljesen újra lesz teremtve az egész Bolygó, az anyagok átstrukturálódnak és a ma ismert részecskék - mint a proton, elektron és neutron - helyét más vibrációs formák veszik majd át. 49 különböző módon épülhet fel egy "atom" ami tökéletesen stabil, amit az ember ma ismer az csak az egyik és legsűrűbb megnyilvánulása az anyagnak.

A biológiai testben történő információáramlás nem az elektromos áram hanem pusztán impulzus formájában történik. Elsődlegesen valójában nem is az idegek közvetítenek hanem maga a dns mint komplex vibráció, ami egyben leírja a teljes élőlényt és egyben pedig kommunikációt is közvetít a testén belül. Mivel a dns spirál csavart, ez egyfajta álló körkörös erőként jelenik meg hasonlóan, mint az atommag körül keringő elektron keltette mágneses tér. Így a spirál közepében futó, a mágnesességhez hasonló nagyon finom fényszálak hálózzák be az egész testet, ami maga az áramló információ, ezt hívják alsó szintű aurának, néhányan látják is. Az információt amit a Földből kap minden élőlény az ember esetében a hét elsődleges csakra továbbítja a testben lévő 72 ezer alsóbb csakrának, majd azok pedig tovább a sejtekben lévő dns-nek és azok ebből felépítve így az egész biológiai testnek. Innen tudják az őssejtek, hogy milyen sejtté fejlődjenek, információt kapnak a környezetükből. A csakra fénykereket jelent, valamit ami forog szintén mint a keringő elektron, a mágnesességhez hasonló információ pedig értelemszerűen szintén a középpontjában áramlik, ez határozza meg egy élőlény tudatosságát. Az áthangolás után a csakrák működése megváltozik majd, a hét mellé bekapcsolódik még kettő, a 72 ezer alsóbb száma pedig 144 ezerre duplázódik majd, emellett a vibráció növekedésével kiegészül és átstrukturálódik a teljes dns is, mivel egyúttal az is áthangolódik majd. Tudatosabbak lesznek az emberek, az érzékelésük kitágul és az olyan dolgok amik ma felfoghatatlanok/értelmezhetetlenek hirtelen nagyon egyszerűvé válnak majd.

Viszont a dologban benne van, hogy minden változásban valami elpusztul és valami megszületik. A részecskékre szakadó testedet egyedül a tudatod és az fogja megtartani/megújítani, hogy lélekben összekapcsolódsz a hozzád hasonló emberekkel amihez segítséget is kap majd mindenki. Mivel a durva, erkölcstelen és erőszakos emberek tudatosan/tudattalanul az elkülönülést választják, nekik ez nem fog sikerülni. A biológiai testük a tisztítótűzben szó szerint elég majd semmivé válik, egyszóval meghalnak majd. A lelket viszont nem lehet elpusztítani mert az örök, ők majd megszületnek máshol. Ezért törekedjen rá mindenki, hogy igaz életet éljen és úgy is gondolkodjon, ne káromkodj, ne legyél erőszakos és ne kívánd másnak a halálát akkor sem ha minden logika ezt diktálná. Ha tetszik ha nem, szó szerint a szelídek fogják örökölni a Földet és senki sem fogja senkinek feltenni a kérdést - "miért nem voltál szelíd?". Ha megérted vagy átérzed ami mondok akkor egyszerűen élj úgy ettől a pillanattól kezdve, hogy ha majd váratlanul beüt ide az Isten Nyila ne kelljen azon gondolkoznod, jó ember voltál-e, az egész életedet megmentheted ezzel."

Nem tudok és nem is akarok ehhez hozzátenni. Most pedig következzen a Nagy Víz túloldalán élő Tibor barátunk üzenete hozzánk:

