2012. július 6., péntek

2012 olimpiai dalok a végső harcról vagy a felemelkedésről?

Sokan foglalkoznak mostanában az Olimpián várható eseményekkel. Az "ébresztős" oldalak tele vannak mindenféle szimbólum-elemzéssel, összeesküvés elmélettel / gyakorlattal, volt itt már minden, 2012=ZION, egyszemű kabalák (WENLOCK és MANDEVILLE, azaz men lock man devil = az emberek lezárják az ember ördögét? - megvilágosodás?) de igazából érződik, hogy senki sem tud semmit, csak megy a nagy találgatás. Persze azért van itt ijesztgetés is bőven (vajon melyik oldal részéről?) Olyan verzió is született már, hogy az egész csak egy nagy beetetés, és valójában semmi különös nem fog történni, ezáltal az erre a témára rendkívül ráizgult NWO ellenes csoportokat lehet majd nevetségessé, hiteltelenné tenni. A kérdés szerintem sokunk számára továbbra is nyitott. Ez a kérdés pedig nem más, minthogy: a háttérhatalom, a csúf-gonosz hókusz-p... Illumináti valójában ellenünk vagy a mi fejlődésünk érdekében cselekszik? Az évezredeken áthúzódó terv, az ókorból napjainkra is áthúzódó folyamat vajon mi célt szolgál? Jót, vagy rosszat? A sátán létezik-e, vagy csak emberi találmány? Az illuminátusok miért felelősek, a bolygószintű butításért (média, oktatás, stb.), vagy pont hogy az ébresztésért, az Aratás előkészítéséért? Én magam nehezen tudom elképzelni, hogy egy több évezredes tervezési folyamatba olyan hiba csússzon, hogy néhány év alatt minden tervük kiszivárog, pedig ennek vagyunk kortársai. Szóval az utóbbi évek nagy ébredezési hulláma is úgy tűnik, mintha irányított dolog lenne. Vagy tud valaki olyanról, hogy mondjuk David Icke-ot, vagy Alex Jonest letartóztatták volna? Nem, hagyják őket beszélni. De vajon azért, mert az Irányítók kedve szerint cselekednek, vagy mert a néhány igazság mellett összehordanak annyi más marhaságot is, hogy így még jobban össze lesz kutyulva az egész? Nehéz ezeket a dolgokat így a személyi számítógép mellől eldönteni. Azoknak meg még nehezebb a tisztánlátás, akik a tüntetéseken veretik agyon magukat - teljesen feleslegesen. 


Hm... én amondó vagyok, hogy az Illuminátik a fő ébresztők. A kovász az uborkához. Az élesztő a pogácsához. No de a kérdés még mindig nyitott, hogy mindez egy végső kíméletlen Isten-Sátán mérkőzésben fog összpontosulni, vagy inkább egy csendes átmenetben, melynek a vége egy útelágazás, ahol mindenki a szintjének megfelelő irányba távozik? Mindenesetre sokan érezzük azt, hogy az ez évre tervezett nagy finálé valószínűleg ezen a buta Olimpián fog elkezdődni. Mintha minden egy irányba, egy pontba mutatna mostantól, legyenek bármilyen kacskaringósak is az eddig az időpontig elvezett különböző ösvények. Na de mi várható? Egy világháború kezdete, Nagy-Britannia teljes lebombázása, újabb bennfentes megszervezett "tenorista" akciók, vagy talán valami fénykapu nyitás? Máshol felhívták a figyelmet rá, hogy a Föld legkiválóbb génállományát fogják összegyűjteni ezen az eseményen, majd ezután... No de a találgatás helyett inkább nézzünk meg néhány hivatalos és nem hivatalos olimpiai dalt, miről szólhat.

London Olympics 2012 - Olympic Song - Flame (radio edit) Torch Relay




A klipben az égből száll alá a tűz (a fény?), mely körberepül Anglia szerte, ébresztgetni (?) vagy pusztítani (?), vagy összeszedni a sportolókat. 3:17-nél, amikor a világ legjobb génállományát összegyűjtő (!) üstökös elhagyja a Földet, mintha a fél UK víz alá kerülne. Új Földet és Új Eget? A szövege is figyelemre méltó. Vajon miről szól ez a néhány sor, a sportolóknak drukkol, vagy mindenkinek itt a végkifejletben?

You can be swifter, you can aim further
Yes, you can reach higher than before
You can be stronger, you can act wiser
Oh yes, you can achieve a better score

És a felvezetés vajon kiknek üzen?

Now you've come of age
Don't allow fear in anymore
Today has become Your Day
The day that you were born to live
The day that you were born to give
A little bit more, give a little bit more

Mit érthetnek az alatt, hogy eljött a kor, ez a nap a tiéd, a nap, amikor megszületsz élni?

És a refrén vajon mit akar jelenteni?

Catch the flame, catch the flame, catch the flame
All the love that you get give the same
Leave behind all the grief
You can overcome the pain

A szeretet segítségével hátrahagyni a bánatot, a fájdalmat. A catch the flame mintha azt súgná: kapd el a lángot most! Érd el ezt a vonatot, különben lemaradsz!

És ez a dal vajon ugyanerről szól?

LONDON OLYMPICS 2012 THEME SONG - TIM ALAN



Rengeteg utalás van benne, flames of freedom (a szabadság lángjai), there is nothing that can stall us now (immár semmi sem akadályozhat meg minket), see them burning - burning bright to show us how...(a lángok fénye mutassa a hogyan-t) find a new world that is better - born again with eyes of a child, (szüless újra egy gyermek szemével - "Bizony mondom néktek, ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképen nem mentek be a mennyeknek országába.") stb.. Elemzése házi feladat.

Na és ez már egy keményebb darab:

Muse - Survival



A 2012-es Londoni Olimpia hivatalos dalának a szövege. Ez nyílván nem egy 100 méteres sprinter versikéje, hanem...

Muse – Survival Lyrics

Race, life’s a race
And I am gonna win
Yes, I am gonna win

And I’ll light the fuse
And I’ll never lose
And I choose to survive
Whatever it takes
You won’t pull ahead
I’ll keep up the pace
And i’ll reveal my strength
To the whole human race
Yes i am prepared
To stay alive
I won’t forgive, the vengance is mine
And i won’t give in
Because i choose to thrive

I’m gonna win

Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
You won’t ṗull ahead
I’ll keep up the pace
And i’ll reveal my strength
To the whole human race
Yes I’m gonna win

Fight! Fight! Fight! Fight!
Win! Win! Win! Win!

Yes i’m gonna win

Magyarul:

Muse - Túlélés

Verseny, az élet egy versengés
És én fogok győzni
Igen, én fogok győzni

És én fogom meggyújtani a gyújtózsinórt(!!)
És soha nem fogok veszíteni
És én a túlélést választom
Bármibe is kerüljön
Nem húzhatsz el előttem
Tartani fogom a lépést
És én megmutatom az erőmet
Az egész emberi fajnak
Igen, felkészült vagyok
Hogy életben maradjak
Nem bocsátok meg, a bosszú az enyém
És nem fogom feladni
Mert én a gyarapodást választom

Győzni fogok

És én fogom meggyújtani a gyújtózsinórt
És soha nem fogok veszíteni
És én a túlélést választom
Bármibe is kerüljön
Nem húzhatsz el előttem
Tartani fogom a lépést
ÉS én megmutatom az erőmet
Az egész emberi fajnak
Igen, felkészült vagyok
Hogy életben maradjak
Nem bocsátok meg, a bosszú az enyém
És nem fogom feladni
Mert én a gyarapodást választom

Harc! Harc! Harc! Harc!
Győzelem! Győzelem! Győzelem! Győzelem!

És igen, én fogok győzni

(köszönet a fordításért magmondoe-nak!)

Ilyen elemzés is született ehhez a dalhoz: "A gyújtózsinóros sor elég érdekes, mivel egyetlen olimpiai sportághoz vagy korábbi olimpiai ceremóniához nincs köze... Lucifer, azaz a Sátán konkrét hadüzenete ez, nem vitás. Ennek már a fele sem tréfa, iszonyat súlya van. Túlságosan is konkrét az üzenete." Én viszont ebben a versben pont a felemelkedést látom, az igazságtételt. A harc jelenthet belső harcot is, mint a dzsihád. Úgy vélem ezt még mindannyiunknak meg kell vívni.
Nem kizárt, hogy nagyhatalmi játszma zajlik a fejünk felett, az egyik csapat azt szeretné, hogy itt ragadjunk a 3D-ben, a másik meg rugdalna feljebb. Szerintem az olimpiai dalok inkább ez utóbbiról szólnak. A másik oldal meg ijesztget - amíg tud. A felvilágosult embert már nehéz árnyakkal riogatni. A felemelkedés, a felvilágosodás korát éljük. FEL-VILÁG!


72 megjegyzés:

  1. Hehe, a sporikat elszállító rakétát már fel is építették:
    Átadták a londoni Üvegszilánkot
    http://index.hu/tech/2012/07/06/atadtak_a_londoni_uvegszilankot/
    :DDD
    Panka.