"Mitől fél mindenki annyira? A vészmadaraktól. Kikapcsolják ezt, kikapcsolják azt, nem lesz ez, és nem lesz az. Senki sem tudja pontosan, hogy ezeknek bármi valós alapjuk lennének. Minden olyan magyarázat amit fel lehet hozni azok evilági szennyezett tudásra alapulnak. Ezektől nem szabad félni. A tiszta tudású ember csak ül a lócán, pipázik, és nevet ahogy mi itt ugrálunk a félelmünkben. Én a világ másik felén élek másik sokmillió Magyarral egyetemben távol a Kárpát hazától és még az a Magyar közösség és családi fészek sem véd minket mint ahogy legtöbbeteket, és mégis ti ott sokkal nagyobb "pánikban vagytok". Magyar vagyok és aszerint élem életem függetlenül attól, hogy éppen hová vitt az élet bárkálya. Hiszem az új/régi világ eljövetelét és, hogy a Magyar egy olyan láncszem ebben akinek nincs szüksége semmire csak a belső békére és Magyarságára a tranzícióhoz. Az élet úgy halad ahogy a világegyetemből beérkező energiák és erők (Jóisten) azt alakítja. Nincs okunk félni hogy eltűnik az áram meg a "kispárnámnak nem lesz szaga" :). Ha az őseink több ezer éven keresztül BOLDOGAN éltek áram és berendezés nélkül akkor ezt ma is meg lehet oldani.

Ne vesszünk el a szorításban és az előrelátható változások okozta hiányosságoktól való félelmekben. Tedd össze a kezed minden nap és áld, hogy Magyarul beszélsz és a Kárpát hazában hajthatod le a fejed. Ez az ami megvéd téged és a jövő nemzedéket és nem valami "ukmukfukk motor". 

A kommunikációt tekintve pedig nem kell aggódni. A kapcsolatot egymással azonnal visszanyerjük a teljesség szintjén amint visszanyerjük azt magunkban a természettel. Nem fog kelleni internet és áram a tiszta kapcsolat és kommunikáció létrejöttéhez. Először csak a kis közösség, majd amint feltöltődtünk visszanyerjük a tiszta kapcsolatot is nagyobb “távolságokban is”. Sosem voltunk lekapcsolódva egymásról. Hogy ezt ismét olyan szinten érzékeljük ahol megtapasztaljuk a kapcsolatot a teljesség szintjén (magasabban mint az interneten tapasztalunk), abba kellene hagyni a sok gondolkozást és “csit-csetet” ami bennünk folyik és akkor meghallanánk egymás hangját. Belül. Csak az élettel foglalkozzatok és ne az élettelennel."

Köszönöm Tibi bácsi ezeket a bölcs gondolatokat!

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a különleges képességeink kivirágzása még várat magára, legalábbis addig nem fogunk komolyabb gondolati energiákat beindítani, meg paraizét, amíg ekkora elektromos szennyezés vesz körül a nap minden percében. Majd, amikor már nem lesz áram, mobilhálózatok, meg mikrohullámok, stb., na onnantól várhatóak ezek a képességek javulása. Mint a vakoknál a hallás élesedése. Csak azt nem tudom, hogy honnan fogom tudni, hogy kit találtam meg a gondolataimmal, miközben szinte minden hasonló gondolkodásút csak az idióta nicknevén ismerem?? :))) Éreztétek már azt a mámorító csendet, amikor este kikapcsolod az elektromos készülékeidet, leáll a számítógép, nem búg semmi? Éreztétek már valaha, hogy az elektromos szmog (mérgezés) letompítja a képességeiteket...? Voltál már úgy kirándulni, hogy néhány nap alatt kitisztultak az érzékszerveid? Úgy vélem ez az áram nélküli epizód elkerülhetetlen lépcső azon az úton amin elindultunk.


Remélem van akit sikerült megnyugtatnom, mert magamat még egyelőre nem... :)

13 megjegyzés:

  1. nagyon megpenditettél valamit bennem most, ezért a végén egy történet következik :D
    "miközben szinte minden hasonló gondolkodásút csak az idióta nicknevén ismerem?? :)))"- szerintem azon a szinten nem fognak kelleni nevek sem. Gondolat és érzelemátvitel túl sokszor történt már velem ismerős emberekkel, hogy a véletlen kategóriába lehessen gyömöszölni (különben is, nem hiszek a véletlenekben)
    (valahol olvastam)százvalahány érzékszerve-szenzorja-érzete van egy embernek (ide tartozik a tisztánlátás-hallás,telepátia, telekinézis és a többi öt érzékszerven túli érzékelések) abból mi ötöt használunk a hétköznapokban.
    és a történet (most még nicknév alatt):
    történt egy bizonyos éjszakán, mikor egy hölgy mellett fekvén alváshoz készülődésen túl a sötétben megfogtam a kezét, a másik kezemet viszont diszkréten a gerincoszlopa végére (a combjára téve hátulról-szóval semmi ingerkedés-incselkedés, mert reggel korán kelés). Igen-nagyon megtámadott az éjszakai kivánalom, de reggel kelni kell, szóval meg sem emlitettem. Félálomban valami furcsát éreztem: mintha valamilyen energia áramolna át rajtam és ugyanakkor partneremen is. Átadtam magam az érzésnek és az egy idő után végetért. Halkan súgva tudakozódtam éberségi szintjéről (alszol?), mire Ő azt kérdezte: most miért hagytad abba? (utólag bevallotta, hogy nem tudja milyen a tantrikus szex, de szerinte valami ilyesmi). Mondom nem csináltam semmit.. tudja hogy nem csináltam, de érezte..
    ..reggel elaludtam.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még valami.. arra a szintre el is kell jutni. hogy élve vagy halva, az személyenként változó. A bárányok tiszták és szelidek, de a darálóban szokták végezni, a fehér nyúl is kigyótáp és még sorolhatnám. Nem várom a májust, mert közelit a tél. Sok lehetőség van még nyitva, de az emberből előjön az állat, ha szomjas-éhes-fázik (az egyik vonal szerint csak 40 nap?).
      az emberevő csúnya (Eli könyve után szabadon..):http://www.youtube.com/watch?v=TJd3PQs_KZc&feature=related

      Törlés
    2. "szerintem azon a szinten nem fognak kelleni nevek sem. Gondolat és érzelemátvitel túl sokszor történt már velem ismerős emberekkel, hogy a véletlen kategóriába lehessen gyömöszölni"

      Én is valami közös lélekcsoport-, hasonló energiaminőség dologban hiszek - a hasonló gondolkodásúakkal kapcsolatban.

      Törlés
  2. "Élet az elektromos áram után"
    Mert miért, előtte nem volt?
    Nincs a téma kissé túlspilázva?
    Először is: nem lesz villanyszámla.
    Másodszor: minden olyan holmi, amit a delej lököd tova, leáll.
    Akinek ezen holmik közül bármi is hiányzik, az nagyon szarul fogja magát érezni egy darabig..... aztán vagy belehülyül, vagy megszokja.
    De hogy kitör a világbéke, az hétszentség - csacsiháton azért elég körülményes lenne az interkontinentális atomtöltetek célba juttatása...
    (Ja, és a LÉNYEG: nagyon, de tényleg nagyon sok időnk lesz majd a nem csak tantrikus, de egyéb szexre is...:-)

    mj



    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az utóbbi azért valljuk be ad egy jelentős felfelé ívelő löketet a jelenleg lesújtó(nak mantrált) demográfiai helyzetnek! :)

      Törlés
  3. Fenébe, ez majdnem lemaradt.
    (Mert ezt meg én nem tudtam kihagyni:-)
    A napszemüveg gyártók (nem csak ők) nem szublimáltan, hanem szublimináltan buzerálnak bennünket - tudatszintünknek mélyen alatta ugyebár....:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, elírtam, javítva! Legalább van aki figyel! :))
      Ezért is kár erőltetni az idegen szavakat, amikor mindent le lehet írni szépen magyarul is.