    VálaszTörlés
  2. azt hiszem most hagyom abba a zenehallgatást.. elsőre (nem találtam másik dalszöveget, csak ami ide is be lett másolva,de) azt mondja:
    You won’t pull a head
    I’ll keep up the SPACE (2.00 körül)

    Te anyagot szültél, én tért nyerék..
    nyerni fogok, túlélni, harcolj, jobban, erősebben, ÉN nem olvadok be azért se..
    ezt a dalt az énekli, aki a tért nyeré- a két fa közötti tért. de hivhatjuk a beszélgetőket Istennek és Sátánnak, feketének és fehérnek, (service of the self vs. service of others), Egónak és Belső hangnak..
    (ezzel nem kell skatulyázni senkit, mivel a Muse általában éppen nem erről az oldalról énekel, lásd: http://www.youtube.com/watch?v=qhduQhDqtb4 az első kép-a három szin-valahol már láttam.. ja,itt: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NIQyHNQxuik )

    a Flames of freedom(-ot nem vágom mitől az olimpia dala, a másik énekli mint a másik dalt): a tisztitótűzről, felemelkedésről..

    az első klip massziv szimbólum-orgia, olyan szinten, aminek csak töredékét vagyok képes meglátni + Yocha noh gweh yocha is african, its an expression as in to 'ignite' or to 'start' the flame.
    ami szemet szúrt (nem sorrendben): a tűzből kiröppenő háromszögek, 3repülő, 4472es vonat, Nyilas, dzsámi, Colchester (Colonia Victricensis), szép az Óriáskerék éjfélkor, valamint a stadion se piskóta..

    VálaszTörlés
  3. Hát a jóég tudja, a vége kicsit olyan zigheilesnek tűnik...:-)
    Persze kinek-kinek a saját szűrőjén jön át cucc, nekem például az jött le a szövegből, hogy e világ ura - Jahve - kissé nehéz időket él mostanság, ezért hisztériásan toporzékol és veri magát a földhöz és fenyegetőzik, akárcsak a régi szép ószövetségi időkben.
    Már akinek rémlik még valami abból, milyen alpári cirkuszokat bírt művelni anno a prófétáin keresztül, ha nem úgy jöttek össze a dolgai...:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja ja, én is azt mondom Mazsola, hogy a jellegzetességei miatt(bosszú, harc, hiszti), ez egyértelműen a "másik" oldal szövege, de semmi gond tegye csak a dolgát, nyugi van.

      Törlés
    2. Egyrészt én nem hiszem, hogy Lucifer és a sátán egy és ugyanaz. Másodszor egyetértek azzal, hogy ez a szöveg az Idegen vergődése IS lehet. Régebben voltak olyan gondolataim, hogy az egész Földi cirkuszért egyetlen befordult, de hiperintelligens szellemlény a felelős, - nevezzük Dr. Genyának, vagy Egyszeműnek, tök mindegy - Ő ül a piramis csúcsán, át akarja venni Isten szerepét, leigázni a teljes emberiséget, stb., stb., de mostanra valahogy kinőttem ezeket a gondolatokat. Lehet, hogy csak annyi történt: nem tud rám hatni többé, nem érdekel a hülyesége. Mert szerintem aki utána nyomoz, görcsösen vergődik, elemez mindent, szimbolizál, stb. az az ő játékát űzi, és nem szabadulhat meg tőle. Én végeztem ezzel az aliennel, játssza csak a kis hattyú halálát, engem nem érdekel már. És persze azt a lehetőséget is szem előtt kell tartani, hogy mi van ha pont ez a lény a kovásza az egész átlépési folyamatnak...? Nélküle lehet, hogy nem menne.

      Törlés
    3. Ja, szerintem sem kell foglalkozni vele, hiszen tudjuk, ahol a figyelem, ott az energia.
      Én inkább másra fordítom, és úgy tűnik, sikeresen.:)

      Törlés
    4. Mazsola: mesélj erről légyszi-ugyanis (az énem :D) most ott tartok, amikor dr.Genya a pók a mátrix nevű hálóban, és mindenki viszi a sajátját.. (Dr.Genya a vér-szar-sárba az a piros 5:00körül http://www.youtube.com/watch?v=Y1KXIaNbToQ&feature=share , a kék gömbök pedig máshová :D )

      egy kis audio-vizuális élvezet: http://www.youtube.com/watch?v=hj_S_F4rp68
      és egy film: http://www.youtube.com/watch?v=1jTmMU6sMgM&feature=related

      Törlés
    5. Nincs már sok elmesélni való zplus barátom. Nagyjából végigrágtam magam a történelmen több szem többet lát alapon (már ha érted!:), és azt tapasztaltam, hogy ez a manus ott van minden korban. Az Ember Tragédiája szerintem az, hogy ez az ürge itt forgolódik a sűrejében már a kezdetek óta, ahogy ezt Madách is felismerte. Azonban csak madártávlatból lehet felismerni az OK-ot, nekem csak sejtésem van, ahogy írtam is. Ha ez a félszemű nem lenne hasznos valamilyen szempontból az életre, akkor egyáltalán miért létezne? A Teremtésben nincs felesleges, haszontalan alkotás. Ennyire ne nézzük már hülyének az Öreget! :)

      Törlés
    6. Azt akarod mondani, hogy ő az aki bemutatja, azaz képviseli az élet sötét oldalát? A "szükséges rossz"?

      Zplus, jók a vidijók, nekem ez a kedvencem:
      http://www.youtube.com/watch?v=9OTBK5HBx3M
      Amúgy meg miért nem a strandon vagytok srácok? :DD
      Panka.

      Törlés
  4. Mazsola!
    Légyszíves!
    Tedd fel a hsz.-emet Velorexhez, mert fogalmam sincs, hogy hogy-is működik az új rendszer, meg mi a fenét, fenéket kell megadni...
    Íme:
    "Egyáltalán nem tartom szívderítőnek, hogy ily mértékű hatása lehet egynémely, gondolom az adófizetők pénzéből jól fizetett, internetes ügynököknek, kiknek elkötelezettsége ellenségeink táborához köthető! Sajnálatos, hogy pillanatok alatt tudnak oly légkört teremteni a honlapon, hogy a jobb-érzésű emberek rövid ránézés után, már mennek is tovább...
    Az pedig végképp elkeserítő, ahogy személyek és pártok játszanak, visszaélnek a dolgos emberek, éppen a kizsigerelő munkájuk következtében, a politikai tájékozatlansággal, az ismeretek hiányával!
    Országos, pontosabban tartományi ügyeink vannak! Ezek mellett már nem férhet bele, hogy gondosan kimunkált, eltervezett, következetesen végrehajtott, aknamunkát végző lelketlen zsidó személyek lelkét keresgéljük.., amit már régen visszaszármaztattak az ördögnek...
    Már nehogy tartományszintű problémává nője ki magát egy degeszre hízott mézes madzaggal operáló sarlatán, vagy akár a futtatott Krisztinánk, a futtatott zsidó anyjával, zsidó férjeivel, kapcsolataival...
    Simon Perez egyértelműsítette a helyzetet, még azok előtt is, kik úgy vélekedtek, hogy "ez nem lehet igaz"!
    Gondolom, jogos elvárás, hogy a hódító, leigázó, rasszista, emberiségellenes zsidóság elleni ellenállást, harcot, NE! zsidó személyek irányítsák, vezessék!
    Alapelvként szögezem le, hogy mindnyájunk közös felelőssége, hogyha szavazatainkkal ismert zsidó személyeket juttatunk pozícióba..!
    Gyöngyösi Zoltán/p"

    Természetesen, itt, mint a témához nem tartozó írás, törölhető...
    Köszönettel
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zoli bácsi!

      Szívesen felteszem ezt az írást oda, de ha szeretnél Velorexnél máskor is hozzászólni, akkor legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy nyitsz (pl.) egy google fiókot egy gmail-es címmel. Erről a címről írsz egy levelet Velorexnek és ő betesz a csapatba. Onnantól tudsz kommentelni. Szólj ha segítség kell ehhez.

      Üdv, TT

      Törlés
    2. TT!

      Hálásan köszönöm közreműködésed!
      A továbbiakat illetően még elmagyarázásra szorulok, erre talán már holnap sor kerülhet...
      Üdvözlettel
      Gyz/p

      Törlés
  5. "Verseny, az élet egy versengés"

    Az olimpia az versengés, de az ÉLET az harmónia.

    "És én fogom meggyújtani a gyújtózsinórt(!!)"

    A sajátjaidnak esetleg, ha addig magadra nem hagynak.

    "És én a túlélést választom"

    Aki a létnek hadat üzen, az ne akarjon túlélni, skyzofrén angyalka!

    "ÉS én megmutatom az erőmet
    Az egész emberi fajnak"

    Már megmutattad, de most nézz egy kicsit fölfelé is!
    A kard már ott lebeg fölötted.

    "Harc! Harc! Harc! Harc!
    Győzelem! Győzelem! Győzelem! Győzelem!
    És igen, én fogok győzni"

    Mi ez a 4-es ismétlés angyalka?
    Te is tudod, hogy a 4. dimenzióba neked már nincs belépésed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egész jól hangzik névtelen, de mi van ha mindannyian tévedünk? Szeretném megélni, hogy év végén közösen egy jót nevessünk ezen az egész marhaságon amin rágódtunk évekig, és együtt lépjünk át a 4. emeleti ajtón...

      Törlés
    2. GRÁL = G - RÁ - L = HÁT - RÁL

      Az ŐS (Özil = ŐS-ÉL) érvényesítette a büntetőt.

      Warschau = WAR-SCHAU

      Balotelli = BALLOT-ELLI

      Spanien = (SP)AHN(ŐS) - ILYEN
      A döntőben 4-et rúgtak tisztán, Ballot-elli meg égett, mint a rongy.

      Már régen leírták, hogy "jelek lesznek földön és égen".

      Ébresztő! ... :)))

      Törlés
    3. Azért, ha túlbonyolítjuk, az sem EGÉSZséges.
      Az ébresztőt meg szerintem itt már nem kell fújni..

      Törlés
    4. "Azért, ha túlbonyolítjuk, az sem EGÉSZséges."

      Az érzelem síkjáról nézve minden bonyolult, kedves Szulthan, az értelem síkjáról viszont már kevésbé.

      É-VA ősanyánk egyetlen hiánya, hogy fogalma sincs a mértékről. Az áldást ugyanis a férfi kapta. (Ádám = áldám)

      Meg aztán, ha jól emlékszem, akkor a X parancsot sem Mózesné vette át, nemde?

      "Az ébresztőt meg szerintem itt már nem kell fújni."

      Vannak folyamatok, amelyek akkor is működnek, ha nem veszünk róluk tudomást.

      Törlés
    5. Ne bolondozz Ö.T., ez már TÚL megy minden HAT-ÁRON! :))

      Törlés
    6. Már régen leírták, hogy borulni fog a bili.
      Hát most borul, függetlenül attól, hogy értjük-e vagy sem. ;)

      Törlés
    7. " Ne bolondozz Ö.T., ez már TÚL megy minden HAT-ÁRON!"

      Nem bolondozok. Na akkor figyelj egy kicsit!

      Ha Krisztus az Atyáról beszélt és tanított, akkor a római egyház miért "anyaszentegyház", ahol a Máriakultusz a jellemző???

      Törlés
  6. "És én fogom meggyújtani a gyújtózsinórt(!!)"

    Csak nem vagy terrorista ??? ... :))))

    VálaszTörlés
  7. Nekem ezek a szóképelemezések olyanok, mint amikor egy recepttel a kezedben lemész a közértbe, de mivel semmit nem ÚGY találsz meg a listáról, ezért összevásárolsz minden mást, és egy tök más ebéd lesz a vége. :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A történet végéről már nehéz megérteni az elejét, mivel az ember nem rendelkezik többezer éves látásmóddal.

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. apám hitte az arany igazát (aranystandard-emlékszem rá, mikor mesélte)
    az a bajunk (én-szamár-előre), hogy kellett 34év, mire rájöttem, hogy mennyi mindent elhittem, mennyi mindenkinek.. egyél levest,mert attól nősz nagyra..alma hajában van a vitamin..égett kenyér hajában van a vitamin..csonkitott ember-kezeket hordozunk körbe, mert szent.. testét és vérét, mert nem is vagyunk kannibálok.. 20.000ft-os medence az udvaron (médincsájna)-a kinai gyerek meg az ablakrácshoz van kötözve, mig a szülei dolgoznak.. nincs itthon 3napra való kaja.. mert úgyis van a boltban.. a barnacukor dupladrága mint a fehér (miközben az előállitási költsége töredéke a fehérének).. a flourmentes fogkrém 10x drágább mint a flouros.. a párizsi és a pástétom finom.. nem árt annak a csirkének-disznónak-állatnak a táp (amelyik felrobbantja a súlyát+egyik a másik sz@rát eszi).. az oktatási rendszer jó (csak gondolkodni felejetesz el közben).. nézzél TVt-szórakoztat.. élj a mának (azok a fránya igeidők és ragozások.. eredetileg élj a MÁBAN..) tartsd a pénzedet a bankban.. hitel.. ez-az-amaz kell neked-jár neked- mert megérdemled.. éééés... ÉRTÉK AZ EMBER.. (mátrix-batrik..) ugye, hallottátok már ezt a mondást.. keressétek elő agyatok eldugottabb zugából, ki mondta ezt nektek.. és jegyezzétek meg..
    bocsánat.. kiböffent..
    az udvari medence (20.000ft-os,kinai,3 m3+viztisztitó,kb.két szezont kibir) mellett ülök, a gyerekek épp ribizlit uzsonnáznak én meg futtatom az agyam..
    pl. azon, hogy a hercegnők 13évesen ismerik meg jövendőbelijüket, 14évesen kamionsofőrök háborúban..19.ik képen a férfiak arca.. tiszta Underworld.. :D (Tomóceusz Katatiki család.. én meg Gyugyu.. voltam.. ma este Ötödik pecsétet szeretnék nézni végre.. ugyanezt mutatja be a Jöttünk,láttunk,visszamennénk 1-2-3 kissé humorosabb verzióban.. azt mondják, van 3.ik variáció is, csak nem Ebben a Formában mint most) http://index.hu/nagykep/2012/06/02/60_eve_uralkodik_ii._erzsebet/

    Panka: régen a Pink Floyd-ot a zenéje miatt hallgattam..aztán a szövegei miatt.. most pedig a képek miatt..
    http://www.youtube.com/watch?v=v5_0iZQ-TuA
    a képeket pedig meg azért nézegettem, mert érdekesek voltak.. aztán mert hűb@mmeg.. Dali.. El Greco.. Miro..Picasso..ésatöbbiek..

    Olimpia: biborszin.. http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/About/General/2011/7/27/1311799414075/London-2012-olympic-medal-007.jpg

    a biztonsági ellenőrzés rendszeresen 117-et dob be egyik felének ezen az oldalon.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Témához kevésbé csatlakozóan hozzám a két egymás mellé tett prizmás kép "szólt" (piramisok?)
      http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=prizma&ctid=CT3072253&SearchSource=49&FollowOn=true&PageSource=Results&SSPV=&start=0&pos=3
      (ez csak szimpla :(
      A Kheopsz egyik "szellőzőjárata" pont a Szíriusszal "kontaktál".
      Vajon milyen infók jöhetnek onnan, v. mehettek innen?

      Bár ez a megközelítés még mindig nem ad választ arra, hogy a pálos atyák miért építettek a Hárs-hegy belsejébe, a Bátori barlangba két piramist (peremest) ...

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Talán ez választ adhat a pálos peremesekre is:
      "A piramisok a rácsozat szent csomópontjain épültek, mivel ezeknek a szent rácspontoknak kétféle felhasználása van. Először is felélénkítenek mindenki aki oda látogat, mivel energetizálják őket, Másodszor, ezek a pontok kommunikációs utak (az őket körülvevő vékony fátylon át) a "másik oldallal", azaz azzal, amit ti spirituális dimenziónak neveztek."
      forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/D2F5E3CD-39D4-43CB-BBBC-6C8ADF630D4E.html

      Aki keres, az talál...:-)

      Szép Napot!

      Törlés
  10. Zplus barátom, nem volt valamiből kicsit több a kelleténél?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. celziusz: majd negyven, de már csökken
      sör: egy bigbrother, de elfogyott
      gyerek: négy, lassan fekszenek
      asszon: dolgozik
      nem. azt hiszem mindenből pont elég van. :D

      Törlés
    2. Négy gyerek? Az király, nekem három:)
      Vigyázz rájuk minden szinten!

      Törlés
    3. Az király, neked három
      Óvd őket mindenáron
      Én még csupán várom
      Megtaláljon a párom

      Elnézést! :D
      Panka.

      Törlés
  11. "A történet végéről már nehéz megérteni az elejét, mivel az ember nem rendelkezik többezer éves látásmóddal."

    Na akkor ehhez mit szóltok?

    REVANS = bosszú

    RE-VAN-S

    A VAN Isten nevével egyenértékű (ONE, EGY, Létezik stb.), Ré pedig Ré...

    VálaszTörlés
  12. Szerintem lépjünk hátra néhány métert, és nézzük a dolgot kissé távolabbról.
    A színdarab összes szereplője Jehovástól-ördögöstől-illuminátustól-Luciferestől velünk bezárólag mind-mind a játék részese. Mindenki a legjobb tudása szerint alakít, és amint az sok esetben még a menőbb színtársulatoknál is , úgy itt is előfordul a 'túljátszás'.
    Nem nehéz észrevenni, hogy a színdarab a végkifejlet felé tart, ezért a fentebb felsorolt szereplők olyik-másika a kelleténél jobban éli bele magát az előadásba...
    Mintha kollektíve megfeledkeztünk volna arról, hogy soha, semminek NINCS vége...
    Szóval:
    "csak lazán, mert kibasznak velünk..."
    (idézet a Dutyi dili c, filmből...:-)

    mj

    VálaszTörlés
  13. Lucifer, a Sátán, és az Ördög az Urantia könyv néhány bekezdése szerint:

    (601.3) 53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: „Feddhetetlen voltál útjaidban attól a naptól fogva, melyen teremtettél, míg gonoszság nem találtatott benned.” Sokszor tanácskozott az edentiai Fenségesekkel. És Lucifer az „Isten szent hegyén”, a Jerusem igazgatási hegyén uralkodott, mert ő volt az elsőszámú vezetője egy 607 lakott világból álló nagy csillagrendszernek.

    (601.5) 53:1.3 Lucifer ma már a Satania bukott és címétől megfosztott Fejedelme. A tetszelgés a leginkább végzetes dolgok közé tartozik, még a mennyei világ magas személyiségei esetében is. Luciferről mondták: „Szíved felfuvalkodott szépséged miatt; megrontottad bölcsességedet fényességedben.” A régi látnokotok írta, látván az ő szomorú állapotát: „Miként estél alá az égről, ó Lucifer, hajnal fia! Levágattál a földre, aki a világokat összezavarni merészeltél!”