      Törlés
  4. Sok izgalmas gondolat, köszönet értük!
    Az írás címe a sok érdekes felvetés mellett számomra már másodlagos. Valójában nem számít, hogy lesz-e elektromos áram, ami fontos, hogy a hosszú sötétség után a fény minden síkon jelen legyen. Ehhez persze követni kell azt a forrás (Isten), és rajta keresztül más magasabb fejlettségű lények által kijelölt és egyben segített ébredési utat amit már elkezdtünk. (aki letér az útról annak valószínűleg nem lesz esélye...)
    A legérdekesebb új elem számomra a foton öves kép volt. Régen úgy gondoltam, hogy van a Tejút, és annak közepe körül spirálban járnak körbe a csillagok, erre jött ez a kép a Plejádokról, ami alközpontokat/forrásokat jelentene. Ami érdekes, hogy ezt olvastam korábban az Urantia könyvben is, hogy léteznek alsóbbrendű források (akkor ezt még nem értettem, fals csatornázásnak gondoltam...) Ezért most után olvastam más csatornázások között, ahol ezt találtam: http://angyalforras.hu/egi-testvereink/A-PLEIADIAK-TANiTaSAI
    A leírásban a kép szöveg szerűen megtalálható, és ezzel még az ébredésem nem ért véget, mert a képen látható egy 10000+2000+10000+2000 éves ciklus, ami kísértetiesen hasonló a precessziós világév 25600 éves ciklusával, amiről eddig annyit tudtam, hogy a föld tengelye ennyi idő alatt tesz meg egy teljes kört. Ezek szerint azért, mert Plejádok körül is keringünk...:-)))
    Ez a 25600 év, és a foton öv másik megközelítésben is nagyon érdekes lett. Le(Mú)ria elpusztulása a csatornázások szerint 25000 évvel ezelőtt volt!!! http://www.foldimennyorszag.hu/8985C84B-923A-4E0E-91C8-6CDD8BF87EB3.html
    És ezzel még a borzongásom nem ért véget, mert Atlantisz 13000 évvel ezelőtti pusztulását pedig az Arvisurák írják le egész részletesen, vagyis mindkét esemény a feltételezett fotonövbe való belépés előtt következett be, és most megint a foton övbe jutás előtt állunk...
    (Minden második csatornázásban arról olvashatunk, hogy hamarosan a fénybe jutunk, idáig ezt kizárólag lelki-szellemi síkon képzeltem el... :-))) A probléma, hogy ez idáig úgy tűnik a belépés nem volt zökkenő mentes... Kozsdi erre ma ezt írta: "ha megnyílik az ég, megnyílik az alvilág is" " Fizika. A két világot a mienkre nyitják, csak igy lehet uj teremtést indítani. Tehát nem az a kérdés hogy feljönnek e, hanem hogy hányan lesznek erősek túlélni."
    forrás: https://www.facebook.com/Terhullamok

    Navarre gondolataihoz is pár mondat:
    Földünk tele van elektromossággal, gondoljunk csak a villámokra. Korában olvastam, ha az emberiség képes lenne megszelídíteni a villámokat, akkor nem is lenne szüksége más energia forrásra. Ezért nem gondolnám, hogy amit ír abban a formában valós lenne. A csatornázások sosem emelték ki, hogy gond az elektromosság, ők folyamatosan azt jelzik, hogy a nagy gond az atom energia, mert fogalmunk sincs arról, hogy az mennyire veszélyes, és ezért majd segítenek előkaparni az "ingyen" energiákról az emberiség eddigi eltitkolt tudományos eredményeit.
    A másik furcsa gondolat a plazma szerű átváltozás. Egyrészt a történelemben ilyen valószínűleg még nem fordult elő, mert annak szerintem komolyabb nyomai lennének,( ráadásul 12000 évente kéne előfordulnia) másrészt a csatornázók folyamatosan azt közvetítik, hogy mennyire irigylik, hogy az arra érdemesek testben érhetik meg a 3. dimenziósról 5.-re a változást. Saját véleményem szerint a tisztító tűz nem túl irigylésre méltó állapot....

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  5. Nasa bejelentés:

    http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=95

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Bár meg kell mondjam, én semmilyen bizonyítékot nem láttam a videón arra vonatkozóan, hogy ezek kapuk-e, és ha igen vezetnek-e valahová.

      Törlés
  6. Meg kell a szívnek szakadni.
    Sok-sok évtizednyi sumákolás, mellébeszélés és parasztvakítás után ekkora egy szószátyár
    bejelentést a NASA-tól....
    Hogyaszongya tegnap találták meg, holnap meg már megy is a misszió...
    Jajistenem, most hová szarjak...:-)


    mj

    VálaszTörlés
  7. Mennyi időbe telt amíg ezt a sok szöveget legépelted?
    Te írsz itten minden oldalt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,

      A blog az első 5 évben üzemelt aktívan, azóta csak pislákol. Van néhány vendégszerző munkája fent, de a bejegyzések többségét én hoztam össze... amíg még volt rá időm/energiám.

      Törlés