    (602.4) 53:2.1 Lucifer és első helyettese, Sátán, több mint ötszázezer évig uralkodott a Jerusemen, amikor szívükben kezdtek szembefordulni az Egyetemes Atyával és az ő akkori kormányzó Fiával, Mihállyal.

    (602.1) 53:1.4 Luciferről igen keveset hallottak az Urantián ama tény miatt, hogy főhadnagyát, Sátánt bízta meg az ügyeinek igazgatásával a bolygótokon. Sátán a lanonandekek ugyanazon elsőrendű csoportjába tartozott, azonban sohasem működött Csillagrendszer Fejedelemként; teljes lényével csatlakozott a luciferi felkeléshez. Az „ördög” nem más, mint Kaligasztia, az Urantia Bolygóhercegének tisztségéből eltávolított, a lanonandekek második rendjébe tartozó Fiú. Amikor Mihály húsvér testben az Urantián tartózkodott, akkor Lucifer, Sátán és Kaligasztia szövetkezve igyekezett azon, hogy az alászállási küldetése kudarcot valljon. De ők vallottak teljes kudarcot.

    (82.6) 7:1.7 Miként a Paradicsom anyagi gravitációja, az Örökkévaló Fiú szellemi gravitációja is abszolút. A bűn és a lázadás talán megzavarhatja a helyi világegyetemi köröket, de az Örökkévaló Fiú szellemgravitációját semmi sem képes felfüggeszteni. A luciferi lázadás sok változást eredményezett a lakott bolygókból álló csillagrendszeretekben és az Urantián, de a megfigyeléseink szerint a lázadás következményeként a bolygótokra elrendelt szellemi vesztegzár a legcsekélyebb mértékben sem befolyásolta az Örökkévaló Fiú mindenütt-jelenvaló szellemének vagy az azt segítő szellem-gravitációs körnek a jelenlétét vagy működését

    578.5) 50:6.5 Nem szabad elfelejtenetek, hogy a Satania összes világa a Lucifer-féle lázadás következményeként kétszázezer éven keresztül szenvedett a Norlatiadekből való szellemi számkivetettségtől. És nagyon hosszú időnek kell még eltelnie, hogy a bűnből és az elszakadásból eredő hátrányokat ki lehessen egyenlíteni. A bolygótok még mindig egy nem szokványos és változatos létpályán halad egy lázadó Bolygóherceg és egy vétkező Anyagi Fiú kettős szomorújátékának eredményeként. Még Krisztus Mihálynak az Urantiára való alászállása sem söpörte el azonnal a világ korábbi igazgatásában vétett komoly hibák ideigvaló következményeit

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  14. Azért nem kellene teljesen hülyének nézni a népet. Egyre inkább azt érzem, hogy a "valósággal" foglalkozó blogok kezdenek "átalakulni" és a felépített olvasóközönséget próbálják megvezetni. Ne higgyetek nekik!

    A társblogok is el kezdték éltetni a Sátánt.

    Még hogy az Illuminátus "lehet, hogy jót akar". Na ne vicceljünk kérem, az ő általuk létrehozott rendszer csak az elmúlt évszázadban 100 milliós nagyságrendekben irtotta a teljesen ártatlan embereket a legkegyetlenebb, legbarbárabb módon és ez folyik napjainkban is a Föld jelentős számú országaiban, van ahol egyszerű mészárlással, van ahol egyéb eszközökkel.
    Ezek jót akarnak bárkinek is magukon kívül és segítik az ember felemelkedését? Hát aki ezt a marhaságot elhiszi az biztosan elmebeteg.
    Mint tudjuk "vezettessed magad szembekötve vakon, elfajult testvéridtől csinált álutakon".
    Kérek mindenkit, hogy ennek ne dőljön be, mert akkor minden kárba vész, amit eddig ezzel töltött, informálódott, megértett és amit a jövőben tehetne a valódi felemelkedésért.
    Ezek mindig így dolgoznak, kimondanak először igazságokat, ami által aztán hitelességet kovácsolnak maguknak és ezzel visszaélve téves következtetésekre vezetik a hallgatóságot.
    Mazsola, nagy csalódás vagy!
    Kitörölheted, de az én lelkiismeretem attól még tiszta marad.
    A tied is? Ha ez jelent neked egyáltalán valamit....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (lehet, hogy jót akar) - szerintem biztos nem akar jót:
      Te, Lucifer meg, egy gyürű te is
      Mindenségemben - működjél tovább:
      Hideg tudásod, dőre tagadásod
      Lesz az élesztő, mely forrásba hoz,
      S eltántorítja bár - az mit se tesz -
      Egy percre az embert, majd visszatér.
      De bűnhödésed végtelen leend
      Szünetlen látva, hogy mit rontni vágyol,
      Szép és nemesnek új csirája lesz.

      Mert nem adhat mást, csak mi lényege.. :D
      Erről mindig Rejtettkéz jut mindig eszembe. Nem csupa szivjóságból, hanem mert erre kapott utasitást, az Ő szemszögükből felvázolta az Aratást. Köszönik szépen, jól vannak, minden a tervek szerint, minden szinten szépen épül az Új (???) Világrend (első emlitésével valamikor időszámitásunk előtt régen.. :D http://www.gatewaystobabylon.com/myths/texts/enki/enkiworld.htm ). Szóval-nincs Új a nap alatt, de egy csecsemőnek minden vicc új.. linkeltem már valahol a Negyedik tipusú találkozásokat és az Immortel-t.. (a második Enki Bilal rendezésében :D )
      Gyugyu és Tomóceusz Katatiki két választás, de van harmadik is. Plus Ultra (újra kezdesz régi sikereddel: http://en.wikipedia.org/wiki/Plus_ultra_(motto) ) vs. NonPlusUltra (eme kerek csemege nem kedvencem, mert kellemetlen elemek serege lehet benne.. E? http://pctrs.network.hu/clubpicture/6/4/1/_/non_plus_ultra_641183_73460.jpg)- nyaljuk a fagylaltot.. EgyélMeg-süti Aliznál..

      Törlés
  15. Sziasztok, engedjetek meg pár bekezdést idéznem a 2012-es olimpiai játékok kapcsán, rávilágítva a mögöttes lehetőségekre:

    "2012-ben az olimpiai játékokat Londonban fogják tartani, mert ez a város a bolygó spirituális földcsillag-csakrája.
    Az emberek és a bolygó földcsillag-csakrájáról Sandalphon arkangyal gondoskodik, aki jelenleg a kundalíni energiát hordozza a világ számára. Sandalphon és London 1-es számú energián rezeg, amely az új kezdeteket energetizálja. A Szíriusz hatása alá tartoznak, amely szintén 1-es számú.
    A földcsillagban Sandalphon képességeink magjait is táplálja. Amikor teljes mértékben összekapcsolódunk a Földdel azáltal, hogy megalapozzuk magunkat, és tiszteljük a füveket, fákat, a virágokat, a sziklákat és a kristályokat, akkor ez a csakra felébred és bemutatja isteni lehetőségeinket.
    A szándék az, hogy együtt, a világ egészeként növeljük a rezgésszámunkat az olimpiai játékok alatt. Aztán a bolygó spirituális kundalínijét, amelyet a földcsillag tartalmaz, kioldja majd az izgalom és remény fokozódása, amíg készen nem áll arra, hogy a kozmikus pillanatban felemelkedjen...
    A várakozások szerint 2012. dec. 21-én a fölcsillag- és a csillagkapu-csakra (Északi sarkvidék) felébred a jövendölésnek megfelelően. Aztán a csillagkapu teljes mértékben kitárul, mint egy kehely, hogy megkapja a beáradó Forrásenergiát. Az egész bolygó hozzáférhet a Forrás fényéhez, és fürödhet abban.
    Az olimpiai játékok eredeti célja az volt, amikor Arany Atlantiszban létrehozták, hogy az ünneplésre, az összetartozásra és a kiválóságra koncentráljanak. És a 2012-ben tartott játékok sok fényt fognak hozni a világ egésze számára, nemcsak Londonnak.
    Kérlek, folyamatosan küldj áldást a 2012-es olimpiai játékokra, és imádkozz, hogy a játék során elegendő energia gyűljön össze ahhoz, hogy képessé tegye a kundalínit a várakozásnak megfelelő felemelkedésre.
    Ha úgy fogod fel ezt az eseményt, mint egy fényhozót, és az arany lángban tartod, akkor energiádat a legfőbb lehetőségekhez adod hozzá. Ha csupán egyetlen gyertyát gyújtasz az olimpiai játékok sikeréért, már akkor is változtathatsz a dolgokon..."

    (Diana Cooper - 2012 és azután)

    Ölelésem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már alig várom a december 21.-i fénybenfürdést (Knowing vége :D ), ha megérjük, meglátjuk..

      Törlés
    2. Megérjük:)!

      Törlés
    3. Ne haragudj, de ez olyan szintű babonás bullshit, hogy bőven aláássa a Mazsola blog szellemiségét. Remélem, nem gondolod, hogy mindezt szó szerint kéne venni.

      Törlés
    4. Az én "hülyeségem" mellett egyelőre elfér más "hülyesége" is. :)

      Törlés
  16. Kedves Névtelen:)

    Fenti idézetből a számodra nem tetsző szavak igényed szerint elhagyhatóak...:)
    Az emelkedettség hiánya engem minősít, elnézésed kérem:)!

    VálaszTörlés
  17. Bastian, ha jól emlékszem nem írtam olyat, hogy jót akarnak. Inkább arra próbálok rávilágítani, hogy szerintem a Teremtő világában nincsen felesleges alkotás, olyan aminek ne lenne értelme. Az internetet is eredetileg katonai célokra (tehát nem jó célokra) fejlesztették ki, és nézd meg ma mivé fejlődött: az ébresztés, a közös szellemi emelkedés elsődleges csatornája. Fentiek tükrében továbbra is vallom, hogy az Illuk - ha ők maguk nem is jó szándékkal teszik, amit tesznek - de mindenképpen előbb-utóbb a Teremtő tervei szerint alakítják a létezést. Ők a szükséges rossz, másképp nem lenne fejlődés.

    Ahogy zplus is utalt rá:

    Te, Lucifer meg, egy gyürű te is
    Mindenségemben - működjél tovább:
    Hideg tudásod, dőre tagadásod
    Lesz az élesztő, mely forrásba hoz

    VálaszTörlés
  18. Kedves Mazsola!

    Féltem egy ilyen választól, mert kérdőjelek bennem is bőven vannak.....
    Azért tolták volna bele az emberiséget az anyagi mocsokba, hogy a végén néhány tízezer embert felébresztve az összeesküvéses blogokon, bemutathassák a fejlődést???
    Azért irtották ki őseink sámán, és uruki-mani féle keresztény vallását, hogy a végén közöljék, hogy túlélhet az aki beáll Rihanna, akarom mondani Lucifer fekete esernyője alá???
    Azért tervezték meg nekünk előre az I., a II., és a III. világ háborút, mert annyira jó fejek voltak, és nélkülük fogalmunk sem lenne az Atya jóságáról, és a Fiú kegyelméről???
    Azért verték szét a királyságok intézményét, és hozták be helyette a kapitalizmust, a szocializmust, a liberalizmust, hogy megtudjuk mégis csak jobban működik a piramis szerűen felépülő királyság intézménye???
    A régi szabadsággal szemben (Atilla és Árpád asztalánál a paraszt is helyet kapott) azért adtak nekünk ál szabadságot, hogy rájöjjünk mennyivel jobb a rend mellett meglévő, régen jól működő valódi szabadság???
    A természetes, boldog, Föld közeli életmódtól azért távolították el az emberiséget, hogy mérgezve testüket, lelküket, szellemüket, és a megcsinált "bulik" után a kevés túlélő rájöjjön, hogy mégis csak jó volt, ahogyan régen éltek???
    9/11-re, Japánra, és a Londoni Olimpiára, az erőszakos filmekre is azért van szükség, hogy rájöjjünk milyen jó nem félni, mikor nélkülük erre szükség sem lenne???
    A hitel "fedezetű" fiat pénz létrehozására, a fenntarthatatlan fejlődésre, és az emberiség kamatrabszolgaságba hajszolásába is azért volt szükség, hogy rájöjjünk milyen szar dolog kicsinálni Föld Anyát, mikor régen az emberek megpróbáltak harmóniában élni vele???
    Azért erősítik a nacionalizmus minden szinten, hogy háborúk után rájöjjünk, hogy alig különbözünk és tulajdonképpen egymást kéne segítenünk???
    A gaz normális esetben képes lehet növekedésre késztetni a vetést, szelektálni így a legjobbakat, viszont ha csak a gazt tápláljuk, akkor a vetésnek semmi esélye nem marad!

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy részével egyezek, Rihannát ne bántsd.. :D
      A művészek megmutatják a lehetőségeket, szimbólumokkal kommunikálnak, tehát Rihanna a fekete esernyő alatt nem ugyanaz, mint egy öltözékkel előtte vagy utána. Nem az a gonosz, aki bemutatja.. más lapra tartozik, hogy ki érti (Lady GaGa - GalacticGala.. Dali..)

      Az ötödik pecsét cimű film elején az egyik szereplő egy Bosch könyvet cserél borjúszegyért (közben bemutatják Bosch leghiresebb festményeit pillanat alatt-miért? nézd meg a képeket magadnak.. http://www.hieronymus-bosch.org/ )

      Olimpia: mikor a Gonosz bekapcsol ( E-On ) 119-kor Dániel és Zsuzsanna elúsznak a nagy szürke ködben. Ez mit jelenthet?
      http://www.youtube.com/watch?v=wMdz6rdCy_M

      114: http://www.youtube.com/watch?v=e4E2oi4YHXs&feature=related

      115: http://www.youtube.com/watch?v=bty4-TgBV9I&feature=related

      Törlés
  19. Próbáljuk meg a dolgot megközelíteni a logika oldaláról. Kérdésekre kérdésekkel válaszolok:

    1. A Teremtő Jó Isten világában miért létezik sátán, Lucifer, ördög, Ármány? (és ha már itt tartunk miért létezik erőszak, gyilkosság, emberáldozat, stb.?)
    2. Ki teremtette őket?
    3. Lehet, hogy eredetileg jók voltak?
    4. Ha eredetileg jó létezők voltak, mitől romlottak meg (szabad akarat)?
    5. Ha már rosszak lettek, miért hagyja őket működni tovább a Jó Isten?
    6. A 100 millió emberéletet követelő XX. sz-ot miért engedte a Teremtő? Nincs elég hatalma, hogy leállítson néhány bukott angyalkát egy szempillantás alatt? Miért nem állította le őket a Teremtő?
    7. Ha a Földi létsík egy tejjel-mézzel folyó Kánaán lenne, ki akarna továbblépni ebből az illúzióból?

    Isten ments, hogy én sátánista, vagy luciferista legyek, csak próbálom felfogni az ő létezésük okát. Olyan nehéz elhinni, hogy az ő létezésüknek egyedül az az oka, hogy legyen viszonyítási alapunk? Honnan tudnánk melyik a jó út, ha nem látnánk a rosszat?

    Szóval előbb ezekre a kérdésekre próbáljunk meg válaszolni, mielőtt egymásnak esnénk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Apró gondolatmorzsák:
      - sok mindent nem vagyunk képesek logikával, megoldani... az életet magát a mi értelmi képességeinkkel nem fogjuk teljesen megérteni... aki erre adja a fejét, már bele is bukott...
      - Ezt az utat, feladatot, hogy leszületünk az anyagba, és a feledékenység fátylát magunkra húzzuk, mi választottuk. Ráadásul még sorban is álltunk érte. Egy kísérlet részei vagyunk, miszerint ha elérkezik az idő, a bolygóval együtt mi is képesek leszünk felemelkedni oly módon, hogy emberi ruhánkat megtartjuk. Fontos lenne felsőbb énünkkel, szellemünkkel összhangban lenni, beengedve az életünkbe a vezettetést.
      - A gyilkosságokban, háborúkban a mi kezünk is jócskán benne van, hiszen nem egy életet éltünk itt le. A lényeg a tanulás, a karma alóli feloldás, saját magunk felemelése azáltal, hogy megtanuljuk a leckéinket, és megbocsájtunk magunknak és másoknak.
      - Nem lehet másra mutogatni egy gyilkosság kapcsán pl: nincs olyan, hogy áldozat... Annak beleegyezése nélkül nem történhet vele semmi. Mindenki leszületése előtt egy forgatókönyvet ír, kiválasztja az életéhez a szereplőket, eseményeket, mit szeretne megtapasztalni, miből tanul, és milyen feladatot tűz ki maga elé... Persze miután leszületsz ezt elfelejted... de az ÉLET, a felsőbb éned, a szellemed finoman bökdös a vállalt utad felé...
      - Hogy Isten miért engedi a pusztítást? (könyvajánló: William P Young: A viskó - ...megrendítő olvasmány) Ez a szabad akarat bolygója. A tapasztalásé. Nincs jó és rossz, csak a dualista világunk teszi ezt. A lélek halhatatlan, senki nem tud nekünk ártani. Az ok okozat törvénye alapján csak toljuk magunk előtt a karma szekerét, de azt gondolom, ez lényegében már üres egyeseknél... Isten gyermekei vagyunk... Mindannyian... Ha lenne 2-3 gyermeked és az egyik gyilkolna... Nem tépnék ki a szíved azáltal, hogy a tiedet is elveszik? ... vagy fordítsuk meg: teszem azt egy gyermekeddel történik valami szörnyűség - a lelked megnyugodna, ha meghalna az, aki ezt tette??? Elégtétel lenne? - NEM.. a szíved ugyanúgy meghalna...

      Törlés
    2. - a mostani kormányok, illuminátusok tagjai nem rossz emberek... ők is beragadtak... oly módon, hogy a 4. dimenzió (asztrálsík, tömegtudat) beszivárgott az életükbe és magukévá tette... ők irányítva vannak... mint mindazok, akik a tévé előtt ülnek órákat, akik cigiznek, dorogoznak, és akik nem kezdik keresni az életük értelmét stb.. A 4. dimenzió félelemben, fogságban tart minket.. És persze nincs okunk rá, de annyi élet sebét, fájdalmát, félelmét hordozzuk, hogy ha történik valami ami a múltunk fájdalmára utal bezárkózunk.. és ez a legrosszabb, amit önmagunkkal tehetünk.. Az a feladatunk, hogy szabadok legyünk... nem mint szabadságharcosok, hanem a lényünket tisztítsuk meg a fájdalmaktól, a lerakódott blokkjainktól stb... amíg bezárva élünk, nem tud minket megérinteni az igazi élet... a szeretet, ami sokkal mélyebb, mint azt valaha is átéltük...
      nincs veszélyesebb ember a tudatosnál, mert az nem irányítható... az nem fél, azt nem lehet kontroll alá vonni... szóval míg a bábukon rángatott felső vezetők is alszanak, nagyon is tisztában vannak eshetőségeikkel, de képtelenek kijönni a saját maguk építette csapdájukból...
      Ezeknek az embereknek - mint mindenkinek - szeretetre van szükségük... Nincs más út!
      - Miközben zajlanak ezek a drámai játékok az idő, a kozmikus, lassan az utolsókat üti ezen a játszótéren... Földanya, akit kiszipolyoztunk, szintén emelkedni fog... Nem tartja meg magán többé a negatív energiát... lásd földrengések, tektonikus elmozdulások, áradások stb... ezt mind mind sűríteni fogja... A kozmikus energiák egyre inkább beáradnak, és nem mindenki lesz képes fogadni... Meg fognak őrülni az emberek - már most is - mert az idő szalad, nincs idejük semmire, kicsúszik az életük a kezükből, nem képesek átlátni a folyamatokon... megyünk vagy maradunk... maradni is akkor tudunk, ha tisztulunk, és oldjuk fel gyermekkori, előző életbeli traumáinkat, melyek félelemben tartanak....
      - mire jó egy tömeges haláleset (cunami)? Minden energia. Ez is a tisztulás egy része. Minthogy ezek nem véletlen dolgok, akik leszülettek vállalták, hogy adott pillanatban ott lesznek, addig is összegyűjtik azokat az emberi minőségeket, amiknek tisztításra lenne szükségük... Míg a gyász és a fájdalom nem orvosolható, nem könnyen dolgozható fel... Energetikai szempontból mégis tisztulás, nem beszélve a beindított emberi érzésekről: együttérzés, támogatás, szeretet - amit valljuk be a 7köznapokban nemigen gyakorol a jó nép.... Ráadásul emberek millió nyíltak meg ezen érzéseknek.. Tehát ezek mind összetett folyamatok, és egy-egy ilyen esemény mögött meghúzódik egyfajta intelligencia...

      - A jó és rossz - egyfajta minősítés... kinek mit jelent... miközben a lényeg, hogy ne ragadjunk ebbe bele, hanem lássuk be, mindennek helye van a világunkban...
      - Minden pillanatban választunk - hogy szeretnénk élni...
      - Ami a világodban történik, azért mindenért felelősséget kell tudni vállalni... Semmi sem történik nélküled..

      hirtelen ennyi...
      lehet sokkot kaptok tőlem - de most ez vagyok (miközben én is folyton változom) :)

      Törlés
    3. Ezeket a gondolatokat pl. ajánlanám mindenkinek alaposan átgondolni, eddigi tapasztalataim szerint a nagy kirakó lényeges részei.

      Törlés
    4. szép gondolatok szépen összefoglalva. egy pár apróság..:

      - reinkarnáció: (re-vissza in-bele carne-hús) vissza bele a húsba (nem muszály - ez a csapda.. szerintem..)

      - a mostani kormányok, illuminátusok tagjai nem rossz emberek - általában véve nem is lehetnek azok (mert mindenhol vannak angyalok és démonok, miért pont ők lennének kivétel).. Jöttünk, láttunk, visszamennénk és az Ötödik pecsét.. nem rosszak,megtehetik + Rovar közlegény a Transzformerszből.. majd kikeresem azt is: http://www.youtube.com/watch?v=_p-G0NlJhcg

      - mire hasonlit az újrakezdés jele? (reset-Atlantis térképe Platóntól)

      - mire jó egy tömeges haláleset (cunami)? Minden energia.- Igaz. Főleg, ha mesterségesen idézik elő. (Szörny RT.. megvan? sikoly-energia.. a halálfélelem, ill. tulajdonképpen bármilyen félelem)

      A szeretetet úgy tudom elképzelni, ahogy a Nap süt ránk - mindenkire, ellenszolgáltatás nélkül..

      zplus

      Törlés
  20. 1. A Teremtő (E) és a Jóisten nem ugyanaz - a teremtő pályáján játszunk most
    2. ugyanaz a valaki, aki mindent
    3. lehet, de nem szükségszerűen lásd 4.
    4. mikor először azt mondta ez vagyon Én (fehér) - ez pedig NemÉn (fekete)
    5. ki mondta, hogy ez egy jó hely? ez egy kis lábmosó a medence előtt.. emlékszel az előző életedre? én nem sokra (amire igen, annak is megvan az oka, hogy miért). tény, hogy 7 milliárdan vagyunk itt valamiért most.
    6. 1 ember halála lehet tragédia, 100millió már statisztika. Van hatalma, joga nincs.. ha nagy durvaság történik, akkor van beavatkozás (ezt nem szeretném bővebben kifejteni, de háborúkban történtek dolgok..), de ezt nem úgy kell képzelni, hogy jön fehér akármi és mindenkit megment.. nem, ez személyre szóló, és akkor sem fizikailag ment meg.. (Mária-jelenések olyan helyeken voltak mostanában, ahol történtek.. dolgok- ne a nevébe köss bele, máshol máshogy hivják.. az indiánoknak is megjelent..)
    7. ott a pont - senki.. és még jobban punnyadás és tespedés volna.. amire igazán szükséged van, úgyis megkapod valamilyen módon (igen, a gondolat teremtő erejéről beszélek, illetve a leckékről is, amit hússzor is megkapsz, mindig egy kis változtatással, hogy majdcsakészreveszedmár..) ha valami olyasmit akarsz, amire nincs- akkor hiába kapod meg, nem leszel vele happy :D

    egy kép a kérdéseidhez (nem szeretnél egy ki-mit lát ezen a képen-t? :D )
    http://www.myfreewallpapers.net/artistic/pages/dali-melancholy-atomic-uranic-idyll.shtml

    VálaszTörlés
  21. Kedves Mazsola!

    Nem először van olyan érzésem, hogy megpróbálod ötödikes szintről vizsgálni a dolgokat, holott még a mostani harmadik osztályt sem jártuk ki.

    A kérdések bár logikusak, de fogalmam sincs, hogy helyén valók-e.
    Ezért sokadszorra is az első 5 kérdésedre az Urantia könyvet tudnám ajánlani, mert abban mindez le van írva, hogy mennyire meseszerűen, azt csak te magad tudod megítélni...

    A 6. kérdésre újra beteszem a választ:
    578.5) 50:6.5 Nem szabad elfelejtenetek, hogy a Satania összes világa a Lucifer-féle lázadás következményeként kétszázezer éven keresztül szenvedett a Norlatiadekből való szellemi számkivetettségtől. És nagyon hosszú időnek kell még eltelnie, hogy a bűnből és az elszakadásból eredő hátrányokat ki lehessen egyenlíteni. A bolygótok még mindig egy nem szokványos és változatos létpályán halad egy lázadó Bolygóherceg és egy vétkező Anyagi Fiú kettős szomorújátékának eredményeként. Még Krisztus Mihálynak az Urantiára való alászállása sem söpörte el azonnal a világ korábbi igazgatásában vétett komoly hibák ideigvaló következményeit

    Vagyis idő kell, amíg a mocsoktól megtisztulunk. A könyv ennél sokkal részletesebben leírja...

    7. kérdésre a válasz:
    53:3.6 3. Támadás a felemelkedő halandók képzésének egyetemes terve ellen. Lucifer azt képviselte, hogy túlságosan is sok időt és energiát fordítanak azon tervre, hogy alaposan felkészítsék a felemelkedő halandókat a világegyetemi igazgatási elvekre, azon elvekre, melyek állítása szerint erkölcstanilag kifogásolhatók és tévesek. Tiltakozott azon korszaknyi hosszúságú program ellen, melynek célja a tér halandóinak felkészítése valamiféle ismeretlen végzetre, és a véglegességet elért lények testületének jerusemi jelenlétét úgy minősítette, mint annak bizonyítékát, hogy e halandók korszaknyi időt töltöttek el egy tisztán kitalált végzetre való felkészülés érdekében.

    Vagyis Lucifer lassúnak találta a fejlődési folyamatot, ezért bele nyúlt a programba. Luciferi lázadás 200000 évvel ezelőtt kezdődött
    Lemúriát 900000 évvel ezelőtt alapították, Atlantiszt 500000.
    Lucifernek, és az árulóknak hála mindkettő elpusztult. (Oda az arany kor)
    Itt az idő, hogy a forrás segítségével újra lehozzuk a fényt. :-)

    u.i.: a VAN jó és rossz nem azt jelenti, hogy ezt nekünk, a mi szintünkön is béna kacsaként el kell fogadni...

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár gondolat (még):

      Lucifer jónak teremtetett, de fellázadt. Nem ő volt az első.
      Igen, az átértelmezett szabad akarat rontotta el őket (mint a mi jelen világunkat a liberális mocsok...)
      A Rosszakat a végtelen kegyelem folytán hagyták működni. A megfontolás, hogy idővel ez a lázadás is kioltja önmagát.
      Krisztus Mihály (paradicsomi fiú) a Földi alászállással véglegesen legyőzte őket, de a mocsok még bent maradt, ahhoz még idő kell, hogy az is kitisztuljon. A földi karantén feloldása még várat magára.
      Minden rossz egyszerre nyakunkba öntése mellett, a jónak szinte semmi esélye. A megtapasztalásban sokkal jobb a "lassan járj, tovább érsz" elv.

      Törlés
  22. Bastian, és mindenki.
    Csak annyit szeretnék mondani, hogy itt már olyan dolgokról folyik a beszélgetés, amit egyikünk sem tudhat teljes bizonyossággal, ezért egymás véleményének, hitének, meggyőződésének minősítését hanyagolni kellene, és jobban bízni az eddig eljutott emberek BELSŐ iránytűjében, ami eddig vezette őket.
    Nem hinném hogy őket "megvezetné" egy "valósággal foglalkozó" blog, hiszen azon már túl kell lennünk, hogy bármit is símán benyeljünk, bárki mondja, nem?
    Legfeljebb átgondoljuk, és ha belső iránytűnk érdemesnek tartja(értelem, ÉRTEM-ELEM), beillesztjük a nagy kirakóba...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek.
      Minden kérdésre a válasz: bennünk.

      Törlés
  23. Isten hozott lijo! Ismét bebizonyosodott, hogy a dick-fight legkiválóbb ellenszere a női energiák bevetése. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mazsola!

      Elnézést, hogy így "bezúdultam" Hozzád, és köszönöm, hogy itt lehetek:)!

      Törlés
  24. Nagyon belementünk a málnásba...:-)
    Belátható időn belül elkezdődik, lezajlik és be is fejeződik az olimpia.
    Kíváncsi vagyok, hogy a békésen lezajló záró ünnepség után még marad-e annyi humorérzékünk, hogy a jól körberöhögjük magunkat és az általunk itt összehordottakat...?

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. rendben.. akkor az olimpia után kinevetjük magunkat a jelek miatt, november közepén nevetünk ha nem jön addig An(y-z)u és Ap(s)u, december végén a fénybenfürödőkön.. aztán karácsonykor előveszem a majd..jövőre..kezdetű listámat..
      na, milyen a Terv? :D

      Törlés
    2. Kitűnő terv! Egyetértek! Önmagunkon nevetni sosem szégyen.

      Törlés
    3. pont ideillő zene:
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H5bRJ9BaTF8
      psychopata bohócokat is hivunk:
      http://www.youtube.com/watch?v=sDncRIq64Lo&feature=r%C2%ADelated
      meg őket.. és egy nagy bulit csapunk:
      http://www.youtube.com/watch?v=gODGcVSzh1U&feature=channel
      (köszönet a zenékért, annak akit illet..)

      Törlés
  25. Azt nem állítottam, hogy a "Sátán" nem egy szükséges "rossz" a rendszerben. Csak azt, hogy mellé állni és tőle várni a "megújulást", mert lehet, hogy ezért van, az szerintem elfogadhatatlan. Azért is kaptam fel a vizet, mert ezt olvastam többek között az "altatoriad" blogon is, hogy a Sátán talán nem is rossz...
    Véleményem szerint ahogy az "anyag" is az anyag-antianyag kettősség jegyében született, tudati szinten is létezik ennek a megfelelője. Vannak negatív "energiák" és "pozitívak", ez tartja mozgásban a rendszert, ebben az értelemben a "sátáni" energiák, mint negatívak (azaz "pusztítók") szükségesek. De a mi feladatunk nem lehet más, mint küzdeni, "harcolni" ellene, "elválasztani" magunkat tőle, mert ha nem tudjuk, akkor megsemmisít mindent, ahogy az anyag-antianyag párok elkülönülésének hiánya is az anyag megsemmisülését hozza.
    Ebben az értelemben a Sátán-t a megmentőnknek kikiáltani dőreség és arra várni, hogy majd megoldja a problémákat, az a halálvárás maga. Végül is az is egy megoldás....

    Ezen túlmenően (továbbra is véleményem szerint), sem az olimpiával, sem 2012-vel kapcsolatban nem fog történni semmi "végzetes". Lehet, hogy kitalálnak valami "terrorcselekményt" és akár egy háborút is kiprovokálnak, de ez nem jelentheti a földi élet végét. Amit én gondolok, az egy lehetőség, hogy aki felkészült, az léphet tovább, aki nem, az nem vesz észre semmit, megy minden tovább és ez nem is köthető egy földi eseményhez vagy dátumhoz, szerintem ez korábban is adott volt, de most akkora a szellemi elnyomás (talán ezért is vagyunk ilyen sokan, mert az elmúlt századokban már alig tudott valaki "továbblépni"), hogy ez a "látoknak" már elviselhetetlen és egy erőteljes lökést adhat (mondhatnám menekülési kényszernek is) a felemelkedésre.
    Meglátjuk, én nem halmozok fel sem élelmet, sem nem kezdtem el veteményest kapálni, mert az az itt maradás útja, de ki akar egy ilyen világban "itt maradni" amilyenné még fognak fajulni a dolgok? Annál minden csak jobb lehet, mint egy élhetetlen világban élni....:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bastian!

      "én nem halmozok fel sem élelmet, sem nem kezdtem el veteményest kapálni, mert az az itt maradás útja"
      Az átmeneti időszak csillapításához pedig jól jöhet :-)
      A jelenlegi pénzrendszer nem valószínű, hogy túléli a közeljövőt, akkor pedig nehéz lesz élelemet vásárolni értéktelen pénzen.
      Nagymamám szerint nem a második világháború volt igazán nehéz , hanem az utána jövő időszak, amikor a pengő semmit sem ért.
      (akkoriban 1 kg sóért, az utolsó értékeit adta oda, mert a megtakarításai elértéktelenedtek...:-(

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Értem én, de ahogy az emberiségnek (földi értelemben) is nem csak "mennyisége", hanem "minősége" is van (sajnos elég kevés) és a minőségre kellene törekedni, ugyanígy a tudat világban is a minőségre érdemes helyezni a hangsúlyt.

      Azt nem tekintem a továbbiakra nézve "minőségnek", hogy földönfutóként, nyomorogva tengessük az életünket tovább, ösztönlények ellen hadakozva, csak azért, hogy "legyünk" mindenáron, a "közeg", ami ki fog alakulni, az csak lehúz. Ez olyan, mint aki olyan helyen dolgozik hosszabb ideig, ahol primitív kifejezésmódok, folyamatos káromkodás a "kommunikáció" nyelve, még az egyébként intelligens ember is hozzáidomul, ezt sokaknál észrevenni akiknek most kényszerűségből be kell vállalniuk ilyen helyzeteket a túlélés érdekében. Ha egy tanárember a cigányok között "ganajoz" közmunkán, néhány év alatt teljesen lesüllyed hozzájuk (ez nem azt jelenti, hogy nem becsülöm a kétkezi munkát), de mit fog ez hozzátenni a "felemelkedéséhez" a továbbiakban?
      Így látom, aki itt marad továbbra is az bele fog ragadni az anyagba még jobban, mert a szükség nagy úr és olyan dolgokat is el fog követni a túlélés érdekében, amit korábban sose tett volna.
      Nyilván kivételek lehetnek, de szerintem előre és nem hátra kellene menni, aki úgy érzi készen van, az menjen, ne kapálgasson itt még évtizedekig feleslegesen. Ez persze történhet úgy is, hogy nem fog bujkálni, mint egy féreg a föld alatt, hanem egyenes gerinccel fog az elsők között elesni. Aki bujkál és "túlél", az fél, ami azt jelenti, még nincs kész, mert nincs elég erős hite.

      Törlés
    3. Kedves Bastian!

      Egy kicsit sötéten látod, a jövőt, talán túl sötéten is...
      Az általad felvázolt forgatókönyv csak egy a sok-sok lehetséges végkifejlet közül.
      13000 évvel ezelőtt Atlantisz elsüllyedésekor bekövetkezett az általad vizionált Mad Max-es sötét világ. Akkor, az Arvisurák szerint a szíriuszi testvér népek segítették ki az emberiséget az egymást elfogyasztó mocsokból. Akkor lett a korábbi két vércsoportból négy, ők emelték fel újra a Mag, a Mágusok népét, hogy aztán az ÓM jelű vezérekkel sok ezer éven keresztül mutassák az embereknek a fényt. (Buddha szkíta volt, Jézust a mágus papok nevelték kezdetben Egyiptomban, később Ordoszban, Atilla kalandja után megszűnt Európában a rabszolgaság) Ez a fény sajnos kihunyt, de most elkezdett valami pislákolni, hogy mire lesz elég azt most még nem tudhatjuk. Avatara mintha erről tartana előadásokat (először a szkíták népe fog ébredni)...
      A vonzás törvényét legtöbbünk már ismeri, a gondolataink, ha nem oltják ki egymást, akkor valamilyen formában megvalósulnak (ahogy ma már gépeket tudunk irányítani gondolatokkal, úgy minden mást is). Sokak szerint ezért mi, emberek vagyunk az igazi bűnösök, mert minden rosszat mi vonzunk be magunk köré, de szerintem ez csak félig igaz, mert pl. a kis gyermekeinknek is gyakran teljesülő akaratuk az van, de sötét gondolataik még nincsenek. A mi dolgaink is csak a rossz programozás miatt alakultak úgy, ahogy. (filmek, közösségek, média, nevelés, iskola) Én úgy gondolom, hogy "csak" el kell kezdeni betölteni a szép gondolatokat a rendszerbe, és idővel helyre billenek a dolgok. Persze ezt könnyebb kimondani, mint megcselekedni, de valószínűleg nincs más esélyünk, mert landolás biztosan lesz, az elkerülhetetlen, de nem mindegy, hogy milyen...
      Persze aki menni akar, az valószínűleg menni fog, én úgy érzem, hogy még dolgom van itt, és most úgy gondolom, ha falnak fog menni az emberiség, akkor rosszul tettem a dolgom...

      Igazából csak szép gondolatokat akartam kívánni!


      Szép Napot!

      Törlés
    4. Elnézést , de ez a Wass Albert vers nekem nagyon ide illik:

      Üzenet haza

      Üzenem az otthoni hegyeknek:
      a csillagok járása változó.
      És törvényei vannak a szeleknek,
      esőnek, hónak, fellegeknek,
      és nincs ború, örökkévaló.
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad…

      Üzenem a földnek: csak teremjen,
      ha sáska is rágja le vetését,
      ha vakond túrja is gyökeret.
      A világ fölött őrködik a Rend,
      s nem vész magja a nemes gabonának,
      de híre sem lesz egykor a csalánnak.
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad…

      Üzenem az erdőnek: ne féljen,
      ha csattog is a baltások hada.
      Mert erősebb a baltánál a fa,
      s a vérző csonkból virradó tavaszra,
      Újra erdő sarjad győzedelmesen.
      S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda
      a gyilkos vasat rég felfalta már
      s a sújtó kéz is szent jóvátétellel
      hasznos anyaggá vált a föld alatt…
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad…

      Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
      ha egyenlővé teszik is a földdel,
      nemzedéknek őrváltásain
      jönnek majd újra boldog építők,
      és kiássák a fundamentumot,
      s az erkölcs ősi hófehér kövére
      emelnek falat, tetőt, templomot.

      Jön ezer új Kőmíves Kelemen,
      ki nem hamuval és nem embervérrel
      köti meg a békesség falát,
      de szentelt vízzel és búzakenyérrel,
      és épít régi kőből új hazát.
      Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
      a fundamentum Istentől való,
      és IstentőI való az akarat,
      mely újra építi a falakat.
      A víz szalad, de a kő marad,
      a kő marad…

      És üzenem volt barátaimnak,
      kik megtagadják ma nevemet:
      ha fordul egyet újra a kerék,
      én akkor is barátjok leszek,
      és nem lesz bosszú, gyűlölet, harag.
      Kezet nyújtunk egymásnak, és megyünk,
      és leszünk Egy Cél és Egy Akarat:
      a víz szalad, de a kő marad,
      a kő marad…

      És üzenem mindenkinek,
      testvérnek, rokonnak, idegennek,
      gonosznak, jónak,
      hűségesnek és alávalónak,
      annak, akit a fájás űz, és annak
      kinek kezéhez vércseppek tapadnak:
      vigyázzatok és imádkozzatok!
      Valahol fenn a magas ég alatt
      mozdulnak már lassan a csillagok,
      s a víz szalad, és csak a kő marad,
      a kő marad…

      Maradnak az igazak és jók,
      a tiszták és békességesek,
      erdők, hegyek, tanok és emberek.
      Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

      Likasztják már fönn az égben a rostát,
      s a csillagok tengelyét olajozzák
      szorgalmas angyalok.
      És lészen csillagfordulás megint,
      és miként hirdeti a Biblia:
      megméretik az embernek fia,
      s ki mint vetett, azonképpen arat,
      mert elfut a víz, és csak a kő marad,
      de a kő marad.

      Szép Napot!

      Törlés
    5. Igen, ez ideillett, kösz SZN!

      Törlés
  26. Mi ez a csönd??????
    Panka.

    VálaszTörlés
  27. ... Hogy megtörjem a csendet, mely olykor mindennél szentebb...:))
    nem tudom ki ismeri, szeretettel ajánlanék egy előadást:
    Szabó Judit - 2012 A Kapuk záródnak

    http://www.youtube.com/watch?v=RgKmro-iaxE&feature=share

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves lijo!

      Nagyon jó az előadás.
      Három utat vázolt fel (ha jól értettem...):
      -lesz aki marad a 3 dimenziós létezésben
      -lesz aki felrezeg 5 dimenziós állapotba
      -lesz aki egyenes utat kap még feljebb (aratás?)

      Előadás közben az jutott eszembe, lehetséges-e, hogy az aratás pont az olimpia idejére esik? Rengeteg jele van annak, hogy erre az olimpiára nagyon régen készülnek. Miért?
      Ráadásul itt vannak a kiszivárogtatások is. (nem hiszem, hogy jót szeretnének)
      Készülődés a cirkuszra a semmit sem sejtőknek + kiszivárogtatás az ébredőknek tökéletesen alkalmas arra, hogy elfedjenek valami fontosat...

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Kedves Névtelen!

      Én is ezt a 3 lehetőséget fedeztem fel, plusz a halál pillanatát az elkövetkező (indurka-pindurka) időkig, hogy aki képes felfogni a tudatával a fényt, az uccu neki huss haza, ne kelljen ráeszmélése idejéig a különböző szférákban tartózkodnia...

      Az olimpiának nagy jelentősége van: az új fény megalapozása.. Londont a bolygó spirituális földcsillag-csakrájának tartják. Aki ellene van, tudja miért akar embereket bizonytalanságban, félelemben tartani. Aki mellette van, pozitív hitével, vagy egy mécsessel igen sokat tehet... tehát évek óta és most alapozzuk az életünket... (Diana Cooper) ezt bizonyítani, vagy tagadni nem tudom, nem is akarom, de ha a játékok ideje alatt a szeretetben tartjuk az olimpiát, a Lángot, annak mindenképp jó hatása lehet.

      Plusz, amit érzek(?), hogy az égi tesókat nemigen fogják megtapasztalni azok, akik a 3 dimenziós (visszafele ugrást) választják... nem lenne értelme a káoszt fokozni, hiszen nem tudnak érdemben kapcsolódni ezen energiákhoz, minőségekhez... az eltitkolt technikákról azt gondolom, hogy ezek használatára nem mindenki érett lelkileg... hogy előkerül a feketedoboz (ingyen energia), attól még az emberek nem jönnek ki a lelki mocsarukból... ugyanúgy kinyírnák egymást, csak egy fejlettebb eszközzel... spirituális fejlődésnek kell megelőzni a technikai fejlődést... asszem.. :)

      Azon is gondolkodtam, hogy minek próbálom(juk) az embereket ébresztgetni? Hiszen már mindenki szabad akaratából döntött, merre megy tovább... és valóban, nagyon észrevehető, hogy a társadalom kettéoszlott...
      Most már csak tényleg azon van a hangsúly, hogy magunkat a lehető legszeretőbb formába hozzuk...
      A segíteni akarásban megtalált önidentitáson még gondolkozom, nem jutottam dűlőre magamban, se nem jó, se nem rossz... De azt hiszem az új Földön nagyon is helye van az önzetlen segítségnyújtásnak...
      Vannak fájdalom emlékeim Atlantiszi bukásunkról, és bevallom azért is nógattam embereket, hogy figyi, csináljuk már meg... ne kelljen tovább ezt a fajta anyagi világot magunk alatt pörgetni... És most azt érzem, hogy már NEM lehet elbukni... Emberek egy része felemelkedik a szív csakrájába, az ötödik dimenzióba, és emberi testben létrehozza az új társadalmát, míg a másik folytatja az ébredését a játékát az anyagban...

      mindez bennem szólalt meg, ami lehet fikció is... de azt érzem, hogy össze kell fognunk, egymás támaszai vagyunk, a kirakóst együtt kell összeraknunk... és ha valaki a saját (nem másét!)érzéseit, intuícióit ossza meg, elgondolkodom rajta, pont azért, mert mi alakítjuk ki a jövőnket - közösen... mindenki egy kincs, és szeretettel, figyelemmel emelhetünk jelen tudatossági szintünkön...

      Köszönöm, hogy lehetek itt és most, aki vagyok.

      Ölellek!

      Törlés
  28. Kedves lijo!

    Az "égi tesókkal" kapcsolatba bennem más forgatókönyv bontakozott ki.
    A legtöbb csatornázásban az olvasható, hogy mennyire irigylik azokat, akik itt és most testben átélhetik az átalakulást. Kezdetben a felrezgettek kevesen lesznek, majd pozitív példáikkal, és az isteni segítséggel folyamatosan elkezdik ébreszteni a többieket is. Aki ennek ellenére ragaszkodik a 3D-s illúziójához, az elkerül innen halála után. Persze ehhez a forgatókönyvhöz kellünk mi is, mert lelépve a kijelölt útról könnyen falnak mehetünk...(a sötét oldal ezen dolgozik)
    Kissinger megpróbál előre menekülni, ezért most nyíltan felfedte az eddig is sejtett álnok terveiket: http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=102067
    A modern technológiákat is egy kicsit másként látom. Mostanáig sok tudós fizetett vérével azért, hogy találmányai ne váljanak közkincsé. Szerintem ez a tudás megilleti az emberiséget, ezt bármikor letölthetik nekünk újra a mátrixból. Veszélyesebbé nem válunk magunkra a találmányok által, hiszen már most is nagyon rezgetjük a lécet, másokhoz képest pedig van néhány százezer éves lemaradásunk, de majd meglátjuk...
    Az ébresztést én is megpróbáltam, de nem működött. Aki magától is megérett a változásra az amúgy is járta/járja a saját útját, aki meg nem, annak komolyabb bizonyosság kell. Konkrétabb bizonyítékok/tapasztalások birtokában remélhetőleg közülük is sokan
    csatlakozni fognak az ébredőkhöz.

    Köszönöm a gondolataidat!

    Szép Napot!

    VálaszTörlés